Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz Mister_X #674 üzenetére
"Ugyan az a TouchWiz köszön vissza."
Nem, maximum kinézetre. A 768 mega RAM-mal felszerelt S Advance meg is halna, ha rányomnák az S4-féle TouchWizt, pedig látszólag ugyan olyan."ugyan arra a Google Playre csatlakozik fel"
Ez így van, de mivel itt 42352562-féle készülékre optimalizálnak, két telefon között is óriási különbség van."ugyan az a Google Chrome crashel el"
S3 LTE-n nem crashelt még egyszer sem, de anno Xperia U-n sem volt vele annyi probléma, mint az Internet Explorerrel 8.1 frissítés után az 520-ason.A frissítés-dologgal egyetértek, de ha belegondolsz: a Galaxy S-re tudsz főzni akár 4.4 Kit Kat-et is, de az Omnia 7-re ha meggörnyedsz sem fogsz tudni telepíteni WP8-at. Az Android 2.3 Gingerbread a mai napig teljesen használható, a WP7 már csak maximum alap funkciókra, a Skype-ot is lelőtték többek között, pedig Microsoft tulajdon.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
m1lan
őstag
válasz junior11 #654 üzenetére
A Facebook app eléggé hiányos egy m.facebook.com-hoz képest is, 1-2 dolognál még mindig előfordul, hogy külön Internet Explorerben nyitja meg a mobilos oldalon a tartalmat. Gördülékenységre viszont simán oda-vissza veri az Androidos változatot, csak ugye ez funkciók hiányában nem sokat ér.
A Twitter még mindig nem kapta meg az újabb felületet, emellett a legutóbbi frissítés óta duplán küldi az értesítéseket, már ha küldi egyáltalán (frissítés előtt, még 8.0-n is hibátlanul működött, csak úgy megjegyzem) az Instagram meg ahogy a neve is mutatja, még mindig csak béta. Ha jól tudom, még most sem lehet vele videót felvenni/szerkeszteni. Emellett egy jó pár közösségi szolgáltatáshoz hivatalos app sincs (pl. Snapchat) vagy csak megcsinálták, és nem is foglalkoznak vele (pl. Tumblr)Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy fél percig kellett bámulnom a zöld-fehér fülhallgatós képernyőt, mire hajlandó volt megnyílni a zenelejátszó, ami előtte amúgy egy pillanat alatt megnyílt.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
+1, a myTube az egyetlen WP-s app, ami hiányzik így droidosként. Másrészt az Easy Transfer után felüdülés az AirDroidot használni.
Ami viszont abszolút szembetűnő, hogy a közösségi appok mennyire le vannak maradva WP-n (legyen az Facebook, Messenger, Twitter, Instagram)
-
m1lan
őstag
Azért ne felejtsük el, hogy az olcsóbb Samsungokon (Ace 4, Express stb.) egy "kiherélt" TouchWiz fut, ami 1 giga RAM-mal is teljesen jól elvan. Az S3 azért elrettentő példa, mert rányomták a teljes TouchWiz-t, amikor szerencsétlen telefonban szintén csak 1 giga RAM van, de mivel csúcskészülék, nem tehették meg, hogy az is a butított felületet kapja meg. Erre írtam, hogy az LTE változatot már nem fogja meg, mert 2x annyi RAM-ot kapott.
Hozzáteszem: újraindítás után 1,2 gigabájt felhasználható RAM-om van, ami általában 1 gigáig esik vissza, és nem piszkáltam bele a rendszerbe, minden teljesen gyári.
@Namelesske: "Az IE jobb lett, az alkalmazások gyorsabban indulnak"
Na ez az, ami nem igaz. Az IE megkapott pár (egyébként alapvető) funkciót a 8.1-gyel, cserébe 512 megán használhatatlan lett. 8.0 alatt semmi problémám nem volt vele, a frissítés után viszont hol fekete képernyőzött, hol villogott, de még újraindulást is okozott 1-2 alkalommal. Az appok nagy része sokkal lassabban nyílt meg, mint 8.0 alatt. Elrettentő példa a zenelejátszó; az első időkben fél percet vártam, hogy hajlandó legyen elindulni, amit a 3-4 frissítés után valamennyire helyrepofoztak, de így is kegyetlen lassú volt.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz Rocky975 #593 üzenetére
Nálam csak akkor nem indult újra, amikor itthon használtam (mondjuk 8.1 frissítés után egy szimpla weboldal is megdöntötte a rendszert párszor, helytől függetlenül)
Minden reggel azt vártam a buszon, hogy elhallgasson a zene, és megjelenjen a Nokia felirat. Ráfogták arra, hogy kimozdul az akksi, de nálam ez nem volt lehetőség; még leszedett hátlappal, őrülten rázva sem mozdult el/indult újra. Aztán rájöttem, hogy valami "hálózati" probléma lehet, mert csak bekapcsolt mobilnetnél jött elő. Most meg furcsállom, hogy sosem indul újra a telefonom, pedig szarszung, fostáccsviz, fújszappantartó meg minden ( )
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz Cruzolka #555 üzenetére
Hát nem tudom, nekem egy telefonom sem indult újra annyiszor, mint az 520, szóval ilyet azért nem mernék olyan magabiztosan kijelenteni
@hülyegyerek: a topikban az emberek 80%-ánál előjött, nem egyéni probléma. De ez az összes x20-as Nokiára igaz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Durrogtass
- Autós topik
- Windows 10
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest