Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Tybee000 #7224 üzenetére
Azt, hogy nem leszel fent.
A takarékos üzemmód minden kapcsolódási lehetőséget letilt addig, amíg nem kényszeríted a használatra - ergo adatkapcsolat addig ki lesz kapcsolva amíg nem kényszeríted a használatra, vagyis offline leszel...
Ilyenkor semmilyen push sem érkezik. -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Katatonia666 #7143 üzenetére
Hát de ezaz, nálunk még egyik szolgáltató sem függetlenít, a boltok pedig csak szimplán nem tudják
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Sn00PiG #7138 üzenetére
Továbbmegyek, az ember közli, hogy a készülék "ki lett függetlenítve", közben meg a papíron telenor bélyegző van.
Ergo elhozta telenoros magas előfizuval (amit baromira nem biztos, hogy fizetni is fog) fillérekért, és most eladja. A kérdés az, hogy valakinek így megéri-e? -
Sn00PiG
aktív tag
Most nem azért, de egyrészt UK csatlakozós a dolog, másrészt igencsak megbízhatónak tűnik az ember olyan helyesírással, amivel 1 szót nem tud helyesen leírni:
"Uj Álapotban a képen lácódik ezek a tartozékok vanak hozá sőrgösen eladó"
A második hirdetésen szintén V3 UK van írva (ergo az is brit telefon).
A harmadik még lehet reális.
Az utolsó pedig ugyanaz a hirdető mint az első, 0 helyesírás, kb. hasonló megbízhatóság.Egyébként ha előfizu árra számolja azt, hogy használt, akkor reális - lehetne, de ezek szerintem mind kamuk...
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
No srácok, új probléma, amivel eddig sehol nem találkoztam:
Tegnapelőtt rendeltem pizzát, de amikor a futár meg akart csörgetni nem sikerült neki. Még mák, hogy hallottam a kocsi hangját, kimentem hozzá, azt mondta neki kicsengett - a telefonra nézve viszont azt láttam, hogy a Lockscreen nem jelzi az időt/dátumot, kioldani nem lehet, a 8 mp-s kikapcsolás sem segített, csak a soft reset.
Ha ez egyszeri eset lett volna most nem aggodalmaskodnék, de ezt ma ugyanígy eljátszotta: meg akartam nézni az időt, de az óra nem volt a lockscreenen, fagyhalál. Kiderült, hogy hívni akartak, és ki is csengett.
Magyarán egyértelműsíthető, hogy a hibajelenség akkor jelentkezik, ha valaki hívni akarja a telefont.
Más is találkozott már ilyennel? Én azért erősen gyanakszom az új FB-re...[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
-
Sn00PiG
aktív tag
Egyre jobban idegesít ez a kapcsolat-megszakadás (4G-n és 2G-n is előfordul, van hogy konkrétan a térerőt is elveszi, ergo hívni sem tudnak), igazán kiadhatná már azt a 1314-et a Nokia, ha már a navifirmet elvette... :S
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
pythonhun #6927 üzenetére
"Tegnap kaptam egy mail-t egy havertol.szifonrol kuldte.12 mellekelt keppel.megjelenek az ikonok a kepekrol,de megjeleniteni nem lehet oket.nem tudom,hogy
mi lehet az oka!?"Egyszerű: ha egyszer rányomsz el kezdi letölteni, majd ha letöltött kell neki még 1 tapi a megnyitáshoz
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Továbbmegyek: NCS felhasználónév/jelszó párost kér egy egyszerű update lekérdezéshez is
Innentől otthoni szervízelés bukta, minden kis hülye szoft problémával mehetünk majd a Nokiához... -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
azigazimoris #6778 üzenetére
Vicces, ez a szoft került fel manuálisan NaviFirm-ről kb. több mint 1 hónapja.
De ha ez ugyanaz a szoft akkor az OTA frissítésre miért kellett ennyit várni?Ez azért elkeserítő, mert most indult meg a 1314 global rollout, márpedig azt is le lehet(ett volna) szedni NaviFirmről - nem, most várhatunk feleslegesen 1 hónapot az OTA-ra...
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
azigazimoris #6773 üzenetére
Enyém is T-s, tökéletesen megy rajta a temp törlése.
Valaki viszont aki most kapott T-re frissítést leírná nekem azt a számot, amit a névjegy alatt lát "Belső vezérlőprogram verziószáma" mellett? Leginkább az utlosó 8 szám érdekelne (xxxx.xxxx), fontos lenne.
-
Sn00PiG
aktív tag
Hát ez a Navifirm mizéria szépen szétcsapta a napomat...
Most gyorsan cache-ből lecsaptam magamnak a 1308 T-mobile verziót, ha esetleg szükség lenne rá.
Viszont a Product Support Tool se fér hozzá a FiRe szerverekhez?
Mert ha az igen akkor engem hidegenhagy a Navifirm változás, a PST-ból simán felrakható volt eddig is minden. -
Sn00PiG
aktív tag
Még mindig megvan a teló, csak asszony használja. Korábban nekem nem volt vele gondom, mivel mindig max fényerőn használtam, asszony viszont automatán, és úgy sötétebb helyeken nagyon látszik, főleg alacsony fényerőn jön elő a hiba. Amióta nála van azóta lett szervízelve/cserélve, én nem találkoztam a hibával fix fényerő mellett... Azok a bejegyzések mintha nem tegnap készültek volna
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Sry, hogy ezt kell mondjam, de minden N8-nak lilult a kijelzője, egyszerűen attól függött a mértéke hogy általánosan milyen fényerőn használta az illető a telót.
Csak onnan tudom, mivel 5x kicserélték az N8-am kijelzőjét a lilulás miatt, aztán visszakaptam a casht, de mivel elvakult voltam az N8 kamerája miatt, ezért vettem mégegyet, ami 2 szervízelés után is lila volt.
Tehát összesen 2 készülék vagy 4 kijelzővel, és mind lila volt bizonyos fényerőn... -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Flashback #6475 üzenetére
És csak egy 50-essel drágábban lehet előrendelni, mint amennyibe most egy L920 kerül...
Egyébként nem mindenhol jobb, az S4 előbb sokat mos aztán sokat élesít, jobban elvesznek a részletek, a 920-al készült képek viszont olyanok mintha kézből készültek volna (pl bal oldalt lent az emberek full el vannak mosódva) -
Sn00PiG
aktív tag
No és te hallottál már arról, hogy a 9/11 az amerikai kormány műve? És hogy a dohánylobbi legfőbb támogatója a gyógyszeripar, mivel a cigitől betegebb embereket drágábban lehet "gyógyítani"? A reptilian shapshiftersről? Hogy a meki addiktív szerekt használ a kajákba, hogy az emberek akarjanak ott enni?
Ezeket elméleteknek hívják, ahogy a "tervezett elavulás" is csak az addig, amíg nem csak 1-2 dokumentumfilm más szempontból bizonyítja rá, hogy ez tény. -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
legiaap #6309 üzenetére
Szerintem célja nincs vele csak megosztotta...
Egyébként érdekes az éjszakai videó, vegyesek az érzések: láthatóan kevesebb az FPS a HTC esetén, viszont pont ezért sokkal világosabb. Érdekes hogy erre nem csináltak a Nokiánál valami megoldást, hogy némileg kevesebb FPS+OIS-el legyenek nagyon szép éjszakai videók. Jelenleg elég sötétek azok a vidik amik sötétben készültek, cserébe full folyamatos és baromi jó a hangfelvétel.
Kellene egy köztes megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Mindig meglepődök a T-mobil inkompeteciáján:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/hasznos/4G
Költői kérdés: na vajon sikerült egy Lumia 920 képét berakni az ajánlat mellé? -
Sn00PiG
aktív tag
Kivétel nélkül mindenki 4G/LTE kapcsolatnál számolt be a hibáról (WPcentral fórum), ráadásul az AT&T LTE gyakorlatilag vicc szinten van, nem véletlenül van letiltva egyes LTE képes AT&T modellben a használata, mivel nincs teljesen kiépítve, túl sokan terhelik egyszerre a még fejletlen hálózatot.
Itthon a Lumia 920-on kívül nincs sok LTE mobil, nincs beterhelve atommód a hálózat, ráadásul nem hiszem hogy valaki hatalmas adatforgalmakat bonyolítana LTE-n keresztül, mivel nálunk krolátlan netes LTE csomag nincs.
De csak hogy értsd: saját tapasztalatra alapoztam, mivel naphosszat LTE-n lógok (T-mobile), 2 hete fent van a 1308, és nem találkoztam a hibával. A fórumon viszont nem néhol előforduló hibáról, hanem konstansról beszélnek. 1-2 ember feltűnik azzal, hogy neki nincs hiba, de egyik sem AT&T user és a felhákolt 1308 van fent neki. XDA-n ansar is írta, hogy az AT&T telefonján tapasztalta, viszont a régiófüggetlen dev telefonon, amire ő rakta a 1308-at ott nem.
Erre alapoztam. -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
königarjen #6064 üzenetére
Én is tapasztalom, Portico alatt nem volt, előtte igen, és most visszatért nálam :S
Megoldás: nem rakom egyből a fülemhez, hanem felvevőgomb, és a recsegés alatt teszem csak oda -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
zsarkov #6062 üzenetére
Mindössze 5 hsz.-t kellett volna elolvasnod a válaszhoz... pls olvass feljebb
Kíváncsi vagyok, hogy más is észrevette-e (bug):
Nekem valamiért fura a zenelejátszó. BT fülessel szoktam zenét hallgatni, és egy darabig teljesen jól megy, de utána ha vége egy számnak "megáll". Azért az idézőjel, mert a lejátszó szerint megy (play helyett pause jel látszik), de nem számol, nem is hallani a zenét. Ha nyomok egy pause-t és újra egy lejátszást, akkor elindul azonnal és egészen a következő számig megy, ahol ezt újra el kell játszani. Nüansznyi a gond, de most lettem rá ideges.
Tudtok erre megoldást? Másnak is volt már ilyen gondja?[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
polonic #6059 üzenetére
Pedig ha néha lepucolod az csak jót tesz, ráadásul sok OTA frissítés Porticora érdekeseket művelt - fagyások, merülés gyorsan, Other Storage nem ürült - a frissen gyalult és újrarakott telóknál viszont nem volt gond.
Mivel van Backup nem nagy kaland, gyorsan megvan, a 3 órából 1,5 csak a szoft letöltése volt NCSen keresztül, 5 perc az újrahúzás, 1 óra a belépkedés az appokba amiket magától újrahúz ha volt backup[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Inclitus_pv #5909 üzenetére
A Viber HD (amiben van hang, Lumia only) megy 610-en? Mert az új Viber WP8 only lesz, WP7-en marad a HD.
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
FRENK1988 #5860 üzenetére
Kicsit több infóval könnyebb lenne: mit csinálsz, mikor ezt kapod? Xbox Music-ról letöltött zenénél csinálja?
Net szerint e-mail sync-nél szokott előjönni ez a hiba.@Inclitus_pv: Mivel hivatalos FW-t tesz fel ezért nem bolygatja a garanciát, főleg ha szervízbe vitel előtt visszateszed a korábbi FW-t.
@PoganyPtR: Nekem nem lötyög, inkább szorul kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Gyufaaa #5810 üzenetére
Igen, mindent lehet rajta küldeni, de ahhoz hogy a "megosztás..." menüben megjelenjen a BT küldés előbb be kell kapcsolni a bluetootht. Ha be van kapcsolva megnyitsz pl. egy képet, alul 3 pötty, megosztás, Bluetoothon, és voila.
Sőt, fogadni is tud faján, az MP3-akat pl. instant beteszi a Music Hubba.@Cyberpunk: Az RSS olvasás tulajdonképpen böngészés, hiszen csak a szalagcímeket látom, a cikket már böngészőben nyitja meg. Illetve ezt a topikot (és még egy párat) rendszeresen olvasgatom róla. Fényerő nálam is auto.
-
Sn00PiG
aktív tag
Szerinted az MS dolga a Facebooknak appot fejleszteni?
Mintha Androidra meg iOS-re nem a Google meg az Apple csinálta volna a klienst, de javíts ki, ha tévedek.
Én is sz@rnék rá, miután beépített megoldás is van, Microsoft féle FB app is, meg még vagy 50 3rd party alternatíva.
És nem neked kell őket átállítani: megkérdezték, hogy van-e Viberem, mondtam hogy nincs, de ha nagyon nem akarnak telefonálni Skype-on elérnek. Azóta volt olyan, aki mondta, hogy a legjobb dolog volt, hogy feltette, mert eddig Live Messengerre is használt külön appot, mostmár azt sem kell.
Azért lássuk be a Skype kicsit több platformon van jelen (Symbian,WP,iOS,Android,BB,Bada,Desktop), mint a Viber, aminek csak iOS-en és Androidon használható normálisan a kliense.
Viberhez meg kell adnom a telefonszámom, Skype-ot nyomhatom névtelenül is akár, sőt, van PC kliens, amit más, több platformon jelenlevő VOIP app nem tud magáról elmondani.
PC-n az egyik legnépszerűbb VOIP/IM kliens.De akkor még egyszer: kinek-mi a fontos.
@Cyberpunk: Folyamatos LTE kapcsolat, Wifi mindig bekapcsolva (zárt képernyőn is), GPS isfolyamat megy, 2 Push e-mail, Skype, RSS olvasó meg időjárás app is frissít (utóbbi a lockscreen hátterét is fél óránként), plusz 2-3 háttérben futó app.
1 napot lazán bír hírolvasgatással, 2-3 óra BT zenehallgatással, játékkal, és egy kis fotózással. Talán estére bekapcsol a kímélő, ha vadul nyomom.[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
zazu001 #5796 üzenetére
"ennyire magára lesz hagyva a rendszer...
hogy senki nem fog fejleszteni rá appokat"Annyira magára lett hagyva, hogy már 2 rendszerfrissítés jött hozzá, ami elég szépen finomhangolt, és egy fél éves telefonról beszélünk. Az app updatek is szinte napi/heti rendszerességűek.
Az appfejlesztés pedig nem az MS dolga: az, hogy pl. a Viber fejlesztői nem csináltak még rendes appot őket minősíti, nem a rendszert. A legutóbbi frissítés óta a Skype is tökéletesen működik, jönnek a hívások ahogy kell, folyamat meg van a kapcsolat - ergo ha Viber-ék nem tesznek valamit, akkor ez lesz az első számú VOIP app WP8-on, amit lehet majd a többi rendszeren is érezni: Viber-rel iPhone-ról nem érek el mindenkit, mert nincs WP kliens, Skype viszont még Symbianra is van. Amióta Skype-ot használok rendszeresen több ismerősöm is Androiddal/iPhonenal átállt Skype-ra.
Az is tény, hogy a legfizetőképesebb user tábor a WP tulajoké, sokkal jobban fogynak a fizetős appok mint Droidon (ott virágzik a warez) vagy iOS-en (ott is megy a jailbreakelés).Én nem dőlök a kardomba az Instagram hiánya miatt, de még az FB app sem tántorít vissza - szerintem sokkal szánalmasabb, hogy menüműveletek alatt is képes belassulni egy 2-4-8 magos Android csoda.
Tudok rajta híreket olvasni, időjárást látom, van egy jó kamera benne (ezen lehet vitázni, nekem tökéletesen megfelel), ingyen MS Office appok (OneNote napi használatban projektmenedzsmentre), zenét is tudok hallgatni, és még játszani is.
Tudod, kinek-mi a fontos, mik a prioritások - és a leírásod alapján a WP tényleg nem a te rendszered.
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Már mondtuk: The Facebook vagy Facebook Pro - mindkettő a mobil megjelenéshez egy keret, egyszer belépsz és többször nem kell, kpasz értesítéseket és Live Tile-t is. Kommunikációra pedig van eleve beépített FB üzenetkezelés.
De ha neked az FB tényleg ekkora érvágás akkor ez tényleg nem a te telefonod/rendszered.
Egyébként a foursquare app amióta frissült egész tűrhető, nemsokára lesz megint egy frissítés komoly előrelépésekkel, de ha az sem felel meg ott a 4th&Mayor, tökéletes Metro kliens foursquarehez."kicsit hülye szegény, meg ronda, de mégiscsak a mi gyerekünk, elfogadjuk hogy sokkal gyengébb mint maga wp8 rendszer mint talán mind a két másik konkurens?"
Neked ronda, nekem az iOS meg a Widgetekkel televágott Android az.
Az meg hogy gyengébb nem tény, a te szempontjaid alapján az, az enyéim szerint többet tud (wireless töltés, lencsék, Live Tileok ikonok helyett szinte 0 erőforrásigénnyel, stb.), mint a konkurens oprendszerek bármelyik tagja.[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
polonic #5758 üzenetére
Lapos, unalmas, lineáris.
A Spiderman-ben legalább lehet csak úgy lengedezni jobbról-balra, ha kedvem szottyan, ez viszont nekem baromi unalmas volt, utólag bánom az érte kiadott casht.
Viszont elvileg ma jön a Chaos Rings, és bár húzós lesz az ára (10$) de nekem instant get, iOS-en az egyik kedvencem volt -
Sn00PiG
aktív tag
Én Incipio Feather light Ultra Hard Shell tokot használok, szerintem baromi mutatós, és nagyjából 1mm, nem is érezni, hogy a telefonon van (ellenben a hátlaprecsegés ellen jó szolgálatot tesz
)
(Az IMAK Cowboy nekem a képekről nagyon fura, olyan, mintha nem teljesen fekete/szürke/piros lenne, hanem ilyen szemcsés hatású)[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Azon már én is elgondolkozdtam, hogy lehet a Nokia annyira büszke az OIS-re, hogy a nappali képeknél is nagyobb záridőt használ, ezért lehetnek elmosottak a képek annyira (plusz a zajszűrés).
Ezen lehe javítani ismét ProShottal - már csak azt kellene megoldani, hogy egyből a ProShot jöjjön be a kamera gombra -
Sn00PiG
aktív tag
Illetve egy tapasztalat GDR2 frissítésről, a hétvégén raktam fel.
Az Other storage gond gyakorlatilag azonnal megszűnt: csináltam alkalmazás lista biztonsági mentés, majd miután újra húztam a telót mindent felpakolt magától, tele is rakta 3Gb adattal az Other-t. Menedzsmentben 1 klikkel törölte. WÍÍÍ
Kamera: nem látok sok különbséget, de nekem eddig se volt sok bajom vele. (Ehhez egyébként a "bezúmolok homályos lesz" huszároknak ajánlom a HD Photo Viewer-t, bődületes a különbség.)
Akksi: na itt éreztem a legtöbb változást, mivel szénnényúzva vígan bírt 1 napot (miután feltettem az updatet), utána pedig normál használat mellett 2, azaz KETTŐ nap alatt merült 82%-ot, épp hogy bekapcsolt a kímélő a 2. nap végén!Ez a színtelítettség változtató nekem sem jelent meg.
-
Sn00PiG
aktív tag
Nekem sem megy egyik sem, MehDoh-t szedtem le mikor még ingyenes volt, de valami lehet a Twitter API-val, más platformokon is vannak gondok.
Ideiglenes megoldásként ott a hivatalos Twitter app, de én már kezdem megszokni a natív, beépített megoldást, szinte mindent meg lehet vele oldani. -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
morpheuss12 #5317 üzenetére
A gyári nem tud menteni jelszavakat, és MP3-at sem importál Music Hubba. Nincs kezdőképernyő linkekkel, speed mode, stb. Night mode-ot majdnem kihagytam, pedig az egyik legjbb funkció: tetszőleges brightness (akár 0-hoz közeli).
A sima explorer elég fapados, és mivel a legtöbb 3rd party böngésző IE10 motort használ funkciót bukni nem szoktam. A SurfCube pl. sokkal funkciódúsabb, átláthatóbb, azt használoma mindennapokban, de a UC browser 1-2 funkciója nagyon megmozgatta a fantáziámat, ezért a nagy érdeklődés.
Tartalékba pedig fent van a Prototype Browser, bárkit le lehet nyűgözni a gyorsaságával, amikor pattog az Android 4 magjára[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
Ezt nem hiszem el, hogy ennyire tehetségtelen, hasznavehetetlen fejlesztők dolgoznak a UC Browser csapatában!
Írtam a fejlesztőknek, hogy faja a böngésző, tetszik az MP3-ak importálása Music Hubba, a tabok sem rosszak, de van egy két gond, köztük pl. az is, hogy sehova nem tudok bejelentkezni, mert újratölti a bejelentkező oldalakat.
Kb. 3 napja kiadtak egy frissítést, azóta faján ment, le is váltottam rá a SurfCube-ot, erre ma reggel jött egy update, ami megint elk*rta a bejelentkezést!!! Eszem megáll!
A legrosszabb, hogy mivel frissítettem nem tudok visszamenni az előző verzióra :S -
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
XFishboneHUN #5203 üzenetére
Akkor meg főleg nagyon szépek, erre a GDR2 rátett még a fényérzékelés korrigálásával, ott színhelyesebbek is lesznek a képek
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
XFishboneHUN #5201 üzenetére
Szépek! Ebből is az jön le, hogy "mennyire rossz" ez a kamera...
Már korábban is boncolgattuk, azóta jött két FW update, mindkettő javított a kamerán, szó nem érheti a ház elejét! -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
lasarus1988 #5177 üzenetére
Ha már volt frissítve akkor mindenképp szervíz, mert akkor ott más gondok vannak...
-
Sn00PiG
aktív tag
A kulcsszó a "még": a Chronos Calendar-ról még nem olvastam rosszat, de a Battery appok 90%-áról olvastam, hogy fagytak miatta a telefonok, ha mindenféle frissítés (lockscreen, tile) be volt kapcsolva.
A Drive is szereti megakasztani a telefont, viszont ilyenkor nem fagy le teljesen, csak meg kell várni, amíg teljesen kiszedi háttérből (van hogy 1-1,5 percig meg se mozdul a teló navi után) -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
lasarus1988 #5166 üzenetére
Őszinte leszek: otthon gyorsabban megvan, mint ott, ráadásul ott meg van a veszélye, hogy csak frissítenek, nem Refurbisht csinálnak, és a legtöbb teló frissítés után fagyott (WPcentral fórumon ezt sokan írták), teljes újrahúzás után nem.
Van egy kisebb leírás amit nyomtam arról hogyan kell, nem egy atomfizika, lehet azzal járnál a legjobban. Biztonsági mentések, Nokia Care Suite-ban frissítesz, visszaállít (lehetőleg csak a szükséges appok, mert azok is okozhatják a fagyásokat).
Én lekopogom, de Portico óta nem volt fagyás, tökéletes a Skype is, értesítésekkel sincs gond - megy ahogy kell neki -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
lasarus1988 #5162 üzenetére
Az Árkádban is van egy Nokia Care
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Cyberpunk #5144 üzenetére
Egyébként nem pont azt mondtad, hogy neked az a lényeg, hogy ne location alapon nyomja, hanem bejelölt helyeken? Hát akkor jelöld be ahol vagy, és azt tedd ki
(mondjuk szvsz a tile felesleges, mivel lockscreenen minden ott van, ha úgy állítod be - csak én meguntam az időjárás fotókat, leszedtem 30 wallpapert, és azokat rotálja, előrejelzés nélkül, a jelenlegi hőmérséklettel).
Egyébként a leghasznosabb funkciója a lockscreenen a kis esernyő (mindig látszik, aktuális hőmérsékletnél és előrejelzésnél is): kiírja, hogy hány százalék esély van arra, hogy ma esni fog -
Sn00PiG
aktív tag
Szerintem neked a checkin miatt és az iOS/Android kinézet miatt érdemes lenne feltenned a The Facebook-ot, illetve a Social Scoutot is.
Ha nem foursquare-re akarsz posztolni bejelentkezést, hanem FB-re, akkor ezek a legjobb megoldások: a két app "egybeépül", kap egy csempét, amiből elérhető a FB feed, és ha checkint nyomsz azt a Social Scout funkcióival teszi (minden FourSquare és FB helyet tartalmaz, meg lehet neki szabni, hogy miket mutasson).
Ott tudsz képet is felrakni, a kliens se rossz, és ha nem zavar kb. 8-10 tapizásonkénti teljes képernyős reklám, akkor ez a legjobb megoldás (illetve meg is veheted cirka 400Ft-ért, akkor még ez sem lesz).Én spec nagyon szeretem a Microsoft féle FB klienst, sokkal jobb szerintem az UI, csak sajna funkciószegény
A foursquare viszont nagyon rossz, az egyetlen használható kliens a 4th&Mayor.
@Cyberpunk: Sajna nem tudom, nálam még sose volt kikapcsolva a GPS, szvsz nem fogyaszt sokat, úgy hogy egész nap barmolom a telefont, fotózok, BT-n zenét hallgatok (BT is megy szinte egész nap), netezek, van vagy 6 alkalmazás háttérben futva, rengeteg live tile és félóránkénti lockscreen háttér frissítés (hála a weather flownak) nap végéig simán kihúzza még takarékos üzemmód bekapcs nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
XFishboneHUN #5096 üzenetére
Ha be van kapcsolva a BT akkor ha rámész egy képre, és ott a megosztásra, akkor megjelenik, hogy Bluetoothon
Én is véletlen jöttem rá, géppel is faján megy, meg minden más BT fogadóképes cuccal
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
legiaap #5079 üzenetére
Verziószámot ahogy fejlesztenek csak növelnek, szóval jönni fog rendesen OTA-val. Annyi a bibi, hogy aki a svédet rakja fel annak svéd frissítés fog jönni legközelebb is a telójára.
thxer: megteszed, hogy priviben a svédet dropboxolod nekem?
illetve annyi hozzáfúznivaló, hogy az apac_singapore is független változat, az apac az Asia-Pacific rövidítése[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Inclitus_pv #5073 üzenetére
Van hajlított fólia/kisebbre szabott, vagyis van fólia 920-ra, és igen, gond nélkül megy kesztyűvel úgy is
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
XFishboneHUN #5068 üzenetére
Ezért kértem screenshotot a névjegyről
-
Sn00PiG
aktív tag
Nekem a legfrissebb extras+info van fent (leellenőriztem store-ban), és sem ott, sem a tárterületnél nem ez látszik. Nem vagyok elveszve, de ez hogy lehet? Nem lenne rossz egy Other storage törlés, 5,9Gb-ot foglal :S
Tudsz csinálni a névjegyről egy screenshotot?
[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz
morpheuss12 #4928 üzenetére
Nem azért írtam, hogy számonkérjelek, örülök, hogy segíthettem
Más: gratula a magyar kollégának, kikerült a videója WPCentralra
http://www.wpcentral.com/fan-made-video-shows-why-you-should-switch-nokia-lumia-920
Új hozzászólás Aktív témák
ma A finnek első Windows Phone 8-as készüléke király is lehetne, de a nagy igyekezetben túl nehézre sikerült az eszköz.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali médialejátszót?
- Black Myth: Wukong
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- KONZOL beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával