- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lall
veterán
válasz
mrgold #11488 üzenetére
Ne higgy el minden bődületes fasságot. Nem állt le a gyártása. De ha le is áll egy gyártás, attól még semmilyen eszköznél nem fordul elő, hogy nincs hozzá alkatrész, pláne nem egy felsőkategóriás Samsungnál. Jól is néznénk ki, ha az x éves autómhoz nem lenne alkatrész, mert már nem gyártják. Az Alpha-t 2014 szeptembertől forgalmazzák. Megveszi a paraszt most, fél év múlva beszarik, de nincs alkatrész mert leállt a gyártás
Muhahha.
Jeni! Te honnan veszed hétről hétre ezt a temérdek sületlenséget amiket leírsz? Szörnyű még olvasni is. Tudod van az a mondás. Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy...
-
Lall
veterán
válasz
GeneralCube #11293 üzenetére
Lehet
-
-
Lall
veterán
válasz
confuser #7081 üzenetére
Elhiszem, tudom, értem amit mondasz, Te nem érted az egyszeri user gondolkodását. Megvettem a legdrágább modellt = én kapjam elsőként. A legtöbb ember nem bújja a PH!-t és olvas arról, hogy mi a firmware verziószám. Ő csak hallja az 520-at vett havertól, hogy Ő már megkapta a Denimet. Amúgy meg, mivel létezik Denim firmware a 930-ra, így végképp nincs miről beszélni.
A GDR1-nek személy szerint nagyon örültem, mert elhozta hivatalosan is a már PfD-ben is létező és azóta sem javított IE bugot. Biztos fél év alatt még nem volt idő kitalálni minek hazudja magát az IE.
-
Lall
veterán
válasz
tomboy0013 #7079 üzenetére
Nyilván semmin nem változtat, meg nem sirnek ezen, ha még meg lenne, de jól jellemzi az ms hozzáállását a dolgokhoz. Várni mindig valamire...
-
Lall
veterán
válasz
tomboy0013 #7077 üzenetére
Ne mondjátok már, hogy normális, hogy egy xy elnevezésű frissítés - tök mindegy melyik modellre mit hoz - később jön egy flagshipre, mint a legalapabb szarra. Azt meg nyilvan mindenki várja, hogy ne 3mp alatt induljon a kamera app egy snap800-on és ne ugyan ennyi idő legyen az exponalas. Eleve így kellett volna kiadni. Félre ne értsd, imádom, imádtam a 930 kamerájàt, de nem a pillanatkép bajnoka.
-
Lall
veterán
válasz
confuser #7065 üzenetére
Szerintem ez egy baromság. Ha valaki megvette a flagshipet többszöröséért, az jogosan várhatja el, hogy elsőként jöjjön a telefonjára az aktuális frissítés. Az pedig nyilvánvaló, hogy többet hoz ezekre a modellekre, mint egy húszezer forintos alapmodellre, ez ne legyen kifogás.
-
Lall
veterán
válasz
csokabi #7027 üzenetére
Talán onnan ez a szédületesen nagy arc, hogy 4 éve minden kibaszott nap, minden kibaszott wp topik, minden kibaszott hozzaszólàsàt elolvastam, igy talán érzek némi ràlàtàst az ügyben, melyek azok az appok, amelyeket nem javaslok használatra. Ilyen az Insider is, mégha sokaknál jól is működik. De ha te tudod a frankót, akkor nem szóltam.
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
Nálam is hibátlan volt a teló.
-
Lall
veterán
válasz
Integrale #6762 üzenetére
Haveromnak M8 van. El van ájulva az üzemidejétől. Meg is értem, bementem múltkor hozzá, igaz kijelző nem sokat ment, de egész délelőtt telefonált rajta és reggel 8-től 94%-on volt fél 1-kor.
Én megvoltam a 930 üzemidejével is elégedve (bitos a 920 miatt
), le is írtam párszor, de ez brutál.
-
Lall
veterán
válasz
Burt1793 #6218 üzenetére
Facebook Beta. Egy verzióval előrébb van, mint a normál verzió és kicsit gyorsabb is. Béta mivolta miatt viszont előfordulhatnak apróbb bugok, de nem jellemző.
-
Lall
veterán
válasz
ForRedGlory #6197 üzenetére
Ismerős. Galaxy S-el indultunk. Aztán Te meghülyültél és vetted a többi "szart", bezzeg én.
-
Lall
veterán
válasz
peti0426 #6142 üzenetére
Nekem újkeletű, mert nem melegszik. A 920-am nagyon melegedett, aztán bevittem garba és megcsinálták. Ehhez képest az egy melegedős soc, de gar után azt is meg kellett nyuzni, hogy felmelegedjen. Mondom, vidd vissza, mert az 5 perc whatsapp + melegedés nem normális jelenség.
-
Lall
veterán
válasz
peti0426 #6140 üzenetére
Nem tervez, mert az MS-nek ehhez semmi köze. Annál inkabb a telefonodnak. Vidd vissza garanciába.
Több, mint egy órája fb messengerezek, ph!-zok, whatsappozok egyfolytában, de nemhogy semennyire nem melegszik, de még csak nem is langyos. Hideg! Neked vagy valami app folyamatosan húzza a procid vagy hibás a készüléked.
-
Lall
veterán
Elvileg ezt meg lehetne csinálni. Minap csontra merült a 930-am feltettem tölteni és pulzált a win logó, míg be nem kapcsolt. Eddig ezt nem vettem észre, mert még soha nem merült csumára. Szvsz, ha nagyon akarnák azt meg tudnák csinálni, hogy pulzáljon, nem fogadott hívásnál és sms-nél. Megjegyzem tök jól nézett ki (sötétben).
-
Lall
veterán
válasz
tomboy0013 #4862 üzenetére
Lehet a telefon nem ismeri a Measy A2W adaptert? Lehet konfigurálni? Itt pl. simán működik a miracast.
-
-
Lall
veterán
válasz
batai15 #4800 üzenetére
"Pont erre mondtam, hogy gyakorlatilag baromi nagy mázli kell hozzá, hogy kifogj egy hibátlan példányt!"
Ja, még véletlenül se beszél fasságokat és nem ferdít. Ahogy a Videoton TV-s hasonlattal sem. 10-ből 7 hibás, hát persze. Akkor mi már milliárdosok lennénk, de sajnos nem lett a család, pedig apám abban a korban volt tv szerelő.
A te sztoridból is az a konklúzió, hogy szar a Skoda és hülyék a
cseheknémetek. -
Lall
veterán
válasz
Kavinton75 #4655 üzenetére
Mi pedig nem nagyon tudjuk hova tenni, hogy a világ egyik legszebb telefonját valaki belepasszirozza egy 5Ft-os, fröccsöntött szilikon tokba.
Megjegyzem nekem is vannak kiskorú gyermekeim, de nem ők a potenciális veszélyforrás, hanem a hülye apjuk.
A kanapén, ágyban, kocsiban... játékból általában nem szokott baj lenni, mert ha elejtik is, puhára esik.
-
Lall
veterán
Valaki kérdezte múltkor... Ma megjött a CR-201 autós tartó. Háááát... vegyes érzelmek. Minőségi, fasza cucc, de az látszik, hogy nem a 930-hoz lett gyártva. Az oldalsó perem nyomja a kamera gombot és az alsó tartórész nem állítható, így nem pozicionálható benne a telefon, mint pl. a CR-123-nál. Így is használható, de azért ez eléggé rontja az összképet.
-
Lall
veterán
Legalább annyira vehetted volna a fáradságot, hogy rányomsz a kipróbálás gombra. Így is teljes értékű, igaz 30 naponta újra kell telepíteni. A vásárlással ennél a programnál csak a fejlesztőt támogatod.
nokiaprogramok.hu..., Jééézusom... Szomorú, hogy 2015 derekán, még mindig ott tartunk, hogy emberek 710 Ft-os appokon lovagolnak egy 150+-os telefonnal. Ha fejlesztő lennék lófaszt adnék az ilyeneknek az arcba, nem kipróbálast, meg ingyen letöltést. Esetleg kipróbáltatnám velük milyen az, ha az Ő munkájából származó pénzt én lopom el.
-
Lall
veterán
válasz
Kavinton75 #4090 üzenetére
Szerintem ez a legjobb, bár ha ilyen formában szeretnél mp3-at töltögetni, akkor inkább a Music Import nevű appot ajánlom. Kiváló. Nem volt még olyan zene, amit ne talált volna meg.
-
Lall
veterán
válasz
expendables #3753 üzenetére
Vagy van az ingyenes Tag Editor nevű app, azzal is tudod az id3tag-eket mókolni, többekközt albumboritot is adhatsz a zenéhez.
-
Lall
veterán
válasz
Kavinton75 #3718 üzenetére
He? Ugyan arról az androidról beszélünk? Ami képes random betöltögetni a memóriába programokat, hogy gyorsabban elérje? Van a közvetlen baráti körömben két S3 és egy S4, senki nincs hanyatt esve az üzemidőtől.
Pont azzal szoktak érvelni a WP mellett, hogy a rendszer alapjáraton nem annyira erőforrás igényes.
-
Lall
veterán
válasz
Integrale #3715 üzenetére
Nem baszarintottad el valamivel az akksiját? Nekem kb. most is ugyan ezt hozza. Most pl. 73%-on van, reggel 7-kor vettem le a töltőről. Telefonok, email szinkron, időjárás szinkron, chat, ph... Esetleg nem lehet, hogy valami csendben a háttérben szívja folyamatosan?
Kavinton75: Én is majd minden este töltöm, nem nézem hány %-on van. Megjegyzem az ehhez képest gyenge üzemidővel rendelkező 920-am sem merült le soha. Mindehol (itthon, kocsi, iroda, laptoptáska) van töltő, így nem jövök zavarba sehol sem.
-
Lall
veterán
válasz
eladogeppc #3711 üzenetére
Ezt a kicsi az akksi dumát honnan szeditek? Saját tapasztalat. [link] Ha ez kicsinek számít, akkor az.
-
Lall
veterán
válasz
Kavinton75 #3621 üzenetére
Lehet pontatlanul fogalmaztam. Hívást átvenni, fogadni, miközben beszélsz valakivel. Böködöm a felvétel gombot, de nem veszi át, csak akkor ha a másik fél akivel beszélek, lerakja.
-
Lall
veterán
Már kérdeztem múltkor, de nem sok visszajelzést kaptam. Ti tudtok hívást átvenni? Nekem még soha nem sikerült. 920-on ment.
-
Lall
veterán
válasz
Kavinton75 #3507 üzenetére
Egy mégbugosabb szarra. Inkább várok, bár szerintem azért ennek a néhány honapnak elégnek kellett volna lenni a javítására. Főleg úgy, hogy GDR1 előtt jó volt.
-
Lall
veterán
válasz
Seangaijin #3458 üzenetére
Jópár éve így tolják. Nekik minden telefon T-Mobil. Arról már nem is beszélek, hogy hiányos, csomó minden nincs feltüntetve, így a fogyasztóvédelmi jogszabályoknak nem felel meg. Úgy latszik nem tanulnak semmiből.
-
Lall
veterán
válasz
Seangaijin #3448 üzenetére
Ez Debrecenben?
-
Lall
veterán
válasz
Forrest Gump #3431 üzenetére
Reseteld és konfigold újra a routert (pár perc). Hátha...
-
Lall
veterán
btw, Neketek megy a hívás átvétel? Telefonálok van egy bejövő hívásom, rányomok a válaszra, de nem veszi át. Soha! Csak akkor tudom felvenni, ha a másik fél, akivel épp beszélek, lerakja. Lumia 900 csinálta ezt, a többi WP-s telómon normálisan működött. Iszonyat bosszantó tud lenni.
-
Lall
veterán
válasz
GeneralCube #3002 üzenetére
Ha ismét újraindult akkor nincs mit tenni, irány a szerviz. Nekem még egyszer sem indult újra a 1,5 hónap alatt. Sőt a 920 és a 625 sem indult újra soha. Volt, hogy újra kellett indítanom, mert valami beragadt, de magától soha.
-
Lall
veterán
A frissítés után tovabbra is fennmaradt a PfD-ből megismert IE bug. Ezt nem igazán sikerült javitaniuk. Nem kicsit bosszantó.
-
Lall
veterán
Pontos, mint egy svéjci
óra930. Rendben feltelepült. Lilásodást javították. Sirááály!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest