- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Fryskitt #7775 üzenetére
Nekem fehér a hátlap, semmilyen tokot nem használok, zsebben hordom, és gyakorlatilag új, se karc, se elszíneződés, se semmi nem látható rajta. Ha valamitől maszatos lesz, letörlöd, nyoma nem marad.
Szép a fehér szerintem, bár most én is szeretnék kék vagy sárga hátlapot is hozzá
-
Tim82
félisten
válasz
Fryskitt #7775 üzenetére
A fehér nem igazán, illetve szerintem elég könnyen tisztítható. Igaz, én általában legalább szövet tokban hordom.
(MM-es kiállítási darabok alapján nehéz ilyet megítélni amúgy, ott simán van, hogy akár direkt összekeni az értelmes vásárló valamivel (pl. gépzsíros kézzel megfogdossa).)
-
-
2ofthem
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz
Fryskitt #5569 üzenetére
Szívesen, bőven megéri. Nemrég még 32k volt, majdnem vettem innen apróról egyet, de jobb ez így
Tim82: FM ráér, megvárom az OTA-t.
Mailt megcsináltam, mivel senki nem reagált rá én meg türelmetlen voltam. Nincs vele semmi gond, megyPOP3 szerver: pop3.citromail.hu
port: 110
titkosított: 995**Csak akkor szükséges, ha leveleidet titkosított kapcsolaton keresztül szeretnéd elérni. Alapesetben használd a 110-es portot!
Ha az IMAP letöltést választod:
IMAP szerver: imap.citromail.hu
port: 143
titkosított: 993*POP3-at választottam, beirkáltam amit kell és lőn világosság.
-
Chaser
legenda
-
Pacee87
aktív tag
válasz
Fryskitt #178 üzenetére
AMOLED-ről váltottam 620-ra és Nokia 700 (IPS) is van a családban, így bátran merem állítani, hogy hiába jobb technológia, az 520-nak bőven van annyi hátránya a 620-szal szemben, hogy ne lehessen egy lapon emlegetni a kettőt. De 45-50e-s független nyitóárral jó lesz az...
Fotózni meg minimum 720, mert a C7-esem AF nélkül szebb képeket csinált (persze nem közelre), de igazából fényképezés terén eddig az összes WP8-as lumiát eléggé lehúzták.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest