- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
midnightstar #10065 üzenetére
ez a lényeg, hogy nem majdnem olyanok, mint pc-n, hanem ugyanolyanok.
cs-ből biztosan nem láthattál rendes változatot mobilon futni, legfeljebb valamilyen párszázkilobyte-os butítványt. hogy kocsis játék van-e? kismillió. -
old rocker
veterán
válasz
midnightstar #10020 üzenetére
Alice Cooper nekem is nagy kedvencem, a Poisonnal "befutott", Mansont is kedvelem, a Spliknotról hallottam,a másikról nem. Kifejezett metál-ban az Iron Maiden a kedvencem, Metallica és a Judas Priest. Gót-metál: Nightwish.
-
asadasad22
őstag
válasz
midnightstar #10020 üzenetére
van itt nekem pl. Duke Nukem 3D, Quake 1, Doom 1-2, Wolf 3D. ezek mind a pc verzió portolásai, ugyanolyan okosak minden szempontból, nem holmi butított mobilváltozatok, egy az egyben ugyanaz, mint gépen. CS-nek értelemszerűen ilyen változata nem lenne kivitelezhető egy ilyen telefonon, márcsak a grafika miatt sem (ehhez kevés lenne a hardver), de további komoly gond lenne az irányítás is. 3d chipes telókra (pl N82) most jelent meg a Quake III, szerintem ennél jelenleg mobilon nincs tovább
Slipknot
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Videó stream letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged