- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
JimKirk #10336 üzenetére
a CX-300 hangjáért ugyan nem vagyok nagyon oda (veszettül kiemeli a mélyeket, az énekhang pedig elég náthás), de használni pont elég kényelmes, épp azzal az egyik előnnyel, h nem annyira "beakadós" a madzagja, mint a szimmetrikus kábelt használó füleseké (mivel a nyakadhoz tart az asszimetrikus kábel, nem lengedezik annyira)
-
Pajoz
őstag
válasz
JimKirk #10318 üzenetére
Má boccs!De,ha neked több,mint 10 rugoért jó vásár volt a füles,akkor egészségedre!"Hivatalosan" is kb háromnegyede,apróból meg 3000 pénz.Én Cx 500at vettem (ami egy klasszissal jobb) 5000 huf-ért.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
JimKirk #10284 üzenetére
miután nulla az esélyed vírusok beszerzésére (ne feledd: egy olyan platformról van szó, ahol minden alkalmazás telepítésekor jóvá kell hagynod az annak megengedett jogokat), az égvilágon semmi értelme ezzel lassítani a telefont, és tovább csökkenteni az amúgysem világrekorder üzemidőt...
a Terminálon nagyon jó összefoglaló van a Symbianos topik elején, ott érdemes nézelődni
-
Pajoz
őstag
válasz
JimKirk #10284 üzenetére
Hali!
Először is szeretnék mindenkinek boldog kapaczonyt kívánni!
Első kérdés:szinte egyöntetű a vélemény,hogy felesleges V3 telókra vírusirtó,mert nincs rá vírus.Egyébként fut a háttérben.
-Belépsz a fórumra és mented a könyvjelzőt.Ennyi az egészMíg nem törlöm a cookie-kat nem kell újra bejelentkezni. Igaz,hogy én Opera Minit használok,de bizt működ gyári böngészővel is.
-Youtube passz.Nem használom.
-Magyar menü,product code átírása NSS progival gépen.Erre is találsz postot a keresővel,ami balra fent található a "gyorskereső" ablak.Csak beírod a keresni kívánt szót(szavakat) és kilistázza a postokat. -
válasz
JimKirk #10249 üzenetére
És amúgy a telefonon is lehet könyvjelzőket felvenni. Ott van a menüben a Mentés könyvjelzőként parancs
Jó dolog az Opera Mini, mert tényleg gyors és minimalizálja az adatforgalmat. (Nem hátrány, ha nincs átalánydíjas net előfizetésed).
A beépített meg amúgy is egy rakás...zajongo:
Milyen régi a kártya? Könnyen lehet, hogy most járt le az élettartama. Nekem két hónapja döglött meg a memóriakártyám, folyamatosan elvesztek fájlok, végül az egész fájlrendszer megsemmisült. A formázás ilyenkor már halottnak a csók. Szerencsére semmilyen fontos adatot nem vesztettem el, bár nagyon közel volt. -
válasz
JimKirk #10204 üzenetére
Hát, az elmélet szerint így kell, de a gyakorlatban nagyon suta a vezérlése az Adobe Reader LE-nek... Legalábbis nekem nagyon-nagyon nem jött be.
A másik baja a magazinoknak, hogy nem ilyen kis lyukra optimalizálták őket
De majd próbáld ki, lehet hogy Neked jobban tetszik -
Dexter68
addikt
válasz
JimKirk #10196 üzenetére
Ezt tudom, én csinálok is magazint (amit én csinálok, annak a nyomdai (CMYK 300dpi) verziója 400 mega körüli, de a képernyőre optimalizált változat csak 8 megás.)
Bár a néhányszáz megás magazinok sztem túl jó minőségű képeket tartalmaznak arra, hogy a telefonon nézegesd... én tuti, hogy úgy kezdeném, hogy optimalizálom a pdf-et és jól lebutítom a képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest