- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
válasz
enginev3.0 #15530 üzenetére
Ilyen soha nem lesz, és nem is ez a lényege a Project Astoriának / Islandwoodnak, hanem az, hogy az iOS/Android appok forráskódját felhasználva tudják megírni Windowsra az alkalmazásokat, és nem 0-ról kell egy teljesen más metódus alapján.
-
BobTail
őstag
válasz
Cheesy #15182 üzenetére
Másfél év alatt kétszer kellett nekem újraindítanom, mert nem érzékelt érintést, magától még soha nem indult újra. Amúgy beállítás kérdése, ill. ha nincs mindig bekapcsolva a net, és pont akkor nincs kapcsolat, mikor ellenőrizné a telefon a frissítéseket, akkor könnyen elkerülheti az ember figyelmét az elérhető updatek.
-
BobTail
őstag
válasz
androidzero #15166 üzenetére
Átállítod a régiót (pl.) Egyesült Királyságra, és le tudod tölteni, de a Nokia fiókkal már nem fogsz tudni bejelentkezni, így magát az alkalmazást sem tudod beaktiválni, csak a telefonon lévő zenéket fogod tudni csak lejátszni.
-
BobTail
őstag
válasz
Downsampling #15118 üzenetére
Nincs Glance és nem is lesz. Autós töltőről majd a többiek nyilatkoznak, én tömegközlekedek
-
BobTail
őstag
válasz
korcsillio #14954 üzenetére
Én nem mutyiznék, inkább szolgáltatónál kicseréltetném. Lehet, hogy még kitudod akár ingyen is (ha elég régi).
-
BobTail
őstag
válasz
korcsillio #14952 üzenetére
Persze.
-
BobTail
őstag
válasz
Cingáriusz #14812 üzenetére
Még a 2012-ben megjelent Lumia 820/920 is megkapja, úgyhogy don't fos.
-
BobTail
őstag
válasz
ZavaBalazs #14344 üzenetére
Óvatosan ezzel a módszerrel, mert a OneDrive-ban egy az egyben a Lomtárba kerülnek a Camera Roll képek...
-
BobTail
őstag
válasz
tomcat1987 #13558 üzenetére
Az eq-t ne tedd vízszint felé. Ne kérdezd miért, korábban én is úgy állítgattam, hogy feljebb húztam amit kellett, de 930-nál ez azt eredményezte, hogy a mélyeknél lehalkult. Most ugyanazt a beállítást használnom gyakorlatilag, csak vonal alatt, és így 21-22 helyett 24-25-ös hangerőn hallgatom.
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #13344 üzenetére
a lámpáknál húzott csíkok és az egész kép fátyolossága arra enged következtetni, hogy tiszta maszat volt fényképezésnél a kamera
-
BobTail
őstag
válasz
torokbalazs #13274 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy a 2012-es Lumia 820/920 is megkapja a Windows 10-et, akkor nem aggódnék.
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #13225 üzenetére
Ahogy Melack kolléga mondja, már több mint egy éve igen aktívan nyomogatom azt a gombot
-
BobTail
őstag
válasz
tomboy0013 #13194 üzenetére
-
BobTail
őstag
4K videó váltja a sorozateflvételi funkciót.
A Microsoftos kamera alkalmazást csak akkor lehet elérni, ha az van beállítva alapértelmezettnek.
mp4.tnl kiterjesztésű fájlok a videoklipekhez vannak, és igen, normális, hogy csak Lumia Camerából / Storytelleről kelnek életre a képek, mivel nem egy rendszerszinten integrált funkcióról van szó. -
BobTail
őstag
válasz
correctman #13088 üzenetére
Nem tudom milyen pukkanásról van szó.
-
BobTail
őstag
válasz
Pinyo16689 #13083 üzenetére
Én korábban akkor jártam így, amikor betelt a memória, és nem zárta le a videót. Telefon és alap lejátszók nem játszották le, de pl. VLC gépen igen + vannak programok, amivel át lehet konvertálni / meg lehet javítani.
-
BobTail
őstag
válasz
sastam #12761 üzenetére
"Csak akkor érdemes letöltenie és telepítenie a próbaverziót, ha:
- nem arra a telefonra telepíti, amelyet nap mint nap használ, van olyan tartalék készüléke, amely ideális az Insider Preview futtatásához,
- ki szeretne próbálni egy még fejlesztés alatt álló szoftvert, és a kialakult véleményét szívesen megosztaná másokkal,
- nem bánja, hogy sok frissítést fog kapni, valamint a felhasználói felület rendszeresen és jelentős mértékben változik,
- jól ismeri a Windows Phone rendszer felépítését és működését, és egy hiba esetén nem okoz gondot a problémák megoldása, az adatok biztonsági mentése vagy az eredeti operációs rendszer visszaállítása."
Amúgy Windows Phone Recovery Tool
-
BobTail
őstag
válasz
Pinyo16689 #12741 üzenetére
Szerintem a magyar régiót nem csipázza....
-
BobTail
őstag
Update 2-vel másnak is elnémult a telefonja?
-
BobTail
őstag
válasz
kiss.adam.9 #11313 üzenetére
és igen, volt egy kiskapu, amivel bármilyen típusra fel lehetett tenni, de már nincs, és hivatalosan még nem érhető el 930-ra
-
BobTail
őstag
válasz
Pinyo16689 #11122 üzenetére
Normális. Ne a fényképek szélein legyenek az emberek fejei, vagy menj távolabb és zoomolj.
-
BobTail
őstag
válasz
ZavaBalazs #11107 üzenetére
Lumia Camera Classic (!) beállításaiban alul az apró betűs részénél van olyan lehetőség, hogy Lumia Camerával készült képek keresése. Talán ez megoldja a gondod.
-
BobTail
őstag
válasz
olahroberto #11007 üzenetére
-
BobTail
őstag
válasz
olahroberto #10972 üzenetére
+TubeCast, ezek már 4K-ban is lejátszák neked (igen, a fullHD-s kijelzőn).
-
BobTail
őstag
válasz
#32368896 #10402 üzenetére
Ezt az összehasonlítást még ősszel készítettem, azóta jött egy Denim + Lumia Camera 5, szóval nem tudom, hogy mi a helyzet most.
-
BobTail
őstag
Rendelt-e már valaki innen nem hivatalos forrásból (ebay-ről) kijelzőt 930-hoz?
-
BobTail
őstag
válasz
JackFeryll #10136 üzenetére
Csak feketében kapható a Telenornál.
-
BobTail
őstag
válasz
Seangaijin #8950 üzenetére
Most már világos, azt hittem a képbeállítások közül hiányolod... amúgy decemberben a Havasi koncerten én is kerestem 1520-on, mindhiába, pedig jól jött volna, mert egy kicsit dobozos lett a hang. Majd talán a következő frissítésben visszakerül.
-
BobTail
őstag
válasz
Seangaijin #8948 üzenetére
Mert van olyan telefon, ahol lehet?!
Szerintem a videózás közbeni manuális fókusz, wb és expozícióval még így is többet tud a konkurenseknél...
Szerk.: azt hittem a képre gondolsz, a hangbeállítások közül ez valóban eltűnt valamiért...
-
BobTail
őstag
válasz
#16820480 #8943 üzenetére
Mert egyazon funckiógombbal több mindent is tudsz csinálni (HDR / flash - no flash). Anno a Smart Cam-nél is, sorozatfelvételből tudtál akciófelvételt, meg arckifejezés módostását, objektum eltávoltását (stb), és ezért nem lett pl Action Cam vagy Face Cam az app neve
(#8944) Nergalos, ha vakuval használod a Rich Capture-t, akkor csúszkán azt tudod állítani, hogy mennyire legyen vakus a féynkép, ha vaku nélkül csinálod, akkor pedig HDR.
-
BobTail
őstag
Na, akkor tisztázzunk pár fogalmat: Refocus az külön app, az nincs a Lumia Camerában, és a HDR-t a Rich Capture (varázspálca ikon, magyarul Hatásos felvétel) funkcióval tudsz csinálni
Ha vaku be van kapcsolva, akkor flash / no flash.
-
BobTail
őstag
Újraindítás után nem felejti el a beállított színkalibrációt
-
BobTail
őstag
T-mobilosoknak állítólag kijött a Denim.
Szerk.: meg függetlenre is (azaz Telenorosoknak is). -
BobTail
őstag
válasz
TheBikerider #8692 üzenetére
-
BobTail
őstag
-
BobTail
őstag
válasz
csokito100 #8365 üzenetére
oops
-
BobTail
őstag
Wifi csatlakozási problémája volt-e már valakinek? Ha igen, mi volt rá a megoldás?
-
BobTail
őstag
Május óta használom a 930-at, kijelző elszíneződésén és zenelejátszó ritka megállásán kívül semmi bajom nincs, ezek is szoftveresen javíthatók (és a böngészős problémával még nem találkoztam, pedig szoktam használni, és a jack csatlakozómnak sincs baja, pedig minden nap hallgatok zenét)... na jó, a kameragombom kicsit megkopott
de remélem nem születik egy logout cikk arról, hogy minden 930 szar, csak azért, mert valaki kifogott egy problémás darabot. És ezt a frissítési hisztit sem értem, mivel 930-ra tulajdonképpen már rég kint van hivatalosan az update1, csak a Lumia Camera lesz újdonság, azt meg az alsókategóriás telefonok nem kapják meg, szóval nekik lenne is okuk hisztizni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Háztartási gépek
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tippmix
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- La Quimera early access beszámoló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest