- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosttide
tag
Egyenlőre el kell fogadni, hogy ez egy friss rendszer. Vannak gyerekbetegségei és hiányosságai. Ha így vesszük, akkor az Androidnál sem volt minden funkció elérhető a 2.2 és 2.3 verziókban, ami mondjuk a 4.2-ben vagy a mostani 4.4-ben már jelen vannak. Számomra már az is valami, hogy a 630-am stabilabb és "akadás mentesebb", mint a 4.1.2-es LG-m volt.
A régi telefonokkal meg nem nagyon érdemes összevetni a mai okostelefonokat. -
MarQs
senior tag
Nálam épp ma kapott a kijelző egy fóliát! Teljesen egyszerű, mezei darab, kis hézaggal 99,8%-ban fedi az üveget, minimálisan sérülékeny, de ami alatta van, azt biztosan védi, német termék és csak akkor vehető észre, ha keresed, plusz baromi olcsó volt! Nézegettem az 5 lepedőért kínált "ultrabrutálmegakemény" protektorokat is, de gondoltam, először bekezdek egy filléressel. Van belőle még néhány, alapból hatot adtak(!), úgyhogy, ha gondolod, keress meg priviben!
-
Frosttide
tag
4 hete használom a telefont és sose okozott gondot, hogy nincs közelítésérzékelő, észre se vettem hiányát. Persze mindenki maga tudja, hogy mekkora lapát fülei vannak, de nálunk 4 különböző ember is bonyolított rajta hívást és senkinek nem okozott galibát.
Egyébként ennek a közelítésérzékelőnek nagyobb a füstje, mint a lángja, akárcsak a vaku hiányának és a "csak" 512 MB RAM-nak.
MM-ben (hacsak le nem merülnek) működnek, ott meg tudod tapogatni, engem ez a "taperolás" győzött meg végül. -
confuser
senior tag
Nem. A helyes folyamat így néz ki: tárcsáz, fülhöz emel, képernyő automatikusan lezár, fültől elemel, képernyő automatikusan felold, pötyög, fülhöz vissza stb. 1:1-ben ugyanaz a folyamat, mint közelségérzékelő esetén.
Őszintén sajnálom, hogy ekkora hírverést kapott ez a dolog, mert az emberek 90%-a észre sem venné, hogy nincs benne a telefonban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest