- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
Nalátod pont az árukeresőn nem is néztem a 630-at hogy 45 végig az 50ben gondolkodtam.
(elnézést érte.) azt mondta az elején hogyazért 8 ezer felárért meg viszonylag decens hardvert kapsz. és ha valaki nem fan, vagy, platformhívő akkor számításba jöhet az is. de ez független volt attól hogy az összeg maga soknak vagy kevésnek számít-e.
úgy van, az a 13 ezer bizony elég ahhoz hogy ha 15Kért veszed előfizetéssel akkor kétezret kell rádobni és ott van 2 év rablánccal a 630. vodánál. (magamat véve alapul. én azért nem az 1ft-os készüléket mondom, mert én flottában vagyok ott mindig a maximum előfizetői ár számít) -
duo
addikt
Nem írtam ilyet. De talán nem fogalmaztam pontosan.
Pontosítok:
nem olcsó az F6-sem 75 ért(?!) meg természetesen felejtős.részemról.
csak ha 50 körül megkapható mindkettő akkor talán az F6 jobb alternatíva. gondolom ebben egyetérthetünk.(Most megnéztem, árukeresőn 58-ezertől van F6.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Subaru topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest