-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kezman #16886 üzenetére
Ez ugye azt jelenti, hogy a Microsoft jobban tudja -- amiért éppen mindenki (szerintem jogosan) szidja őket.
Nem igazán látom védhetőnek (úgy általában) azt az álláspontot, hogy úgy a jobb, ha a felhasználó nem tud valamit az igényeihez igazítani.
Átláthatatlanabb nem lesz attól valami, hogy jobban testreszabhatóbb. Lehetnek alap- és haladó beállítások, de lehessen választani!
Az androidos telefonomon 130 telepített program van, mégis kevesebb "kattintással" érem el őket, mint itt, a WP listájában a kb. 30 programból a lista végét.
Üdv: MaCS
-
Tim82
félisten
válasz
kezman #16747 üzenetére
A fórumtárs nem Magyarországon él, az itthoni beszerzési forrásokkal nem tud túl sokat kezdeni.
gzbotii: én így keresném.
-
jimhun
senior tag
válasz
kezman #16646 üzenetére
Igy: Nokia Lumia 620 - Care suite firmware update csak ertelemszeruen nem 620 hanem 520-ra ertendo a dolog.
-
old rocker
veterán
válasz
kezman #16619 üzenetére
Te se tudod??? Pedig most akartam tőled priviben megkérdezni... Nem tudod azt sem, hogy ugyanolyan lesz, mint a vodafonos, vagy esetleg kimarad belőle valami? Számolom a perceket e két koppintásig... kibírhatatlan ez a feszültség... akár 1968-ban, a Kubába telepített rakéták miatt, akkor vártuk ennyire, kitör-e az atomháború...
-
Clemi
veterán
válasz
kezman #16344 üzenetére
Eszemben nincs vitázni, de ha nekem a gyárilag elérhető "takarékos üzemmód"-ban lévő akkumulátor szint és az Insiderben látható %-os érték megyegyezik, illetve pontosabban ott sincs látható merüllés, akkor miről beszélünk? Ha nekem mondjuk éjfélkor 34%-ot mutat az akkumulátor szintről a rendszer és reggel, vagyis mondjuk 8 óra készenléti idő után 28-29%-ot mutat ugyanott, akkor mi is az a nagy harapás az akkumulátorba? Az, hogy merült az akkumulátor 5-6%-ot 8 óra alatt? Ezt szvsz egyáltalán nem az Insider csinálja, hanem az "okostelefon" funkciók, vagyis az engedélyezett frissítési szinkronizálási funkciók.
Az, hogy nálad megnőtt az üzemidő, elhiszem mivel te érzékeled, te tudod, de miért vagy benne ilyen biztos, hogy az Insider illetve valami akku monitorozó program okozza? Arra nem gondoltál, hogy van valami programod telepítve, ami nem fér össze ezekkel a programokkal és azért van nálad a merülés?Egyébként meg az Insidert nem csak, illetve főleg nem az akku monitorozásra használom (csak a vészes merülés illetve a töltés befejezése riasztás van bekapcsolva) hanem a benne lévő többi kitűzhető kapcsoló miatt, (Stopper, Visszaszámláló, Wi-Fi, 2G/3G/4G, BT, GPS, Zseblámpa, Zene stop, Képernyő elforgatás kikapcsolás, Iránytű, Repülő mód) aminek kb a felét használom is rendszeresen.
-
kocsisg73
csendes tag
válasz
kezman #16005 üzenetére
Lehet, nem tudom, azért kérdeztem.
De tényleg furcsa, hogy pl. a Mediában sincs, illetve az Árukeresőn lévő üzletek sem tudtak adni (már akiknél érdeklődtünk).
Mindemellett az Euronicsot sem értem, az eladó srác a saját szemembe mondta, hogy nincs, egy ideig nem is lesz, licensz probléma, blablabla, stb-stb, erre most, ezen sorok írásakor is ott virít, hogy fehér színben elérhető a Soroksári üzletükben. -
KunEmber
senior tag
-
Zsolty001
tag
válasz
kezman #15522 üzenetére
Egyedül a "Bing időjárás" appot nem raktam vissza. De nem ez volt a ludas, mert előtte töröltem ezt is és nem volt hatása, a merülés továbbra is folytatódott. Netre sem tudott menni, mert kikapcsolva tartom. Más nem is futott a háttérben, csak az Insider és a Bing, amióta megvan a telefon, mert minden mást letiltok. Eddig minden rendben is volt, a többit már tudjátok. Most egyenlőre OK minden.
-
old rocker
veterán
válasz
kezman #15495 üzenetére
pl. a battery élő csempéjét úgy állítod be. A hátsó oldalt ki kell lőni, mi a francnak forgolódjon, mennyi a hátralevő becsült idő stb. Figyelem: ez a %-os kijelzés csak fél óránként frissül automatikuslette a szézalék.an, bekapcsolt wifivel. (Vagy adatkapcsolattal.) Én kis csempén raktam ki, van egy akksi piktogram rajta, mellette a %
-
gabe8719
senior tag
válasz
kezman #15392 üzenetére
Az nem lenne rossz ha tényleg működne sokáig, de nem hinném hogy állandóan így marad.
Alapértelmezettként a kipróbálási lehetőség 1 hétig él (legalábbis tudomásom szerint), vagy ha az app gyártója megad többet, gondolom akkor annyi.Szerk.:
A hozzászólásoknál van aki egy hónapot ír, van aki 15 napot, mindenesetre akkor az 1 hónap tűnik valószínűbbnek, tehát jövő szerdán rá kell nézni, hogy aktív-e még.
-
-
m1lan
őstag
válasz
kezman #15340 üzenetére
Hát igen, volt Galaxy Minim, Xperia U-m... én is tudnék jókat mesélni
A legjobb, hogy telefonálni valahogy nem nagyon lehet az ilyenekkel
Egyébként van itt köztünk olyan, aki tervezi az 525-re váltást? Én még a fiatal kategóriát képviselem, és nagyon jól jönne az az 1gb RAM a játékok miatt, de nem tudom, hogy megérné-e csak ezért...
-
gabe8719
senior tag
válasz
kezman #15343 üzenetére
Nos, nem dohányzom, így nem érint.
Meg az egy kicsit más tészta szerintem.
Egyébiránt külön kiemeltem, hogy a készülék árához képest drága. Mert az. Szvsz.
Plusz csomó utánajárás lenne a banknál alkalmassá tenni a kártyám az online vásárlásra, ami nálam külön gond úgyhogy ezért keresek ingyenes alternatívát.Nem a szoftvertolvajok mellé álltam azzal amit írtam, csak kinyilvánítottam, hogy ez így számomra kellemetlen. Ez minden.
-
miqlas
őstag
válasz
kezman #15314 üzenetére
... hétfõn beviszem a szervizbe, úgy biztosan rövidebb az átfutási idõ, mintha a szolgáltatót is bevonnám. Ha a szakik azt mondják, hogy ez hiba, akkor beadom, de erõs a gyanúm, hogy ez a normális, ugyanis az oled screenekkel ellentétben ezeknek ledes háttérvilágításuk van, aminél bizony szivárog némi fény. Persze ezt automata beállításnál lehetetlen észrevenni, még töksötétben sem látszik!
-
-
-
-
-
-
tybke98
csendes tag
válasz
kezman #14115 üzenetére
Letöltöttem, működik is szépen, csak a töltés jelző csempe, csak a százalékot mutatja, és hogy mennyi van még hátra, 4 db négyzetben. A takarékos üzemmódot itt nem lehet állítani
. Amúgy az app az nagyon frankó, csak nekem valahogy mindig sikerül hibát találnom, de ez már az én hibám is.
-
Clemi
veterán
válasz
kezman #14067 üzenetére
Mivel maga a rendszer alap megkötése, hogy a csempék csak 30 percenként frissülnek, miért állítasz olyat hogy ez azonnal dobja az infót? Ha belépsz bármelyik hasonló programba, azok is mind adják az infót, de a csempén egyik sem percre pontos, legfeljebb ha pont a frissülés után nézel rá.
mikersz1: én speciel az Insider Pro-t használom, és egyáltalán nem eszi az akkut, és az abban lévő kitűzhető csempék még a kinézetüket is változtatják, a kapcsoló állástól (pl adatforgalom ki/be) függően.
-
old rocker
veterán
válasz
kezman #13887 üzenetére
lejárt az időm, már a keselyük is itt ülnek az ablakban, nem tudom szerkeszteni, ne hari senki: hogy csinálod a csoport tile-t?
Fet-Men: Nappal tök mindegy, világít,vagy sem, lehet látni. Éjszaka meg egyrészt segít a kis zizzenés, most "állsz" rajta, másrészt használat közbeni rutin, tudod, hova kell nyúlni... más dolgok sincsenek kivilágítva, mégis pontosan el lehet találni, ujjal, nyelvvel, mifene...
-
duo
addikt
válasz
kezman #13882 üzenetére
Na kollega mégegyszer utoljára:
überfasza app
tudsz belerakni akksijelzőt. pontosabban a takarékos özemmódot tudod ki bekapcsolni, de ha már ott vagy mellékesen megnézed mennyi az annyi.
meg tudsz beletenni csillió dolgot. pl az összes kapcsolót egy helyre. külön app nélkül. nem fut a háttérben nem eszik semmit.szívesen, hogy ilyen röndös vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest