- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajo13
senior tag
Szerintem pedig "balek" volt. Már csak az árkülönbözet miatt is....
Olyan sokat nem kell a Galaxy S Androidjával foglalkozni egy átlag usernek. Van rajta böngésző(jobb, mint a Nokia C7-en), van rajta Gmail kliens (100x jobb, mint a C7-en levő). Ami nincs, ingyen GPS navi, helyett ott a Google Map, meg telepíthető rá Ndrive, Sygic, Navitel stb
Ha egyébb cucc kell, akkor meg ott a Market, Nokiánál meg az OVI - ebben majdnem egyformák, de a Market azért jobb egy picit.
-
-
TooN
aktív tag
dome29
Ha nem lötyögteted tovább, akkor nem gond!
Apolloop 1825
A vásárlásnál figyelj nagyon arra, hogy csak olyan boltból vegyél, akik megbízhatóak és régóta a piacon vannak. Van egy olyan fórum is, ahol az ilyen boltokkal foglalkoznak, hogy ki megbízható és kit vertek már át valahol. Persze mindig körültekintően ítélkezz a leírtak alapján.
Lehetőleg magyar 2 éves garit vegyél ha kicsit drágább is.
-
-
kyru74
aktív tag
Nem azt előtte neked kell a számítógépen .
Ha egy program telepítésekor Tanúsítványhibát, vagy lejárt tanúsítvány, illetve frissítési hibát észlelsz, ekkor szignózni kell a programokat, vagy a szignózás hacket el kell végezni.
A legális szignózáshoz 2 fájl szükséges: egy *.cer és egy *.key fájl, amit bele kell építeni az adott programba, majd utána már telepíteni lehet a telefonra.
[link]
[link]
[link] -
-
TooN
aktív tag
-
TooN
aktív tag
Akkor menj fel a (gyártó)programok.hu-ra és ott regisztrálj. Ha ez megvan, akkor a letöltések között keress rá a telefon típusa szerinti szoftverre és töltsed le. Csomagold ki és tedd fel a telefonra. Onnan pedig telepítsed. Elméletileg így menni fog.
Vagy
Telefonon OVI store-ban keresd meg és akkor a telefonnal töltsed le és egyből fel is telepíti neked. Oviban lehet, hogy fizetős verzió lesz fent. És ingyen csak a light, ami ha jól tudom időkorlátos.
-
Tyren
aktív tag
Hello!
Nem tudom, hogy a 3D-s black menü alatt te mit értesz, de nézd meg az SPB (Mobile) Shell nevű progit. Bár szerintem elég húzós ára van...
Az interneteddel szerintem az a baj, hogy rossz kapcsolódási pont van beállítva. a beállítások között ki tudod jelölni, hogy melyik kapcsolódási pontot használja. Na ott alapban nekem a WAP elérés volt beállítva és ugyanezt csinálta, mint neked. Szerintem Telenor Data-nak kell lennie, vagy valami hasonlónak.
Bocs, ha nagyon sügérnek néznélek, de más ötletem nincsen a gondodra. Ha ez rendesen be van állítva, akkor szerviz. De ha beviszed egy Nokia üzletbe, akkor ott is szoktak segíteni. Telenornál nemigen értenek hozzá a mezei ügyintézők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest