- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én 2 MP-es FF-os kamerával is fényképeztem többszáz oldalnyi dokumentumot szakdogához anno. Csak épp 50cm-ről kellett fényképezni. Teljesen olvasható volt. Egy 8MP-es kamerával meg akár messzebbről is fényképezhetsz, mert akkor is rá tudsz utána zoomolni a képre, hogy elolvashasd.
-
primera1
aktív tag
Az a gáz,hogy aki véresszájú Nokia fan,az emiatt a két fejlesztés miatt is be fog ruházni a 701-re és ezt a Nokia is tudja,tehát nem annyira ostobák=kevés beruházással,kismértékű módosítással és egyéb költségesebb fejlesztések mellőzésével fognak profitálni
Az ő oldalukról nézve ez okos húzás,ám a fogyasztókat nézve szerintem egyfajta lehúzás
Oszt majd meglátjuk,hogy a debütálásig még mi fog változni a kicsikébenspurika: Csúnya lenne,ha a 6700 leigázná a C7-et kamera ügyileg,ám ha mégis,akkor szerintem nézesd meg a sw-ét a C7-ednek
-
-
Wolf-15
tag
ami egyszerűen képtelen éles képet csinálni, híján az autófókusznak.
Azért ez így nem teljesen igaz!
http://kepfeltoltes.hu/view/110814/20110807050_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Igaz ez a kép C6-01 -el készült, de ugyan az a kamera, ugyan az a szoft.
-
TooN
aktív tag
Na ez már azért egy kicsit összeszedettebb indoklás az eladásról, annak ellenére, hogy nem dome írta.
Androidot még csak felületesen nyomogattam, de annak is van olyan módja, ahol nem kell a fél életed a magadra hangolással tölteni.
Ha meg az a perverziód, akkor aztán kiélheted magad benne.
Böngészésben ott az Opera, a gmail-emmel sok gondom nincs, bár néha érdekesen szinkronizál
.
Persze kétségtelen, hogy az Android minden "G" alkalmazást jobban fog csinálni.
Egyszer tuti kipróbálok hosszabb tesztelésre is egy Androidot.
-
sunone
aktív tag
gmaillel használom a mail klienst, C7-esen, 5800xm-en is,
egy ideig azt hittem a nokia egyszerűen gyenge szoftvert írt, de amikor a céges exchange postafiókkal hibátlanul ment, valahol összesküvés elméletet kezdtem sejteni,
...mert ugye a gmailt a google adja, akinek van egy android platformja, ami konkurense a nokiának... tehát miért is nem tökéletes a nokiákon a gmail elérés? -
tzatzikiii
tag
En nem ertem, mi bajotok a default mail klienssel, szerintem mindent tud,amit kene. Optimalizalhato, push-ol, mappakba gyujt, jol jeleniti meg a cifrabb leveleket is... egyetlen hibaja szvsz, hogy ket opcio van: download headers es download messages & attachments. Az s60v5-ben volt egy opcio, miszerint 10-50 kB-ig lehetett levelenkent korlatozni a letoltest, en azt szerettem,mert nem ert sose kellemetlen meglepetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest