Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
nem tudom, hogy az itt lévők találkoztak-e már problémámmal. Minap vettem észre, hogy a kijelző üveg bal felfő sarkában ez ívnél repedés van az üvegben. (nem felszíni hanem mélyebben van) Nem tudom mitől keletkezett, mert az utóbbi 1-2 hónapban nem emlékszem arra, hogy leesett volna a telefon (sőt igazából nagy esésre egyáltalán nem emlékszem). Gondolom ez nem garanciális hiba ... Én csináltam rosszul valamit? vagy rajtam kívülálló oka lehet? Akarnék venni Lumia 920-at majd de ha azzal is így járok, akkor lehet váltok más márkára ...
-
Kofetto
tag
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
A hangot ki tudod kapcsolni ha megnyomod a hangerőszabályzó gombok valamelyikét és ráböksz a jobb felső sarokban megjelenő csengőre. De így mondjuk csak rezgőre rakja... Annak a kikapcsolására szerintem csak a beállításoknál van mód.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
dev00
tag
Van valami alkalmazás,amit kirakhatok a kezdőképernyőre és egy gombnyomásra elnémítja a telefont és a rezgést is leveszi? Gyakorlatilag néma üzemmódba rakja a telót? Mos bemegyek a beállításokba és kikapcsolom a hangot és a rezgést. Ezt szeretném leegyszerűsíteni.
-
dev00
tag
Helló,
Van egy könyvem doc-ba, el tudom menteni a telóra, hogy ne mindig az emailből töltse be?
-
cerb
tag
Srácok,arra tudtok valamit, hogy a telefonkönyvemben minden szám "munkahelyi "számként van bent, ezért nem ajálja fel alapból a nevek alatt az sms küldés lehetőségét, csak FB csevegést. Hogy lehetne átállítani ezeket egyszerűen "mobilszámra"? Van rá megoldás? Kerülő utat én is tudok. Egyenes kéne.
-
Sofian
őstag
-
Sagaris
csendes tag
válasz csoki46 #8474 üzenetére
A boltos embernek nem mondtad, hogy a gagydroidból nem kérsz, mert nem azért vettél telefont hogy össze vissza akadjon...pfff.
Asszonynak ace-e van háááát huh akad mint a p@csa...és még mondjam azt, hogy az egyik sarkán, amikor megfogom ropog a ház mint valami lego whááá nah neeem mehet a fika meg a kampány duma nokia ellen, sikerült meghülyíteni a világot az androidnak meg az apple-nek, de globálisan nem is ez lenne a lényeg???A birka ember kölcsön azt kész galay S, galaxy SII SIII --> SXVIII mindegy csak vedd meg[ Szerkesztve ]
-
tott
tag
Sziasztok,
Gondolkodom egy Lumia 800 vételen. Hol érdemes szerintetek vásárolni (megbízható bolt, óccó áru)?
Üdv
"The only thing we have to fear is fear itself. And crazy ass hamsters on meth. That shit freaks me out." Franklin D. Roosevelt
-
Sagaris
csendes tag
Szevasztok!!!
Két dologhoz szeretnék hozzászólni...
Az egyik, hogy (hátha tudok még segíteni, bár lehet már megoldódott) írta valaki még jó múltkor, hgy amikor emailt ír aláhúzza a szöveget mintha helytelenül írná le nah most én ezt általában úgy tudom kikerülni, hogy a hun billt átállítom eng-re és vissza hun-ra akkor eltűnnek az aláhúzások...Bocsi lehet már valaki megoldotta, de gondoltam segítek.A másik a foltosodás.
Nekem most van meg a telefon egy hónapja, nekem még nem foltosodik, de én mondjuk 3 naponta kiveszem a szilikon tokból és képernyőkendővel áttörlöm az egészet szépen lesikálom...Lehet nem segít semmit, de a haveromnak kb féléves (kb 3x vette ki a tokból ez idő alatt) neki már foltos elég durván és mondta, hogy számítsak rá :S na hááát mondom magamban nem akarom elhinni, hogy nem lehet ez ellen tenni semmit vagy legalább ki tolni ezt az időtartamot, szóval én most ezzel próbálkozom.
Majd nyilatkozom kb 2-3 hónap múlva mi lett a történettel, mert nagyon kíváncsian váromA karcosodás meg szerintem eléggé egyéni nekem nincs rajta fólia védő 3 naponta áttörölgetem és még karc sincs rajta...
-
Gerisz
addikt
válasz csoki46 #8468 üzenetére
Törölgetted közben?
Mert mikor én megvettem első dolgom volt levenni a fóliát, mert utálom. Mindig megtöröltem mikor ránéztem, hogy jaj de piszkos. Mikroszálas kendővel, nem ronggyal és lett rajta egy apró karc. Tiszta pánik lettem, mikor felvilágosítottak itt, hogy ha nem törölgetném akkor nem lenne rajta. És láss csodát nincs is rajta azóta. Pedig február óta a zsebemben van még tokja sincs. Néha kulcs, apró is bekerül mellé, mondjuk ha észreveszem akkor kiveszem mellőle, de nem mindig.
-
csoki46
senior tag
Megvan a fólia, érdekes története lett a dolognak.. Beszaladtam egy telefon boltba, hogy lumia 800-ra kéne nekem fólia. Mondja a srác, hogy nincs neki, de tud rá vágni, ha úgy jó, mondom persze, hogy jó.. gyorsan körbenéztem egy iMac pihent az asztalon a boltba volt kb 15-20 telefon eladó de lehet, hogy sokat mondok, ezeknek a 90%-a nokia 100 szintű feature phone, szóval nem hiszem, hogy a telefon eladás az elsődleges cégprofil....Bár a cégjegyzékbe biztos ez áll, na de ezt most hagyjuk.Rakja rá a fóliát közbe szóba elegyedünk, kérdezi, hogy miért vettem ilyen nokiát? Hát mondom 50k-ba vettem az nem rossz ár érte, ennyiért nem nagyon tudtam jobb telefont, meg amúgy is már nagyon régóta szerettem volna ilyen telefont. Erre jön ő hogy nagy hülyeség nem fogom tudni eladni, pénzi kidobás volt megvenni. Na kinyílt a csipám, hogy te jó ég én balga kidobtam ennyi pénzt. Ugyan rákérdezek, hogy mi a baj ezzel a telefonnal. Erre jön a remek és tömör válasz: nem android van rajta. Egy picit pislogtam, hogy az miért akkora baj? Már az is gond, ha nem laggol?! Mert, hogy erre nincs alkalmazás, meg semmi, meg amúgy is egy rakás szar..Hát mondom mindegy, nekem nagyon jó kis telefon ez, eddig minden alkalmazást megtaláltam ami kell nekem, nem hiányzik semmi. Azért még fúrta a kíváncsiság az oldalam, ugyan 50ezres kategóriába mi ajánlana, tettem föl a kérdést. Galaxy ace-t. Na mondom mivan?? Van egy pár a környezetembe ég és föld a két telefon.. Erre ő: na jó akkor ace2. Erre már inkább nem is mondtam semmit, hála az égnek kész lett a fólia, 1000 forint.. mert drága a fólia.
Szóval a tanulság dobjuk ki a szaros lumiákat és vegyünk galaxy ace-t. További szép napot
ui.:a fólia mellesleg elég nagy rakás szar.. (bocsi, hogy kicsit hosszú lett) -
Hikvision
senior tag
Üdv. Nemrég vettem egy L800-at, de nem megy az internetmegosztás része, pedig nagyon kéne. Legfrissebb szoftver van rajta, de hiába kapcsolom be az internetmegosztást, azt írja, h "nincs megosztható mobil adatátviteli kapcsolat....) MI lehet a gond?
20 éve a PH-n.
-
csoki46
senior tag
2 napja vettem le a fóliát a kijelzőről, alig hordtam, nem nagyon voltam sehol, annyi, hogy ma futkostam egész nap, de nagyrészt a zsebemben volt. Most este nézegetem és elég jól tele van karcokkal mintha hosszú hónapok óta így hordanám... egy picit ideges vagyok. pedig tényleg mindig nagyon vigyázok a cuccaimra.. :/
-
salgocomp
senior tag
Hali. Egy kérdés. Gyári fólia iszonyatosan gyűjti az ujjlenyomatokat. Ha leveszem, a kijelző mennyire fogja gyűjteni ? Illetve mennyire karcálló ez a gorilla glass ?
-
Enzo_86
tag
Sziasztok!
Ma én is boldog tulaja lettem egy ilyen gyönyörűségnek!
Idáig nagyon tetszik! Androidról váltottam, nagyon tetszik,h nem akad a rendszer!
Lenne is gyors egy kérdésem. Rendszervisszaállítást csináltam a készüléken, és most a Nokia autóval van rajta a telefonom, de ha jól tudom, akkor a vezess az újabb. Ezt hogy tudom frissíteni?[ Szerkesztve ]
-
Ap3x89
aktív tag
hali.
van a pcmen és a telomon (lumia 800) egy excel file. azt hogy tudom megoldani, hogy írok bele vagy telorol vagy gépről akkor az frissüljön és mind a két helyen megjelenjen?Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
joelke HU
senior tag
válasz littlelion21 #8455 üzenetére
Nekem "csak" foltosodott. Vagy háromszor is leadtam szervízbe mire lett valami megoldás a problémára. Ha T-mobilon mulott volna, akkor foltos marad, de én felhívtam a Nokia panaszosztályát és így hipp-hopp lett egy full új burkolatom, még az előlap, üveg is teljesen új lett. Szóval nem lehetetlen, csak kitartás kell és nem hagyni, hogy elzavarjanak annyival, hogy korlátozott garancia, meg használatbeli károsodás, stb.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
salgocomp
senior tag
válasz littlelion21 #8455 üzenetére
Muszáj lesz nekik. Mert mondhatjuk hibának, mivel nem tökéletes a készülék, és kötelességük garanciaidőn belül megcsinálni. Egy 100k-s telefon ne lötyögjön meg foltosodjon. Biztonság kedvéért hívd fel a boltot ahol vetted, esetleg a szervizt.
-
littlelion21
addikt
Azzal a bizonyos kijelző-lötyögéssel és a készülékház foltosodásával kezdenek valamit (szolgáltatói - telenor) garanciában?
-
oszy
veterán
mindenesetre én nagyon várom!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
akár hiba, akár nem... én baromságnak tartom.
-
oszy
veterán
amit még javíthatnának még, az az, h ne kapcsoljon már be a telefon ha rádugom töltőre.
-
-
-
efgeri
csendes tag
Egyelőre egy kérdés... Telefonváltás van kilátásban, és az egyik jelölt a lumia 800, másik sony xperia sola...
Valaki esetleg tud használhatósági infót közzétenni?
A napokban volt alkalmam tapogatni a 800ast, és feltűnt, a képernyő olyan volt, mintha besült volna a főképernyő. Ez persze lehet, hogy csak attól, hogy egész nap nyomkodják... Valaki találkozott hasonlóval?Semmi extra igény nincs, átlagos használhatóság, net azért menjen, zene, filmek pörögjenek, néhány játék unalom ellen . Bővíthetőség nem fontos...
Azért még felteszek egy kérdést, hátha valakit kíváncsivá tesz... létezik olyan program hozzá, amivel vonali bemenetként lehet kezelni a jack aljzatot, vagyis "profibb" hangfelvétel készíthető?
[ Szerkesztve ]
-
dev00
tag
Sziasztok,
Következő gondom van a telómmal. Helyszin London szolgáltató O2 feltöltögetős. Hívásvárakoztatásom nincs, ahogy megpróbálom a csúszkát eltolni bekapcsolt állapotra errort dob ki és mondja szolgáltatás nem elérhető, átrakva a régi E52-be, sőt a még régebbi 6100-ba hiba nélkül működik. A másik, hogy minden hívás és sms után magától kiköpött a teló egy üzit az aktuális egyenlegemről, mind az e52nél és a 6100nál is, de a lumia 800-on ez sem működik. Valami ötletetek? Köszi (amúgy szép lassan kezdeném megkedvelni ezt a wp7es masinát.)
-
Milan24
aktív tag
Az érdekel még hogy alternatív módon lehet vele avi-t lejátszani? Valami progi? Illetve az első oldalon van a csengőhang limit feloldása valahogy, de nem jó a link. Valaki adhatna normális linket.
Hopp eszembe jutott még valami. Ha a hely adatok be vannak kapcsolva ugye alapból. Barátnőnek is Lumiája van meg nekem is, akkor elvileg meg tudjuk nézni az alapján, hogy ki hol van?
[ Szerkesztve ]
-
Milan24
aktív tag
Megnéztem most a mobilarena TV-t és a WP8-at lehet használni háttértárnak is Windowson. Szerintetek WP7.8-on is el lehet majd érni? Szerintem nagyon jó lenne.
-
Milan24
aktív tag
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy a progikat hogy tudom bezárni? Ugye ha megnyomom a WIN gombot visszamegy a főképernyőre, de ha hosszan nyomom a vissza nyilat akkor megjelennek a megnyitott progik. Ott jó lenne ha be lehetne zárni, mind a symbianon ha nyomtam hosszan a home gombot, megjelentek a futó programok és csak nyomtam egy C-t és bezárta a progit. Itt van valami egyszerűbb dolog, minthogy állandóan vissza gombal kell bezárni? Böngészőnél elég rossz ha böngészek 1 órát és megnyitok 30 oldalat akkor 30-szor visszamenjek mire be tudom zárnia vissza nyíllal a programot? Vagy van valami program ami jó?
-
Milan24
aktív tag
Csengőhang hangerejét hogy lehet állítani, és hogy tudom egyből lenémítani a telót?
-
SpongyaBob
veterán
-
jimhun
senior tag
Az Ebay.co.uk-n rengeteg kijelzo van olyan 50-70 Fontos aron(pl itt). Nagy reszuk UK-ban arul es gondolom Londonba ingyen szallit. Kicserelni nem tudom hogy kell, de itt Dublinban tele van kinaiak meg feketek altal uzemeltetett szervizboltokkal a varos es ok siman kicserelik az ilyent. Szerintem London is tele lehet ilyennel...
Persze lehet megeri ujat venni...az vegul is uj -
szilvaspet
tag
válasz SpongyaBob #8421 üzenetére
A H a HSPA rövidítése. Az alap 3G-nél lényegesen nagyobb sebességgel bír, a szolgáltatótól függően.
[link] -
Milan24
aktív tag
válasz SpongyaBob #8421 üzenetére
Nekem is.
-
SpongyaBob
veterán
A térerő jelző ikon mellett nekem csak sima H betűt jelet amikor aktív, 3G helyett.. Van ennek valami jelentősége?
Továbbá hogy tudom kikapcsolni a szöveg javítást gépeléskor anélkül, hogy a szótárat továbbra is felajánlja?
Állandóan aláhúzza nekem a jó szavakat is hogy hibás, de ha kikapcsolom akkor meg nincs szótár..[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Milan24
aktív tag
Miért megy fel fél óránként a netre a teló? Hol tudom kikapcsolni? 2 nap alatt már 500HUF a net, és csak wifin van használva. Segítsetek ebbe.
-
Воланд
titán
nem lehat atallitani. hard reset es uj azonosito kell, amit mar a megfelelo regioba regisztralsz. viszont akkor dollarban, vagy fontban fogsz fizetni a store-ban.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
axioma
veterán
Nem tudom a mai arat ennek a kutyunek, de fent van a csak1nap-on, ha vkit erdekel.
-
oszy
veterán
válasz eladogeppc #8406 üzenetére
nem lehet ill. erre még ilyenek nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
evR
aktív tag
válasz eladogeppc #8402 üzenetére
en nem cserelnem 710-et 800-ra. varj egy generaciot... sztem 820 a tied.. lehet nem most... mas cserenek ertemet EN nem latom
''...trend a lelke mindennek...''
-
evR
aktív tag
2 hete taxi utan integetes kozben, kicsusszant a kezembol ez a csecse-becse... ugy tort romma a gorilla glass ahogy illik... de hasznalhato maradt par pokhalo mellett.. 2 napja egy csukodo liftbe huppantam, amikor ez a cuccos megint kisliccant a kezembol arccal padlonak. kijelzo total defekt. na akkor jojjon az utananezes, mi mennyi stb... email-ek jottek mentek... kozben spanifer kuldi nekem emailt, h erdemes-e megvenni a telot ennyiert-annyiert (megjegyzem, helyszin London, haverka nagyon uj itt..).. mondom mennyi? mondja 149.99font.. ehh szaladj amig van... ugy is volt... kozben megjonnek az email-ek.. 149.89-ert akartak kicserelni... hulyek ezek? vagy most ki az idiota?
mondanom sem kell, hogy inkabb vettem egy ujat, minth. ugyanannyiert kicsereli csak a kijelzot... bolondok ezek... valaki torott kijelzos L800?''...trend a lelke mindennek...''
-
eladogeppc
veterán
Üdv !
Szeretném ha valaki tudna segíteni.
710-esemet szeretném a 800-ra lecserélni.
Custom ROM van-e rá, illetve lehet-e okosítani XAP-khoz ?
Illetve 7.8 van már erre a készülékre ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok