- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandika14
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi lesz egy hülye kérdésem mit jelent az h szignózás?? Bocsi a hülyekérdésért de nekem most ez az elsö nokiám 2 sunyi ericcson után.... köszi*Pm-re illene válaszolni... ;)
-
enddav
aktív tag
Persze hogy arréb rak, mivel a mobiltornyok cellainformációit használja fel. Engem is arréb rak, de kirak egy sugarat ahol lehetek és odairja, hogy within 1700 meters. Bár akit San Franciscoba rak..... hát az érdekes
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
1010
őstag
most nézem engem is 1km el rak odébb
de minél sürübb egy környék annál pontosabb
-
MODERÁTOR
-
rekid
addikt
jah es gmaps is sanfranciscoba rak.. akinek mukodik rendesen pls adjon amr egy linket honnan szedte le.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
Ir remote: "A funkcio nem hasznalhato" ötlet?
-
C@rbon
senior tag
Birom hogy a MOL kutakon van wifi de elvileg a benzinkutakon a telót ki kellene kapcsolni
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
joc-cod
tag
Okok, beregeltem, holnap letesztelem, hasznos dolog ha vársz valakit és unatkozol(persze ha van közelbe Mc vagy Mol kút, ahogy olvastam ott is ilyen hálózat van).
-
danaudio
aktív tag
nem kell még a gépeden regelned...ha elmész mekibe, csatlakozol a hálózatra és beírsz bármi címet, bejön a friera bejelentkező oldal. Ott regisztrálsz, utána beírod a regisztrált neved és jelszavad, és onnantól szabadon használhatod a netet. a jó az, hogy bármilyen netes alkalmazást használhatsz, nem csak a böngészővel szórakozhatsz...ergo lehet pl msn-ezni is.
-
asadasad22
őstag
-
spedyboy
senior tag
válasz joc-cod #3681 üzenetére
szia!
ingyenes ha regisztrálsz a www.friera.hu-n!
tehát még a gépden mennyél fel az oldalra beírsz egy felhasználó nevet és jelszót elmenti.
és amikor mekiben jársz kapcsolódj fel és a bönészőben kérni fogja a felhaszn-neved és jelszavad amit a friera.hu-n megadtál és máris röpül a net!
üdv:sb-::- iPhone 6 16GB -::- iPad 4 16GB -::- //Lenovo G505S// iPhone/iPad/iPod touch szoftveres javítás Budapesten!!
-
joc-cod
tag
Mc-be ingyenes Wifi hálózat van?
-
rekid
addikt
0. ugye symbian 9.1 v 9.2 3rd progit akarsz ra telepiteni (ezt file nevben jelzik)
1. Telefonban engedelyezted az osszes tanusitvany elfogadasat?
2. Datum visszaalitassal jatszani kell ltalaban arra az idore amikor az adott tema vagy program keszult lehet egy evet kell visszallitani lehet felet azsem jo ha tul elore allitod.
3. ha ezek megvannak es nemmegy akkor johet a symbian hack.Gyáva népnek nincs hazája!
-
Joe bácsi
őstag
Nem hiszem el, h. nem használ senki itt a fórumon LCG Jukeboxot. Pedig sokan istenítették. PLS all!!!!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
zdanee
őstag
1: Nem alairt tanusitvanyokkal ellatott programok telepitese: Menu->Eszkozok->Beallitasok->Alkalmazasok->Alkalmazaskezelo->Szoftvertelepites->Mind
2: Lejart tanusitvany eseten a program kiadasanal kevesebb, mint fel evvel kesobbi datumra atallitani az orat. {Kiadas+(0<x<6honap)}
3: Szignozashoz az OPDA forumon certificate-file igenylese (3-4 nap).
4: Symbian-hack es manualis telepites.
5: Ha meg igy sem megy, masik program keresese.
6: Ha meg mindig nem megy, add nekem, cserebe adok egy 3310-est es egy zacsko szotyitZipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Zlatan
tag
na fasza, a lejátszó se megy, tanúsítványhiba miatt...
se lejátszó se téma
dátumvisszaállítás nem megoldás.
más ötlet,valaki??? -
kornél1
aktív tag
használ vki Fring nevü progit? kicsit elakadtam... söket, irás átmegy a hang nem.. mi lehet baj?
-
rekid
addikt
asad kuld mar el mailcimemre pls azt az ir remote-ot amit hasznalsz. ileltve felraktad azt a plusz 1800 kodot amit utolag talaltak hozza?
-
Joe bácsi
őstag
Aki használ LCG Jukeboxot attól kérdeznék priviben egy dolgot.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
TokLac
senior tag
-
asadasad22
őstag
a proci nem gyorsabb, a többi viszont igaz.
illetve még hozzátartozik az is, hogy míg a 6120c kinézeténél nem sok rosszabb látvány volt a mobiltelefonok történelmében, addig az E51-nél nem sok jobb. meg az aksi is megérdemel egy említést: 6120c-ben eléggé gyenguska van, E51-ben pedig ugyanaz, mint N82-ben. -
rekid
addikt
válasz maticsq #3660 üzenetére
Ez attol van hogy utolso teloban amin mukodott levédték egy koddal. Ha te vedted le akkor tudnod kene a jelszot. ha nem akkor probald meg kartyaolvasoba rakni es leformazni. Mas otletem nemnagyon van.
Zlatan: Jlc jukeboxot nagyon dicserik. (en tokeletesen emgvagyok elegedve a gyarival )
[ Szerkesztve ]
-
Zlatan
tag
hello ismét, köszi a választ a jack-es kérdésemre
a témát sajnos nem sikerült megoldanom de már fel is adtam...
viszont keresek vmi jó lejátszót,mert a gyári nekem nem bejövős, winamp létezik rá esetleg? mert azt szeretem köszi
-
maticsq
csendes tag
Sziasztok nekem van egy Kingston micro sd karim de nem jó egyik telóba se mert kér valami kódot nem tudjátok mitől van ez?
-
C@rbon
senior tag
Hát nem tudom hányan használják itthon a videotelefonálást, de szerintem nem sokan.
Ja és még a fém hátlapnak köszönhetően strapabíróbb is.Lenne egy olyan kérdésem hogy a fólia az csak a kijelzőn van rajta vagy az egész sík felületen ami egy síkban van a kijelzővel a NOKIA és az E51 feliratot is eltakarva?
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
C@rbon
senior tag
Szebb, gyorsabb, vékonyabb, szerintem kényelmesebb használni és majd a többiek folytatják mert nekem még nincs, csak ezeket az eddigi tapizások alapján mondtam
-
sztara
aktív tag
fejlődik a tudomány...sok ember a telefont csak telefonálni használja...van aki zenéthallgatni...netezni...filmet nézni rajta...fényképezni,kamerázni vele....erre jó pl az n95 am az e51 nem lehet rossz teló....
egy kérdés...mivel tud több mint a 6120c..wlanon kívül?http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
mdk01
addikt
Hali!
Nekem is melegszik de nem ennyire dúrván,megfogni még lehet, de érzem, hogy melegebb mint mikor nem csinál semmit.
Net közbe melegszik főleg ,ha WLAN-on csatlakozom.
Egyébként mivel markolod a telefont biztos a testmeleged is rátesz egy lapáttal.
Ne felejtsük a közel 400mhz-es processzort, mert az is tud termelni rendesen hőt egy ilyen zsúfolt kütyüben.Mellesleg nagyon jó a telefon, többet tud mint godnoltam.
A WLAN tökéletes, a teló és a net sebessége nagyon rendben van és nagyon okos telcsi.
Én 7évig egy 6210-t használtam ebből az utolsó három év szenvedés volt mert kezdte megadni magát a telefon és nem volt a piacon egy olyan teló amit szivesen megvettem volna mint méltó utód( mert persze a 6210 is egy kimagaslóan jó teló volt).Aztán jött a 6233 amivel kacsingattam, de végül e51 lett és kijelenthetem közel sem bántam meg.
Nagyon imádom pl. hogy kis villóg fényt ami szolídan jelzi a nem fogadott hívásokat, nem olvasott üziket és emaileket. Szeretem hogy az óra olvasható sötét képernyőn is
.
Gyengéje az alsó billenytyűk elérése de ez minden telefonnál így van amelyiknél nincs az alsó bill. sor alatt 2cm hely hogy jól meglehessen fogni. Barátnőm kicsi ujjacskája meg a jobb felső gombra nem áll rá az én bumszli ujjam meg igen...szerintem egyébként ez csak a 1cm -el hosszabb körömnek tudható be. A kamera sem az erőssége de arra hogy pillanatképeket csináljunk gyorsan, arra tökéletes fényképezésre meg a fényképezőgépet kell használni, helymeghatározóra meg GPS-t, kamerázni meg kamerát, hosszas netezésre és filmnézésre PC, noti és TV. Ha meg vki egy köztes megoldást akar mindezekre az vegyen egy PDA-t.
Ez utóbit azoknak írtam akik nincsenek tejesen tisztába mire való egy telefon, aminek akkorának kell lennie, hogy egész nap kényelmesen elférjem az ember zsebébe. Az hogy az utolsó pár évben a telefonokat megáldották néhány kiegészítő funkcióval ami meggyorsítja és leegyszerüsítí az ember életét, a telefon gyártó cégek és azok tervezői még mindig az alapoktól indulnak ki egy telefon megtervezésekor ez pedig, hogy lehesen vele telefonálni és mindezt a lehető legkényelemesebbé legyen.Üdv.
-
felsál
tag
Ja 1-2 hete nem jó,fringgel nálam csörög hívottnál nem, beállítással meg 1 géphang mondja a creditet. Persze vonalast próbálok. Előtte ment 061-el is most +36-al sem .Ezekszerint neked működik
-
felsál
tag
Én is vettem 1 e51et T-nél jo áron az n95-8gb mellé,mert király a telefon .Kedves asadasad22 főként neked irányzom a kérdésemet,mert tudom vágod a témát.Nekem nem megy most a sip hívás 1 ideje .Hívott félnél nem is csörög.Neked megy?Tudsz valamit?Beállitottam a telora fring nélkül ahogy írtad.Így se.Ha tud, más is segíthet.Köszi! Egyébként szvsz nemcsak a legvékonyabb,hanem a legszebb okostel.Így kéne kinéznie az N-eseknek is+összeszerelés.
-
Joe bácsi
őstag
Nálam nem melegszik úgy, mint nálad, pedig minden nap minimum 1-1,5 órát beszélek rajta. Csak a hátlap melegszik, de az sem annyira durván.
A tiéd rendellenesen működik.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
ronaldo
őstag
válasz asadasad22 #3639 üzenetére
Vagy egy szépvágású Cowon. Hangminőségben szvsz a Apple cuccok felett van. Árban meg kb. egy sáv, vagy kicsit alatta.
-
zdanee
őstag
Meg sosem telefonaltam vele 1 orat egyhuzamban, de jatszottam Duke Nuke 3d-t 2 orat, nem melegedett, neteztem 1.5 orat, alig melegedett, filmet neztem 1 orat, nem melegedett. Amikor toltom, es elotte nagyon le volt merulve, langyosodik, de csak a hatlap.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
makk_
csendes tag
találkozott-e már vki ezzel a problémával?
van egy fekete E51-em
sokat beszélek rajta, napi 3 órát kb, de inkább egyhusztomban sokat...a gondom az, hogy pár perc után elkezd melegedni az akkumulátor
15 perc után még csak-csak, de egy óra folyamatos telefonálás után már fáj a fülem/fejem tőle olyan forró
szinte nem is tom a kezemben tartani és a legrosszabb, hogy nemcsak a hátlap, hanem az egész telefon nagyon meleg.
a kijelző feletti kis rész is forró, emiatt a legrosszabbsztetek az aksi rossz, vagy ez mindegyik e51-el így van?!?!?!
-
rekid
addikt
válasz bgergo1984 #3638 üzenetére
3 nap egyhuzamban 3 ora zenehallgatassal siman megy.
-
enddav
aktív tag
Azért ha veszel egy komolyabb antennát és kirakod a tetőre, akkor azzal kilóméteres távolságból is tudod venni a jelet, persze csak akkor, ha a jelet is erősen sugározzák!
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
bgergo1984
csendes tag
hamár itt tartunk, mennyire nyirja az aksit ha mp3lejátszónak is van használva. persze egyértelmű, h gyorsabban merül stb, de mégis mennyire? vmint ez a legnagyobb kapható aksi?1050es? vagy lesz nagyobb? csak azért, mert nekem pl az egyik legfontosabb szempont a jó üzemidő.
-
danaudio
aktív tag
nemtom, zenehallgatásra sztem az a legjobb, ha vesztek mellé egy iPodot
-
C@rbon
senior tag
válasz danaudio #3632 üzenetére
Rendben! Köszi a válaszokat!
Csak arra voltam kíváncsi hogy mekkora a wifi hatótávolsága. Itthon ugysem használnám a teló wifijét mert van itthon normális net.ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
danaudio
aktív tag
-
C@rbon
senior tag
válasz danaudio #3627 üzenetére
1mm-rel igazad van De az N76 rohadt nagy telefon szóval abban meg nekem volt igazam hogy a legkisebb De mind1.
Hát nem vagyok jártas a wifis dolgokban ugyhogy mondok egy példát. Megnéztem neten hogy a lakóhelyemhez legközelebb hol van free wifi. Persze lehet közelebb is csak azok magán hálózatok lehetnek amiket nem tesznek fel netre. Két hálózat van közel. Egy meki meg egy MOL kút. Mindkettő kb 200m-re légvonalban. Ezeket a hálózatokat használhatnám otthonról?
-
C@rbon
senior tag
válasz asadasad22 #3621 üzenetére
Ez igaz! És az E51 előtt a 6120c volt a legkisebb/vékonyabb.
Amugy az hogy nagyon érzékeny a wifije az mit jelent? Milyen távolságból lehet vele normálisan netezni? Úgy értem van egy forrás és mekkora kb az a távolság ahol még használható netezésre?
Köszi!ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
-
TokLac
senior tag
válasz maticsq #3622 üzenetére
A gyári fülese nagyon gagyi, zene hallgatásra fos. Fentebb már írtam hogy 2,5-3,5-ös átalakítóval használom az N73ME fülesével. Ezzel nagyon jó. De vehetsz gyárilag 2,5-ös fülhallgatót is, csak ritka. Én egy KOSS, Sennheiser, vagy AKG fülest még veszek hozzá.
[ Szerkesztve ]
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
TokLac
senior tag
válasz asadasad22 #3621 üzenetére
Ebben egyet értünk! Az E51 egy nagyon stílusos telefon, valós minőség érzettel. Az acél borítás nagyon szép.
-
asadasad22
őstag
valahol azt olvastam, hogy az E51 a világ legvékonyabb okostelefonja, ezt mondjuk nemtom sem megerősíteni, sem megcáfolni. mindenesetre tényleg nagyon finom méretei vannak, hosszúságban páran azt mondják hogy kicsit sok, de az a +1 centi az átlagos telókhoz képest egyáltalán nem sok szerintem, egy cseppet sem zavar.
ha ránézel egy N82-re vagy N95-re, akkor ránézésre azt mondod, hogy na igen, ez egy atommasina, és ez megmagyarázza a vastagságukat is. egy E51 nem néz ki atommobilnak. látszik rajta, hogy különleges stílusa van és bizonyára nagyon okos, nem egy kis középszar telefon, de nem atommobil. én nem szeretem annyira a nagy állat atommobilokat -
danaudio
aktív tag
válasz asadasad22 #3611 üzenetére
igen qrvajó rajta nézni nekem fentvan 2 évad south park meg 4 rész prison break , az a legállatabb, amikor south parkot nézek egyetemen, és a 2 mellettemülő és a 2 fölöttem ülő is azt nézi, és bele van dugva telóba egy 2.5-3.5 átalakító, abba egy jack elosztó, abba még 2 jack elosztó, és akkor van 4 sabad slot, amivel 8-an tudják hallgatni
-
sztara
aktív tag
nem is féltégla...nagy a képernyő és ahhoz kell ház..meg ez slide...az is más téma....a fater 6120c-je is sokkal kisebb...de legalább érzem hogy valami huzza a zsebemet
meg az n95-ben ott van még a gps vevő(ami azért nem olyan nagy)...meg a nagyobb akku....de az n95 a se p990i-hez képest kicsi
[ Szerkesztve ]
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
TokLac
senior tag
Mennyit bír az aku? Jó kérdés, mindenkinél más. Az N80-hoz tudom hasonlítani. Nagyság rendekkel többet bír. Nem hiszem hogy az N95 verné aksiban. Igen, jobb a nagy lcd. De az N95 egy fél tégla, az E51 meg egy nagyon lapos, nagyon kézre álló telefon, és nagyon könnyű is. Nekem évekig symbianos telóim voltak, vannak és lesznek. Eddig a symbian egyenlő volt a fél téglával. Az E51 egy formai csúcs. Nagyon kicsi. Én imádom. A régi 6210-6310 érzetét kelti az ember kezében.
[ Szerkesztve ]
-
sztara
aktív tag
válasz asadasad22 #3611 üzenetére
én n95-n south parkot szoktam nézni azt bármikor bármin jó nézni
-
asadasad22
őstag
kristálytiszta a kép, a színek is gyönyörűek, de a fizikai méret szerintem kicsi filmnézéshez. klipeket szoktam nézni vele youtube-on, ha lesz nagyobb memkarim, talán a kedvenc sorozataimból és rajta fogok nézni pár részt, South Park-ot sztem qrvajól lehet rajta nézni, de talán még Lost/Prison Break/24/Dexter-t is
-
sztara
aktív tag
am az akku mennyit bír?és izé n95-n jó netezni de szerintem 2-es kijelző nagyon kicsi...a 2,2 még elmegy...filmet milyen nézni rajta?
am lehet hogy jó teló....de én nem vennék ilyet...
és maticsq: szerintem e61 jobb ha netezni akarsz vele
-
TokLac
senior tag
válasz maticsq #3601 üzenetére
A wlan-os netezésre? Nos abban nagyon erős! Egy usb-s wifi adaptert lever a teljesítményével. Érzékeny, stabil, gyors. A pc-m meg sem látja azokat a hálókat amiket a teló meg lát. Szóval csak jót tudok mondani a wifiről. Sőt, wifin a hsdpa 3g-t át tudja lőni pc-re egy külön programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest