Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A mobilos gaming aranykorát ígéri a Red Magic 10 Pro különkiadása
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok!
Vettem én is egy fekete 920-ast a T-mobile-nál. A kérdésem a következő lenne: Hogyan tudom megnézni azt,hogy a portico frissítés van-e a Lumiámon? Elkezdtem olvasni a fórumot, de még január elején járok.
[ Szerkesztve ]
-
Joubert
tag
válasz
morpheuss12 #4693 üzenetére
Amióta leesett a múlt héten, azóta kicsit poros nekem is a első kamera... :S egészaddig makulátlan volt mindenhol. nekem Ennyi a baj. (meg ugye a Facebook...)
-
morpheuss12
tag
Akkor én elég szerencsésnek mondhatom magamat nincs recsegés ropogás, nem fagy pedig a skype is fennt van sőt még működik is . Üzenetek időben jönnek mennek Skype, Facebook is. Egyedül az aku idő zavar meg az hogy hamar karcolódik a kijelző. A közelség érzékelő is jól működik ha befejeztem a hívást egyből le is tudom tenni. Január elején vettem a T-nél , és itthon tettem rá a porticót.
-
Assdak
őstag
A vicc az, hogy egyik barátom december környékén vásárolt egy 920-ast amerikában. Az övével, soha semmi hasonló nem volt. Belga ismerősök, szintén értetlenül néztek, miről magyarázok.
-
Воланд
titán
válasz
königarjen #4687 üzenetére
az almanak meg egyetlen egy telefonja jelenik meg evente, es mindig van valami gond veluk. ez van, tomegtermeles, vasarloi igenytelenseg.
-
königarjen
tag
Azt is megértem, hogy a Nokiát szorította az idő, de akkor törekedhettek volna a tökéletességre is
Jó persze nincs olyan termék, aminél nem fordul elő gyártási hiba stb; de elvileg ez a zászlóshajójuk és ha csak abból indulok ki, hogy itt mennyien jelezték, hogy nem közel sem hibátlan a készülékük + még ott a wpcentral vagy melyik oldal, ahol szintén elég sokan panaszkodtak, amennyire én tudom legalábbis.
-
Воланд
titán
ha szar lesz, akkor kuldom vissza 8 napon belul. nem szenvedek a szervizzel.
(#4683) Cyberpunk: amennyit en hasznalom a telefonomon a kamerat, felolem lehet az.
(#4684) königarjen: beletettek a vezetekmentes toltest. az elmondottak alapjan annak a kornyeken nyomodik be a hatlap. az oldalat illeto illesztesi resek meg szimplan gyartasi hibak.
-
Lall
veterán
válasz
königarjen #4684 üzenetére
Gondolom a vezetek mentes tolto mogotti tul nagy helyet. Talán, hogy ne melegedjen annyira? Nemtudom...
-
königarjen
tag
Én nem mondtam, hogy szar teló. Csak én folyton a szart fogom ki úgytűnik, vagy a burkolat szar.. Csak azt nem értem, hogy volt már 2 ilyen széria, L800+L900 és amennyire én tudom az ismeretségi körömből, akik valamelyiket ezek közül birtokolják nem lehet benyomni cseppet sem, akkor itt mit szabhattak el?
-
petfoto
tag
válasz
woolwich #4660 üzenetére
A fehér töltő engem is meglepett a fekete 920-hoz, de nem zavart. Az már inkább, amikor a fekete wireless töltőt megrendeltem és ott is fehéret kaptam... Hivom, "aszongya" csak ilyen volt, visszaküldhetem. Ja, 1500 postaköltség....maradt :-) és tetszik...de nem a szine miatt...
-
petfoto
tag
Valaki látott-hallott videoszerkesztő programról L920-ra? Csak levágni a felesleget az elejéről és a végéről...
Ismét fel kell tennem a kérdést, elsüllyedt ugyanis a más telefonos hozzászólásokban. Bocsi.... -
morpheuss12
tag
Hát ezt már nem hiszem el azt hittem hogy itt egy jó segítőkész csapat állt össze WP szinten , erre meg mit kell olvasgatni, i5 meg 808 , kit érdekel... Mindenki olyan telefont vesz amit meg tud venni illetve amire szüksége van . Kinek a pap kinek a papné " nekem speciel a lánya " .
Szerintem aki idejár nem symbiről meg ifosról akar olvasgatni, minden rendszernek meg vannak a saját jó illetve rossz tulajdonságai.
Kérem ez egy egy WP topik ha tetszik ha nem . -
Воланд
titán
válasz
MR007RM #4661 üzenetére
1.: es? meg mindig nem te dontod el, hogy kinek, mit irok.
2.: "Nem konkrétan csak az i5-re gondoltam." vs "Hagyd az i5-öt, inkább gyere hozzánk."legalabb a sajat hozzaszolasodra emlekezz, mert en arra reagaltam, nem a gondolotaidra.
"Volt egy előzmény, amit valszeg nem olvastál, vagy követtél."
jah, persze, biztos nem.
-
Assdak
őstag
válasz
MR007RM #4661 üzenetére
Ez a te véleményed, az meg az enyém. Engedd már meg hogy én is leírhassam, ne nevezd már offolásnak. Mint az írtam, nem egy Symbian heater vagyok, mert szerettem/szeretem azt a rendszert. Egyszerűen, én csak beláttam, hogy a Symbian sajnos, már nem tudja felvenni a versenyt a jelenkor versenyzőivel. Persze, van benne ezer dolog, amit jobban testre lehet szabni benne mint pl egy WP-be, de összességben sajnos, elmarad a többitől. A 808 csupán a PV miatt élhet, nincs más előnye. Lehet szemellenzőt felvenni, és ezzel vitatkozni, de nem nagyon érdemes. Ha vannak ellenérveid, persze szívesen megcáfolom őket privátban.
-
Cyberpunk
félisten
-
MR007RM
addikt
1. Nem neked címeztem.
2. Nem konkrétan csak az i5-re gondoltam. Csak mint egy választási lehetőséget vetettem fel a fórumozónak, aki most új telefont és velejáró rendszert keres magának. Volt egy előzmény, amit valszeg nem olvastál, vagy követtél.(#4659) Assdak: Talán inkább a L920 -al szemben voltam elfogult akkor. A 808 -at nem fényeztem. Recseg meg ropog? Nemár
Kilóméterekt ver? Szerinted, ted hozzá, na meg hol. Szerintem meg a kamerán kívül is vannak szép számmal előnyei olyan dolgok, ami miatt jobban bejön nekem és a többi 808 vásárlónak. Rajtam kívül az utóbbi időben nem nagyon nyomták a fotókat a tulajok csak hébe-hóba. Talán mert a teló más funkciói miatt szerettek bele.
Egy egészen más világ a symbi és ez a kevés vagy halott jelző ami gyakran jön hidd el nagyon szubjektív dolog. Rengeteg mindenre jó, használható még mindig. 2016 után lesz majd valami, ami nagyban kihatással lesz, lehet a mostani megítélésében, de semmi nem él örökké.
Komolyan nem értem miért kell a topikotokat szétoffolni?
Ezzel a tema lezárva.
-
woolwich
tag
A szín témával kapcsolatban: igaz, hogy a tartozékok színe kevésbé lényeges, de csak nekem volt furcsa, hogy a full fekete telefonhoz fehér töltőt adtak?
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz
MR007RM #4657 üzenetére
Kissé elfogult vagy a 808-al szemben. 2 évig volt N8-am, és imádtam, de beláttam hogy már kevés. 808 is itt csücsül az asztalon, a kamerája kiváló, ezért is vettem, fesztiválokra ide-oda cipelni, ahol fotózni akarok, de egy komoly telefont már nem merek vinni. A symbian felett eljárt az idő, és ezt úgy mondom, hogy a mai napig szeretem azt a rendszert. A 808-as is fagy, és recseg, csak annál nem érdekel, mert már megszoktam. A 920 természetesen nem csinál olyan képeket/videókat, de megállja a helyét, a többi dologban pedig kilométereket ver a 808-ra.
-
petfoto
tag
Valaki látott-hallott videoszerkesztő programról L920-ra? Csak levágni a felesleget az elejéről és a végéről...
-
petfoto
tag
válasz
Inclitus_pv #4648 üzenetére
Kipróbáltam ugyanott még akkor a manuális fehéregyensúlyt, de nem jött be. Ugyanúgy variált, állitgatta a szineket ....
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz
Quasi_modo #4652 üzenetére
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Inclitus_pv #4648 üzenetére
Tény hogy auto beállításokon elég rosszul lövi be magát. Több és olcsóbb készülék is jobb ekkor.
-
rgeorge
addikt
válasz
königarjen #4617 üzenetére
Azért kérdezd meg a szolgáltatót is erről.
-
Inclitus_pv
tag
válasz
petfoto #4627 üzenetére
Az nagyon egyszerűen elkerülhető, ha az automatikus fehéregyensúly helyett manuálisat használsz. A videózás, ideértve a hangrögzítést is és a fényképezés szerintem pont azok a funkciók, amikben a 920 magasan ver mindent, leszámítva persze a 808at.
Az OIS- nek hála, többször lőttem már este kézből 1mp-es záridővel éles képet, amit OIS-es tükrös objektívvel is ritkán sikerül. A videókat meg egyértelműen jobban stabilizálja, mint egy olcsóbb tükrös obi.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Szerintetek melyik játék a legszebb mostanság ?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz
königarjen #4642 üzenetére
Szerintem nem kizárólag. De nem lebeszélni akarlak, az i5 remek választás - arra akartam utalni, hogy gondok külső gondok mindegyikkel lehetnek.
-
MR007RM
addikt
válasz
königarjen #4632 üzenetére
Hagyd az i5-öt, inkább gyere hozzánk.
(mondá az Ördög) Jézus megkisértése
-
Blyan
félisten
válasz
königarjen #4632 üzenetére
Hát... az i5 (a fekete főleg) kopásra hajlamos, szóval nem lesz a legjobb barátod az sem.
-
königarjen
tag
válasz
XFishboneHUN #4631 üzenetére
i5 után olvasgattam még..
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
königarjen #4630 üzenetére
Bár így tényleg nehéz, bármit is írni, ha nem tudod mi lenne a megfelelő számodra a 920 után!
-
königarjen
tag
válasz
XFishboneHUN #4629 üzenetére
Köszönöm azért az ötletet
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
königarjen #4628 üzenetére
Csak azért írtam, mert tudásban közel áll egymáshoz a kettő és Sony nem gyárt szar telefonokat. Ha WP 8 lenne rajta, nálam a Z lett volna a nyerő!
-
königarjen
tag
válasz
XFishboneHUN #4626 üzenetére
Annyira nem jön be a Sony-féle android felület.
-
petfoto
tag
Videóval nekem is volt már gondom... Jó kivilágitott csarnokban vettem fel a videót és folyamatosan változtatta automatikusan a fehéregyensúlyt, ezáltal hol jók voltak a szinek, hol pedig teljesen béna lett... 1 perc alatt 5-6 szinváltás volt. Amúgy nagyon jó lett az élesség, csak hiányzott a menet közbeni zoom..mint az N8nál anno..
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
königarjen #4622 üzenetére
Sony Xperia Z? Ez egy egész jó telefon!...
-
Assdak
őstag
válasz
ÉS mire váltanál? Jelenleg nincs a piacon olyan készülék, ami valamilyen tekintetben ne lenne visszalépés.
-
btudos
nagyúr
válasz
Eladhatod, persze, a díjcsomagra vállaltál hűséget, nem magára a készülékre.
-
königarjen
tag
Most konkrétan csak annyi, hogy azon az üres részen ugye még be lehet nyomni, így megint fenn áll az esélye, hogy megint ropogjon, bár tokba tettem.
Azért érdeklődtem, hogy ki lehet-e fizetni egy összegben, mert akkor bár fájó szívvel, de lehet túladnék rajta.
Eladhatom attól függetlenül, hogy hűség van rajta, nem? Díjcsomagot úgysem akarnék váltani, úgyhogy az mindegy.
-
legiaap
félisten
Remélem meg tudjátok nyitni.
Ez volt az első videóm:
[link]Fényviszonyokhoz képest nem lett rossz és a abszolút nem torzít a hang, pedig volt hangerő.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
Jól néznek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz
königarjen #4597 üzenetére
Összefoglalva most mi rossz a telón?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
königarjen #4597 üzenetére
Szerintem fordulj fogyasztóvédelemhez, hogy többször is ugyan az a problémád, bár szerintem nem érsz el vele semmit, mivel ez nem befolyásolja a működést. Amúgy hihetetlen, hogy valaki ennyire beszopja. Szerintem add el bukó lesz, azt vegyél mást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával