- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
talamasca
senior tag
Sajnos egyelőre semmi foganatja, de azért tessék:
Amúgy ez a szoftverfrissítés jópofa dolog. Amikor először visszakaptam és vibrált a kijelző már akkor beírtam, hogy nálunk szerencsésebb országokban volt akinek 3-szor cserélték ezért a telefont. Nem javítgatták, helyette inkább sűrűn elnézést kértek...
-
jeni
félisten
-
Assdak
őstag
AIM Biztosító.
Fólia téma,
Nekem van egy kemény tok a telefonon, illetve még emellett is egy Golla bőr tokba tartom, de a porszemek által okozott hajszálkarcok ellen gondolkodom egy fóliába. Mondjuk én olyat preferálnék ami védi az egész kijelzőt, mert ami csak egy részét, az elég hülyén néz ki.
Amúgy én kínosan vigyázok a telefonjaimra. Az N8 úgy lett eladva, mintha új készülék lett volna. Se hajszálkarc, se kopás, semmi. A PW808 is mintha most lett volna kibontva.
Egyedül a céges i4s az ami kissé le van harcolva, mert arra mondjuk egyáltalán nem vigyázok. -
-
königarjen
tag
Mikor cserélték a készüléket, akkor nekem is eljátszotta néha ezt, hogy nem volt semmiféle mobilinternet pedig parkolóház tetején álltam, tök nyiott terepen.. 15:30 slattyoghatok vissza T-hez, kíváncsi vagyok mi lesz.. Egyiknél elismerték, hogy igen létező hiba ez a ropogás, csak nem tudott vele mit kezdeni mert nem szervizes üzlet, másikhoz meg időpont kell
mondjuk még örülhetek, hogy egyáltalán mára kaptam..
Kemény csata lesz szerintem, mert nyilván nem fogja a szervizes felajánlani egyből, hogy pénz vissza -
ricsip
addikt
Hát igen, a korlátozások:
- a képernyőnek be kell lennie kapcsolva mikor az NFC-t használni akarod (kikapcsolt screen = inaktív NFC adó-vevő), szerencsére a lock screen-t feloldani nem szükséges
- aktívan rá kell Acceptelned a dologra (v. Reject ha meggondoltad magad), máskülönben nem csinálja meg amit akarnál
- köszönhetően az MS-nek, a system beállításokat nem lehet automatizálni semmilyen jelenleg ismert módon, app nem állítgathatja automatizáltan (pl. időpontra időzítve) ezeket, NFC-vel is csak annyit tudsz csinálni WP8 platformon h. a megfelelő beállítómenühöz visz az NFC akció, és ott még kézzel kell megcsinálnod a változtatást. Azaz egyszerű emberi nyelven egy nagyon fancy shortcut funkció, amit ki tudsz belőle nyerni maximum. -
Sn00PiG
aktív tag
A kulcsszó a "még": a Chronos Calendar-ról még nem olvastam rosszat, de a Battery appok 90%-áról olvastam, hogy fagytak miatta a telefonok, ha mindenféle frissítés (lockscreen, tile) be volt kapcsolva.
A Drive is szereti megakasztani a telefont, viszont ilyenkor nem fagy le teljesen, csak meg kell várni, amíg teljesen kiszedi háttérből (van hogy 1-1,5 percig meg se mozdul a teló navi után) -
StLui
veterán
Azért álltam át gmail-ről mert itt ezt olvastam, hogy jó ha átállunk január 31 miatt. Foursquare-t csak egy barátom kedvéért használom, én a FB check-in helyett, de nem adja át a képeket a FB-nak most épp, két hete meg kétszer-háromszor adta át ugyanazt, annyiszor is van FB foursquare mappában a fénykép.
Cyberpunk: valóban nem tudtam erről, azt gondoltam nokia-ms új nagy durranása, be szeretnének robbanni, csúcstelefon, nem is merültem el jobban a témában. Eddig egy okos telóm volt, arról is csak annyit olvastam amennyit muszáj volt ha elakadtam valahol, de pl jb-be eszembe sem jutott belemerülni.
-
shadowcam
tag
na igen, ez az ami aggaszt. Telefon vásárlás mostanában esedékes viszont május végén költözöm vissza Angliába. Nem szeretném onnan hazaküldeni, hogy a GSM-ben kijelentsék, hogy ezt nem csinálják meg. Megőrjít az itthoni helyzet de nincs kedvem még 3 hónapot lehúzni a jelenlegi telefonommal.
Lehet marad a HTC Telenortól 140ért.
-
kristof83
aktív tag
Ha így működik és látja is az albumokat meg a műfajokat rendesen akkor az jó lenne.
Nekem is örök mac-es bajom, hogy rendbe vannak rakva itunes-ba a zenéim 1500 szám, de az iphone kivételével (amit már nagyon unok) nem tudom rendesen átszinkronizálni a zenéimet semmilyen rendszerre.
Minig széttördeli a mappákat, meg az albumokat és csinál egy csomó feleseleges újat látszólag értelmetlenül. -
-
Mr. Double B
tag
Nézzük csak:
Kábel nélkül nincs FM rádió.
Kábel nélkül a 2 fülesbe kellene rakni aksikat, gomboknak és minden elektronikát, tehát úgy néznél ki mint egy cyborg-popdíva a 80-as évekből, két bazinagy klipsszel a füledben.Így viszont a kis kütyü felcsíptet a táska pántjára/kabátra/zakóra/ingre, standard, cserélhető füles a füledbe, a teló meg elrakva, vagy a kezedben, és nem harcolsz a kábellel.
Én SE MW600-al nyomom vagy 2 éve, és nagyon hasznos kis jószág.
-
Bond41
csendes tag
Sziasztok!
Én is hasonló cipőben jártam. A T félretájékoztatja az ügyfeleket a rendeléskor,ugyanis a GLS-nek nincs ilyen szolgáltatása, hogy megadhatod a szállítási napszakot. Továbbá a megrendelést visszaigazoló e-mailben vastag betűvel hívják fel a figyelmet arra, hogy csak akkor írd alá az átvételi elismervényt ha meggyőződtél róla, hogy a csomagban minden hiánytalanul megvan. A futár viszont addig nem engedi kinyitni a csomagot míg alá nem írtál és ki nem fizetted a számlát. A T elfelejtette megrendelni ezt a szolgáltatást. Én legalább negyed órát vitatkoztam a t ügyfelesével mert nem akarta megérteni mi a gond. Leírtam a T-nek mindezt még nem kaptam választ. Amint megkapom kiteszem hátha érdekel még valakit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest