Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
Emailozok, fórumozok, zene esetleg youtubozok. Néha kicsi játék és bármilyen meglepő telefonálok. Ha lett volna az N900-amnak utódja akkor most az lenne (N9 az nemaz hiába annak szánták). Hiányzik a bill. Nekem fontos volt. Vissza is esett az emailforgalmam a telefonon. Rühellek érintőképernyőn írni.
Nem csak a kijelzőméret ami számít hanem maga a készülék mérete és kényelmes hordozhatósága ami erősen személyes igény és lehetőség kérdése. Hiába van nagy kezem kicsit kényelmetlen a 800-as is. Alul felül túl sok a holt tér ahhoz, hogy egy mozdulattal átérjem a kijelzőt. Kicsit más állásban kell fognom a telefont ha a tetején lévő dolgokat akarom tapicskolni, kénytelen vagyok magam felé fordítani, hogy közelebb legyen a hüvelykujjamhoz a kijelző felső része. Idegesít, hogy nekem kell alkalmazkodnom egy eszközhöz ahelyett, hogy az kiszolgálná az igényeimet, ami valljuk be nem is olyan magasak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- E-roller topik
- Yettel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest