- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekac
tag
válasz
old rocker #8525 üzenetére
ááá
köszi
sikerült, nem csal az emlékezeted;-)
-
GML
őstag
válasz
old rocker #8483 üzenetére
háát látni kellene sajna ahhoz a beálllításokat az eee-n meg a többin. oprencerek, bizonságibeállítások a rúteren.. satöbbi. ha gondolod, akkor keress meg prv-ben és keresünk egy alternatívát...
-
GML
őstag
válasz
old rocker #8475 üzenetére
ha jól értem a te notid, meg a feleséged pécéje kacsintgatnak egymásnak, de nem akarják befogadni a nevető harmadikat, az eee-t? vagy az e51-t? vagy épphogy az e51 semmit...
meg mikazokazamazok??? -
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #8436 üzenetére
elég meredeken hangzanak ezek a tünetek, de szerintem ha ennyi baj volt vele, ki tudnád cseréltetni. akik komolyabban használják a telót, lehet, hogy egyszer-kétszer fagyott már, de ilyen dolgokat szerintem nem sokan tapasztaltak, mint te. (itt felteheti a kezét, aki ilyenekkel találkozott). mindenesetre és magamból kiindulva úgy látom, hogy a teló eléggé betonstabil, volt már 100 fölött a programok száma a telómon, volt már, hogy rendszerfileok között is turkáltam, de ilyen nem fordult még elő, szóval ilyen tünetekkel szerintem nyugodt szívvel vihetnéd szervízbe, hogy cseréljék ki az egészet a francba..
az egész szignózás megoldása pedig egy kettő perces művelet gyakorlatilag, és következő resetig nem kell vele foglalkozni, nincs benne rizikó sem, egy pár lépéses leírás csupán az egész, ha valami nem világos benne, szívesen segítek -
válasz
old rocker #8300 üzenetére
Nem, a Youtube FLV-t (Flash Video) használ.
Némelyik RealPlayer megeszi, pl. az N95-ön lévő... Gyanítom hogy FlashLite 3 kell hozzá, így E51-re marad a Core.Bocs mindenkitől, nem vettem észre, hogy a Chrome eltévedt 100 posttal...
18 óra ébrenlét után, álmosan nem kéne fórumoznomFőleg nem kellene ilyesmiért új hozzászólást küldened...
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #8437 üzenetére
Ha már így belejöttél elküldheted priviben. Úgyis érdekelnek ezek a technológiák
Sajnálom hogy te selejtest fogtál ki,nem is próbáltad kicseréltetni a telefont? -
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #8414 üzenetére
az, hogy a névjegyzék és a napló a ramban marad, teljesen normális. ennek az oka nagyon egyszerű: ami a ramban van, az pillanat alatt előhozható, a 2 együtt alig foglal pár mega ramot, amiből a telefonnak van alaphelyzetben 50 mega szabad. amikor nincs betöltve a ramba, kb 1 másodperc, amíg betölti, míg ha benne van, egy pillanat az egész. akit ez annyira zavar, az 2 dolgot tehet:
-taskmanagerrel kilő minden futó programot, amit akar
-nem az exit gombbal lép kis lo/contacts-ból, hanenm piros gombbal, ekkor valósan be is záródnak és nem maradnak a ramban.
a spontán lelassulós, aksi-ki-be dologhoz: ez abszolút abnormális jelenség, ha valamelyik program használata közben történt, akkor több, mint valószínű, hogy az okozta, ha pedig nem, akkor valami csúnya feltelepített program okozta, így már nehezebb kideríteni, hogy melyik volt az. más oka nemigen lehet, hacsak nem turkáltál bele a rendszerfile-okban, de ilyen esetben inkább halna meg az egész teló, minthogy ilyeneket produkáljon.
egy "egészséges" e51 betonstabil, soha (tényleg soha) nem fagy és villámgyors -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Bent maradnak
Engem is zavar hogy manuálisan kell kilőni ezeket.A hátlap meg könnyen lejön,de lötyög.Papír alátét segített,de ez olyan illúzióromboló
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #8418 üzenetére
6120 Technology: Bluetooth&nails
-
dekac
tag
válasz
a névjegyzék és a napló nálam is bentmarad a futó alkalmazások listájában pedig bezártam
-
dpetiba
aktív tag
válasz
old rocker #8390 üzenetére
aha,akkor ez csak a találkozón jön elő,máshol nem találom.
-
dekac
tag
válasz
old rocker #8372 üzenetére
először én is
aztán rájöttem, hogy melyik progi mit hivatott szolgálni és 2 perc alatt meg is volt az egész
végül is csak egy fájlt kell lecserélni, a többi csak körítés, hogy hozzá tudj férni a rejtett fájlrendszerhez
majd restart..ennyi egy szignózás
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #8357 üzenetére
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #8311 üzenetére
Méghogy dél-walesi! Leginkább olyan, mint amikor a Böröczki József finn-tót tolmácsot parodizál.
„Nincs tálólat” -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #8302 üzenetére
Most nézem, hogy nem új hangmintát tárol el, hanem felolvassa a beírt betűket... Sötétség.
Elmondom, hogy volt egy Ericsson r520m telefonom ezer éve, gyakorlatilag mindent tudott, amit egy telefon csak tudhatott annó, sőt többet. A hangvezérlés a következőképpen működött: kiválasztottam egy nevet vagy menüpontot és én mondtam a saját hangomon a hangmintát. És gombot sem kellett nyomni hozzá feltétlenül, mert belemondhattam egy »varázsigét«, egy bármilyen szót, amit ő figyelt és ha meghallotta, tudta, hogy most hangvezérlés jön. Ez vezetés közben nagyon jól jött. Csak közöltem vele, hogy: – Erixon figyelj... felhívjuk... Béla... és már hívta is. Én ezt mint minimumot vártam volna el egy mai nokiától.
-
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #8269 üzenetére
OK, csak nem az élcelődést vettem le, ezért tettem a saját hsz-em végére smile-et.
Volt már S60-as telefonom (E61), de elfelejtettem már, hogy miket tudott. Azért a querty bill-t visszasírom. -
Kbali
nagyúr
válasz
old rocker #8262 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert az aktív készenlét már nem írja ki a lejárt időpontot minden bejegyzéstípusnál. Az ismétlődést arra lehet beállítani, hogy naponta vagy hetente, stb... nem pedig azt, hogy elmulasztás esetén mikor.
Számomra azért is kérdés, mert az S40-es szoft. (Nokia 6230, 6233, 6280) ezt csont nélkül tudta (bekapcskor azzal kezdte, hogy jelezte, mit mulasztottam el), meg az általad említett szülinapot is.
Az sem tetszik, hogyha bekapcsolt állapotban elmulasztok egy jelzést, akkor van szundi automatikusan 5 perc múlva, majd ugyanúgy eltűnik a kijelzés, mintha nem is lett volna. Ja - a gyári 5 perces szundi sem módosítható, mint az előbb említett készülékekben.Ezek engem! idegesítenek, ezért is keresek megoldást, nem kritikát azért, mert engem! zavar
-
Pajoz
őstag
válasz
old rocker #8234 üzenetére
Arról nem beszélve,hogy memóriafaló progi.Főleg 6120on.
-
tuzpenge
őstag
válasz
old rocker #8252 üzenetére
Ok. Köszi! Megnézem.
-
tuzpenge
őstag
válasz
old rocker #8240 üzenetére
És megmondod mi a progi neve?
-
tuzpenge
őstag
válasz
A névnapokat hogy jelenited meg a kijelzön?
-
8nemesis8
veterán
válasz
Multitasking a javából.....
Bocs az OFFért -
Pajoz
őstag
válasz
old rocker #8205 üzenetére
Igazából nem tudok olyan döntő érvet mondani,ami feltétlen szükségessé teszi ezt a progit a funkcionálitásán kívül .Nekem is ugyanazok a "kínjaim" vele,mint neked (menü).
Nem rég formáztam a telót,kártya csere miatt.Nem is raktam fel a progit csak a napokba kijött egy új verzió és ezt löktem fel.Kivi voltam mi az újítás benne? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #8227 üzenetére
Ja és ha leejted annyira nem kell félni,ebben nincs csúszómechanika ami plusszba tönkremenjen
Metaxa nálunk is kedvelt ünnepekkor
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #8198 üzenetére
Könnyebb és talán kicsit kompaktabb az E51
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #8215 üzenetére
jó ezeket olvasni, mindig viszel egy kis színt az ember szürke hétköznapjaiba
egyébként az talán megnyugtat kicsit, hogy az E66-nak az aksija eléggé gyenge pontja. részben emiatt én inkább az E71-et próbálnám ki. ha olyanom lenne, valószínűleg mégidegesebb lennék, amikor majd jön az első fém házas, letisztult, Eseries touch modell. szóval én személyszerint úgy vagyok a dologgal, hogy ha ingyen van nagyon olcsón nem lesz alkalmam lecserélni jobbra, nem is fogom lecserélni jobbra jóideig ezt a telefont -
GML
őstag
válasz
old rocker #8208 üzenetére
sajna az e66 qrvajókis telefónia... fáj is a fejem nekem is miatta... és már alig 60 lenne nekem a pannonnál.... frakkk
-
GML
őstag
válasz
El kell, hogy keserítselek, mert az e66 már kijött
kb 1 hónapja én is azt akartam venni, csak valahogy nem votl kedvem 70-et otthagyni a boltban... -
8nemesis8
veterán
válasz
Az E51 jobb.....
Illetve ha mindig így vagy vele, hogy még várjunk még várjunk akkor SOHA nem fogsz venni telefont.Mindig lesz jobb.Különben nem tudnák eladni sem.Ennek ez a rendje és ezt a nokia is nagyon jól tudja.
-
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #8189 üzenetére
Ezzel én is így vagyok és teljesen egyetértek veled.
-
jokerone
tag
válasz
old rocker #8170 üzenetére
Huhhh... hát ez igazán eléggé nagyon kimerítő összehasonlítás volt. Köszönöm szépen! És a többieknek is természetesen!!!
-
TokLac
senior tag
válasz
old rocker #8101 üzenetére
Ekkora baromságot sem olvastam még! Gratula!
-
Symbio
senior tag
válasz
old rocker #8101 üzenetére
acélszerű alumínium
a pontos, tudományos megfogalmazása
-
Symbio
senior tag
válasz
old rocker #8093 üzenetére
Mindenesetre a mágnesre nem reagál, tehát nem szimpla acél.
-
dyo
csendes tag
válasz
old rocker #8070 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket. Ha ez csak ilyen apró-cseprő hiba, akkor megnyugodtam. De ebben az esetben nem vagyok megelégedve a vas minőségével. Nekem nem recsegett sehol, de a kamerát fedő átlátszó lap egy kicsit felbukott. Alá is ment egy pár porszem. Az se megnyugtató és egy pixel hibája van a kijelzőn. Ezek még mindig made is Finland? mert kétlem. Valami kínai fröccsöntőre tippelnék... És mondom, volt már 3650, 6630 symbianem előtte, tudom mit kell velük csinálni. De ilyet még nem láttam, nem ettem.
Köszi mindenkinek! -
dyo
csendes tag
válasz
old rocker #8068 üzenetére
Koszonom! Ezzel nagyon megnyugtattal! De komolyan. Akkor mar csak meg kell varnom, hogy hazaerjek ;) De sebaj. Legalabb rendbejon. Esetleg nem-e tudod veletlen, hogy mi a baja ilyenkor? Bar ez csak kivancsisag szintjen lenne erdekel.
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7975 üzenetére
Mostanában ugyan kevesebbet telepítek, viszont rákaptam a mobblerre
Ez egy last.fm kliens persze wlanon keresztül
Meg persze tesztelem a böngészőket... Operamini, sima opera for s60, UCweb6, Skyfire... eddig az operamini jön be a legjobban sima böngészésre, de ha flash-kezelés is kell, akkor skyfire nagykirály.
Meg amikor az utcán vagyok, folyton azt sasolom, hogy merre vannak szabad wifik(majd biztos leszokom róla)
Egyébként azért nem ismerek rád, mert rövid időn belül ez a harmadik avatarod -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7958 üzenetére
(Újabban alig lehet rád ismerni
) A 3-4 napot milyen beállításokkal/használattal éred el? Én naponta töltöm. Ma volt a csúcs, úgyfelejtettem a google-mapsot (wlan-nál energiatakarékos mód persze kikapcsolva
) úgyhogy délben csipogott, hogy fájront van.
-
bb78
csendes tag
válasz
old rocker #7957 üzenetére
old rocker! Köszi, így már oké! Bár reménykedtem valami más pc-s megoldásról (pl: oxigen ha jól tudom a nevét a proginak).
-
cabii
tag
válasz
old rocker #7968 üzenetére
Huhhh akkor nem olvasok rá, mert ha megissza a sörömet morc leszek
, és valahova elkeveredtek a nevergreen lemezeim. Nehéz lesz felvenni a régi morc külsőt ;) szal a sör maradjon csak nekem ;)
-
jeni
félisten
válasz
old rocker #7941 üzenetére
Köszi
Igazán nem nekem kell,hanem az ismerősőmnek.Az elöző N70-es telója vizet kapott igy kényszerből vette az E51-t.De miért azt vette máig sem értem -
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #7918 üzenetére
eddig valahányszor frissítettem, minden elveszett, szóval jobb, ha erre készülsz fel..
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #7901 üzenetére
a frissítéssel is lehetnek problémák..
E90/E66/E71 is kapott a közelmúltban frissítést, mi mikor kapunk már? -
Ricardo
titán
válasz
old rocker #7873 üzenetére
Dobj rá egy frissítést hátha az megoldja a problémát.
-
pinkypinky
tag
válasz
old rocker #7866 üzenetére
Bírják egymást, nem hiszem hogy az a gond. Nekem még nem fagytak, pedig mindkettő fent van, próbálj meg más verziót belőlük, de lehet egy harmadik progival vesznek össze...
Passzolom.
-
asadasad22
őstag
válasz
szerintem ez abszolút szoftverfüggő dolog. megfordult több, mint 100 különböző program már a telefonomon, a fagyás abszolút szökőéves jelenség volt, havonta nem fordult elő, kb fél év alatt összesen max 5ször, az is eléggé durva leterheltség alatt. most pedig pl feltettem egy programot, ami egymagában 5ször fagyasztotta 100%-osan szanaszéjjel a telefont. szóval egy rosszul megírt program bármilyen telefont szét tud fagyasztani. ugyanaz az oprendszer és proci dolgozik a 2 teló alatt, szóval nem valószínű, hogy jelentős különbség lenne a fagyásra való hajlandóságban.
-
Symbio
senior tag
válasz
Le sem merem írni, 1/2 év alatt 1X sem fagyott
-
Riuko
senior tag
válasz
2 hónap alatt 1x fagyott, pedig felraktam rá mindent amit csak találtam
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
old rocker #7822 üzenetére
Ezt kipróbálom. Nincs hozzá megfelelő szerszámom, hogy szétszedjem. Ha nem segít a porszívó, akkor kénytelen leszek mégis szerezni hozzá torx-ot és szétkapni.
Amúgy hol van rajta, hogy hol gyártották? Nekem csak az van rajta, hogy Made by Nokia, az aksim kínai gyártmány, azt már megtaláltam...
SD card: Nekem Nokia van, azzal semmi gondja nem volt eddig. (Még szép...
)
-
Kobe
veterán
válasz
old rocker #7827 üzenetére
tipikus példája a "hogyan mondjunk hosszan semmi érdemlegeset" effektusnak. Gondolom a verziószámra, abban beállt változásokra és elérhetőségre volt kiváncsi, nem pedig az "aktuális" szó definíciójára.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #7817 üzenetére
Ez sajna abszolút így van
Tegnap is pakoltunk és anyámnak nem is kellett volna semmit csinálnia,erre elcsúszott és eltörte a bokáját.Pont a legrosszabbkor jön minden ilyenAmúgy Kingston a kártyám,nem tudom ennek lehet-e köze ahhoz ami történt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #7801 üzenetére
Nem azzal próbáltam de lehet az is beválna
Amúgy az ezüst is rettentően gyűjti az ujjlenyomatokat
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #7798 üzenetére
De igen
Tettem alá papírt így mérséklődött. -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7785 üzenetére
nem nekem van problémám a lejátszóval
mellesleg nem használom a mobiolát sem törve, sem töretlenül. Ja és: Punks not dead!
-
cabii
tag
válasz
old rocker #7783 üzenetére
rocker: nem arra gondoltál, hogy "jegyezd meg jól míg a föld kerek, mindig lesznek rockerek!!!"
)))
A Rock halhatatlan -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7783 üzenetére
Azt ők nem tudhatják
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7781 üzenetére
Írd meg nekik, hogy bezzeg a tört verzió megy
-
pinkypinky
tag
válasz
old rocker #7777 üzenetére
Írj az ügyfélszolinak, ha csak 100Ft volt akkor is.
irRemote-ban a sugárzás metodusa, pl. ha netről letöltesz valamihez kódot, és nem megy, végig kell zongorázni rajtuk, vagy ha megy se árt, hátha nő a hatótáv.
-
pinkypinky
tag
válasz
old rocker #7768 üzenetére
Vagy Xelnex Lite, ezt használom én is, így hát csak jó lehet.
-
válasz
Igen, de nem jelen esetben: [link].
-
Dexter68
addikt
válasz
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7760 üzenetére
Nekem a kijelző plexije nyekergett, ahogy mindenkié, én azt csináltam, hogy egy műszerolaj-csepegtető cucc végéhez hozzáérintettem egy post-it fecnit. Szóval csak annyi olaj volt a papír sarkán, ami a hajszáleresség (vagy mi) miatt felszippantódott. Ezzel a sarokkal jól belekotortam a kijelző és a gombsor közti résbe. Azóta kussol.
Hát Pataki elég alternatív rock
-
nyesix
senior tag
válasz
old rocker #7729 üzenetére
hát igen, pont a mentett üzenetekkel van gond, azokat nem viszi át. írtam a nokia help desk nek is, kipróbáltam a mit írtak de azzal is csak a piszkozatok mappába tudok másolni, máshova nem, onnan meg nem lehet áttenni. akkor sem ha exportálom .scv formátummás, aztán import. máshova nem enged importálni. a cvseket fel tudom másolni, de az lufi.
ja és nekem is nyikorog (zsír új)
-
GML
őstag
válasz
old rocker #7743 üzenetére
köszi, egy kicsit még az s40-es funkciókat keresem....
de lassan megszokom. egy kicsit furi a k610 után a gombszerkezet. nektek is nyikorog?
-
pinkypinky
tag
válasz
old rocker #7743 üzenetére
Nem lehet a mellbőséget? Áhh, dobom ki a francba, ez sz@r...
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #7742 üzenetére
Sőt ... a túrót. Belépsz a naplóba, jobbra klikk, ott van az egész lajstrom, mit forgalmaztál. Rámégy egy hanghívásra, oké, és már sorjázik is: irány, tipus (pl. hang),időtartam, szám.
Mindent meg lehet benne nézni a mellbőség kivételével. -
Shodan
őstag
válasz
old rocker #7719 üzenetére
Akkor kipróbálom azt mert forecat utálom, ha nem otthon vagyok és updatelni akarom wifin keresztül nem csinál semmit, csak unable to connect.
Mert más hotspotot nem lehet választani, csak ha átállítom settingsebe.Ez a worldmatenél is így van? -
Shodan
őstag
válasz
old rocker #7714 üzenetére
az időjárás működik a handy shellben?
-
GML
őstag
válasz
old rocker #7618 üzenetére
vagy 14.02 € LoL
ezek annyira, de anniyra...
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7609 üzenetére
Igen: Bestprofiles
-
pinkypinky
tag
válasz
old rocker #7586 üzenetére
Nagyon sok kaja kell a kijelzőhöz, exponenciálisan nő a felbontással. QVGA vs. VGA többször annyi képpont hardveres támogatása, és ugye a kirajzolás. Winmo alatt pl. sok PDA van Eten pl. ami VGA display és 400Mhz-es proci. Na ott látszik tisztán hogy ami QVGA-ra elég, az baromira kevés a VGA-hoz, iszonyat lassúak.
Na jó, ajnározták az S60 Touch oprendszert hogy olyan jól optimalizálva van hogy az bevérzés, nade ha azt vesszük, a klasszikus symbianok kb. a mi telónknál lettek gyorsan kezelhetőek, az előtte lévők (E50 pl.) katasztrofálisan lassúak, pedig ott már egy pár éve futó rendszer "teljesített". Na mindegy, nem akarom látatlanul lehúzni, mert nagyon várom, és sanszos hogy ott kerül eladásra a jelenlegim, csak megfogalmazam a kételyeimet. Ne legyen igazam. Ha Joe bácsi lennék, akkor k_rva gáz lenne, mert ugye neki mindig igaza van...
MOD: Old Rocker: igazad van. De ha már pénzt költünk, még ha csak pár ezer forint nagyságrendűt is, annyira becsüljük már meg a saját gürizésünkkel összecsavart aprót, hogy 5 perc alatt utána olvasunk, vagy beírunk egy fórumba. Itt is volt már erről szó pl.
Nameg nem értek többek közt a mosógépekhez sem, de ott se Hajdut veszek, hanem Miele-t, és nem mert M-mel kezdődik mint a Merdzsó, hanem mert lóvé, nem adom ki szarra, és inkább nyakamba veszem a várost és több helyen gyűjtök infót.
Félreértés ne essék, senkiről nem lehet rossz véleménye senkinek a vásárlási szokásai miatt, csak gondoljuk már át a beruházásainkat, mert ezzel is könnyítenénk amúgy sem túl sétagalopp életünkön.
-
Shodan
őstag
válasz
old rocker #7575 üzenetére
pl. ahol csak 3G net elérhető, laptopról rácsatlakozol telre, mint hotspotra.
És máris van net laptopon. -
evone
őstag
válasz
old rocker #7538 üzenetére
fuggetlenul.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #7483 üzenetére
Igen de nem nekem kell hanem Cabii-nak
-
HKorn
veterán
válasz
old rocker #7468 üzenetére
Aha, így meg lehet azt tudom, csak gondoltam hátha létezik valami jó kis program erre amin kényelmesen lehet nézni pontosan hány percnél járok a 60-ból. Valami, amin beállítom, hogy minden megkezdett percet 1 percnek vegyen.
De ha nincs ilyen akkor marad az általad is említett módszer.
Köszi. -
cabii
tag
válasz
old rocker #7429 üzenetére
AZ hogyan oldható meg?
és ez a hard reset vagy mi, amit olvastam pár ezer hozzászólással előbb? Az segíthet?
Köszi!
Valakinek esetleg ötlete a Maps behalásával kapcsolatban?
Thnx -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7397 üzenetére
sztem az oldalsó gombok megnyomhatók, sztem csak a feeling szar. Valahogy nem érzi az ember, hogy mikor nyomja és mikor nem, mert merev hatású az a gumi-izé, amivel bevonták. Csinálhatták volna gombszerűbbre. Nekem a be-ki kapcsológombbal van nyűgöm. Az aztán katasztrófa
-
Magnum_
nagyúr
válasz
old rocker #7373 üzenetére
tényleg? fateromé fél évig birta... (az E71en is csak 3 napot birt a folia) nem veszel rá jó kis Brando foliát?
-
cabii
tag
válasz
old rocker #7349 üzenetére
Hát, gondoltam, hogy ne foglaljon le a telcsi memből 30 megát. Pont Te mondtad, hogy hamar kifogy a 130 mega. A Kártyán meg van 4 giga szabadon...
-
cabii
tag
válasz
old rocker #7314 üzenetére
Karakteres felület rulez
Linuxon érlelődtem, a mai napig is karakteres felületet használok.
És nem navigációra akarom használni, hanem amikor kinn vagyok az erdőben, néha jól jön a helymeghatározás bár ha a Google map offline is hajlandó "irányítani" akkor azt is lehet megsasolom
bár másra használom majd
ThnX -
cabii
tag
válasz
old rocker #7306 üzenetére
Gondoltam, a telcsi 130 megája talán elég lehetne neki...
Pusztuljon meg a nokia is, ha a memkártya a hunyó.
Na mind1 jövő héten beszerzek 1-et. 2, vagy 4 gigásat vegyek inkább? akkor feltenném rá a full garmin xt-t, meg még ami kellhet, meg persze a nokia maps 2 -t is.ha már egyszer...
-
cabii
tag
válasz
old rocker #7292 üzenetére
old rocker:
hmm hazaértem, kipróbáltam, nem megy a beste. Össze van dugva a telo a géppel, mert a gép megismeri, kiírja, hogy nokia e51 usb..... szal az megvan. Leszedtem, visszatelepítettem a map loadert, de ekkor sem találja. Kipróbáltam a telefont pc suite, és adatátviteli módban is, de ua. a helyzet.
Nem értem. mi lehet a baj? Ha a Pc Suite látja, és kezeli a telot, akkor a telcsinek nem lehet baja ugye? De akkor minek lehet baja?
HELP ME! -
cabii
tag
válasz
old rocker #7285 üzenetére
"Én PC Suitot használok és nálam fent van a Map Loader. Azért írja ki, hogy "waiting for device", mert vár a telefonodra... "
Aham, de mégis mire, amikor össze van kötve usb kábellel, kommunikál is a Pc suite a telóval, de a Map Loader nem veszi észre? este kipróbálom ezt az adatátviteli módot, hátha...
Egyébként a Nokia Maps 2 prg-t hol kellene megtalálnom? merthogy telepítés után 30 mega foglalt lett a telo memójában, de új ikon nem jelent meg sehol, tehát fogalmam sincs, hogy hova telepítette a Maps2-t. Vagy az egyszerűen felülírja az Eszközök/Térképek alkalmazást?
A Map Loade azt írja, hogy indítsam el a Maps2-t lehet ezért nem tud csatlakozni, mert más program fut, vagy nem rendesen ment fel a Maps2?
Please HELP! -
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #7239 üzenetére
mivel sokszor emlegeted ezt a hangfevétel dolgot: az előbb említett program (Xelnex), ami alapból hivások autómatikus (vagy manuális) rögzítésére van kitalálva, diktafonként is tökéletesen üzemel, a program figyelője folyamatosan fut a háttérben, és amint hosszan nyomod a * gombot bármikor, bármilyen helyzetben, elkezd hangot rögzíteni (ha akarod .amr-be, ha akarod .mp3-ba, ha akarod .wav-ba. erre én véletlenül jöttem rá, amikor a bluetooth-t akartam a hosszú csillaggal belőni, a bluetooth-al semmi nem történt, ellenben elindult egy hangrögzítés. sztem neked kifejezetten bejönne ez a program
annak persze kevésbé, aki sűrűn használa a * gomb bt ki-be funkcióját, ugyanis ezt nem lehet átállítani a programban, ahogy látom.
az Internet Radio-s probléma nálam még nem fordult elő, pedig volt, hogy órákig mentmondjuk egyet sem adtam kedvencekhez, mindig kiböngészem/rákeresek a kívánt adóra..
-
Sperafico
aktív tag
válasz
old rocker #7262 üzenetére
Bocsánat....nem bekapcsoláskor van, hanem nyomkodom a telót majd lerakom az asztalra és 25mp után bejön az a szaros logó, amit már le is töröltem.
Hogyan lehet ezt megszüntetni? -
tolts.hu
őstag
válasz
old rocker #7262 üzenetére
Ezért utálom én is a yodás, és trés telókat.
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #7256 üzenetére
Höhö... pénteken megveszem a telót, sztem jövő szerdán megkérdezem én is... ahogy nézem ez kb így szokás errefelé
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #7229 üzenetére
... lehet, hogy a megoldást is megtaláltam? A 20. kedvencet töröltem. 19 tárolt állomással vígan műxik.
-
zdanee
őstag
válasz
old rocker #7228 üzenetére
Ahogy mondod, nem lehet szerkeszteni. Kozben nekem is sikerult az 5ost felrakni, de a 4.5ot anno beneztem. Alapbol a 3.8as van fent, nem tud szerkeszteni, es rengetegmindent nem tud megnyitni. Az officesuite jo lenne, de nem szereti a BT billemet.
-
Symbio
senior tag
válasz
old rocker #7203 üzenetére
...Viszont a kezelés szempontjából a különbség kb. olyan, mintha forgópisztolynál előbb felhúzod az ütőszöget, ahonnan egy pici mozdulat a ravasszal és bumm. Vagy "revolverező" üzemmódban a ravasz erőteljes és hosszú meghúzásával egyúttal felhúzod az ütőszeget is. Hu, ez a példa nagyon ott van
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #7183 üzenetére
a vicc, hogy 3 E51 is bőségesen kijön az árából, és ez nem vicc
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #7183 üzenetére
Igen ezt tenném,vennék belőle egy E51-et a maradékot meg félretenném egy új Thinkpadre
Mellesleg szerintem ez az egyik legszebb telefon,meg számomra a legjobb is. Kíváncsi leszek kb 3 év múlva mi lesz az akkori utódja mert ezek után már szerintem csak arra cserélném le. Addig biztos marad
Csak ne basszák el úgy mint ezzel az N96-al... -
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #7162 üzenetére
"Én még azt a megközelítést is meg merem kockáztatni: a 6120C a populárisabb igények kielégítésére készült; az E51 inkább az irodai alkalmazások gyors elérhetőségét vette célba."
igen, pontosan erre gondoltam én is, és ez a nokia hivatalos álláspontja is. sima nokia telók az "átlagnépnek"
(és akik nem szánnak rá többet) , Eseries az üzletembereknek (és power usereknek, esetleg kiforrott stílusra vágyóknak), és Nseries a mindent-bele usereknek (vagy azoknak, akiknek szempont, hogy 100k huf feletti telefonja legyen, de nem azért mert tényleg szüksége van rá, csak mert menő-ők sajnos túlságosan is sokan vannak). (a zárójeles részek nem a Nokia hivatalos álláspontját tükrözik, csak az én tapasztalatom
ezt a power user dolgot meg csak úgy mondogatom, a lényeg, h aki olyan betegesen sok funkcióját próbálta ki a telefonjának, mint én, és többet használ rendszeresen, az ilyen. persze objektíven nézve szerintem már az is ilyen valamilyen szinten, aki pl használja néha a wifi-t, az emberek ~90%-ának az a berögzült tudománya, hogy wifi laptopon van, azt kész, telefonon ilyen nincs, aztán furcsán néznek rám, amikor wifi-ről beszélek egy telefonnal a kezemben -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #7168 üzenetére
Nekem is 2 simem van 2 előfizetéssel,de nincs ilyen gondom mert a másodlagos telefon csak 1 Panasonic VS3, azt meg csak az asszonnyal közös előfizetésnek tartom fenn
Oda nem kell semmi extra funkció csak beszélni lehessen -
pinkypinky
tag
válasz
old rocker #7164 üzenetére
Egyetértünk. Az, hogy melyik a jobb, meg eléggé egyénreszabott.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
old rocker #7164 üzenetére
de lehet huzni határt. E51 jobb. ha nem lenne jobb, az mondjuk 6229 lenne vagy mittomén. persze ezzel nem azt mondom, hogy a 6120c rossz lenne.
-
pinkypinky
tag
válasz
old rocker #7162 üzenetére
Magyarán (azaz berakva egy .rar dokumentumba a mondadnódat) az LCD panel minőségével van gondod. Előző 5300-ám kijelzője is jobb volt mint az E51-é. Mind színben, mind képfrissítésileg. Shit happens...
Kamera viszont a 6120-ban és E51-ben sincs, csak egy nagyobb felbontású fényérzékelő.
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #7150 üzenetére
ezt a filmnézős dolgot nem igazán értem, mivel szerintem aki filmnézésre használja a telefont, az nem az alap nullagép realplayer-rel fogja ezt megtenni, hanem CorePlayer-rel, esetleg SmartMovie-val, ilyen programok használata mellett pedig mivel a platform ugyanaz, csak a hardver számít, de mivel az is ugyanaz (illetve az E51 több rammal rendelkezik, de filmnézéshez tudtommal ebből nincs sokra szükség), így nem szabadna bárminemű különbségnek lennie a 2 telefon között, illetve ha lenne (ram miatt), akkor az E51 javára lenne. viszont elviekben igaz amit mondasz: a 6120c sima felhasználóknak lett tervezve, az E51 business class, ennek köszönhető az a pár multimédia többlet, ami egyébként sztem nem döntő dolog, programokkal ugyanis az E51-ből is egy multimédiás nagyágyú varázsolható. az egyetlen pótolhatatlan előnye a 6120c-nek az előlapi kamera és a vaku hátul.. a 6120 inkább a normális felhasználóknak van kitalálva, én pedig power userként elég nehezen tudok az ő fejükkel gondolkodni, az ennyivel kevesebb ram, az ennyivel gyengébb aksi vagy a wifi hiánya közül bármelyik nálam kizárná a 6120c-t.
a jelentősen kevesebb memória pedig nagy hátrány, de ami mégnagyobb, az a kevesebb ram. gondoljunk csak a memóriazabáló weboldalak böngészésére, nagyfelbontású képek nagyítására, több program párhuzamos használatára -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #7154 üzenetére
Nekem ezüst van de az is gyűjti ezerrel.
Legjobb lenne ha a fél kezem egy törlőkendőből állna
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #7145 üzenetére
Nekem is mocorog, ez az egyetlen bosszantó tulajdonsága van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest