- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
bizony, bizony... anyam hany zh-t meg vizsgat koszonhetek neki... mar banom hogy eladtam.. vartam volna meg par hetet inkabb hogy osszejojjon az ara es ugy megvenni e51 et.. elkelett volna rakni emlekbe.. eddig egyetlen telom sem birta 2 eveg mindenfele hiba nelkul..komolyan az eg vilagon semmi baja nem volt... neki koszonhetem hogy nokia fan lettem. remelem e51 melto utod lesz
Tuzpenge: leistudod tolteni a videokat vele? symsamba videot letoltenem..
[ Szerkesztve ]
Gyáva népnek nincs hazája!
-
tuzpenge
őstag
A nokiaprogramok tegnapi feltöltésében találtam egy szuper youtube néző progit, ami működik is rendesen!
Az eddig próbáltak nekem szinte semmit nem játszottak le (vtap launcher, emtube, youtube stb.)!
Ezzel idáig mindent megtudtam lesni!!
Szóval akit érdekel az nézze meg!
A neve: MobiTubia v1.80.build 4[ Szerkesztve ]
ˣ
-
danaudio
aktív tag
válasz korlinet #3996 üzenetére
ha ezt írja ki, mielőtt kihúzod a kábelt, a telefonon
próbálj meg átváltani USB módba a csatlakozások meüpont alatt, amennyiben engedi, úgy biztonságosan ki tudod húzni a kábelt a hardware eltávolítása után.
egyébként meg használj symSMB-t, és akkor soha többet nem kell szaroznod usb kábellel...(igaz, úgy nem tudod szinkronizálni a naptáradat)[ Szerkesztve ]
-
korlinet
csendes tag
Sziasztok! Nemtom van-é haladás a régi dátumvisszaállítós problémában, de gondoltam ötlet szinten lökök pár dolgot, még ha nagyon buta is!
Szval: sztem lehet hogy a telefonba kéne átállítani a munkanapokat a hét összes napjára, ha csak a hétköznapok vannak bejelölve, igaz ekkor mindig ébreszt, ugyebár, illetve az outlookba szintén, vagy fordítva, értsd mind a két helyen ugyanúgy legyenek megadva, mert nagy elméletem szerint lehet ezek akadnak össze kicsit.
lehet ez buta dolog, de egy ötletből gond ugye nem lehet! Én nem próbáltam, mivel ilyen gondom még nem volt!
Én problémám: pc suite módból, ha ki akarok lépni, ugye bezárom a pcsuitot, leválasztanám az usb-t, de kiiírja, hogy egy prg használja, szval ezután csak kihúzom a kábelt! hogyan lehet rendesen kilépni? -
zdanee
őstag
igazabol sajnaltam a 6630at rohadtolcson ladni mert nagyon kis huseges tars volt 2 evig.. es nagyon szerettem a kis feltegla homerot
Te is 6630rol valtottal? En is 2 evig nyuztam a kuglit, es imadtam. Az se volt egy kispalyas keszulek, ha torikonyvet irnak majd a mobiltelefonokrol, benne a helye Sokert nem adnam ha hozhattam volna rola az Another Worldot 9.2-re is.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
TokLac
senior tag
Van egy Philips HP550 fejhallgatóm. Azzal nagyon jól szól a teló, a zajszint se rossz. Érdemes komolyabb fülest venni a telóhoz. Most intézek egy Koss P16-ot. Valakinek nincs ilyenje véletlenül?
[ Szerkesztve ]
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
válasz Viktor0610 #3992 üzenetére
Én vettem az adást! Túl sokat nem logoltunk azért.
-
MODERÁTOR
-
danaudio
aktív tag
nah a fórum mehetne át a logoutba is simán, úgy ahogy van
-
kornél1
aktív tag
-
TokLac
senior tag
Én úgy kezdtem hogy az asszonynak vettem egy új 6234-et. Meg a családba intéztem pár új telót. Utánna látványosan bele betegedtem hogy nekem régi fos telóm van (8-hónapos karc mentes N80), és megvettem sunyiban. Amikor jött haza az asszony kiraktam a telót a konyha asztalra, én meg ártatlanul neteztem a szobában. Csak annyit mondott, tudta hogy nem bírom ki! És nevetett! Jó, nem a kenyérre valót vertem el na.
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
Az enyem is ezt csinalja ha lecsesz megpenditem h milenne ha vennenk egy 7373 at neki erre mindig mosolyog es beke lesz. bar most sokaig fajt a szivem e51 utan es mar o monta hogy mennyek el vegyem meg mert rossz nezni ahogy szenvedek igazabol sajnaltam a 6630at rohadtolcson ladni mert nagyon kis huseges tars volt 2 evig.. es nagyon szerettem a kis feltegla homerot
[ Szerkesztve ]
-
TokLac
senior tag
válasz asadasad22 #3980 üzenetére
"haat nemkell lerugni az asztalrol es nem lesz kifli belole"
Le rúgtad vagy mi történt?
-
rekid
addikt
válasz asadasad22 #3980 üzenetére
haat nemkell lerugni az asztalrol es nem lesz kifli belole
-
kornél1
aktív tag
na igen igen! e65 volt a legolcsobb használhato wifis tella. plusz 10000Ft akkor sok volt nekem. fater vett e51-et akkor persze már cseréltem volna. e61i-t is bevállalnám, de az lassu. de ha annál vékonyabb lesz az e71 és e51 tulajdonségai benne lesznek akkor jo lsz. mindenesetre vennék most e51-et de HA netán le akarnám cserélni e71-re csajom kb kinyirna, igy is baxogat ezek miatt állandoan. tehát nekem ezt is bele kell kalkulálni. még megálmodom, de nagyon ugy érzem május elején megveszem az e51-et...
-
rekid
addikt
válasz asadasad22 #3950 üzenetére
na ja csak ezt azert nemajanlanam olyan nagyon barkinek mert ezzel viszont mar hazavaghatod a teled es az uristen nem bizonyitja be hogy TE semmit nem csinaltal.. mig az eddigi buheralast egy restart megoldotta eltuntette. sal itt nagyon eszen kell lenni ugyhogy inkabb lapitok mint a bizonyos a gazban esha kiforrotta magat a dolog belevagok mert igy meg azert nekem draga volt az e51 hogy hazavagjam a romjat ettol fuggetlen k...vajooo hogy van full system törés
-
TokLac
senior tag
válasz kornél1 #3971 üzenetére
Az E71 is féltégla lessz. Az E51 meg egy nagyon kompakt készülék. Remek kezelhetőséggel. Bevált minden tulajnak szerintem. Ennek is van hibája tény. Én úgy vettem meg a telót hogy előtte csak vitrinben láttam egy demó készüléket.Ott nagyon megfogott formailag. Meg olvasgattam hogy hardverileg rendben van, plussz az új FP1-es oprendszer is nagyon pörgős. És így vállaltam be. Amikor kibontottam a sajátom, akkor fogtam életemben a kezemben E51-et először. Majd hanyat estem hogy milyen lapos! N80 után főleg! A ramját még nem bírtam kiütni memória megtelt hibaüzivel. Míg az N80-nál ez állandóan meg volt. Szerintem ott ébredtek fel a nokiánál. Az N80 ramja botrányosan kicsi. Nameg a töltője az E51-nek? Milyen picike az is, csak lestem. Én imádom ezt a telót.
-
rekid
addikt
válasz Defunes #3964 üzenetére
Szia! ahogy elottem irtak semmi gond nincs! Teljesen jol mukodik a telod ez a jelenseg ezeknek az akksiknak a felepitesebol ered. ha lemegy kb 2 csikot akkor jarsz kb a felenel mert nem linearisan gyengül az akksi. De errol valamelyik kollega bemasolt vagy 3 linket ahol az akksik felepiteset es tulajdonsagait targyaljak olvassd el mert hasznos infokat ad.
Jah skacok!!4 Ma vettem egy sufni arab gsm ben egy motorola tokot hozza pont passzol kivul ilyen iskolataska anyag belul bor ovpantos de azt kulon lelehet rola szedni. mindezt 800HUf ert DD
[ Szerkesztve ]
-
kornél1
aktív tag
már elment az e65... szoval annak az ára megvan. azért is a 3510es csapásméröt használom... mst akkor rábeszélsz az e51-re? mer most most már ott tartok hogy berágok, azt megveszem és ha mondjuk megáll 90be az e71? 3 honap alatt hozzá teszek annyit. de közbe itt a vizsgaidöszak és kéne egy okos társ, ami "segit" a vizsgákon... nem tudok dönteni
abban egyetértünk hogy ez tényleg egy nagyon jo tella. de ha az e71ben ennek és a e61i tulajdonsáai lesznek, akkor az lesz a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
C@rbon
senior tag
válasz kornél1 #3968 üzenetére
Hát júliusban jön az E71 akkor max 35k-t kapsz az E65-ért.Most viszont kapsz érte mondjuk 45k-t. Hozzádobsz 17k-t és egy új nokia garis E51-ed van.
Ezen gondolkozz el és döntsELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
kornél1
aktív tag
sztem sajna még több is lesz de annyira répörögtema telefonról netezésre, hogy nem igaz. igaz kissebb a kijelzö, de E51öl kényelmesebb a forumozgatás, mer jobb a gombok nyomáspontja mint e65-nek.azon a böngészgetés volt jo. de forumozáshoz, meg ténylegesen netezéshez jobb lenne az E71... igen most meg tudnám venni az e51et az e65 árábol, nagyon nézem is öket, de megvárom sztem az e71 árát. ugyis az dönt... ha nagyon drága lesz akkor e51... ha meg addig megveszem, és tudnék e71et akkor meg az eladás macerája... bár kétségtelen hogy ár/érték arányban most nagyon jo az e51. borzasztó problémák
-
C@rbon
senior tag
válasz kornél1 #3966 üzenetére
Ha kell a nagyobb kamer a kicsit nagyobb kijelző és a QWERTY billentyűzet akkor E71. De ha ezek nem számítanak akkor E51, mert megveheted most és olcsóbb is. Tuti hogy lesz 80-90k az E71.
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
kornél1
aktív tag
sziasztok! szovan voltam ma keszthelyen, most csak a 3510em volt nálam, de faternál ott figyelt az e51, elökaptam, gyors wlan keresés, nagyon gyors csatlakozás és még gyorsabb PH! betöltés! ezt szeretem! gyorsabban hozta be az oldalt az utcén mint az E65öm a kiépitett wifi alatt..... nem értem. télleg kemény vas. csak a kérdés, E51 vagy E71?
-
Defunes
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mi a baja a telefonomnak: másfél napja vettem le a töltőről, azóta használom persze, de még mindig max akksi szintet jelez, illetve a Phonenetinfo is 100%-ot ír a Battery levelre. Nem létezik!!!
Aztán majd holnap azon veszem észre magam, hogy egyszer csak lemerül, felettébb idegesítő lesz, az biztos...AMD + ATI
-
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #3950 üzenetére
esetleg kipróbáltad már? "a RAM-ot ROM-ként tudjuk majd használni"...ez ok, csak szerintem onnan lassabban tölti be a dolgokat, bár lehet h ez elenyésző...amúgy király cucc, bár még nincs igazán hasznos funkciója, de ez csak idő kérdése
-
nope
tag
válasz Richard #3938 üzenetére
"Valaki felhomályosítana, hoyg az ActiveFile nevű progival hogy lehet... "
Ha jól emlékszem, az Activfile kétablakos rendszerű filekezellő, és az egyes-kettes gombokkal tudsz váltani a két ablak között (pane #1, pane #2). Értelemszerűen az egyik ablakból másol a másikba. Ha azt írja, hogy no target selected (vagy valami hasonló), akkor a második ablak a gyökérben van, ahova nem lehet másolni semmit.
nope
-
TokLac
senior tag
válasz asadasad22 #3958 üzenetére
Majd számolj be! Bár a sebességgel nemigen lesz gond ha jó karit veszel.
-
ddddd4
tag
Vett már valaki E51-et a Vodánál?
Vodafone
-
-
ddddd4
tag
Milyen játékok vannak rajta?
Vodafone
-
TokLac
senior tag
válasz asadasad22 #3948 üzenetére
Atya úr isten! Ez most komoly? Jaj azt hittem a Te telód! Nem semmi na! Brutal Power Hard User Mobil!
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
-
TokLac
senior tag
Szívesen! Debrecen, Multimediatower. Egy nagyon jó számtech üzlet. Ilyen helyeken érdemes szét nézni. Itt a legolcsóbbak. Basszus, elírtam az árát. Az ilyen 1Gigás 3200Ft. A 2Gigás egész pontosan 4175Ft-volt! Elnézést!
[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
Sziasztok, azt hogy lehet megváltoztatni,hogy a webre csatlakozás ne automatikusan a t-net-re menjen,hanem megkérdezze?Tegnap még úgy csinálta nem tudom mi lett.És google keresőnél is ez van.Nem tudtok rá megoldást?
-
TokLac
senior tag
Én 3200Ft-ért vettem 2Gigás kingstont. Amihez van minisd, és sd adapter külön. Tehát mind a három foglalatba tudom használni. Nagyon jó. Véleményem szerint csak Kingston-t vagy SanDisc-et szabad venni bele! Nagyon megbízhatóak. Nekem a 2Giga bőven elég. De szerintem kezeli még a 8Gigás shdc-t is. Előtte egy tesztet azért végezni kell.
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
válasz asadasad22 #3939 üzenetére
erröl nem volt mar szo hogy telefon ugysem tudja ekkora sebessegel irni a kratyat?
-
őstag
Valaki felhomályosítana, hoyg az ActiveFile nevű progival hogy lehet fájlt másolni/áthelyezni? Mindig kiirja, hogy válasszak elérési utat vagy mit...
-
C@rbon
senior tag
Ti mennyiért vettetek sdhc-t?
4GB-osat szeretnék majd bele.ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
petyus980
csendes tag
Hello valaki próbálta már SDHC-vel?
-
danaudio
aktív tag
felvásárolom az összes E51-et a piacon, és drágábban eladom
-
spedyboy
senior tag
válasz asadasad22 #3931 üzenetére
ha harc lessz én többen vagyok! kiálom a próbát a telóárt szal gyertek!
xD elvagyunk...-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
danaudio
aktív tag
helyes, vegyétek meg, aztán valamelyik PU megcsinálhatná már hogy fussanak az új n-gage játékok a telón...tuti hogy a forráskódban kell átírni vmit...
-
C@rbon
senior tag
1 héten belül belépek a klubba Egy fekete egyeddel
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
TokLac
senior tag
válasz telót-veszek #3908 üzenetére
Az E90 régebbi modell. Meg nokiáék végre rájöttek hogy a symbiannak kell az erős vas, mert enélkül nincs értelme. Én inkább adok érte egy tizessel többet csak a vas bírjon kiszolgálni mindent.
-
TokLac
senior tag
-
rekid
addikt
válasz asadasad22 #3918 üzenetére
ezt hol talaltad?
egyebkent igazad van kamera miattt nem megy nagy valoszinuseggel + nyilvand ragitana a telot is esakkkor mar nemsok elonye lenne n82 vel szemben pl. Usb jo kerdes tenyleg.Gyáva népnek nincs hazája!
-
enddav
aktív tag
válasz kornél1 #3913 üzenetére
Mindkét link ugyanaz lett, de sebaj, vagyok annyira intelligens és megtaláltam az E61i specifikációját is. Am kössz ez tényleg jó oldal, eddig még nem ismertem és minden infó fennt van a telókról!
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
kornél1
aktív tag
válasz asadasad22 #3918 üzenetére
namost én semit nem értek ebböl
-
asadasad22
őstag
válasz kornél1 #3913 üzenetére
nézegettem az E51 procijáról a részletes technikai specifikációkat, ami újdonság: elméletileg tud high speed usb-t, videó/grafikákat 30fps-el VGA felbontáson, jó tudni persze nyílván a kamera nem bírna ilyen minőségben rögzíteni, ezért nem tud ilyet mégsem. az usb-t viszont nem értem.
-
C@rbon
senior tag
válasz telót-veszek #3914 üzenetére
Csak ez valószínűleg nem így fog kinézni.
Ha googleben rákeresel akkor találsz 1 kémfotót. Inkább olyan lesz mintha az E51et egy QWERTY-vel toldottak volna meg.ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
enddav
aktív tag
Az E90-et nem ismerem, de az tuti, hogy a nokiáéknál a csúcs teló az az N95 8GB és annál tényleg gyorsabb proci van benne!
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
kornél1
aktív tag
jahjah, csodálkoztam is, amikor összehasonlitgattam.
-
TokLac
senior tag
válasz spedyboy #3904 üzenetére
Nem fogsz csalódni. Minden felesleges csicsától mentes a teló. Játék egy darab se. Kép szerkesztő meg egyébb hülyeség nincs. Csak az van rajta gyárilag is ami fontos. Ráadásul format után is marad minden gyári cucc. Szóval hard reset után is teljes bedobással használható. Elindult egy új szemlélet nokiáék és jó útra léptek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 12 128 GB kártyafüggtlen
- IPhone 14 Plus 128GB gyári független 2026.05.30. Apple jótállás
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest