Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joubert
tag
valaki rendelt már (ehhez) tokot ebayről? én január 14-én rendeltem kettőt (komoly kb 800Ft-ért) ingyenes kiszállítással, de még nem jött meg egyik se. ennél jóval rövidebb kiszállítást írtak pedig. írtam is nekik de leszarták. érdemes még várnom vagy inkább vegyek boltba itthon? (ja és addig nem jött meg a k*rva tok míg tegnap leesett a betonra, nagy baja nem lett de egy két karc lett itt ott)
-
Joubert
tag
válasz
königarjen #4597 üzenetére
ki lehet fizetni, de ugye attól még a hűségidő (akár csak a telefonra akár a díjcsomagra) nem telik le! azt csak meghatározott kötbér kifizetésével tudod előrébb hozni.
-
Inclitus_pv
tag
válasz
königarjen #4597 üzenetére
Én arra tippelnék, hogy igen, de meg kell érdeklődni. Ha neked is ennyi baja van, akkor tényleg nem nagy dolog fixálni, csak persze benne van, hogy elvész a gyári gar. Mondjuk gyári csavarok is beszerezhetőek
Én végre tudom élvezni a használatát és számomra ennél jobb teló jelenleg nincs a piacon..
Itt egy tegnap este lőtt kép.
[ Szerkesztve ]
-
königarjen
tag
válasz
Inclitus_pv #4596 üzenetére
Én meg már ráuntam nagyon.. fiókban tartom a telót ..
részlet hátralévő részét ki lehet amúgy egy összegben fizetni T-nél? -
Inclitus_pv
tag
válasz
Inclitus_pv #4595 üzenetére
Egyébként, ha ugrott, ugrott, elvégre csak Nokia, nem lesz ennek semmi más baja
Engem nagyon bosszantott és gagyi hatást keltett, hogy kézbe véve folyton recsegett.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Inclitus_pv #4591 üzenetére
LoL leleményes, de a további gari ugrott gondolom.
-
Inclitus_pv
tag
Emberek, jelentem, 5 perc alatt házilag orvosoltam a recsegés problémát a harmadik újonnan kapott 920-amon.
A telefont szétkapva, kétoldalú ragasztóval az akksira ragasztottam egy plasztikkártya darabot, hogy kitöltse a recsegést okozó légüres teret. A megoldás tökéletes, recsegésnek nyoma sincs, teljesen masszív a ház.
A linkelt képen látható, hogy mekkora kártyadarabot raktam bele és kb hol helyezkedik el a hátlap alatt.
Ennyit kellett volna gyárilag tenni és egy típushibával kevesebb.
-
Sn00PiG
aktív tag
Egyébként ha hiszed ha nem tényleg igaz, szinte senki nem tartja rendesen a szájához a telefonokat, mindenki döntögeti össze-vissza, és csodálkozik, hogy sz@rul hallják. Körbenézhettek, ez minden alsó részen elhelyezett, lefele néző mikrofonos telónál előjön.
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Mivel ezen a telefonon nem oldal irányba, hanem lefelé állnak a mikrofonok, ezért a szánkhoz kell közvetlenül tartani!
Nekem is panaszkodtak rá, de mindig akkor, amikor (régi megszokás miatt) a telefont közel vízszintesen tartottam - magyarán a fülemnél a teló, de az alja nem pont a számnál, hanem fölötte, a szemem alatt volt - de ahogy helyre igazítottam már senkinek nem volt gondja.
Tanúlság: Nokia rosszul tervez, mi meg hülyén tartjuk azt a szerencsétlen telefont... -
Cyberpunk
félisten
Hozzánk tényleg a szemét jön.
És kezdem magam szerencsés kivételnek érezni, hogy no problem kop-kop-kop.
Azért ez egy ilyen árú készüléknél ráadásul zászlóshajó ugyebár elégé fail. Nem tudom milyen minőségellenőrizés zajlik a gyárakban, de jó lenne, ha összeszednék magukat. Vagy csak ide talál minden problémás user.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Na, olvasva a topikot az jön le, hogy ez egy remek konstrukció!
-
FrosTi
csendes tag
Sziasztok,
Egy olyan problémám van a telefonnal, hogy ha beszélek valakivel, folyamatosan azt hallom tőlük, hogy nem hallanak engem, illetve, hogy olyan mintha egy dobozból beszélnék. De hát istenem, ez egy kibaszott 110 e Ft.-os telefon a brokim bele. Valaki valami hasonló problémával és lehetőleg megoldással? Szervíz? Már így is ez a második ilyen szar nálam, mert az első recsegett ropogott. Rohadjon meg a nokia.
Szép napot.
FrosTi -
NeOhu
csendes tag
Nem ráztam mint egy csatabárdot, és nem volt 40G-s gyorsulás sem.
Egyszerűen mikor csörgött a telefon, hirtelen felvettem az asztalról és már éreztem, hogy valami nem stimmel.
Szerintem ez teljesen rendeltetés szerű használat, és nem csak kukacoskodok, hogy találjak valami hibát. -
Sn00PiG
aktív tag
Hidd el, el tudom képzelni, dolgoztam HelpDesken, ott is érdekes dolgokat tudnak mondani az emberek.
Ennek ellenére mivel a szervízes csak egy kiszolgáló, ezért vegye csak át a készüléket, küldje el a szervízbe, és majd a hozzáértő kollégái megmondják, hogy tényleg van-e gond vele.
Ha ő szervízel akkor megértem a kukacoskodást, de ő csak egy átvevő, ezért elképesztő, hogy fennakad ahelyett, hogy csak simán végezné a dolgát! -
Blyan
félisten
válasz
Sn00PiG #4576 üzenetére
Azért van némi átmenet.
A rázással történő interakcióknál elég csuklóból megmozgatnod a telefon (gondolom nem 40G-s gyorsulásra van az alkalmazás beállítva ), ha úgy rázza mint egy csatabárdot, és úgy van ilyen hangja, akkor nem csoda, hogy a szervizes felvonja a szemöldökét és megkérdezi, mégis mijafrancért kell cibálnod?Elképesztő? Egyszer gondold magad a szervizesek helyében, elképzelésed sincs milyen dolgokkal tudnak megjelenni az emberek, hogy gariztassanak.
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Miért kell rázni kérdésre az a válasz, hogy miért ne? Rengeteg alkalmazás operál rázással: számváltás, frissítés, az öregnek megrajzolóban pedig az effekt látszik/nem látszik.
Egyébiránt köze nincs sok hozzá, hogy miért rázod, inkább csinálja meg azt kész... elképesztő... -
NeOhu
csendes tag
Na leadtam a készüléket.
Hát nem volt egyszerű, a szervizes nem igazán akarta megérteni, hogy mi a problémám.
Váltig állította hogy lehetetlen, hogy ott belül mozogjon valami, és hogy az csak a gombok lötyögése amit érzek.
Plusz az első kérdése az volt, hogy miért kell rázni...
Nem kell rázni, de azért a főpanel ne mozogjon már a készülékben!És most újabb két hét várakozás...
-
polonic
félisten
Itt is működik a diagnostics program előhozása a valamilyen 634 kóddal?
-
talamasca
senior tag
válasz
azigazimoris #4541 üzenetére
Csatlakozom! Annyi, hogy én két hónapja használom.
Az itt felsorolt hibák közül egyik sem érint.
Kopp-kopp... -
NeOhu
csendes tag
A kamera lencsét is hallom lötyögni, de az már az előző telónál is volt, az szerintem normális.
Meg az nem is lötyög, hanem csak "ciceg" ha rázod.Ez viszont annyira érezhető, hogy kis túlzással olyan érzés amikor lötyög benne, mintha az egész belső szerkezet mozogna és kirántaná a kezedből a telót.
Olvastam róla wpcentralon, nem egyedi eset.
-
polonic
félisten
-
legiaap
félisten
Na berendeltem egy ilyen tokot:
[link]
3-5 nap és megjön. -
polonic
félisten
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #4551 üzenetére
Elég idegesítő már...
Mondom végre nem szenvedtek javítással, hanem adtak egy újat aminek látszólag semmi baja.
Erre, kb addig jutottam el a telóval hogy a sim kártyát beraktam, és már előjött...[ Szerkesztve ]
-
königarjen
tag
Biztos is! Ezt mondták bent is nekem, meg itt is írta valaki talán, hogy egyből nem fognak neked cserélni. Mindenképp elküldik bevizsgálásra.
[ Szerkesztve ]
-
königarjen
tag
válasz
azigazimoris #4541 üzenetére
Hát mondjuk ha gyári hibás készüléket kaptam és ropogott nyomásra akkor lehet mégse én csináltam valamit rosszul.
-
Cyberpunk
félisten
'A fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
Ezt találtam hirtelen. Jogszabály gyűjteményben érdemes után nézni. T-nél nem tudom van e külön kitételük. De a törvény rájuk is vonatkozik ugyan úgy.
Még 2011-ben így cseréltettem egy pixelhibás Note-ot a Telenornál.
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
Egy hónapos a telefonom. Nem recseg, nem porosodik belül, nincs rajta egy hajszálnyi karc sem, nem fagyott le soha. Minden alkalmazás frankón működik amit használok.
Valamit nagyon rosszul csinálhatok.... :-) -
NeOhu
csendes tag
Na átvettem a készüléket.
Első ránézésre minden okés, nem recseg, nem ropog, nem lehet benyomni sehol, nem karcos a kijelző.
Ezeket már átvételkor megvizsgáltam.Aztán jött a fekete leves itthon...
Ha rázom a telefont oldalirányba (ne kérdezzétek hogy miért kell) akkor valami nehéz dolog érezhetően lötyög a készülékben. Olyan érzés, mintha az aksi a készülék falához ütközne, oda-vissza.Ilyennel találkoztatok már?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz
königarjen #4536 üzenetére
Ezért kell kihagynia buliból a szolgáltatót. Náluk napokig dekkolnak a készülékek mire egyáltalán eljut a szervizbe.
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #4533 üzenetére
Hmm, Nokia Care?
Én a T-ben adtam le és napra pontosan 2 hét.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
königarjen #4531 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy ha ezek szerint ott van egy üres terület, ahol nincsenek alkatrészek, akkor azt miért nem töltik ki valamivel, hogy ne recsegjen?
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #4531 üzenetére
Neked mennyi idő telt el leadástól átvételig?
-
königarjen
tag
rányomtam azért, benyomódik itt is kicsit, de nem recseg szerencsére, úgyhogy rá is tettem a tokot, amiből még úgyis ki kell vennem 1x, mert a sim kártyát nem toltam még vissza bele
ez meg, hogy benyomódik ez már nem tudom.. htc one x-em is unibody, ott ne nyomódik be sehol lassan 1,5 után se. -
polonic
félisten
Kéne egy ilyen[link].
Csak rohadt drága.
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #4528 üzenetére
Pedig rá kellett volna nyomni
Én most kaptam az sms-t, hogy mehetek a telóért (házrecsegés), kíváncsi vagyok mit alkottak.
-
königarjen
tag
Na megvan nekem is a Lumiám..Izé, visszakaptam, vagyis újat.már rá sem mertem nyomni a hátuljára, T-nél egyből vettem rá azt a hivatalos nokia tokot, aztán reméljük innen nem lesz baj vele
-
Peetey91
senior tag
válasz
Sn00PiG #4522 üzenetére
Ez megvan, regen neha alkalmazni is kellett. Most azonban mindennek ellenere is elofordul a hiba. Szerintem ez valami szoftveres gond lesz, par hete meg semmi panaszom nem volt. Aztan az jutott eszembe, hogy miota lejart az Xbox Music Pass trialom ugye volt egy kis gebaszom az elofizetessel, kb. azota viselkedik furcsan. Bar osszefuggest nem nagyon tudok talalni, de tenyleg azota van gond...
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
HuTi.HUN #4524 üzenetére
Az a helyzet, hogy ezt én is tapasztalom, töltéskor és hosszú használat alatt is.
Engem is eléggé zavart, de mióta tok van rajta nem foglalkozok vele - ha meg ez hosszabb távon kinyírja annak csak örülök, mert kicserélik majd, és egy új telót adhatok el cserekor[ Szerkesztve ]
-
HuTi.HUN
tag
Nálatok is előfordul, hogy bizonyos programok alatt rettentően felmelegszik a készülék?
Az enyém a kijelző jobb felső sarka körül, a Nokia felirat tájékán szokott annyira felhevülni, hogy már kellemetlen kézben tartani.Kíváncsi vagyok, hogy ez egyedi eset, vagy mindegyik ilyen, mert így nem jósolok nagy jövőt neki. Kizárt, hogy ekkora hőingadozás ne tegye tönkre hosszútávon.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Peetey91 #4521 üzenetére
Már mondtuk többször: a távolságérzékelős hiba nagyon sok embernek előfordul, megoldásképp fújj egy nagyon erőset a távolságérzékelő fölött a ház és a kijelző találkozásához, és 90% hogy megoldódik a gond.
Sajna ott van egy kis rés, amin bemegy a piszok, és eltakarja a távolságérzékelőt, azt kell kifújni -
Peetey91
senior tag
válasz
polonic #4514 üzenetére
Nincs fent, mert eleg szarul is mukodott az igazat megvallva, varok egy bugfixre ott meg.
Azert a wifi durva lenne, mert otthon nagyreszt wifin vagyok, sajnos azt nem tudom kikapcsolni. :/
nem is emlitettem, a tavolsagerzekelo is rosszul mukodik, egyszeruen nem tudom hivas alatt elocsalni a kepernyot. Idaig mukodott.
Hetvegen lehet, hogy NCS-tel ujrarakom az egeszet, Portico elott olyan jol mukodott. Talan egy ujrahuzas megoldja. -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
zsamiatt #4516 üzenetére
Az durva, szerintem vidd be szervízbe, mert nem hiszem hogy általános lenne a probléma (de ha igen akkor sem normális!)
Nekem Portico óta (kopp-kopp) nem fagyott a telefon, pedig LTE/WiFi/GPS folyamat bekapcsolva, bluetooth is napi 3-4 óra.@legiaap: Nagyon jó az Apshalt7, de ha egymás mellé teszed egy Androidon vagy iPhone-on és mellé a Lumián látszik, hogy elég sok minden butítva lett rajta grafikailag sajna.
Mindenesetre én is megveszem, végre egy ütős játk WP8-ra, bár a Real Racing 3 vagy a Nova3-nak jobban örültem volna, főleg mivel azt is 1000 éve beígérték. -
Assdak
őstag
ESPN Score Center live tile-ja működik valakinél?
-
Peetey91
senior tag
Fene se érti, Portico előtt talán 2-szer ha fagyott a telefon, azóta most vasárnap óta minden nap egyszer vagy restart, vagy lefagy... Pedig hét közepén HR is volt, de most 5 perce megint lefagyott...
-
woolwich
tag
Eddig teljesen elégedett voltam a telefon akskijával, de az elmúlt két napban valami nagyon nem ok.
Mennyire normális az, hogy este 11-kor 100%-on levettem töltéstől, majd reggel 7-kor 55%-ot mutat, miközben hozzá sem nyúltam egész éjszaka. Nem tudom mi lehet az oka, de 2 napja csinálja ezt és pont tegnap előtt frissítettem a HERE cuccokat rajta. Mondjuk tegnap délután már a háttérben futó programokat is letiltottam, de ma reggelre megint felére esett a töltöttség...Mi lehet a gond?
-
Cyberpunk
félisten
Hát én nem vagyok elájulva tőle, régi emlékeimben még jóként él a Nokia zene szempontjából, de ez nem szól jobban mint a volt Note-om azt merem állítani. Elmegy, de inkább csak egy jó közepes semmi kiemelkedő. Szvsz szifonok, S3 stb simán lezenéli.
legiaap: ez érdekel engem is, én be sem jelentkeztem eddig mert minek.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Múltkor még panaszkodtam, hogy a Nokia accountba nem tudok belépni, mert csak loadinggol. Na ma sikerült. Facebook-os címemmel beléptem és használom.
Persze sok haszna nincs. Annyi, hogy látom kedvenc helyeim a térképen.
Egyéb haszna van amúgy neki? -
polonic
félisten
Az online game-hez nem a box profilt használja, hanem gameloft community vackot kell létrehozni, ha még nincs. Ez a játékból is megtehető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.