- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcbrown93
csendes tag
válasz
szabo.csabi #24135 üzenetére
http://netinfo.vodafone.hu
Ezzel bizonyos csomagok esetében meg tudod nézni, elvileg, nekem sosem működött. -
bcbrown93
csendes tag
válasz
SOAD19 #23711 üzenetére
Internet kapcsolat kell hozzá, a műholdképes nézetet nem tárolja a telefonon, mert nagyon nagy adatmennyiség, ha bekapcsolod a műholdas nézetet és van internetelérés egyszerre, az adott terület részletét letölti
(legalábbis az én tippem ez, nekem is csak net mellett lett rendes műholdképem, amúgy ugyanúgy csak egy f*szöldesbarna alapra rakta az egészet) -
bcbrown93
csendes tag
válasz
StarKiller89 #10960 üzenetére
MoliPlayer, de fizetős
-
bcbrown93
csendes tag
válasz
Montesantos #3075 üzenetére
Oldd fel a képernyőzárat a telefonon, addig nem engedi megtekinteni a tartalmát (biztonsági intézkedés, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá)
-
bcbrown93
csendes tag
Én pontosítanám saját tapasztalatim alapján a késést:
Ha:
-te írsz egy postot, és azt likeolja vagy kommentel rá valaki
-feltöltesz egy képet és a fentebbiek
-konkrétan megtagelnek egy postban vagy szövegben (és arra érkezik reakció)
akkor nekem szinte azonnal (max 1-2 perc késéssel) jelez, de azt inkább az "Én" csempén, a FB app az késve vagy sehogy (ha push értesítésről van szó, alkalmazásba belépve ott pirosít, ott mindig látsz mindent), viszont ha:
-a faladra írnak
-meghívnak eseményre
-csoportba érkezik komment
azt nem szokta jelezni sem az alkalmazás, sem az Én csempe
az üzenetek/chat egy más téma:
-ha online állapotban lévő ember chatről vagy telefonon messengerből ír, mindig megkapom
-ha nem online, nem chatről vagy messengerből (pl sima üzenetek fülről böngészőből, vagy rejtve lévő) ír, akkor nem kapom meg
-ha megnyitottam a böngészőben gépen vagy telefonon a FB appot, akkor onnantól nem jelez a telefonon, ha chatről írnak sem, csak egy ~15 perc inaktivitás utánremélem segíthettem vele
ezen felül (vagy aki nem FB függő) imádni való telefon, édesanyámnak van ilyen, nekem egy HTC 8x, a fentebb leírtak mind2re igazak -
bcbrown93
csendes tag
válasz
old rocker #1225 üzenetére
Beállítások-->Könnyű kezelés (asszem, nekem Ease of access)-->Magas kontraszt (High contrast) csúszkáját állítsd át
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest