- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Na, vadi új, bontatlan T-s, dobozos, 2 év garis, fehér színű, vezeték nélküli töltővel 86e ft-ért. Végre. Pénteken nálam van.
Micro-simből lehet nano-t vágatni?
-
bazsika89
tag
A CoPilot tudja az útvonal választást és a köztes pontot is. De hangos navi csak a pro változatban van és az 13.000 :\ Majd ha lesz lehetőség akkor kipróbálom,hogy hogy szuperál.
-
ilgatto
tag
válasz
Burt1793 #5684 üzenetére
A köztes pont nagyon is szükséges volna, vagy ha nem, akkor tegyék bele azt a lehetőséget, hogy kiválaszthassam mely ország esetén menjek autópályán és melyiken nem.
Gyakran utazok Bécsbe, de gyakran elő is fordul, hogy nincs mindkét autópályára matricám. Ilyenkor jó volna legalább azt beállítani tudni, hogy a határ utáni első lehetőségnél menjen fel az autópályára.
Persze meg lehet darabokban is oldani ha megáll az ember, de nem ez a cél. -
bazsika89
tag
válasz
Burt1793 #5692 üzenetére
Maga a térkép jó, ha szépen egyesével bp-szeged-makó-gyula útvonalat állítom akkor végig a pályán megy. Illetve Pesten belül szépen boldogul, bár úgy hogy nincs útvonal választás, nem mindig az általa kijelöltet használom, de itt legalább az újratervezés egész jól működik.
-
Burt1793
veterán
válasz
bazsika89 #5689 üzenetére
Ja, ez szívás. Én ennél jóval rövidebb utakon használtam és nem tűnt fel, hogy kerülővel csinálta volna az útvonalat. Le még nem állt egyszer sem. Amúgy be vagyok biztosítva, a tabletemen ott a rIGO:
Nem lehet, hogy valamit még mindig rosszul állítottál be a tervezésnél? Mondjuk nem az időben legrövidebb útra van állítva nálad a tervezés, hanem a km-ben legrövidebbre.Majd kipróbálom hosszabb távon is valamikor, aztán majd meglátom, hogy tényleg ilyen szar-e.
-
bazsika89
tag
válasz
Burt1793 #5684 üzenetére
Múlthéten pl Budapest-Gyula útvonalat szerettem volna megtenni vele. Elvitt volna a halál fülén kis utakon, ok betettem hogy fizetős út. Akkor kecsó után vitt volna el, az nem jó mert pályán gyorsabb. Istenért nem tudtam beállítani, hogy Szeged felé menjen. Ezt leküzdöttem, ugye mentem tovább, ekkor újratervezésnél, nem ám Szeged, nem, forduljak vissza ahol tudok. Utána szeged után már kezdte a jó útvonalat felismerni, de ismét nem akartam 5 településen átmenni ezért Makó felé szerettem volna, hogy vigyen. Ez sem jött össze. Menet közben azért kellemetlen folyton állítgatni az útvonalat. Közben 2x random ki is lépett a Here és elfelejtett mindent. Nagy előnye viszont, hogy kb nem fogyaszt semmit én még nem láttam olyat, hogy navigáció közben feltöltődjön a telefon, ahelyett hogy max szintentartás lett volna, vagy lassú merülés.
Waze az rögtön a jó útvonalat mutatta, viszont kb forró lett a telefon. Így azt nem szívesen használom.
-
natë
nagyúr
A fekete színű fém oldala mennyire kopik? Gondolom festett...
-
Burt1793
veterán
válasz
bazsika89 #5682 üzenetére
Én sose fogom tokba rakni, majd írok róla később is.
Minek köztes pontot beállítani (először elmész a köztes pontig, ott gondolom úgyis kiszállsz, majd mész tovább, nem?)? Én igazából kisebb navigálásokat nyomattam eddig vele, ha nagyobb utam van, ott a garmin, autós tartóm úgysincs a telóhoz. De gyorsan talál jelet és jól néz ki a grafika.
-
toldy
őstag
Sziasztok lenne kis gondom, utóbbi időben akármelyik youtube appot is próbálom néhány nap után, ha meg akarok nézni egy videót akkor kidobál, kilép az alkalmazás. Valakinek ötlet, hogy ez mitől lehet?
-
TayRol
nagyúr
Miért van az, hogy írtam 3 embernek is aprón, hogy érdekel a telefonja, de 2 napja senki nem válaszol? Telefonszám persze nincs.
Költői kérdés volt igazából...
-
Cruzolka
aktív tag
Na akkor újra:
Nokia WH-530 Coloud Boom Headset-ről valaki-valami vélemény?
Esetleg használta már valaki Ps4-hez, vagy Pc-hez?
Gondolkodom a vásárlásán, de a telefonon kívül még ezekhez is használnám,persze csak ha kompatibilis velük
Előre is Thx -
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e ez a kérdés már, de mennyi "csempét" lehet kitenni a képernyőre?
Van-e korlátozva a darabszáma?Köszi.
-
Burt1793
veterán
válasz
appleGjuice #5658 üzenetére
Köszi a képeket, először nem tudtam, hogy mit kell nézni rajta. Nekem is fehér van.
Ja, ingyenes az összes angry birds mától, ezt olvastam egy másik topikban.
(#5663) SOAD19: Szerintem még nem állította át a hátteret a beállításokban.
-
ferensz
senior tag
válasz
Tokeletes valasztas volt
-
SOAD19
addikt
válasz
Gratula hozzá, 8.1-et nem rakod fel?
-
appleGjuice
tag
Na kérem szépen, hozzám is megérkezett ma ez a csoda.
Nem akarom itt untatni a fórumozókat azzal, hogy szuperlatívuszokban beszéljek a készülékről, HTC One S után (amit nagyon szerettem) óriási előrelépésnek gondolom, a kijelző vonzza a szemet, kamera nagyon szép képeket csinál. Töltésnél, intenzív használatnál érződik, hogy melegszik, de HTC után megszoktam. Igazából semmi negatívumot nem tudok felhozni. A rendszer számomra nem ismeretlen, családban többen használnak WP-t. Ismerkedem a telefonnal, aztán ha kérdések merülnek fel, jövök érdeklődni.
-
Wollie
tag
Nos mától én is 930 tulaj vagyok.
-
iOce
tag
válasz
Kavinton75 #5636 üzenetére
Kihagytad, hogy szaracsempe...
-
csokabi
tag
válasz
Döglött Róka #5649 üzenetére
-
Döglött Róka
veterán
válasz
univerzita #5648 üzenetére
Aszt?
-
Burt1793
veterán
válasz
Döglött Róka #5644 üzenetére
Nagyon vicces... nem tudja valaki, hogy hol lehet beállítani a kártyát? Az első belépéskor nem adtam meg neki semmit, mert éppen nem tudott simet kiadni a telenor és nem voltam wifi közelben. Most meg pénztárca pint kér a disznó.
-
Cruzolka
aktív tag
Nokia WH-530 Coloud Boom Headset-ről valaki-valami vélemény?
Esetleg használta már valaki Ps4-hez, vagy Pc-hez?
Gondolkodom a vásárlásán, de a telefonon kívül még ezekhez is használnám,persze csak ha kompatibilis velük
Előre is Thx -
Burt1793
veterán
válasz
Kavinton75 #5642 üzenetére
Igen, de én még azt se tudom, hogy hogyan kell... 😞
-
Seangaijin
senior tag
válasz
Kavinton75 #5636 üzenetére
Végre már valaki megaszonta
Baromi uncsi ugyanazokat a kérdéseket megválaszolni plusz a szőrsszálhasogató hibakereső userek se semmik.
-
Burt1793
veterán
Sziasztok! A bankkártyát hol tudom beadni a telónak? A pénztárca alkalmatás valami pin-t kér, pedig még sosem használtam.
Van, hogy mobilnettel, készenlétben nem jönnek meg a fb értesítések, ez miért lehet? Az üzenetek megjönnek mindig, azzal nincs gond, de pl ha egy csoportba írnak, aminél aktiváltam az értesítseket, akkor nem mindig szól, csak wifin, vagy, ha belépek az app-ba.Köszi.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
#18946816 #5634 üzenetére
Igazából direkt rontották el.
Így jobban meg lehet zavarni a vásárlót és el lehet terelni a figyelmét más hibákrólDe ha rákerestél volna, akkor kb. 30 db választ is találtál volna.
Ezért dagadt ekkorára már ez a fórum, mert mindig ugyanazokat a köröket futjuk:
- Milyen Androidról átjönni? (nem a telefonhoz tartozik, hanem a rendszerhez, akkor minek ide van írva?)
- Meddig bírja az akku? (ha használod nem sokáig, ha nem kapcsolod be, akkor hónapokig)
- Nektek is lötyög a kamera? (nem mi kiékeltük rágóval)
- Bentebb áll a bekapcsoló gomb, ez jó? (nem szörnyű)
- stb......Ne vedd magadra, de a kereső funkció ezért lett kitalálva/fejlesztve.
-
törölt tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem volna, hogy a Lumia 930-nak a bekapcsolo gombja szándékosan van beljebb mint a hangerő es a kamera gomb? Majdnem teljesen egy szintben van a telefon oldalával, amig a masik ketto gomb azert érezhetően stabilabban emelkedik ki.
Koszi a valaszt elore is!
Kadem -
Cheesy
őstag
Kb. 1 hét múlva rendelem.
A legutóbbi Nokiám egy 5800 volt, még az első tapis telefonok egyike. Utána jött két androidos (ZTE Blade, utána egy Sony Ericsson Xperia Arc S), így azt a rendszert már ismerem: soha nem elég neki az erőforrásból, a ZTE után gondoltam egy erős telefonon majdcsak nem találkozok akadással. Pedig de.Aki androidról váltott, mik a tapasztalatok? Stabilabb, röccmentesebb a rendszer? Alkalmazásbolt milyen hozzá?
-
natë
nagyúr
Még egy kérdés, a gombok lötyögése normális?
-
natë
nagyúr
Beszereztem egy 930-at. Sebességre ugyanaz, mint a 1020-am volt. Ami zavar, hogy ha scrollizok valahol, pl az áruházban, néha "ugrik" egyet a scrollozott lista, az miért van?
-
Endii
tag
Be lehet valahol -esetleg valamilyen programmal, mert a beállítások közt nem leltem rá- állítani, hogy a navigációs sáv gombjai hány másodpercig világítsanak?
-
Krepuska
csendes tag
Szia!
Olyan Nillkin tokot használok feketében. Jó minőség, jó fogás, zsebben használom. A tok kemény és olyan az oldal vastagsága, hogy a gombok nem emelkednek ki belőle, mégis könnyen használhatóak.
Az autóban a gyári CR-201-es tartó jól fogja, a fényképező gombot nem nyomja és a Qi töltés is megy.
Az olcsó kínai, asztali Qi töltőn el kell találni a jó pozíciót, de tokon keresztül is tölt. -
guelph
újonc
Sziasztok
Segítségre lenne szükségem, Lumia 930-on a zenelejátszó(gyári) nem minden zene lejátszási listát játszik le végig van amelyiket végig nyomja van amelyiket csak egy darabig, ha újra bekapcsolom lejátssza azt a számot ahol megakadt, de egy idő után újra megáll és másik listát sem hajlandó lejátszani. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Elöre is köszi a válaszokat
-
XZoli
aktív tag
a moliplayer hogy tudom rávenni hogy lássa a music mappában lévő zennéket
-
Burt1793
veterán
válasz
FrankMonzano #5616 üzenetére
Uhh tényleg, akkor lehet, hogy a nano-sim a szar? Amúgy az elmúlt két nap nem volt problémám vele. Mindig működött... Azért az meglepő, hogy az s5 többször van 3G-n itt "vidéken", mint a note3, vagy a L930.
-
hroberto
veterán
-
bazsika89
tag
Nekem fehér van belőle, jól fogja a telefont, és a farmer is a tokot...
Hasonló tartóban volt pár napja, tokkal együtt belefér, de valóban pont ott van a lezáró gomb, igaz navigáció közben úgysem zárod le.
Ha már navi. A here+ egész jól működne, ha tudnék útvonalat választani nem csak amit felajánl, illetve mivel ez nincs benne jó lenne a köztes pont de ez sincs. Van valami jó alternatíva, ami nem a navigon?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eGPU tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest