- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
válasz
old rocker #11228 üzenetére
Komoly,hogy ezt írja ki?
-
GML
őstag
válasz
old rocker #11164 üzenetére
Én egy megyeszékhelyen (szándékosan nem mondom meg) kaptam még régebben 6800-ást... 3210-ért is
hiába.. ismerni kell az embereket.
-
válasz
old rocker #11164 üzenetére
A boltunkban található Nokia szerviz így jár el, illetve a Pannon ügyviteli utasítása is ugyanez. Az alacsonyabb kategóriájú cserekészülék adásának oka egészen egyszerűen az, hogy tartanak tőle a srácok, hogy az ügyfél nem hozza vissza...
-
válasz
old rocker #11161 üzenetére
15 napnál hosszabb ideig tartó javítás esetén köteles a szerviz adni cserekészüléket, akkor sem feltétlen olyan kategóriájút, amilyet a vásárló lead.
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #11079 üzenetére
Én a handyt használom. Meg a smart settings-t.
-
visionbp
tag
válasz
old rocker #11030 üzenetére
Azért az E71 billentyűzetét nem kell sasolni írás közben különösebben... Mellesleg meg a betűméret a hangyalőcs mérettől az elefánttalpig változtatható, de ez eleve megmutatkozik a kezdőképernyőn. A kettőt egymás mellé téve máris szembeötlő a különbség
(Mondom ezt úgy, hogy az E51-ről azt gondoltam, életem egyik, ha nem a legjobb telefonja, de aztán az E71 kenterbe verte.)
A billentyűk meg simán és pontosan eltalálhatók, még az olyan nagykezűeknek is, mint énHa meg véletlen mégsem, akkor a prediktív különösen okos és segítőkész benne
-
tuzpenge
őstag
válasz
old rocker #11079 üzenetére
A handy az látványosabb, de szerintm a best az jobb, használhatóbb (futó processeket is ki lehet lőni).
-
gelencser26
tag
válasz
old rocker #11058 üzenetére
Ismerős érzések!
Az enyém, már több, mint fél éves és még mindig a gyári fólia van rajta!
Most már esélyes, hogy le kellene cserélnem, mert kicsit karcos (de csak a fólia)... -
gelencser26
tag
válasz
old rocker #11030 üzenetére
Nyugi, nekem se a szívem csücske az e71...
-
GML
őstag
válasz
old rocker #10963 üzenetére
ellenben a 200-sal sokkal gyorsabban írja ki, hogy tanúsítványhiba... egy kicsit keménybbek lettek a gombok. jobb menüválasztó csattogm de máshol semmi nyikorgás. úgy kellett rákalapálnom a grátisz hátlapot a finn remekműre...
De azt mindja meg valaki, hogy miért nem akarja magát frissíteni időügyileg? -
Symbio
senior tag
válasz
old rocker #10959 üzenetére
Mert, csak és azért
Én is a gyárit használom, a handywi fenn volt egy ideig.
-
GML
őstag
válasz
old rocker #10950 üzenetére
régebben találtam egy verziót, ami tényleg csak +6 napot jelzett erőle... azért írtam..
de az is lehet, hogy másik progi volt. én kismedve -
GML
őstag
válasz
old rocker #10947 üzenetére
old: nálam pl 10 napos volt az előrejelzés...lehet hogy másik verzió???
bárcsak tudnék gépeléni normáéliasn.
-
stop
aktív tag
válasz
old rocker #10930 üzenetére
Kösz,
és Ő mit tud? -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #10930 üzenetére
Az EU, dollár és Ft átváltó is előjelzős?
-
cabii
tag
válasz
old rocker #10864 üzenetére
Én az SE750-emet, és most az E51-et is mágnesesen záródó tokban hordom, és semmi baja nincs. A mem. kártyák pedig nem mágneses elven mentik el az adatokat mint a floppy, winyó, dat, VHS... hanem elektronyikusan, mint az MP3 lejátszók, tehát semmi gondot nem okozhat egy mágnes a memkariknak.
-
gelencser26
tag
válasz
old rocker #10864 üzenetére
Gondolom egy övtokra gondolt, amin nem tépőzárvan, hanem mágnes. Abból a szempontból jobb is, hogy nem szedi szét az ingeket pólókat, mint a tépőzár.
Attól szvsz semmi baja nem lesz...
A csúsztatós telefonoknál terjeng az a tévhit, hogy a mágnesesség befolyásolja, mert elvileg egy mágnes hatására érzékeli a készülék, hogy nyitva van, vagy csukva, de én kipróbáltam egy elég bika mágnessel és semmi se történt! -
GML
őstag
válasz
old rocker #10829 üzenetére
egy kicsit későn olvastam a tanácsod. már a központis szervízben van, mivel a helyi szervíz nem tudta flesselni....
-
GML
őstag
válasz
old rocker #10827 üzenetére
Akkor sietek vele és ni.
szerinted is cseréls? -
GML
őstag
válasz
old rocker #10821 üzenetére
Old: neked mennyi idő után utalták ki az új kütyüt?
-
GML
őstag
válasz
old rocker #10804 üzenetére
azért néha jó lenne, legalább lenne egy kis bítzatás, meg tanácsadás, hogy hány foks szögbe és milyen erővel ezt a fekete átkot .....
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #10754 üzenetére
Én nem akarnék váltani még pár évig, de sejtem, hogy Neked már viszket a...
-
Pajoz
őstag
válasz
old rocker #10683 üzenetére
Ha balra nyomkodod a navit meg tudod nézni milyen a hangszín beállítás.
De szerintem nem.Vagyis nálam nem változik. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #10655 üzenetére
Vistás skinnel meg megkergül és fagyogat?
Lehet az én fülemmel van baj de én nem tapasztaltam különbséget.
-
válasz
old rocker #10655 üzenetére
Biztos a Walkman skin az oka
Lehet, hogyha iPod skint választanál, érintőképernyőssé alakulna a telefonKomolyra fordítva, bár én nem próbáltam a TTPodot, de lehet hogy pont ebben a topikban mondta valaki, hogy jobban szól, mint a beépített játék.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #10605 üzenetére
Kösz, a program még nincs fen a telón de akkor lehet kipróbálom.Ez hiány azért most meglepett és hiba egy üzleti modellben szerintem.
-
válasz
old rocker #10579 üzenetére
Nem tudom
Lehet hogy sose, az új (azóta visszavont) N95-ös firmware-re se hatott a HC. -
pengemetal
aktív tag
válasz
old rocker #10561 üzenetére
az én módszerem (virsli ujjaim vannak
: a hátlappal megnyomom befelé kicsit, akkor kiugrik és onnan vagy kézzel vagy szintén a hátlappal teljesen kisegítem
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #10527 üzenetére
mondjuk láttam én már hasonló adatokat egy 1500 forintos noname szaron is, olyan szép szavakkal tarkítva még, mint neodium meg a tökömtudja mi még, aztán persze ezek mind úgy szólnak, mint egy rémálom. ma már igazából szinte mindegy, hogy mit hazudnak egy fülesről az adatlapján, ki kell próbálni, hogy jól szól-e. az igazán felsőkategóriás fülesek sem ugranának ki az adatlapjukkal, aztán elég fél percig hallgatnod, és teljesen meg vagy győzve.
-
WiNyau
csendes tag
válasz
old rocker #10487 üzenetére
Hát nem vagyok egy Sinead O'Connor
-
peugeotmate
őstag
válasz
old rocker #10433 üzenetére
És alapból 2 év garanciát adtak rá?(Mert az eladó szerint egyet,de én úgy tudom,hogy a T-mobile-nál 2 évet adnak! 2008. 06. havi a telefon!)Sürgős válasz kéne!
-
danaudio
aktív tag
válasz
old rocker #10433 üzenetére
pl. az amcsiban vásárolt ipodhoz csak számlát adnak, és nem adnak garancialevelet, a számla maga a garancialevél : ) ....de a konkrét kérdésre mindenképp igaz amit írtál
-
_L_
tag
válasz
old rocker #10403 üzenetére
Kockázati tényezőkkel mire gondoltál?
-
_L_
tag
válasz
old rocker #10390 üzenetére
Szegedi vagy?
Amúgy csatlakozom, alkoholban gazdag, nemi betegségektől mentes új évet mindenkinek!
-
micro
addikt
válasz
old rocker #10392 üzenetére
UUUUUU, nem vettem eszre amappat, mert kilogott az elso oldalrol.
Koszi. -
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #10381 üzenetére
ennyiről van itt szó kéremszépen
-
Symbio
senior tag
válasz
old rocker #10358 üzenetére
old rockerJ: ól van, látom kipihented a karácsony fáradalmait
kártya: ha használnád a keresőt azokra a kulcsszavakra, amik érdekelnek, gyorsabban haladnál
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
old rocker #10313 üzenetére
Huh, na akkor jó! Köszi az infot.
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #10238 üzenetére
Nyócast.
-
dekac
tag
válasz
old rocker #10222 üzenetére
nem hát
vagy az lesz, hogy amelyik téma tetszik, csak az ikonjai két félék, megnézem, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a téma ne a saját ikonjait használja, hanem megmaradjanak a telefon eredeti példányai
még egy OFF:
akkor inkább kénsav...a sósav nem elég hatásos
-
dekac
tag
válasz
old rocker #10218 üzenetére
jó , persze az világos
de akkor az iroda és társai miért nem cserélődnek?
ezért kérdeztem az elején, hogy ki tud kifejezetten E51-re szabott témákata telepítéses dolgot megnézem, köszi az ötleteket
-
dekac
tag
válasz
old rocker #10202 üzenetére
igen
az alkalmazásokat látja amiket a memóriakártyára telepítek, csak a témákat nem
-
TokLac
senior tag
válasz
old rocker #10202 üzenetére
A témáknál más a helyzet. Véleményem szerint azok a témák ragadnak be amik rosszul vannak elkészítve. Más magyarázat nincs erre. És itt keresheted az alkalmazás ikont ami nincs. Nagyon sok kártyára telepített témát nem lát az alkalmazás kezelő.
-
nomotmo
csendes tag
válasz
old rocker #10143 üzenetére
Ja télleg, az enyémre is.
-
válasz
old rocker #10135 üzenetére
5110.
Az 5510 a QWERTY-s "zenetelefon" volt, a maga 64 MB memóriájával, és már tudott magától rezegni. Gyakorlatilag egy 3330-as volt keresztbe beleágyazva egy nagy billentyűzetbe. Nekem még mindig megvan. -
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #10088 üzenetére
Ericsson 198 volt az első mobilom: tényleg szöget lehetett volna vele beverni, számkódos menüpontjai voltak, SMS-t csak fogadni tudott (de csak megjeleníteni, tárolni már nem) - mint egy LED-eket villogtató barkács-számítógép egy C64-hez képest...
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
old rocker #10075 üzenetére
Esetleg a progikról egy részletes listát, hogy mik a konkrét nevük fel tudsz tenni?
Mert nokiaprogramok.hu-n olyan buta mód lehet rendezni/keresni progikat, hogy nem tudom mikre vannak frankó kis progik.
ThxJa és eszembe jutott valami. Nem tud valaki arra megoldást, hogy ha hívnak ne villogjon a kijelző? Mert amikor hirtelen ránézek a telóra egyből nem látom ki az, meg kell várni egy világítás periódust, hogy lássam.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
old rocker #10068 üzenetére
Siemens A35
Volt olyanom anno,na az egyszerű mint a faék -
válasz
old rocker #10068 üzenetére
A 3310 nagyon okos telefon, lásd a DCT3 modding threadet.
Amúgy meg nem tudom mit vagytok így kinyúlva, neki mások az igényei. -
midnightstar
tag
válasz
old rocker #10034 üzenetére
Alice Cooper nálam inkább pl. a Sex, Death and MOney val jött igazán be
meg Wicked young man , Blow me a kiss, Brutal planet stb
Manson is gothmetal. Nekem ő a kedvencemAz a rock/metal/ topik jó ötlet
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #10056 üzenetére
Ez nem is annyira off... (bár amit kapsz majd érte a modoktól, azt nem irígylem)
Ez kb. az a pillanat, amikor álltam a T-ben, kezemben az iPhone-nal... aztán észhez tértem és megvettem az E51-et. -
cabii
tag
válasz
old rocker #10040 üzenetére
huhhh mielött átavanzsálnánk Dickinson Fan listává....
Ma is megkönnyezem a sárkányokkal együtt azt a számot. De a közönség énekeltetését és tapsoltatását szerintem mindmáig Mr. Bad Guy alias Freddie Mercury csinálta a legjobban
Off off)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #10034 üzenetére
(hja, és Dickinson jó tud lenni szólóban is: Tears of the dragon mindent visz nálam)
-
gelencser26
tag
válasz
old rocker #10019 üzenetére
-
midnightstar
tag
válasz
old rocker #10009 üzenetére
Nem haltak ki
Mondjuk hozzám közelebb áll a metál, mint a rock, de azért nem olyan nagy a különbség.
A rock-kedvenc: Alice Cooper
Kedvenceim:Marilyn Manson, Slipknot; HatebreedNa mindegy, ez nem ide tartozik... Karira kapok E51-et
Már kipróbáltam, és nagyon tettszik. A Wifi sebessége kielégítő, a vicc az volt, hogy a win 2000res gépen kb ugyan olyan gyorsan hozta ba az oldalakat a mozzilla, mint a telón. Azt szeretném kérdezni, hogy ki rakott a telójára például CS-t, Quake-et, vagy valami gépes játékot? Meg hogy milyen ilyesmi autós gameet lehetne rárakni?
Előre is köszi! -
válasz
old rocker #10011 üzenetére
Attól függ mire használja. Ha csak telefon kell, akkor az E51 az aduász.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #10004 üzenetére
tényleg, azt is beszerzem
(az 5 éves lányaim nagy kedvence a Gyöngyhajú lány, vagy a Ha én szél lehetnék - biztosan ez is) -
Symbio
senior tag
válasz
old rocker #10000 üzenetére
Rákészültél, hogy tied legyen a 10.000. hozzászólás
-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #9999 üzenetére
de az 276 Ft-os árfolyam, ami nagyon sok!
a DX $5-t terhelt, tehát vagy a Paypal, vagy a bank számolt föl nagy költségetáltalában érdemes a Paypalt úgy beállítani, h ne ő váltson, mert asszem 2%-ot számítanak föl erre
pláne akkor jó ez, ha a kártyád elszámolása olyan devizát használ, amiben a vásárlás történik
tengerentúli vásárlásokhoz ezért használok AMEX-et, mert az dollár alapú, így csak egyszer történik konverzió: a legvégén, forintra - így gyakorlatilag a napi árfolyamon számolnak(persze ilyen kicsi összegnél nem sokat számít)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #9994 üzenetére
mást is vettél? most épp 200-on van a dollár, egy ezresnél nem nagyon lehetne több
amíg nem ugrott meg ennyire az árfolyam, több tucatnyi dolgot rendeltem (ékszerek közt is sok szép van), paypal nélküli kollégáknak is - minden megjött rendben, még a sima levélként föladottak is
-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #9988 üzenetére
postán, ingyen
de ha van rá mód, érdemes $15 fölé vinni a rendelést, mert akkor tértivevényes levélként küldik, amit a postás nem hagyhat csak úgy ott, alá kell irassa az átvételt -
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #9986 üzenetére
persze, nézd meg a linket: az USB kábelről a +5V-ot az utolsó pár centin kivezették egy külön dugóra
csókoltatom a Nokiát, amiért ezt nem tudta a készüléken belül megtenni: akkor bármilyen szabványos mini USB madzag megtenné (bár ez sem drága $5-ért, de akkor is)
technikai akadálya nem lett volna, mert szerencsére elég ez a kábel, nem kell feszültségemelés (van olyan Nokia, amihez nem elég az USB 5V-ja. Ott egy szintén filléres, 6V-ra átalakító kütyü a megoldás)
külföldi utakra nem is szoktam vinni a normál töltőt, csak ezt a kábelt: a notebookról töltöm föl, ha kell
-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #9976 üzenetére
Az emailcímek jegyzéke, és a Névjegyek nem feltétlenül azonos Outlookban: email írásakor nálam földob egy rakás olyan, korábban használt címet, amihez nem tartozik névjegy - ezek így persze nem is kerülnek át a telefonba.
(De asszem akár lehetne egy csak telefonhoz használt Névjegy-jegyzéket is kezelni Outlookban) -
nfsu17
veterán
válasz
old rocker #9959 üzenetére
Nekem (is) bírta 9 napig. Mint mondtam gsm mód, éjjel-nappal be, pár hívás, szinte csak készenlétben volt.
-
gelencser26
tag
válasz
Nekem eddig 7 nap volt a rekordom, úgy hogy éjjel-nappal be volt kapcsolva. De akkor tényleg nagyon keveset volt nyomkodva és csak gsm hálón volt, wifi nem volt bekapcsolva.
Egyébként átlagos használat mellett ( napi max 10 hívás, pár sms, wifit csak e-mailezésre használva) 4-5 napot szokott menni. Lehet, hogy menne tovább is, de sosem várom meg, amíg teljesen lemerül... -
Degeczi
nagyúr
válasz
a Wifi nagyon sokat zabál
ha be van kapcsolva, a készenléti áramfölvétel minimuma 10 mA körül van - amivel teljesen egybevág az, h olyankor max. 4 napig megy (mivel 1050 mAh-s az akku, és az átlag fogyasztás nyilván sokkal magasabb, mint a minimum)kikapcsolt Wifivel már 3-4 mA-re is le tud esni a készenléti fogyasztás
ilyenkor már leginkább azon múlik, mennyire jól lefedett helyen használod
-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #9930 üzenetére
biztosan nem az:
a CX300 nem akasztós, hanem fülbedugós, és MM-ban az említett ár min. 2x-e
(egyébként nem is a Sennheiser, hanem egy japán beszállító terméke, aki ugyanezt gyártja pl. AKG vagy Creative címkével is) -
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #9930 üzenetére
Ez a zajmentesség mánia egy metálbanda esetében...
Olyan kicsit, mint az emósok a vidámparkban. Én úgy nőttem fel, hogy 16-szor átmásolt Dead Kennedys, Kontroll Csoport és URH kazettákat másolgattunk annó, mert nem lehetett másképp hozzáférni, úgyhogy egy mai mp3 mámor a fülemnek
Valahogy a moziflimeknél is ezt érzem: színes-szagos, hiperszuper dolbiszörraund hangzás, anyámkinnya, meg minden, csak épp a történet, a rendezés, a színészi alakítás hiányzik belőle. És a népek benyalják... Meg lehet nézni az Alien-filmeket: minél több alient mutattak, annál szarabb volt, az elsőnél még ugye el kellett játszani, hogy ott van a rém, mert nem tudták megoldani másképp... össze is f*stam magam... a negyediknél meg olvasgattam mellette, mert untam. Vagy a Starwars: a régiek, amik még muppet-show és kézi modellezés alapon mentek tök jók voltak... az utolsó három meg a porba gyalázása az egésznek.
Egyszer a Pernye Andrást (már aki még tudja, hogy ki volt) megkérdezték, hogy milyen „cuccon” hallgat zenét. Erre megmutatta a kis monó, hordozható Tesla lemezjátszóját. A riporter hüledezve: – És ez nem recseg? Pernye: – Nem a recsegést hallgatom.
(én kérek elnézést a hosszú offért.)
-
solarix45
senior tag
válasz
old rocker #9917 üzenetére
Mondjuk én tudnám értékelni, ha 10 percenként szólna, hogy van sms, mert előfordul, hogy délelőtt ír valaki, és este veszem csak észre. Amúgy az sms pont azért jön, mikor vásárolsz, hogy ellenőrizd, hogy tényleg annyit vontak-e le, mint amennyit vásároltál
. Én mindig megnézem ott helyben.
A fülhallgatóhoz: egy régi nokiás cimbim azt mondta, hogy a headset felvevő gombjával lehet egy számot előre ugrani zene lejátszás közben. Nálam ez nem működik. Nálatok?
-
solarix45
senior tag
válasz
old rocker #9908 üzenetére
Igen, a TotalPatrol. De nekem nem igazán akar üzemelni az a program
. Vagy másikra gondoltál?
Ja, tényleg, onnan nekem sem hív
. Nézegettem mindenfelé, de nem találtam, hogy honnan nem tárcsáz. Van egyébként egy nagyon jó kis progi, ami csvbe exportálja a naplót. Ha nincs számlarészletezés, ezzel, meg egy kis Excel huszárkodással szépen lehet követni a költségeket.
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #9899 üzenetére
egy egy klasszikus konzoljáték ngage-re csinált változatának a demója.
-
coyote72
csendes tag
válasz
old rocker #9874 üzenetére
Bocs a kevéssé explicit fogalmazásért! Amiket leírtál,igazad van,alternatíváknak jók,de esküszöm elöbb leirom papirra,mint h futtatom az alkalmazást,kilépek-belépek...Talán túl maradi vagyok. "Tény, hogy megoldhatnák a tervezők egyszerűbb módon, hogy rögtön lehessen onnan hívni.
(Picike apróság... ) " Lehet h nem szóltak nekik h okostelefont csinálnak? Ugy látom mély nyomot hagyott benned a "teccik érteni". Nem kioktatásnak szántam,sorry -
coyote72
csendes tag
válasz
old rocker #9866 üzenetére
Arról van szó h a sima hiváslista tud kb 10-20 számot,ez kb. fél nap alatt megtelik. Ilyenkor megyek át a naplóba/ami 30 napra van állitva/, emlékszem,h nagyjából mikor beszéltem az emberrel,és innét kezdődik a papirra irás.... Nem akarok mindenkit elmenteni a tel könyvbe akivel 1-2 napig kontaktolok. Teccik érteni? És ez válna egyszerübbé ha lehetne hivni direkt a naplóból.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
old rocker #9830 üzenetére
Pontosan így viselkedik a 2 hetes E51-em!
(200-as T-mobile firmware-rel. Addig nem is szeretném frissíteni, amíg nem látok az újabbra is allfiles hacket)Abban bíztam, az akkut majd kalibrálja magának, de nem: ugyanígy kb. 2 napig 100% töltöttséget mutat, onnan hirtelen esik 50% környékére, ott marad majd' 1 napot, és ismét hirtelen esik.
Wifi (és 3G) nélkül 3- esetleg 4 nap, azzal 2-2.5
Ez csalódás kicsit: 1-2 nappal többre számítottam volna....Az Energy Profilerrel jól követhetó, ahogy valóban lényegesen megugrik a minimális fogyasztás bekapcsolt Wifi mellett
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #9830 üzenetére
a furcsa aksijelzésnek az oka a pontatlan érzékelés, ez így normális ezen a telón.. az viszont nem normális, hogy ennyivel hamarabb lemerül. egyszerre kezdtem el az új fw-t hasznélni és kaptam vissza a szervízből a telót, így még annyira sem tudom megmondani, hogy mi okozta ezt a teljesítménycsökkenést..
-
asadasad22
őstag
válasz
old rocker #9788 üzenetére
ha heinekent kérsz a munkáért, hogy akarod összeszedni a 90k-t?
egyébként én a helyedben inkább N97-re gyüjtenék, az a menő mostmárvagy inkább várnék kicsit, amíg bejelentik a hasonló, de kevésbé jó kamerás, viszont sokkal igényesebb, vékonyabb, acélborítású E szériás első touch kezelésű kihúzható QWERTY-s s60v5-ös üzleti kommunikátort
-
solarix45
senior tag
válasz
old rocker #9784 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz, ha jól tudom. Ugyanis a Mini USB-ből van A és B, vagyis 4 és 5 tüskés változat is. Szerencsére az utóbbi, ami a Nokiához is kell jóval elterjedtebb. És most látom, rá is van írva az enyémre, hogy "B".
Még egy ficsőr, ami hiányzik az SE telefon után: annál ha csörög, és megnyomom a kettőskereszt gombot, akkor nem veszi fel, nem utasítja el, viszont a csörgést és a vibrát is kikapcsolja. Ha valakivel nem akarok beszélni, de nem akarom, hogy tudja ezt, megnyomom ezt a gombot, és hagyom, had csörögjön némán. Na, itt nincs ilyen, ha jól látom
-
cabii
tag
válasz
old rocker #9789 üzenetére
Nincsen sajnos, csak az aktuális /amelyiken állok/ üzenetet engedi delet-elni ;) hu de szép magyar szó. Szóval nincs olyan, hogy több kijelölése. Ezért keresek más megoldást, csak ha adatbázisra alapul, akkor lehet nem örül annak, ha csak úgy naturban beletörlök.
-
cabii
tag
válasz
old rocker #9785 üzenetére
Ha a maradék 90eFt-t összeszeded, én beszállok egy ezressel
-
Dexter68
addikt
válasz
old rocker #9775 üzenetére
A végén rátoltam a frissítést (csak nem bírtam ki
) lesz ami lesz alapon. Aztán megmaradt mindenem, úgyhogy egyelőre nem gyalulok. Majd ha lesz időm, akkor nyomok neki egy formázást és felteszem rá a feltétlenül szükséges cuccokat.
-
Criton
veterán
válasz
old rocker #9761 üzenetére
ez az köszönöm nektek
valamint lenne még egy kérdésem, a névjegyzéknél, hogyan lehet beállitani az alapszámokat, hogy ne kelljen minden kontaktnál az alapszámot kiválasztani valamint hívásnál mobil vagy otthoni számok között lépegetni ?
-
solarix45
senior tag
válasz
old rocker #9755 üzenetére
Hát nem feltétlen erre gondoltam, de ez mindenképp jól jön, mert lehet, apámnak is lesz egy Symbianos telefonja, ahhoz feltétlen hasznos
. Szóval kösz!
-
fejescsv
csendes tag
válasz
old rocker #9733 üzenetére
Köszi!!
-
_L_
tag
válasz
old rocker #9725 üzenetére
Még mindig nemmegy
Oszt szegedről hogyjutok el odáig? -
válasz
old rocker #9703 üzenetére
Az oldaluk szerint a hívó/hívott azaz a másik félhez rendelt képet dobja teljes kijelzőre.
-
kw3v865
senior tag
válasz
old rocker #9689 üzenetére
De komolyan, rosszabb a minősége az ázsiainak?
-
válasz
old rocker #9671 üzenetére
A 220-as firmware újdonságai között nagyon sok olyan volt, hogy "ennek meg annak a hardvernek a támogatása", ez szerintem arra utal, hogy az új E51 gyártmányokban új hardver is van
Ez megmagyarázná, hogy miért nem kellett a mentett cuccot visszatölteni, mindenki másnak meg igen -
myk74
senior tag
válasz
old rocker #9669 üzenetére
Minden frankón ment az enyém pannonos,nekem is csak az időt meg a dátumot kellett beállítani.Nekem a progik a telefon saját memóriájába vannak telepítve minden a helyén maradt(carbid is) még a menü elrendezés is maradt úgy ahogyan én rendeztem át.
Tiszta jó ez így!
Most az n-gage játékok telepítésének ugrok neki, eddig még nem próbáltam. -
enddav
aktív tag
válasz
old rocker #9666 üzenetére
Akkor neked vagy szerencséd volt, vagy minden progit a memókarira volt telepítve, mert nekem csak azok maradtak meg sajna.
-
myk74
senior tag
válasz
old rocker #9666 üzenetére
Akkor én is nekilátok frissíteni!
Köszi az infót! -
O$zkł
aktív tag
válasz
old rocker #9611 üzenetére
mi az a karbidozás
bocs a hülye kérdésért
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #9604 üzenetére
"...S40-ek kíméljenek."
Kár, pedig a 6233-at szívesen megcarbitíroztattam volna...
-----------------------------------------------------
[Nagyon OFF: Ez volt az 1001. "szakamai" hsz-em...]
-
GML
őstag
válasz
old rocker #9597 üzenetére
mivel íratod ki, hogy mennyin van az akksi?
-
GML
őstag
válasz
old rocker #9589 üzenetére
Telepítést vállalsz vatikáni valutáért? most kaptam belőle egy nagyobb összeget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest