- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heffi
őstag
válasz
cellpeti #10349 üzenetére
Sim kártya aktiválva van a szolgáltató által? Másik telóban nem tudod kipróbálni?
(Én jártam úgy sim csere közben, hogy rossz számomra adták ki az új simkártyát, kiléptem az üzletből, akartam telefonálni és látom nincs szolgáltatás. Az ügyintéző elszúrta, ezért csinálhatott mégegy cserét.)
-
Kbali
nagyúr
válasz
cellpeti #10298 üzenetére
Én ezt a Nokia univerzális vettem, ajánlott volt a Lumiákhoz.
Elég jól tart, de azért van egy bibi: oldalt fogja a készüléket, emiatt kicsit játszani kell, hogy ne nyomja pont a bekapcs gombot. Amúgy tök jó, stabil, az alsó tartórész akár ki is vehető, ill. azon van nyílás, amin keresztül át lehet vezetni a töltőkábelt.
Amúgy kétféle verzió van belőle, az egyiknél a tartószár nem levehető, míg a másik az cserélhető fejes.
Ez éppen elég szélesre szétnyitható, hogy akár egy S-Line tokban lévő telefon is beleférjen (nekem így van). Persze nem a legolcsóbb, de a hajlítható szárú univerzálisak semmit nem érnek (és a márkásabbak abból is 3-4e Ft körül vannak). -
Khan13
senior tag
válasz
cellpeti #10286 üzenetére
Van leírása a programnak, én ma 24" monitoron olvastam így a telefonon lévő doksit. Esc lenyomásra összemegy ablakosra, menüből meg megtalálod a controllst.
Van WiFi-s TV-re kapcsolós megoldás, csak a jelenlegi szériában az 1520 talán az egyetlen ami támogatja, de nem sokkal több.
A Nokia Play to vagy melyik, ami tud mondjuk WiFin is átküldeni képet és hangot is, de az nem kimondottan kép áttoló, hanem média lejátszó. -
Shirchy
tag
válasz
cellpeti #10240 üzenetére
hülyegyerek: HR alatt mit értesz? Pontosan hogy kell Hard Reset-et csinálni? Mert én csak a Névjegy->Telefon alaphelyzetbe állítása opciót ismerem.
Rendben. Mindenkinek köszönöm az infót. Meglátom mennyire fog gondot okozni a helyhiány a továbbiakban... aztán,ha nagyon felbosszant én is pattintok egy 8.1-et.
-
tkesy
addikt
válasz
cellpeti #9845 üzenetére
Ezentúl max hangerőn éjjel-nappal nálam lesz, és ha még 1x rajtakapom, hogy ezt csinálja, akkor újraformatervezem egy 10 kg-os nagykalapáccsal...
Egyedül abban reménykedek, hogy esetleg a navi kavart be, mert annak meg szokása, hogy ha pár napig / hétig nem használom, akkor első indítás után, úgy 10 perc navigálás után, nemes egyszerűséggel bezárja magát... Utána viszont akár fél napot is folyamatosan megy...De mostanság megadtam a számom nem egy olyan helyen, ahonnan elvileg már kaphattam volna fontos hívást... és lehet kaptam is, csak nem tudok róla...
-
HaZse
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest