- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz csoki46 #19404 üzenetére
Hú, van erre valami egyszerű teszt, XDA-n leírják, de azt mondják, hogy a szolgáltató függő cuccok, kivéve talán az első szériát, mint DLOAD-osak, a független modelleknél van rá esély, de ott se túl nagy. Meg igazából túl sok előnye nincs a custom ROM-nak. Felrakhatsz CE-s programokat asszem, meg egy-két dologban szabadabb lesz a rendszer, cserébe sokkal instabilabb. Mondjuk az Opera Mini meg a mass storage mód az érdekes lehet, de az előbbi még a régi, rezisztív kijelzőkre készült, ennek megfelelő felülettel, a mass storage meg ha jól tudom nem sokkal jobb, mint amit jelenleg is el tudnak érni. Én nem tudom nyitni a bootloadert, de így utólag nem is bánom, csak a vesződség van ezekkel a főzött izékkel.
-
Sagaris
csendes tag
válasz csoki46 #8474 üzenetére
A boltos embernek nem mondtad, hogy a gagydroidból nem kérsz, mert nem azért vettél telefont hogy össze vissza akadjon...pfff.
Asszonynak ace-e van háááát huh akad mint a p@csa...és még mondjam azt, hogy az egyik sarkán, amikor megfogom ropog a ház mint valami lego whááá nah neeem mehet a fika meg a kampány duma nokia ellen, sikerült meghülyíteni a világot az androidnak meg az apple-nek, de globálisan nem is ez lenne a lényeg???A birka ember kölcsön azt kész galay S, galaxy SII SIII --> SXVIII mindegy csak vedd meg[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz csoki46 #8468 üzenetére
Törölgetted közben?
Mert mikor én megvettem első dolgom volt levenni a fóliát, mert utálom. Mindig megtöröltem mikor ránéztem, hogy jaj de piszkos. Mikroszálas kendővel, nem ronggyal és lett rajta egy apró karc. Tiszta pánik lettem, mikor felvilágosítottak itt, hogy ha nem törölgetném akkor nem lenne rajta. És láss csodát nincs is rajta azóta. Pedig február óta a zsebemben van még tokja sincs. Néha kulcs, apró is bekerül mellé, mondjuk ha észreveszem akkor kiveszem mellőle, de nem mindig.
-
HardyHard
csendes tag
válasz csoki46 #8181 üzenetére
Hali!
A hétvégén sikerült hosszasan használni a Nokia autóval nevű szégyent. Németországba mentem, és naívan gondoltam, h nem viszem el a navim mert ugye a telómon van. Magyarország, Ausztria, Németország térkép letöltve. Beírom a címet, amit nem talál. A "Sajnos offline módban... "bla bla bla szöveg jött elő. Online-on megtalálta. Nagy nehezen elnavigált, de sok helyen kerülővel. Kint is csak szenvedtem több címmel is. Ráadásul kint már nem is tudtam online-ra rakni. Miért nem használható a letöltött térkép 100%-osan?? Valaki nézze meg például pécset. A fele város hiányzik!!! Nem értem, h a Nokia miért dob ki egy ilyen primitív navigációt! A lényeg: aki messzebb megy, vigyen magával rendes navigációt! Üdv -
cerb
tag
válasz csoki46 #8119 üzenetére
ez azért van, mert mind a nokiás gyári, mind az apple gyári fülese gagyi, míg az autódban normális hangszórók vannak. semmi más különbség nincs, mert a jacken analog hangjel megy ki, mindig ugyan az. Nekem semmi bajom a teló hangjával. mondjuk jó fülesem van, és az összes eddigi telefonjaimon mindig standbyba tettem az EQt. Ha azt akarod hallani, amit felvettek a stúdióban, akkor neked is ezt kell tenned, mert az EQ arra van kitalálva, hogy a füles gyengeségeit korrigálja.
-
tailor
őstag
válasz csoki46 #8122 üzenetére
A frissítés után azért én nem mondanám rá, hogy botrányos - azelőtt az volt, kétségtelen.
Én amúgy azért használok külön mp3 lejátszót, mert azzal nem kell semmit konvertálnom - losslessnél vicc is lenne - , és már eléggé hozzám nőtt. Fillérekért tudnám csak eladni, annál meg nekem többet ér. -
Lall
veterán
válasz csoki46 #8119 üzenetére
Frissítedd már? Mert úgy emlékszem a Nokiának volt egy frissítése ami ezt javítja. Mások is panaszkodtak, de csak a frissítés előtt. Akinek van is ilyen az majd okosabbat mond.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
BubuRoland
tag
válasz csoki46 #8009 üzenetére
nekem csak 3 napos a lumiám, de szerintem egyértelmű, hogy inkább ez! a radar az már egy kifutó dolog ha jól tudom, lumia 800 mégis csak egy korszerűbb telefon és kijelző és fényképező ügyileg veri a radart, sőt a kategóriájában szinte mindenkit! ha félsz a kopástól akkor meg gyárilag kapod hozzá a szilikon tokot!
-
Gerisz
addikt
válasz csoki46 #8009 üzenetére
Én úgy tudom a Radar az a 710-hez hasonló hardverrel rendelkezik. 8Gb rom és 1Ghz-es proci. A Lumia 16Gb rom 1,4-es proci. Nem tudom a Radaron Gorilla Glass van egyáltalán?
A Kamera is "gyengébb" mint a 800-ban. Én mikor vettem akkor nézegettem a Radar-t, de így emlékszem, hogy a 710-hez hasonló nem a 800-hoz. -
Gerisz
addikt
válasz csoki46 #7651 üzenetére
Én nagyon szeretem a Lumia 800-at. Van kettő is. Apróbb hibákon kívül gondom nincs vele. Levelezésre és telefonálásra elsősorban, szükség esetén netre és navira. A többi funkció majdnem kiesik, havi rendszerességgel ha használom. Nekem két napot simán bír.
Nem szoktam foglalkozni a telefonnal soha nem vigyázok rá és ezért az az unibody ház valami eszméletlen. Esik kel a telefon, egy átlag használóhoz képest sokat. Van, hogy ráülök (120kg) a kocsiban, nem gond. Nem direkt egyébként. Kettő sarka durván le van alázva, alakítottam a formáján, de nem esett szét, nem kellett keresgetnem a darabjait, nem tört be a kijelző, működik. Volt, hogy sarkára esett a kezemből majd kijelzőre de minden rendben. -
santa clause
aktív tag
Nyugodt szívvel áldozz rá 60 ezret isten egy telefon, ne azt nézd hogy mi itt miket irogatunk mert ide tényleg akkor jön az ember ha kérdése van. Gs után kb sokkot kapsz akkora a difi! OFF: most egy mini pro-rol írok de kb ott tartok hogy az ablakon vagom ki, hiába van qwerty
-
tylerddd
veterán
Sajnos én is kifogtam egy rossz telót, ami behalt teljesen. Kicserélték és ez az új semmi hibát nem produkált még. Azt is vedd figyelembe, h itt az oldalon tömörödnek a negatív jelzések, mert főként akkor jönnek az emberek, ha gondjuk van. Azt senki nem írja ide, h tökéletesen működik a telefon
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz csoki46 #6591 üzenetére
Én igen! Sőt, ha kijön a 7.8, még jobban fog tetszeni. Nekem ez a csempe-átméretezgetés nagyon bejönne már!
DE, és hatalmas DE: van egy iPad2-m, így gyakorlatilag semmi appból nem szenvedek hiányt. Ami itt nincs, azt leszedem arra. Ha nem lenne, nem így állnék a WP-hez!!!
Megmondjam őszintén, h ha iOS és Android ellátottságú lenne a marketplace, nem problémáznék ill. remélem, h a WP8 tényleg akkora vízválasztó lesz (meggyőzi a fejlesztőket) mint amilyennek tervezik, mert akkor iszonyat jó kis rendszer lenne belőle.Ami viszont az iOS felé húzna -és legyen ez a fejlesztő hibája vagy sem-, azon a rendszeren futnak legjobban az appok. Tehát ha egymás mellé teszem ugyanazt az appot iOS-en, androidon és WP-n, az iOS-es a legjobb, talán azokat jobban optimalizálják vagy nem tudom. Most legutóbb egy ostor-appot szedtem le (iszonyat hülyeség, de az Agymenőkbe láttam, h szórakoznak vele, gondoltam kipróbálom ) Mondanom sem kell, h ég és föld az iOS és a WP7-es verzió között!!! Pedig ez egy sz**os ostort imitáló app, ha lendíted a telefont, olyan hangot ad, mintha ostorral csapnál
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz csoki46 #6579 üzenetére
Én 65-ért vettem az enyémet használtan kb 3 hete, patent állapotban, kártyafüggetlenül, még érvényes garanciával.
Ennyiért nem hiszem, hogy bármi jobbat kapnál. November pedig nem itt van, de Magyarország nem kapkodós fajta, lehet lesz az december is, az meg már rögtön még 4 hónap. Ráadásul ha le is tolja az árát ennek vagy a Lumia 900-nak addigra meg midnenki azon fog mozogni, hogy bezzeg ez milyen keveset tud...
Ha jó neked a WP7, akkor vedd meg most, felesleges vele várni, mert ha 10k-t akarsz spórolni, akkor 2 hónap múlva vedd meg, de ha 20-at akkor 4 hónap múlva stb... neked viszont ha jól vettem ki a szvaidból most kellene telefon, csak spórolni is akarsz. Vedd meg használtan, gyártói garival, és akkor spóroltál, és ha gondja van akkor kicserélik gond nélkül.
Egy kis kiegészítés: az, hogy nem jön rá frissítés rossz megfogalmazás, mert jön, csak nem WP8 horderejű, de remélhetőleg abban is lesz minden finomság[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
tylerddd
veterán
válasz csoki46 #6574 üzenetére
Ne ruházz be rá! Ha várnál vele novemberig, akkor várj! A Lumia 800 hardvere akkorra egy középkategóriás WP telefonnak a hardvere lesz, így azoknak az ára is jóval alacsonyabban lesz majd, inkább vegyél akkor, de mindenképp WP8-as készüléket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest