Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
válasz
littlelion21 #8455 üzenetére
Nekem "csak" foltosodott. Vagy háromszor is leadtam szervízbe mire lett valami megoldás a problémára. Ha T-mobilon mulott volna, akkor foltos marad, de én felhívtam a Nokia panaszosztályát és így hipp-hopp lett egy full új burkolatom, még az előlap, üveg is teljesen új lett. Szóval nem lehetetlen, csak kitartás kell és nem hagyni, hogy elzavarjanak annyival, hogy korlátozott garancia, meg használatbeli károsodás, stb.
-
salgocomp
senior tag
válasz
littlelion21 #8455 üzenetére
Muszáj lesz nekik. Mert mondhatjuk hibának, mivel nem tökéletes a készülék, és kötelességük garanciaidőn belül megcsinálni. Egy 100k-s telefon ne lötyögjön meg foltosodjon. Biztonság kedvéért hívd fel a boltot ahol vetted, esetleg a szervizt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest