- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
-
Khan13
senior tag
válasz
SoldierL #13627 üzenetére
Őszre tippelnek a legtöbben, de semmi hivatalos nincs még róla. Elég sok a változás, érdemes inkább utána olvasnod, főleg, hogy nem tudom mi az, ami neked lényegesnek számít
Nyitottabb alatt mit értesz? Nem lehet szét hackelni, meg a fájlrendszer mélyén turkálni, de sokkal bővebb az API, így a programozók számára sokkal nyitottabb.
(#13628) Heller2:
Amiket írtál hibák, gyakorlatilag mind javítva lettek. Van pár hiba még, illetve érdemes a kiadott ismert hibák listáját is elolvasni. -
-
old rocker
veterán
válasz
SoldierL #13599 üzenetére
valahol a névjegyek beállításokban, asszem, de minek akarod simre menteni? Végtelen fapados, a számokon kívül semmilyen más adatot nem lehet menteni, se e-mail cím, se születési idő, se semmi. Ugyanakkor az OneDrive, a Microfos fiókod automatikusan menti,de a googledrive-ra is mentheted.
-
Tim82
félisten
válasz
SoldierL #13555 üzenetére
Szia!
Alkalmazásokra inkább a topikjukban.
-
pengwin
addikt
válasz
SoldierL #13533 üzenetére
Nekem az itt linkelt hirdetés képén a jobb szélen lévő tok van, nagyon jó a telefon fogása benne, jól is védi.
Ebay-ről pár száz HUF, most akarok mellé egy edzett üveg fóliát venni, ami szintén kapható hétszáz körül, 1500-2000 forintból nagyon jó védelmet lehet a telefonra rakni. -
Jofi81
őstag
válasz
Én is Nillkin Frosted Shieldet használok, meg a feleségem is, másfél éve. Annyi történt ezidő alatt, hogy az egyik sarokban már nem matt, hanem kifényesedett. Szóval én csak ajánlani tudom, nagyon kényelmes a fogása, a gombok szabadon vannak. Sokkal jobb, mint egy szilikon.
-
Tim82
félisten
válasz
Volt egy fekete Nillkin Frosted Shield-em, annak 3 hónap után szabályosan lemorzsolódott az egyik sarka. (Amúgy mondjuk tök kényelmes volt a fogása.)
Most egy ilyet használok, kellemes ez is, egyelőre a gyűrődést is bírja. (A csomagolásán lévő feliratok szerint iPhone 4-hez készült Imak tok.
)
-
-
krups8
tag
válasz
SoldierL #13022 üzenetére
Nem tudom. Csinál faszságokat. Az index.hut görgetve akad kicsit, illetve a mobilos facebookot görgetve, ha megállok a görgetéssel és leveszem az ujjam elszürkül a kép. Szal egy szürke képernyőt látok és semmi tartalmat. Aztán ha húzom visszajön és szürkül, ha megállítom. :/ Nekem ezek a frissítés után jöttek elő. De az akkuval, mintha jobban bábna. De idegesítenek az előbb írtak. Újraindítás se segít rajtuk.
* nem mindig csinálja őket amúgy. A face most pl jó, az index fura. Jó Ennyi kell.
-
-
csabi94
őstag
válasz
SoldierL #12628 üzenetére
Holnap vittem volna garanciában javíttatni, mert porosodott a kijelző, meg néha villogott a Windows gomb, erre ma este nem kiveri húgom a kezemből a metróállomáson?
Pókhálósan már hiába hivatkozok arra a szervízben, hogy én már beadtam volna hétfőn, de akkor elküldtek, hogy nincs hozzá alkatrész. Ha lett volna, most ez nem történt volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest