- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
a moliplayer visz muzsikát is. ámbár én a gyári zenelejátszóval csapatom.
system-tiles progi a barátod ki tudsz tenni csempét egyesével is, továbbá egyfajta mappát is létre tufsz hozni benne, van benne screen lock, meg stop music, meg ilyen olyan gyorkapcsolók és a takarékos üzemmódot tettem bele pl meg a mobil adat kapcsolót. nem fut a háttérben, kicsi program párszáz forint a full verzió azzal akármennyi csempét kitűzhetsz, az ingyenessel egyet. ( ha ez egy mappa akkor azért abban elfér 12 ikon.)
szóval jóféle. -
duo
addikt
válasz
runnerman #488 üzenetére
freemaillel és citromaillel nem akarja annyira az igazságot, de ki tudja 8.1-el lehet hogy oké. mindenesetre ha nem oké akkor egyszerűen átirányítod a fiókodat a hotmailes címedre ott meg fasza a push
(az intézményemnek gmailes címe van ott sem oké az azonnali letöltése a leveleknek, át is irányítottam lásd fent, azóta zsír.) -
duo
addikt
Nalátod pont az árukeresőn nem is néztem a 630-at hogy 45 végig az 50ben gondolkodtam.
(elnézést érte.) azt mondta az elején hogyazért 8 ezer felárért meg viszonylag decens hardvert kapsz. és ha valaki nem fan, vagy, platformhívő akkor számításba jöhet az is. de ez független volt attól hogy az összeg maga soknak vagy kevésnek számít-e.
úgy van, az a 13 ezer bizony elég ahhoz hogy ha 15Kért veszed előfizetéssel akkor kétezret kell rádobni és ott van 2 év rablánccal a 630. vodánál. (magamat véve alapul. én azért nem az 1ft-os készüléket mondom, mert én flottában vagyok ott mindig a maximum előfizetői ár számít) -
duo
addikt
Nem írtam ilyet. De talán nem fogalmaztam pontosan.
Pontosítok:
nem olcsó az F6-sem 75 ért(?!) meg természetesen felejtős.részemról.
csak ha 50 körül megkapható mindkettő akkor talán az F6 jobb alternatíva. gondolom ebben egyetérthetünk.(Most megnéztem, árukeresőn 58-ezertől van F6.)
duo
addikt
válasz
hroberto #262 üzenetére
egy közmunkás pl 49-et kap a kezébe. egy F1-es kategóriában lévő diplomás közalkalmazott 85-90-et.
tudom aki annyit keres csak ne akarjon fogyasztani.nem is akarok belemenni ebbe, de egy olyan országban ahol ilyen nevetséges és megalázó pénzeket keresnek az emberek, egy 50K-s telefon nem számít olcsónak.
amúgy előfizuval 15K ért még mindig nem rossz, de 50K nál elfondolkodok hogy nem esetleg F6 lenne a jobb választás (mégha robot is)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest