- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Azért ne felejtsük el, hogy az olcsóbb Samsungokon (Ace 4, Express stb.) egy "kiherélt" TouchWiz fut, ami 1 giga RAM-mal is teljesen jól elvan. Az S3 azért elrettentő példa, mert rányomták a teljes TouchWiz-t, amikor szerencsétlen telefonban szintén csak 1 giga RAM van, de mivel csúcskészülék, nem tehették meg, hogy az is a butított felületet kapja meg. Erre írtam, hogy az LTE változatot már nem fogja meg, mert 2x annyi RAM-ot kapott.
Hozzáteszem: újraindítás után 1,2 gigabájt felhasználható RAM-om van, ami általában 1 gigáig esik vissza, és nem piszkáltam bele a rendszerbe, minden teljesen gyári.
@Namelesske: "Az IE jobb lett, az alkalmazások gyorsabban indulnak"
Na ez az, ami nem igaz. Az IE megkapott pár (egyébként alapvető) funkciót a 8.1-gyel, cserébe 512 megán használhatatlan lett. 8.0 alatt semmi problémám nem volt vele, a frissítés után viszont hol fekete képernyőzött, hol villogott, de még újraindulást is okozott 1-2 alkalommal. Az appok nagy része sokkal lassabban nyílt meg, mint 8.0 alatt. Elrettentő példa a zenelejátszó; az első időkben fél percet vártam, hogy hajlandó legyen elindulni, amit a 3-4 frissítés után valamennyire helyrepofoztak, de így is kegyetlen lassú volt.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest