- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
santa clause
aktív tag
Készítettem egy saját videót, nem kétség 720p-ben verhetetlen a Lumia 800
-
santa clause
aktív tag
válasz gainwardgs #7802 üzenetére
tylerddd kolléga árul egyet!!! [invisible shield]
-
santa clause
aktív tag
válasz SpongyaBob #7720 üzenetére
tessék! ha itt nem jó, márpedig lehet akkor telón keress rá számlálók néven!!!
[ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
-
santa clause
aktív tag
válasz SpongyaBob #7667 üzenetére
Nekem a gyáritól sem lett foltos a teló, próbáld azért meg mert szerintem az utángyártottak elég kókányok lehetnek!!!
-
santa clause
aktív tag
válasz csoki46 #7651 üzenetére
Nyugodt szívvel áldozz rá 60 ezret isten egy telefon, ne azt nézd hogy mi itt miket irogatunk mert ide tényleg akkor jön az ember ha kérdése van. Gs után kb sokkot kapsz akkora a difi! OFF: most egy mini pro-rol írok de kb ott tartok hogy az ablakon vagom ki, hiába van qwerty
-
santa clause
aktív tag
Ma akartam egyet fényképezni a telóval, frankón belőttem mindent már majdnem lenyomtam a gombot erre kilépett. Utána már el sem indult a kamera, csak restart után
-
santa clause
aktív tag
HTC 8S (idézem)
"A processzor is 1 GHz-es csak, RAM-ból is csak 512 megabájt fért be, a tárhely pedig nevetségesen kevés, 4 gigabájt mindössze. Igaz legalább itt nem tűnt el a microSD-kártyafoglalat"
és a 800 nem kapta meg a wp8-at (igen tudom hogy más is kell hozzá nem csak proci meg ram)
-
santa clause
aktív tag
válasz GraveDigger #7587 üzenetére
Lényeg a lényeg, legutolsók vagyunk mi akikre gondolni kell, végülis nem mi vesszük meg a telefont... Amúgy teljesen igazad van
[ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
válasz Bimmer1 #7581 üzenetére
Nem hiszem hogy a Drive 4 megfogja oldani ezt a problémát, megmondom miért!
Egyedül ez az ország olyan csóró hogy nem engedheti meg magának az autópálya díjakat, máshol hol érdekli őket a havi matrica??
Félnapi fizetésük, nagy ügy. Hollandiában, Norvégiában és Németországban is ingyenes az autópálya szerintem elmondtam mindent...[ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
válasz SpongyaBob #7542 üzenetére
Próbáltam neked keresni képet róla mert engem is érdekel, de nem találtam!
Az enyémen sincs folt, a tokot merjük használni csak a feketét ha rám hallgatsz mert azon semmilyen kosz nem látszik. Nekem a tok semmi kárt nem tett a készülékben! -
santa clause
aktív tag
válasz Danielmagua #7532 üzenetére
Felejtsd el nekem is kék van, csokis lett a hátulja egy centis csíkban!!!
Próbáltam:
-Kontakt spray
-Foltbenzin
-98% alkohol
-Benzin
-Szappanannyit értem el hogy fakult, de ez az anyag rendesen beszippantja a foltot
majd vettem egy újat, erre már odafigyelek hova teszem (ja a sarkai nekem is koszosak) -
santa clause
aktív tag
Valaki küldjön már képet erről a hátlapi pöttyösödésről ha tudtok!
[ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
válasz WolfheartGR #7468 üzenetére
Erre baromira kiváncsi leszek, mert szinte biztos hogy lesz olyan wp8-as teló ami nem két magos és nem giga ram van benne, és ahogy írtad tutira nem lesz olyan hardverileg mint a 800.
-
santa clause
aktív tag
Higgyétek el nekem hogy meg lehetett volna írni a 8-at erre a hardverre röhögve, nekem senki ne mondja hogy olyan böszme erőgép kell neki, hagyjuk már!!!
Volt a kezembe pár két magos rettenet, hát komolyan a menü akadt rajtuk (android volt persze hogy az ) minden az optimalizáción múlik semmi máson!!! -
santa clause
aktív tag
Mindenesetre kemény amit a két cég művelt, olyannyira nem veszik a Lumiákat mintha lepra lenne ráhintve. Van egy jó barátom két GSM boltja is van, mindkét üzletben van két 800 és a kutyának nem kell, pedig egész jó áron vannak kitéve.
Ennél gusztustalanabb dolgot a szememben még cég nem csinált amit ez a kettő... -
santa clause
aktív tag
válasz Jones528 #7388 üzenetére
Dettó ugyanìgy jártam kb 2 hónapja ahogy te, én három gifet néztem egy oldalon mivel egymás alatt voltak. Elkezdett akadni majd kilépett, egyszer el tudtam inditani az explorert többet nem, csak gyári beállitások visszaállitása segitett. Állìthattam be az egész telót újra :/
Nekem sem engedett új lapot nyitni, se bezárni. Én azóta kerülöm a gifeket, ha meglátok egyet még az oldalt is elhagyom, sajna valamiért nem gif párti!![ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
válasz cassius.clay #7372 üzenetére
Mi volt a gond hogy ki kellett cserélni, ha szabad kérdeznem??
-
santa clause
aktív tag
Erről hallottatok amúgy mekkora Fail-t csinált a Nokia??
0:27-nél nézzétek a nagy "biciklit" lakókocsi ablakban D
-
santa clause
aktív tag
na ez kemény, 4,3" és 800x480... ergó a sima Lumia 800 elveri dpi-ben!!! jeeee
-
santa clause
aktív tag
Remélem hogy jön a napokban az új Drive is!!!
Csináltam egy ábrát hogy mi a gondom vele, az Igo egyből odanavigál a legrövidebb útvonalon (narancs) a Drive számomra érthetetlen módon körbevisz feleslegesen (kék) és ez csak egy 500m-es kerülő ma nem egyszer csinálta ezt sokkal nagyobb kerülőkkel.
A múltkor pl. 30km-t kerültem volna ha rá hallgatok!
(a kép csak illusztráció)nálatok is csinál ilyet??
-
santa clause
aktív tag
válasz cassius.clay #7127 üzenetére
A hosszù kábelt kaptam hozzá szerencsére, a bnőm az 500 hoz viszont már a kicsit!!!
-
santa clause
aktív tag
Ma elég szépet csalódtam a drive-ba, haverom minije igo 8-al 114 km-t egy falura, a Drive 135 öt!! Fel akart vinni Szfehérvárra miközben teljesen felesleges lett volna, ja és nem volt fizetős útvonal a közelben...
-
santa clause
aktív tag
A Nokia Számlálók-at a hónap elejére állítóttam nullázásra, ezek szerint elsején frissít éjfélkor?? érdekes
-
santa clause
aktív tag
bár megtehetném hogy nem hordom tokban a telót... mert tok nélkül sokkal jobban néz ki szerintem, most szedtem le én is róla de én még mindig nem tudom milyen foltokról beszéltek
-
santa clause
aktív tag
És mennyi idő után okoz foltokat?? mert nekem fent van a tok 1 hónapja de nem tapasztaltam ilyesmit!!!
[ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
gyerekek mi megy itt!!!
-
santa clause
aktív tag
Lehetne rajta finomítani, de azért bárki csinálta szép!
Amúgy ha én lennék a Nokia élén tuti hogy a tervezőcsapatba bevennék teljesen átlagos felhasználókat, mert sokszor fogom a fejem hogy 5 diplomás mérnök hogy a fenébe adhat ki a keze közül sokszor érthetetlen dolgot... (bármelyik gyártó) -
santa clause
aktív tag
nézegettem egy-két "dream" Lumia utódot, nekem például ez nagyon tetszik
-
santa clause
aktív tag
-
santa clause
aktív tag
válasz Ricardo #6994 üzenetére
Az az igazság hogy én csak akkor használom a 3g-t ha kell, utána kilövöm. Ergo sosem megy a szinkronizálás sem, egyszerüen nekem felesleges... Viszont telózok, wifi, ilyenek mennek fotó, video stb... Valszeg ezért megy el a teló több napot mivel a 2g nem húzza az aksit, éjjelre kilövöm, tudom igy könnyű és igy nem is reális a 2-3 nap, nektek gondolom éjjel is megy
[ Szerkesztve ]
-
santa clause
aktív tag
Az miért van hogy néha a teló nem tölti magát 96% fölé???
-
santa clause
aktív tag
válasz ASUSSACAHD #6911 üzenetére
Hello, igen full doboz, gari minden
-
santa clause
aktív tag
Jó barátom most vett egy független lumia 800 at az is orange logoval indul, semmi jelentősége..
-
santa clause
aktív tag
válasz Tomy Yayo #6840 üzenetére
annyira gusztustalan dolognak tartom ezt, hogy az hihetetlen!!! itt PH-n már 50 ért nem viszik el a 800-at csak azért mert a drágalátos Nokia szarik erre a szériára, nem egy barátom van aki megvette függetlenül 95-ért és gyakorlatilag a telefon a felét éri 1 hónap után, ekkora zuhanást még életemben nem láttam egy szériánál sem, pedig nem ma kezdtem...
-
santa clause
aktív tag
attól tartok hogy a wp8 miatt szépen lassan leveszi a kezét a Nokia a 7.5 és a 7.8 fejlesztéséről...
-
santa clause
aktív tag
vajon a 4.0-ba ki lehet majd kapcsolni h felvigyen autópályára??
-
santa clause
aktív tag
sziasztok, nem tudjátok miért van hogy beszélgetés közben néha hiába emelem el a telefont a fülemtől nem kapcsol be a kijelző???
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik