Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
hogyan tudok vcardból egyszerűen csv-t csinálni?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
kopapy
tag
Ha olyan ország térképe kellene nekem ami nincs a listában (amit le tudok tölteni) van lehetőség valahonnan beszerezni?
-
kopapy
tag
A betűméret is elég kicsi nekem. Szemüveget kell vegyek majd az sms-eskhez. Nagy hiba, hogy nem nagyítható.
Viszont a készülék jó, könnyen szokható, a menü is rendben van. És tényleg gyors.[ Szerkesztve ]
-
kopapy
tag
Most vettem át nemrég a telefont. Nagyon szép, jó a kivitel is.
Rögtön egy kérdés. A kapcsolatokból a nemrég hívottakat, azaz az előzményeket hogyan tudom törölni?Betűméretet tudok állítani valahol?
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
Én belecsúsztatós tokot vettem hozzá, eddig jónak tűnik. (Propellereseknél)
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
JoolsNOS
veterán
Kipróbáljuk ezeket. Köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ismerősöm frissítés közben levette a telót (ne kérdezzétek miért) és azóta logónál megáll. Van itt vmi program, mint pl sonynál az update service, ami ilyenkor is simán visszadobja a legújabb szoftot? Vagy mi a teendő? Köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
Marcelo
csendes tag
Köszi fiúk akkor megpróbálok nagyon vigyázni a hátuljára.Mondjuk ha a tokban hordanám akkor a hátulján a krómos rész szerintem nem tud karcolódni annyira.
Csak ugye a tokkal meg ott van a foltosodás probléma vagy mi.Abból most mi igaz?
Délután kezdem igazán majd átnézni a telefont.
Az emailjeimet hogyan lehet legkönnyebben összevarázsolni a telefonnal.Gmailes címem van.[ Szerkesztve ]
-
Peathee
aktív tag
válasz Marcelo #9576 üzenetére
A kijelző jól bírja fólia nélkül is a zsebben hordást, csak kulcsokat, borotvát, ilyesmit ne tegyél mellé. Nekem fél év után is csak pár szinte láthatatlan karc van rajta. Viszont a hátsó krómos rész az más kérdés, nálam már nagyon karcos, bárhová teszed le az szinte biztos megkarcolja.
-
proxie
tag
egyes word dokumentumokat nem nyit meg a telo. csak azt irja, hogy megnyitás és ott megáll. mitöl lehet?
gépen müködik -
Marcelo
csendes tag
Egyébként mennyire karcolódik a kijelző?Mondjuk egy farmer zsebben elképzelhető hogy karcolódna?
Milyen fóliát ajánlottok rá?A hátulján a kameránál a fém csík hajlamos a karcolódásra? -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Én nem találom az fm rádiót a készülékbe,merre van?http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Marcelo
csendes tag
Nekem az alkalmazásaim között nincsennek. Van rádió,térképek,zenék,videók,Office stb.
-
Marcelo
csendes tag
Bakker egy kis segíség kellene.
Kitöröltem véletlenül az email beállításokat a főképernyőről.Most meg nem találom hogy újra kitudjam rakni.
Help please. -
DJosef
őstag
Udv az Uraknak!
Lassan 2 hete vagyok egy cyan kek lumia 800 boldog tulajdonosa.
Kerdesem a kovetkezo lenne: Van vmi alkalmazas arra, hogy megtudjam nezni, hogy kivel mennyi idot beszeltem. Hivasok befejezesekor ki irja de utanna nem tudom megnezni sehol.
Thx.Forget about it
-
Marcelo
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon nekem is meghozta a telefont a futár.
Hát ez valami nagyon szép készülék!
Majd most kezdem el jobban megnézegetni a dolgokat rajta.
A simet azt ezen a számon kell aktiválni?
36-30/633-6366[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz gabesz.1986 #9556 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
gabesz.1986
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy zuneba miért nem tudok rámenni a piactérre vagy mi mással tudom elérni telón kívül?
És még annyit hogy ha van wifi akkor mindig azt használja vagy kell prioritást állítani?[ Szerkesztve ]
-
proxie
tag
Sziasztok!
Ha word-ot es excelt szeretnék a telefonra rakni azt megoldhatom Zune-val vagy muszáj a skydrive?
Ha Zune-val lehetséges, mit hova húzgáljak?Köszönöm!
-
Land
veterán
Nem vagyok EQ mániás. Ha Wolfson chip lenne benne, akkor nem is kellene EQ
Anno nekem az nem tetszett a telefonban, hogy szép napos időben ha fotóztam, akkor baj volt a fényérzékenységével a kamerának. Pl. képzeljük el a Vajdahunyad várát, felette szép kék az ég fehér felhőkkel. Ha csak az épületet szeretném fényképezni, teljesen sötét képet csinált, ha belelógott kicsit a kép a felhőkbe, akkor kivilágosodott. Ez hiba volt vagy ez a mai napig ilyen? Eladásom előtt jött ki hozzá az üzemidő javító csomag (készenlétben 120-150 mA-ról 75 mA-ra csökkent a fogyasztás). Ezután jött ki még firmware?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Gabor970
addikt
miért kell EQ? Az asztali erősítőm vásárlásakor is szempont volt nálam, hogy minden felesleges dolgot ki tudjak iktatni a jelútból. Nem kell EQ, normális felvétel kell és minőségi fejhallgató.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Gabor970
addikt
nézem ezeket az adventi T-s ajánlatokat, hát teljesen értelmetlen ajánlatok (legalábbis az én preferenciáim szerint) vagy dominós, vagy a mai pl ollan szuper ajánlat, csak egy havi 20890Ft-os díjcsomagot kell bevállalni. Hogy lehet, hogy nem rohan mindenki venni????
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Land
veterán
Srácok fél éve használtam ilyen telefont. A Market mennyit fejlődött azóta kinosegben? Van EQ bármilyen módon a zenelejatszoban?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
zsírsámán
senior tag
-
btudos
nagyúr
válasz Dealer95 #9529 üzenetére
Kártyacserénél egyébként simán át tudják másolni a szolgáltatónál a SIM kártya tartalmát is. (normálisabb ügyintéző meg is kérdezi, hogy igényelném-e)
mukibuci: Az előző SIM-en rajta voltak a számok, azokat kellett volna átrakni az újra, az ügyintézőnek ez két kattintás lenne.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Godzilla6
tag
kössz.
-
Godzilla6
tag
sziasztok.nem tudná valaki megmondani hogy hogy kellene a telefonrol a névjegyeket simre másolni.mert kártyát cseréltem és minden a telefonon van.
-
oszy
veterán
Ez aztán nem semmi!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Dave™
nagyúr
itt tudsz a piactéren keresni (jobb fent)
-
kopapy
tag
Én is inkább a másik program mellett vagyok. A Kleio flashcard progit, vagy a Frenzy-t használja valaki? Azok is jónak tűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
kopapy
tag
Ha nem megy fel rá, akkor marad egy androidos telefon, ott működik rendesen. Pedig tetszik ez a telefon.
Esetleg van más falshcard, vagy konkrét szótanuló progi? Az is megoldaná a dolgot. -
kopapy
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Egy ilyen telefont akarok vásárolni, de egy programra szükségem lenne. Ez az ankimini. Ha valaki már használja kíváncsi vagyok fut-e rendesen.
Ha valaki megtenné, hogy telepíti és kipróbálja az sokat segítene. Ez egy jó szótanuló progi, bárkinek hasznos lehet.
Inne tölthető le. Ingyenes. [link][ Szerkesztve ]
-
proxie
tag
Sziasztok!
Ha letöltök skydrive-rol akkor azt hova menti a telefon, hogy később is meg tudjam nézni?
Köszi!
-
Droid_
tag
Azt hiszem a pénteki naptól illene új nick alól fórumoznom
-
Gabor970
addikt
ez itt egy fórum, ahova beírom a véleményem. Valóban a 150e Ft-os 920-nak és az 55e Ft-os 800-nak sok köze lehet egymáshoz. Ha tényleg kivezetik, akkor meg futás érte, mert nem mostanában fog kézbe bárki ennyiért ilyen készüléket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok