Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakmaster
tag
válasz
-Faceless- #1017 üzenetére
Szia!
Én is tapasztaltam ezt a jelenséget. Legelőször a Youtube HD használata során, amikor bedugtam a fülesem és mozgattam a csatlakozót, recsegett a hang és kifagyott az egész teló úgy ahogy volt. Ezt követően restart, majd minden ment simán tovább hiába mozgattam a csatlakozót. Másik fülesemmel nem is produkálta ezt a recsegést/fagyást. Talán ahhoz lehet köze, hogy amikor fülest csatlakoztatunk, a hangerőkezelő átvált fülhallgatós üzemmódba, és ha nem megfelelő a kontakt, ez a gyors váltogatás megzavarja és kifagy. Nemrégiben zenehallgatás közben is produkálta a fagyást a problémás fülesemmel.
-
szakmaster
tag
Most már több, mint 1 hete én is boldog Lumia 630 tulaj vagyok és egyáltalán nem bántam meg a váltást az Androidos telómról. Ez a WP 8.1 valami istenkirály rendszer, meglepett a gördülékenysége és mindent tud, amire nekem szükségem van. Egyedül némely alkalmazás gyenge minőségén akadtam fent (pl. Viber), de várhatóan, ahogy egyre többen leszünk WP-sek és nő a felhasználótábor, javítanak az adott appok minőségén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest