- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz adammkaa #7219 üzenetére
Jaja, eppen most irtam egy masik topikban, hogy eleg durva kompromisszum mindket uj nokia lumia. Nem latom en sem ertelmet lecserelni a nexusomat, mert nem erzem azt a hatalmas ugrast, amit barmelyik keszulek adna. De nem csak Nokia-nal hanem egyik gyartonal sem. De varjuk meg a teszteket, hatha csak elsore nem jott at a lenyeg.
-
tylerddd
veterán
válasz adammkaa #7174 üzenetére
Szerintem semmi extra nem lesz az új iPhoneban. Még azt is megkockáztatom, h nem mennek a többi gyártó után -ahogy eddig sem tették- és nem erőltetik bele a 4 magot. Órajelet húznak esetleg a két magon, 1GB ram lesz benne ill. a grafikus részén erősítenek. A kijelző is 99% már, h nem HD lesz, de minek is. Kamera is max. MP-ben lesz nagyobb és talán az előlapi is nagyobb felbontású lesz.
A rendszer az, ami viszont nyerővé teszi. Ha unalmas is a felület, sokkal kiforrottabb koránál fogva, a WP pedig nem hiszem, h pikk-pakk kinövi gyermekbetegségeit. Az appok elérhetősége, mennyisége és minősége is iOS-en a legjobb. Novemberben lejár a hűségem, ha valami jóféle konstrukcióban lesz szolgáltatónál, én inkább azt veszek ennyi pénzből. A WP tetszik, de hagy forrjon ki rendesen. Ha ez a rendszer jó lesz és konkurenciája lesz az iOS-nek és az androidnak, akkor ott lesz 1-2 év múlva is.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
btudos
nagyúr
válasz adammkaa #7039 üzenetére
Húha, vannak bajok. Az üzemidő nem azon múlik, hogy egy gyártó hány éve gyárt okostelefont. (Most arról nem beszélve, hogy a Nokia sem ma kezdte...) A One X üzemideje kezdetben a Tegra 3 miatt volt annyira kevés (új, HTC számára akkor még szinte ismeretlen SoC), azóta rengeteget optimalizáltak, sokkal jobb ma már a helyzet.
Ha kibírnád jövő hét szerdáig, amikor ha minden igaz sokmindent megtudunk az újdonságokról, sok kérdésedre választ kapnál. Addig tedd rendbe a tárgyi tévedéseidet, könnyebb lesz utána
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gretzky77
veterán
válasz adammkaa #7039 üzenetére
Most kóstol bele az okostelefonok vilàgàba?????
Ezt komolyan gondolod?A symbianos telefonokat te minek tartod butafonnak? Vagy lemaradtam és okostelefon egyenlö többmagos gigahertzes hd kijelzös telefon,mert akkor igaz a fenti àllitàs!!!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
adammkaa
senior tag
válasz adammkaa #7034 üzenetére
A masik fontos kerdesem lenne a lumia 800 900 telefon tulajdonosaihoz, hogy milyen minosegu a telefon hangszoroja? Ahol a zenet hallod, es a csengohangot. Maximum hangerore allitasnal tisztan hangosan jatsza le a zeneket? Illetve valaki hasznalta mar headsettel? Ugyanis en nagyon sokat fogok rajta hallgatni zenet es nagyon fontos mind a ketto.
Nexus 5 Black
-
Ricardo
titán
-
tylerddd
veterán
válasz adammkaa #7027 üzenetére
De nem az utóbbi pár oldalt nézd át, hanem az utóbbi pár százat!
Már akkor ki lett tárgyalva a dolog, amikor a WP8 lehetőségeiről infók kezdtek szállingózni. Ez már lassan retro téma itt! Szerintem már nincs is ember, akinek lenne kedve ezt újra átrágni és begépelni ide. Nagyon kevés idő van már, azt bírd ki és konkrétumokat fogsz kapni, nem kell találgatni!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
OnIces
tag
válasz adammkaa #7003 üzenetére
Én nagyon kellemesen csalódtam benne. Minden működik, minden szuper. Ha használtan veszed mindenképpen próbáld ki a telefonálást pontosabban azt, hogy telefonálás közben -ha elveszed a füledtől- behozza-e a tárcsázót... egyszóval jól működik-e a közelségi szenzora. Ha nem, akkor probléma lesz a vonal megszakítása, vagy egy esetleges ügyfélszolgálati ügyintézés -ahová kell a tárcsázó.
Én belefutottam egybe, amiben nem volt jó (és bár telefonálást kipróbáltam erre nem terjedt ki a figyelmem) igaz csak 35E forint volt. Szerencsé(m)re ez megoldódott/helyrejött otthon egy kijelző kicsavarozással és visszacsavarozással. Szóval most 35-ért van egy tuti telóm
DE azért erre figyelni kell, mert többen írnak ilyen jelenségről, hogy sötét marad a kijelző hívás közben miután elvetted a füledtől.Egyébként a telefon minden kritériumnak megfelel, amit írsz. Kb. én is így használom nap, mint nap és simán kibírja az esti töltésig.
Tapasztalatom szerint a magasra állított fényerő nem igazán nyerő. Automatán viszont simán használható és hozza a "követelményt" akksi-ügyileg.Azt a szót, hogy "akadás" elfelejtheted. Ilyet nem fogsz tapasztalni.
Megjegyzés:
HA szeretnéd esetleg 'rootolni' 'unlockolni' 'jailbreakelni' NE frissítsd mango-ra, mert azután nem fogod tudni (még). Az előző verziót még lehet...
Először csináld meg azt és csak azután tedd fel a mangot![ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
santa clause
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link WR1043ND router
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- ZIDOO médialejátszók
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest