- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz zombinyul #6502 üzenetére
Tisztelt Zombinyúl (és bárki aki tud válaszolni)...
WP-ből Lumia 800-am van, azt ismerem jól... viszont most a Menyasszonyomnak szeretnék egy Lumia 753-öt venni...
Kérdéseim:1) Lehet e a hívó félre külön csengőhang profilokat tenni, azaz más és más zene legyen csengőhangként a családtagoknak, mint mondjuk a kollégáknak?
Ez számára fontos fícsör lenne... ..mert a mostani Samsung butatelefonja pl. tudja.
2) egyesek panaszkodtak a lefagyás-újraindulás mizériára, vagy rossz hallhatóságra ...Te mit gondolsz ? (A Lumia 800-am csak mostanában kezd megbolondulni, de öreg már szegény, meg többször landolt betonon, egyszer búvárkodott szappanos vízben ... és még mindig igen megbízható jószág!
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz zombinyul #6582 üzenetére
Szia Zombinyul !
nagyon köszönöm az infókat!
Hát igen, megszokta és megszerette őket az ember, hiszen hűségesen és stabilan kiszolgálták éveken át...meg szeretném kérdezni, meglátásod szerint milyen a hátlapi kamera a Lumia 800-hoz képest ?
Jobb / rosszabb /ugyanolyan ?(mert szerintem a Lumia 800 kamerája-legalábbis az enyém-egész tűrhető, akár jónak is mondhatnám.Ok, Nem egy Pureview, de az olasz nyaralásunkról is jó képek tucatja készült vele, amelyek még a PC képernyőjén is mutatósak. )
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz zombinyul #6664 üzenetére
Szia!
most kicsit elbizonytalanodtam...Továbbra is úgy gondolod -és gondoljátok kedves fórumtársak-hogy a Lumia 800 után bátran vehető telefon?
A Lumia 800-on nincs beégésem évek múlva sem.Viszont a nem-ébresztés ismerős WP 7.8-ról is... ..ezért mindig kétszer is beállítom 10 perc eltérésű ébresztési időpontokra.
Az igazság kedvéért:a Lumia 800 ezt nagyon ritkán csinálta, és talán egyszer volt-ha volt-hogy a több beállított időpont mellett sem csörgött-de az az igazság, hogy akkor olyan fáradt voltam hogy nem zárnám ki, csörgött szegény teló , csak én aludtam tovább, és most ráfogom... ."Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
Kérdésem lenne bárkihez, akinek van meglátása:
1.) Milyen fülessel a Lumia 735 hangja? Zenelejátszó stabilitása ?
Zenei élmény ?2) Milyen a wp-és Waze? Úgy hallottam, kevésbé újítják-frissítik mint az IOS -os / androidos változatot...kinek mi a tapasztalata vele?
Köszönöm!
-
Ceftriaxone
aktív tag
Sziasztok!
Ha már autós téma újra terítéken volt:
1.) Azt már hallottam, hogy a WP-és WAZE funkcionálisan gyérebb az android /iOS változathoz képest (vélhetően a Google tudatos üzletpolitikájából... )
De: így akkor mennyire használható a wp-én a Waze ? Mi hiányzik a fekvő mód mellett, ami még praktikus lenne, de sajnos nincs ?
A közlekedési dugókat /rendőröket / traffipaxokat stb. így is rögtön meg lehet tudni belőle ?! ?
2.) Mennyire váltja ki ezt a funkciót (a Waze funkcióit ) a HERE Drive + ?
Azon mennyire jelennek meg a valós idejű közlekedési események ? ( Valamennyire a forgalom sűrűséget jelzi színekkel , azt hallottam.)Továbbá: traffipax, rendőr , baleset stb ?
Ha mondjuk bedugul egy főút, a HERE Drive + magától is rögtön ajánl alternatívákat, vagy nekünk kell noszogatni, hogy keressen alternatív útvonalat?
Nagyon köszönöm előre is !
[ Szerkesztve ]
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz Samanbacsii #7289 üzenetére
Köszönöm a választ !
Ne haragudj, sajnos nem értettem pontosan, melyikre is vonatkozik -a két tárgyalt navigációs programból -ez a mondatod : " Mindezekkel a gyíkokkal együtt a szolgáltatásai egyedülállóak."
...A Waze-ra gondoltál, hogy így, még kissé defektesen is igen hasznos alkalmazás , vagy arra, hogy a Here Drive + ugyan ezeket nem tudja, de attól még egyedülálló amit tud ?
Előre is köszönöm!
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz Samanbacsii #7304 üzenetére
Köszönöm a választ !
Sygic? Az nem fizetős? Mi az amiben pluszt nyújt a HERE Drive-hoz képest ?"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz Samanbacsii #7306 üzenetére
Köszönöm! Jól hangzik, letöltöm !
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz Samanbacsii #7306 üzenetére
Szia!
Meg szeretném kérdezni Tőled (vagy bárkitől, aki használja) , mik a tapasztalataid azóta a Sygic-kel ?
Ha az ember a nem fizetős, "free" verziót választja, az nagyon lebutul az 1 hét próbaidő után ?Vagy jól használható így is ?
Vagy érdemes beruházni a fizetősre? Most az egész világot érintő navigáció 40 Euro, ami szerintem egész elfogadható ár. (Tavaszi vásár, vagy lehet hogy csak a próbaidő miatt ennyi, azt nem tudom...De most ezt az árat írta)
Köszönöm a választ előre is !
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest