- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
válasz
macika69 #2520 üzenetére
Az a helyzet hogy a 820 araban kapnek ativ s es htc 8x modelleket is. Csak ezek a gyartok nem olyan elkotelezettek mint a nokia a wp8 iranyaban. A rendszer is kevesbe smooth azokon a keszulekeken. Nekem ez lesz az elso wp8 mobilom. Kiprobalni a rendszert ez tokeletes lesz. Majusban mar tudok sajat elofizetesemre telefont venni, addigra sokat fejlodhet a wp8 rendszer is valamint johet olyan nokia 70-80 kornyeken ami nem 800*480as kijelzovel van.
-
törölt tag
válasz
macika69 #2518 üzenetére
Azért az 520 és 820 között nem ég és föld a különbség. Eleve, valakinek egyből hátrány lehet az az AMOLED kijelző és a nagyobb képátló mérethez társult ugyanakkora felbontás, ergo a kevésbé részletes kijelző. Van benne LTE és jobb kamera (vakuval). NFC, amit még az életben nem használtam. LTE-t pedig a szegény ember szintén nem fog használni (vagy a vidéki tehetős - lefedettség), hiszen kisebb csomagokhoz nem jár ekkora sebesség (5400 Ft / hó-tól felfelé). Sebességben a különbség a két modell között szintén nem ég és föld (hiába a jobb SoC), sőt... Az 1 GB RAM viszont nagy előny lehet. De nem ma (kivéve egy-két játékot). Az a szerencséje a user-nek, hogy ha a fenti "apróságokat" nem igényli, akkor 44 ezer Ft-t spórol szinte ugyanolyan felhasználó élmény mellett. Ezt próbáltam magyarázni egy másik topicban, de egy értelmes lélek darabokra szedte a postom, aztán hamar feladtam.
-
zsigus
őstag
válasz
macika69 #2397 üzenetére
Igazából, ahogy mondtam nem vagyok audiofil, de én egy olcsóbb eszközön is hallottam egy-két számnál a különbséget a FLAC/MP3 között (egy 10k-s PC-s 5.1 (sztereóban), és egy szintén olcsóbb MP3 lejátszó). A FLAC-nál valahogy nagyobb volt a térérzet, nálam.
Aztán lehet, hogy csak az MP3-ak voltak rosszul kódolva (320-asok voltak), vagy valami más játszott közre, de ha lenne gyári támogatás (amit kétlek, mert a WMP sem támogatja a FLAC-et), kíváncsi lennék rá.
Viszont voltak olyan számok is (sőt a többség ilyen volt) aminél az ég világon semmilyen különbséget nem hallottam.
-
Tim82
félisten
válasz
macika69 #2390 üzenetére
Ha még nem ismered, ez a "zenehallgatásra szar" eufemizmusa.
zsigus: ha jól tudom, egyik iPod Touch-ért sem rajonganak az audiofilek. Nekem egy iPhone 2G-m van, ami mai napig üzemképes, viszont fülessel dobozhangja van. Ezért már csak konyhamalacnak tartom (szó szerint, konyhai zenehallgatásra egy iPig-re téve, azzal jól szól, de az az iPig érdeme).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest