Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeOhu
csendes tag
Itt már van 8.1 Cyan (T-mobile)
-
NeOhu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám és a véleményetek szeretném kérni.
Mostanában, navigáció közben (Here Drive+, Waze) a pozicionálás nem pontos.
Teszem azt haladok egy úton, majd egyszer csak meghülyül és átrak egy utcával arrébb, és újratervez. Ha megállok egy kereszteződésnél, akkor is ezt csinálja.
Vagy menet közben egyszer csak megáll a navigáció, nem mutatja hogy mennék, csak állok, nem méri a sebességet sem, nem írja ki hogy megszűnt a GPS jel, majd egyszer csak magához tér és újra navigál kb 2 percig...Eddig ilyen problémám nem volt vele, nagyon jól működtek, most egy 2 hónapja csinálja.
Újratelepítettem a programokat, kapott hard resetet is, eddig semmi sem segített. Már a hardverre gyanakszom.Szerintetek mi lehet a probléma?
Ilyen esetben ha szervizbe viszem, cserélik a GPS modult? -
NeOhu
csendes tag
Sziasztok.
Szerintetek ezek a burkolatok eredetiek valóban?
[link] -
NeOhu
csendes tag
Sajnos kipróbálni nem tudom.
Ez a HTC füles küllemre bejövős.
Valóban annyival jobb, mint a hasonló kategóriás fülesek?
Amit még nézegettem az a Sennheiser CX-200 II Street White.Szerinted melyik lenne jobb választás, a Sennheiser vagy a HTC fülese?
Hozzáteszem, hogy csak zene hallgatásra kell, a vezérlők nem érdekelnek. -
NeOhu
csendes tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata a Nokia Monster WH-920 -as fülesével kapcsolatban?
Igaz nem egészen témába vág, max annyiban, hogy L920-hoz szeretném használni. -
NeOhu
csendes tag
válasz
lasarus1988 #6123 üzenetére
Én második alkalommal jártam hasonlóan, csak akkor már elfelejtettem jegyzőkönyvet felvetetni, mondván minek, 1 napja adták a zsír új telefont.
Erre egy hét múlva visszaküldték karcosan.
Szerencsére nekem nem a kijelzőt csak a hátlapot karcolták össze, de azért idegesített.Amikor megemlítettem, az volt a válasz, hogy biztos már ilyen volt és én adtam le így...
-
NeOhu
csendes tag
válasz
XFishboneHUN #5902 üzenetére
Amikor ki szeretnél lépni, akkor a jobb felső sarokban menj a képedre, majd alul a "..." -re,
a feljövő menüben van egy olyan hogy "switch account", ilyenkor kiléptet teljesen. -
NeOhu
csendes tag
Sziasztok.
A Portico update óta, a hálózat+ menüpontból eltűnt nekem az SMS karakterkészlet, így most ha ékezetes betűket írok, akkor egy 160 karakteres üzenetet 3 SMS-ben küldene el.
Elvileg a hálózat+ 2013.03.19 -ei.
Esetleg átrakták valahova máshova a beállítást, vagy mi lehet a megoldás?
-
NeOhu
csendes tag
Na végre visszakaptam a telefont. Meglehetősen gyorsak voltak, már a T-hez képest (1 hét).
A problémám ugye az volt hogy lötyögött valami a telefonban.
Végül is most nem adtak új készüléket, csak alkatrész csere volt, mégpedig valami kijelző csatlakozó cserét írtak fel a munkalapra.
Szerencsére most nem recseg (még), nem lötyög benne semmi.
Egyetlen negatívumot tudok mondani, karcos hátlappal adták vissza a telefont, és megint csak visszaküldték volna a szervizbe... úgy hogy belenyugodtam és elhoztam, de legalább a kijelző karcmentesMost már remélem én is tudom felhőtlenül élvezni a telefont.
-
NeOhu
csendes tag
Nem ráztam mint egy csatabárdot, és nem volt 40G-s gyorsulás sem.
Egyszerűen mikor csörgött a telefon, hirtelen felvettem az asztalról és már éreztem, hogy valami nem stimmel.
Szerintem ez teljesen rendeltetés szerű használat, és nem csak kukacoskodok, hogy találjak valami hibát. -
NeOhu
csendes tag
Na leadtam a készüléket.
Hát nem volt egyszerű, a szervizes nem igazán akarta megérteni, hogy mi a problémám.
Váltig állította hogy lehetetlen, hogy ott belül mozogjon valami, és hogy az csak a gombok lötyögése amit érzek.
Plusz az első kérdése az volt, hogy miért kell rázni...
Nem kell rázni, de azért a főpanel ne mozogjon már a készülékben!És most újabb két hét várakozás...
-
NeOhu
csendes tag
A kamera lencsét is hallom lötyögni, de az már az előző telónál is volt, az szerintem normális.
Meg az nem is lötyög, hanem csak "ciceg" ha rázod.Ez viszont annyira érezhető, hogy kis túlzással olyan érzés amikor lötyög benne, mintha az egész belső szerkezet mozogna és kirántaná a kezedből a telót.
Olvastam róla wpcentralon, nem egyedi eset.
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #4551 üzenetére
Elég idegesítő már...
Mondom végre nem szenvedtek javítással, hanem adtak egy újat aminek látszólag semmi baja.
Erre, kb addig jutottam el a telóval hogy a sim kártyát beraktam, és már előjött...[ Szerkesztve ]
-
NeOhu
csendes tag
Na átvettem a készüléket.
Első ránézésre minden okés, nem recseg, nem ropog, nem lehet benyomni sehol, nem karcos a kijelző.
Ezeket már átvételkor megvizsgáltam.Aztán jött a fekete leves itthon...
Ha rázom a telefont oldalirányba (ne kérdezzétek hogy miért kell) akkor valami nehéz dolog érezhetően lötyög a készülékben. Olyan érzés, mintha az aksi a készülék falához ütközne, oda-vissza.Ilyennel találkoztatok már?
[ Szerkesztve ]
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #4533 üzenetére
Hmm, Nokia Care?
Én a T-ben adtam le és napra pontosan 2 hét.
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #4531 üzenetére
Neked mennyi idő telt el leadástól átvételig?
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #4528 üzenetére
Pedig rá kellett volna nyomni
Én most kaptam az sms-t, hogy mehetek a telóért (házrecsegés), kíváncsi vagyok mit alkottak.
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #3694 üzenetére
Miért vitted közvetlenül? Valami baj volt a T-s ügyintézéssel?
-
NeOhu
csendes tag
válasz
königarjen #3690 üzenetére
Említetted hogy burkolatot cseréltek, annál is jelentkezik ez a probléma?
Most hogy írtad, megnéztem, és nekem is szemmel látható a benyomódás...
-
NeOhu
csendes tag
Azoktól kérdezem, akiknek egyáltalán nem recseg a telefon.
Ha megnyomkodjátok a hátlapot, a kamera alatti részeken, egy picit sem recseg, "nyöszörög"?Nálam csak kicsit recseg, de ami ennél is idegesítőbb, hogy a hátlap azon részén még be is nyomódik...
-
NeOhu
csendes tag
Csatlakozok az előttem szólókhoz.
Nekem sincs semmi fagyási probléma, pedig fent van a skype plusz rengeteg app, és használom is elég sokat. T-s fehér, januári vétel. -
NeOhu
csendes tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy üzenet érkezésekor, vagy csengéskor az első pár másodpercen berecseg a hangszóró? (Ilyen statikus zaj féleség)
-
NeOhu
csendes tag
Nektek nem rezeg furán a telefon?
Én elég furcsának találom, mintha rezgéskor
csörögne benne valami, vagy el lenne törve.
Ez normális lenne?
L800 -hoz képest nagyon rossz. -
NeOhu
csendes tag
Sziasztok.
Valaki leírná nekem, hogy ez a recsegés probléma pontosan mit takar?
Jelenleg ha a hátlap közepét a kamera design alatt megnyomom, akkor érezhetően egy kicsit benyomódik és kis nyikorgó hangot ad, de csak ha nagyon hallgatom.
Ez lenne az általatok említett recsegés, vagy az azért sokkal komolyabb?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- One mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Autóhifi
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...