- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Szerintem a piros hátlapért nem kár. A legkevésbé eltaláltnak érzem színben az L520 hátlapjai közül. (Mindegyik színváltozatból begyűjtöttem már hátlapot, még mindig a ciánkék és a fehér a legjobb szerintem, de a sárga sem rossz.) Nekem egyébként nincsen bajom a narancsszínnel.
-
Inarus
addikt
Nokia Care Debrecen
Minden színben van. Ott vettem kéket. -
Tim82
félisten
Tény, hogy elveszti a kecsességét, de igazából én nem a hátlapot féltem, hanem azt akarom elkerülni, hogy (esetleg) a sarkára érkezve a (nem épp Gorilla Glass) kijelzőnek legyen baja. Az ilyen eséseket is tompítja azért a tok.
Tényleg, a hátlap alsó felén jobbra lévő nyílás pontosan mire szolgál?
-
Péter747
tag
ha jol olvasom már zune nem kell a zene képek vagy vidok hogy rá tudjuk tenni a telora
és amitől kicsit félek hogy uncsi a rendszer vagy is hamar meg unom :S
a piactere ( az szem ez a wp alkalmazás boltjának neve) milyen e-mail cim kell?
az xbox alkalmazás mire jó gondolom bolt de ott mijen játékokat lehet venni mivel másabb mind a pictér? -
Lacus_84
senior tag
Nem tévedsz, igazad van. Én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy üzleti előfizetésem van, ami másodperc alapú, elég korrekt percdíjakkal. Viszont ez az 50-50% lebeszélhetőség egy vicc. Másfél évvel ezelőtt, mikor megkötöttem a szerződést, még nem volt ilyen megkötés, 100%-ban felhasználhattam a havidíjat telefonálásra és SMS-re úgy, hogy nem kellett figyelnem, hogy kinek telefonálok, vagy éppen kinek küldöm az SMS-t. Ez a távközlési adó tette be a kaput, de ebbe most ne menjünk bele...
-
MarQs
senior tag
...a vége egy kicsit félreérthető!
A cikk szerint: a HERE Drive - az autós navi - csak abban az egy országban fog hangosan navigálni, ahová a Lumia 520/720-ba tett SIM kártya eredetileg tartozik."The selected country or region is calculated with the app launching for the first time, taking into account the country the inserted SIM card belongs to."
Ergo, működésre lehet bírni a hang alapú autós vezérlést mindegyik nokiás eszköznél, de ingyen, az Lumia 520/720 esetén csak egy országban - ahová a SIM-et a szerződése köti. Ez idővel majd némi bankó fejében feloldható lesz, de pontos összegről eddig még nem tudni...
A Lumia 620/820/920-ban viszont HERE Drive+ van, amivel a tulajok bármi plusz költség nélkül 94 országban tudják szóra bírni a mobiljukat.
HERE Drive / HERE Drive+ supportAmúgy, ha ettől valóban számottevően olcsóbban kezd az 520, akkor azt én is osztom, nem óriási érvágás ez. Jól írod, termékpozicionálás szempontjából érthető húzás... mellesleg nem végérvényes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest