Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• old rocker

veterán

válasz dpetiba #8285 üzenetére

Az a hangfelvevő gombja. A hangutasítás gombocskája a telefonnal szembe nézve pont a jobboldalon kuksol, mint írták, a hangerő szabályozó gombok közötti völgyben. (Zseniális.Fekete pont Nokiáéknak)
    Nem kell hozzá semmi különösebbet beállítani, csak ne szüntesd meg a "hangtanulást", azaz áítólag annyira intelligens a készülék, hogy valamennyire alkalmazkodik az akcentusodhoz. Van egy hangutasítások menüpont, ott vannak alkalmazások, amiket be tudsz venni a csapatba; azaz, milyen "parancsokat" ismerjen fel a telefon.
    Nem tudsz újat hozzárakni; a módosítás azt jelenti, hogy ha pl. a gyári "kamera" szót átírod "fényképezzémánakúrvaanyádat" -ra, akkor a szintetizátor megkísérli a betűk alapján összerakni a kiejtést. A hangutasítások - ahogy már itt írták - nem éppen 100%-os hatásfokkal működnek. Még az is befolyásolhatja a felismerést, milyen zajok vannak körülötted, milyen közelről beszélsz, mikor szólalsz meg, stb. Sok esetben kapsz majd "nincs talaalat" visszajelzést és ez még a jobbik eset, mert újra megnyomva azt a csoffadt gombot, újra próbálkozhatsz. Bosszantóbb az, ha talál, mondjuk egy hangtárcsázásnál egy egészen más nevet, ami véletlenül sem hasonlít a keresettre. Az enyém nagy százalékban felismeri pl. "óra" ,"blútúsz"utasításokat. Mégis, amikor tegnap este ébresztést akartam beállítani és részint kényelmeskedésből, részint,hogy vagizzak az asszonynak, milyen májer a telefonom, megnyomtam és belevakkantottam: óra .... A lányom abban a pillanatban húzta le és csapta be a budiajtót, a telefon meg visszaismételte a telefonkönyv egyik tételét: "tuczakov".
    természetesen a budit húzta le a gyerek és az ajtaját csapta be

[ Szerkesztve ]

A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák