Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
korlinet
csendes tag
Sziasztok! Nemtom van-é haladás a régi dátumvisszaállítós problémában, de gondoltam ötlet szinten lökök pár dolgot, még ha nagyon buta is!
Szval: sztem lehet hogy a telefonba kéne átállítani a munkanapokat a hét összes napjára, ha csak a hétköznapok vannak bejelölve, igaz ekkor mindig ébreszt, ugyebár, illetve az outlookba szintén, vagy fordítva, értsd mind a két helyen ugyanúgy legyenek megadva, mert nagy elméletem szerint lehet ezek akadnak össze kicsit.
lehet ez buta dolog, de egy ötletből gond ugye nem lehet! Én nem próbáltam, mivel ilyen gondom még nem volt!
Én problémám: pc suite módból, ha ki akarok lépni, ugye bezárom a pcsuitot, leválasztanám az usb-t, de kiiírja, hogy egy prg használja, szval ezután csak kihúzom a kábelt! hogyan lehet rendesen kilépni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest