- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
820 nem egy akku bajnok. Amennyivel nagyobb az 520-nál, azt szerintem el is viszi a komolyabb hardver. Kb. egálban van a két készülék ebből a szempontból. Nálam 2 nap a 820, de hc arcoknál 1.
820-on drive+ van, tehát a legtöbb országban navigál. 520-on a sima drive csak itthon.
Active sync szépen megy minden WP8-on.
Többiről nem tudok nyilatkozni.
-
El Gringo
senior tag
szintén van mindkettő itthon. Havi 600ft-ot bőven megér akár egy vaku miatt is. De a kijelző miatt meg főleg. Ég és föld. NFC-t nem tudom ki használja, szerintem kevesen, navigáció is jól jöhet egyeseknek. A hardver meg ugye látható, az később jöhet majd jól igazán, ha épp 512 ram-ra nem adnak ki valami frissítést. De ez még csak spekuláció. Smartcam-ban a felbontás 512ram-ra kisebb. A 820 tényleg jobb anyagból van, kicsit fémes fogása van, nem az műanyagos. A levelezés meg ugyanaz, mert ugyanaz a rendszer ebből a szempontból. Nálam megy a mail szinkron - Gmail, hotmail.
-
albiosz
őstag
Szia!
Nálunk pont ez a páros fordul elő. Barátnőmé az 520, enyém a 820. 820 prémiumabb, jobban összerakott, szerintem szebb is. Speckók elolvashatók, 820-ban a dupla annyi ram később még jól jöhet, jelenleg csak pár játék használja ki. Vaku nekem nagy előny (zseblámpaként használom), kijelző picit nagyobb, ez van akinek előny, van akinek hátrány.
Havi 600-al többért szerintem inkább 820, de ha nem használod ki a plusz funkciókat, akkor szinte mindegy. -
FireKeeper
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged