- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajoz
őstag
PhonePoint
WirelessPresenter
Mindkettő bluetooth kapcsolattal működ. -
dekac
tag
köszi
megtaláltam én is reggel, de nem tudtam hazsnálni, kikapcsolva nem volt használható a megoldás...elviettem a nokia boltba..hát persze, hogy zárva voltak
hétfőn nyitnak...nem volt mást tenni mint próbálkozni..és egyszer eltaláltam a kódot...és beengedett..utána kiderült, hogy a 6 számjegy helyett csak ötöt adtam és és rá is jöttem melyik szám maradt ki
szóval sikerült a dolog, így a szervizelést is megúsztam
köszi azért
-
old rocker
veterán
A PC Suittal tudod szinkronizálni a telefon gyári és a PC Outlook naptárját. Bocs, de nem tudom, mi benne neked a bonyolult, sepillanat alatt lehet az Outlook 2003-nál újabb kiadású naptárba emlékeztetőt, találkozót stb. írni. Újabb 3 perc a PC Suite-al a szinkronizálás, csak a paramétereket ne felejts megadni, azaz beállítani, mindkét irányban, csak a telefonon, csak az Outlook naptárban akarsz frissíteni. Fontos: add meg az intervallumot, mert ha pl. egy évre visszamenőleg szinkronizálsz, könnyen megeshet, pl. a szülinapok duplázva lesznek.
A telefonon egyébként a gyári, "beépített" naptár tökéletesen megfelelne egy átlag embernek, én a születésnapok hiányos adattartama miatt (nincs hány éves, mikor született csak a tény: ma van a feleség szülinapja!) felraktam (vásároltam, kb. 2600 Ft. a Papyros nevezetű naptárt. Ergonómiailag hagy maga után némi kívánni valót, de a hiányolt adattárolás megtalálható és emellett kicsit szélesebb repertoárt kínál, milyen emlékeztetőt akarok, emlékeztetőként kategóriákkal bővítve, amit akát egyéni ízlésednek megfelelően bővíthetsz, ikonnal, színnel stb. láthatsz el.
Pl.
Téma: tennivaló.
Anyóst párnával megfojtani. Helyszín: lefekvés után, az ágyban. Dátum, óra, perc. Ismétlődik-e? (ha ügyes vagy, nem.) Hangjelzés: igen-nem. Mikor. Kategória: no category, jótétemény az emberiséggel, találkozó, párnacsata, gyilkosság stb.A gyári naptár és a Papyros kommunikál egymással, azaz, amit bejegyzel az egyikbe, megjelenik a másikban is. Értelemszerűen a feljegyzéseket, emlékeztetőket a színesebb repertoár és a gyöngécskébb kinézet ellenére a Papyros Calendáriumban érdemes bejegyezni. Outlook naptár szinkronizálásnál meg tök mindegy, mindkettőben elvégzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest