- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Endii
tag
Üdv! Be lehet állítani valahol fix IP-t a telefonnak? Nem találtam eddig, bár túlbalaposan nem is "túrtam" még.
-
Endii
tag
válasz
ZavaBalazs #13268 üzenetére
Azt hiszem én is beruházok egy ilyen tokra. Már régóta szeretnék egyet. Próba, szerencse!
Köszi az infót! -
Endii
tag
Üdv!
Nem tudok belépni a "telefon nyomonkövetése" beállításaiba . Mi lehet a baj? -
Endii
tag
A sokszor ismételt kérdéseknél már csak az fárasztóbb, amikor azon megy a hiszti, hogy már "100x leírtuk".
Ha unalalmas a kérdés akkor inkább nem kéne válaszolni, vagy link az 1. hozzászólást, ha benne van a válasz és akkor még segítséget is kap az ember. Persze, aki kérdez az is keresgélhetne egy kicsit, de elvégre ez egy fórum ... -
Endii
tag
válasz
eladogeppc #9585 üzenetére
Nem javított.
-
Endii
tag
GPS-track-et be lehet valahogy szerkeszteni a navigációba?
-
Endii
tag
válasz
Seangaijin #9125 üzenetére
Pár napja én is az indigó színt használom. Szerintem is brutál jó.
Előtte a limeot és a barnát használtam. Azok is egész jók. -
Endii
tag
válasz
ZavaBalazs #8028 üzenetére
4-nél nekem se igazán szokott többet merülni, de leginkább még annyit se. Quiet és adat bekapcsolva.
-
Endii
tag
válasz
beachsurferi #7816 üzenetére
Nálam se működik mindig elsőre, se másodjára, se ...
Esetleg túl nagy a szünet a két koppintás között?Jeni: Az érzékenység állítás nem csak a kesztyűs kezelés miatt van? Működnie kéne anélkül is szerintem.
-
Endii
tag
-
Endii
tag
Age of Empires-szel szoktam játszani. Szerintem ott 45-55 fok között szokott mozogni.
-
Endii
tag
válasz
Kavinton75 #7430 üzenetére
Jövőre megpróbálom. Nem használok sok programot, de letörlöm majd az összeset, hátha segít.
Nálad melyik okozta feltehetően? -
Endii
tag
Valahol be lehet állítani, hogy melyik frekvencián keressen wifi hálózatot?
-
Endii
tag
Pár hete kikapcsoltam a Messenger értesítési hangját. A múlt héten visszakapcsoltam, de mégiscsak ki szeretném kapcsolni, mert idegesítő. Viszont hiába kapcsolom ki megmarad a hang. Esetleg valami javaslat a telepítésen és a reszeten kívül?
-
Endii
tag
2 nap alatt 3x indult újra. Kocsiban illetve zsebben. A legutóbb pedig ma reggelre. Plusz a zenelejátszó egyre többször szórakozik. Megoldás esetleg?
Azon gondokozom, hogy megválok tőle. -
Endii
tag
Be lehet valahol -esetleg valamilyen programmal, mert a beállítások közt nem leltem rá- állítani, hogy a navigációs sáv gombjai hány másodpercig világítsanak?
-
Endii
tag
válasz
tomboy0013 #5532 üzenetére
Nagy volt az öröm gondolom.
Én azért használom, csak nem szoktam húzkodni. -
Endii
tag
Ha valaki kijelzőt szeretne cserélni.
[link] -
-
Endii
tag
válasz
Clavell29 #4350 üzenetére
Az élettartam rövidülés és az anyaggal való spórolás sajnos szinte mindehol tapasztalható. Nekünk a mikrónk és melegszendvics sütőnk is hibáltlanul működik. Sőt a mosógépünk is.
De itt nem az élettartamról van szó.
Ez a 2. "okostelefonom".
Igazából nagy problémám nekem sincs vele. A lilásodást én sem tapasztaltam, de ha előjönne biztosan zavarna.
Viszont egy prémium kategóriás eszköznél szerintem akkor sem fogadható el semmilyen hiba. -
Endii
tag
Szerintem egy telefonnak, amiért ennyit elkérnek SEMMILYEN hibát nem szabadna produkálnia. Szerintem.
A lilásodás elég zavaró lehet. Szerencsére én még nem láttam vagy csak vak vagyok hozzá. Lehet hülye példa, de mit szólnál hozzá, ha vennél egy monitort vagy tv-t és az is ezt csinálnál? -
Endii
tag
Főleg úgy, hogy az előző fülesem tönkrement és levásárolhattam az árát. Abból lett ez.
-
Endii
tag
Használ itt valaki Nokia Coloud Pop headset-et?
-
Endii
tag
válasz
Kavinton75 #3524 üzenetére
A hétvégén frissítettem a rendszert, azelőtt valamelyik nap pedig a Round Workout Timer-t raktam fel.
Hol érzékeled a képernyő lassúságát? -
Endii
tag
Üdv!
Október 2-a óta használom a telefont. Ma úgy gondolta, hogy ok nélkül újraindul. Ez kicsit elrontotta a kedvem. Szerintem egy ilyen kategóriájú telefonnak ilyet egyáltalán nem szabadna csinálnia.
Az előző telefonom -LG Optimus L9- közel 2 év alatt egyszer sem produkált ilyet. Pedig az rendesen hajtva volt.Egyébként jó kis telefon.
Korrekt megjelenés -az enyém fekete-, jó anyaghasználat. A kijelzőnek nagyon szép képe van.
Nem fényképeztem még túl sokat, de az eddigi képek alapján a kamera szuper.
A szoftver gyors és folyamatos. A gyári böngészőt használom, amivel nincs bajom.
Az navigációt még csak 2-3-szor próbáltam, de valamiért nem vitt házig. Az utca közepén azt mondta, hogy megérkeztem. Az újratervezés viszont eszméletlen gyors. Ahogy elhagytam a kereszteződést, ahol balra kellett volna mennem már be is volt rajzolva az új útvonal.
A rádió valamiért nem az igazi. A zenelejátszó nekem megfelelő.
A Nokia Creativ Studio nagyon jó kis alkalmazás.
A dupla koppos ébresztés nagyon jó funkció.
Hirtelen ennyi tapasztalat jutott az eszembe.
Elnézést a kisregény miatt!Szerkeszteve: Az akkumulátorból rakhattak volna kicsivel nagyobbat bele.
-
Endii
tag
Egy kicsit jobban melegszik a telefonom a kelleténél. -szerintem
Valaki írt rá megoldást az 1xxx. hozzászólás környékén. Valami opciót kikapcsolt és utána jobb lett neki. Esetleg tudjátok mi volt az? Vagy a frissítés után változik valami? -
Endii
tag
válasz
Legolas1975 #3187 üzenetére
Törlés, újratelepítés?
-
Endii
tag
válasz
Seangaijin #3170 üzenetére
Az a 200 Ft nem nagy áldozat. Egy csoki ára.
Mondjuk nem tudom,hogy a fullos mennyivel tud többet. Nekem egyelőre ennyi elég.
-
Endii
tag
Üdv!
Jelenleg a 930-asomon a Wp verziója: 8.10.12397.895.
Feldobta, hogy frissíthetem: 8.10.14157.200-ra.
Megéri frissíteni? Van benne valami jelentős változás?
Van valami forrás, ahol lehet informálódni a frissítés tartalmáról? -
Endii
tag
Mindenki nagy örömére, de főleg inkább az enyémre megérkezett hozzám is a "kis" 930-as. Remélem ez is lesz olyan jó, mint az Optimus L9-em. Valami beállítás, amit esetleg célszerű végrehajtani?
-
Endii
tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy én is Lumia 930 tulaj leszek.
Tapasztalatok vele kapcsolatban?
Esetleg valami, amit célszerű vagy nem célszerű megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Disney+
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Politika
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest