- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4082 üzenetére
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4079 üzenetére
Ez korrekt munka igen.Akkor csak pár mm-ert tévedtem.
Akkor nyúzhatjátok tovább a technikát. -
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4072 üzenetére
Igazán nincs mit.Várjuk majd.
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4070 üzenetére
Hát akkor sajnos igen szerviz.Ritka esetek egyike C7 nél,de valószínű mint említettem is végfokos lesz.Ha lehet ne a szolgáltatóhoz vidd be hanem Nokia márka képviselethez.Sokkal hamarabb vissza kapod.
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4067 üzenetére
Majd ki derűl hogy mi a betegsége.Este írd majd meg azért hogy mi a helyzet.Hali.
-
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4065 üzenetére
Próbáljátok meg azért a frissítést.Nem biztos hogy hardveres probléma,de azért írtam mert a végfok szokta így csinálni.Húzzátok újra mindenképpen.
A biztonsági mentésnél ne mentsétek el a készülék beállításait.Csak a névjegyzéket képeket,naplót esetleg. -
spurika
senior tag
válasz
zsinnyegtet #4063 üzenetére
Hali.
Mindenképpen húzzátok újra,egy próbát megér.Nem nagyon találkoztam még C7 nél végfok hibával,de ez nagyon úgy hangzik hogy az lesz.Gari van még rá? -
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #4019 üzenetére
Jumurdzsák le van sz@rva.Dobót hiányoltam
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #4016 üzenetére
Engem nem zart.Végig olvastam.
Hosszúsága mint az Egri Csillagok de tartalma pozitív élményt sugárzott. -
spurika
senior tag
Én csak Tyren kolléga hozzászólásához tudok csatlakozni.Az akadások 80% a,általában felhasználói probléma.Az enyém példáúl soha nem akadt.Ha nagyobb kijelzőre vágysz ott az E7.Nekem volt és bátran állíthatom meg voltam elégedve a felbontásával is.
A Store pedig mint máshol,a jó dolgokért fizetni kell.Ez így van az élet minden terén. -
spurika
senior tag
válasz
oceanearth #3990 üzenetére
Igen,az is szokott makacskodni.Mert ugyebár a nyugati országokban olyan olcsó az ingyenes mobilnet hogy őket egyáltalán nem izgatja bármilyen mértékű adat forgalom.
Nokia Maps frissítések érhetőek el.Utcanevek és hang utasítások.
-
spurika
senior tag
válasz
oceanearth #3988 üzenetére
Telepítettél esetleg valamilyen alkalmazást a közel jövőben?Rengeteg "net függő" van közte.
-
spurika
senior tag
válasz
karldergroße #3984 üzenetére
*#7370#
De mindent le fog takarítani a készülékről.Nem gond ha ovi suite progival csinálod.
A hard reset végét türelmesen várd ki,ez az idő függ a készüléken tárolt adatok mennyiségétől.Minimum 50% os legyen az aksi töltöttség.
Szerkesztés: jó az előző kolléga resete is -
spurika
senior tag
válasz
karldergroße #3982 üzenetére
Találkoztam már ezzel a problémával,C= és más készülékeknél.Nem fogod megúszni hard reset és újrahúzás nélkűl sajnos.Elkövettem sok mindent de 2 óra alatt sem sikerült megoldanom a problémát.E7 készülékeknél pedig a bill zár kavar be hasonlóképpen.Azokat csak frissíteni lehet.
-
spurika
senior tag
válasz
andris1602 #3979 üzenetére
Egy kis ebéd utáni szieszta
[link] -
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3969 üzenetére
-
spurika
senior tag
Milyen tipus a készülék?Ha van mód és lehetőség rá rakd fel a Belle rendszert.Valamint frissítsd meg a térképeket az Ovi Suite-on keresztül.Ha ezután sem működik beszélünk még a témáról.
Ja de hülye vagyok azt hittem az azonnali mobilos topik
Gondolom akkor C7,és valószínű hogy t-és ha még mindíg az Annát erőlteted. -
spurika
senior tag
válasz
Grafy12 #3894 üzenetére
Igen ezt én is tanusíthatom.6700 készüléknél ami régebben a barátnőmé volt ugyan ez a probléma lépett fel.Lehet nevetséges egy zsebkendő darabot rakta a hátlap és akksi közé.Aztán természetesen vékony öntapadós direkt telefonokhoz gyártott pára fogót ragasztottam fel a hátlapra.
Válasz:[link] üzenetére.
Nem véletlen írtam valamelyik nap hogy szemét.Legfőképpen mondom ezt annak tudatában hogy utálom a közösségi oldalakat.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3874 üzenetére
Nem csak a leányzó piszkál miatta.Az osztálytársának már megy tudod,és neki is kéne a redőny meg a többi ujdonság.
-
spurika
senior tag
válasz
benny23 #3865 üzenetére
Nem még de ha ilyen sablon dumák vannak,akkor nem is megyek.Hülyeségből volt már itt elég mára.Lumia fórumot nézegetem mert ismersz unom már a decemberi 700-ast.Eladni természetesen nem fogom akár csak a C7,családban marad.Tegnap bekapcsoltam megint az N95 8GB készülékem,felraktam töltőre megtörölgettem,és irány vissza a fiókba
Még mindig nem tudom mit kéne venni,vagy mi szerint kellene dönteni.Ha külső akkor Lumia 800 az tuti.Minek adtam el az E7-est,én címeres barom -
-
spurika
senior tag
válasz
benny23 #3839 üzenetére
Dehogynem,csak nekik nincs annyi felesleges sz@rságuk szerintem.Vagy fogalmam sincs mit jógáznak azon amit már 2 hete meg csinált a voda példáúl.Szerintem ezt nem is fogjuk meg tudni.Amúgy a Nokia szervízben ha kéred és garanciás akkor meg csinálják neked.Mondjuk sok múlik a szervizes hozzá állásán is.
-
spurika
senior tag
válasz
spurika #3836 üzenetére
Na egymásra mutogatás folyik.Nokia szoftver részlegről már 3 napja engedélyezett.Sokaknak már el is érhető.Előfordulhat hogy régiókra meg osztják a frissítést a túl terheltség miatt,vannak akik már le is töltötték a hivatalos verziót.Ha haza jön a gyerek el veszem tőle a C7 et,az is t-és és megnézem magam is.Majd ki írom nem soká.
-
spurika
senior tag
válasz
benny23 #3835 üzenetére
Felhívom az embert
Már tegnaptól
Már vissza küldték a Nokiának a t-mobilos verziót.A Nokia már tesztelte és ki is bocsájtotta,ez minden esetben így történik.Mert ugy ez egy szoftver amit ugyanúgy meg kell vásárolnia minden szolgáltatónak.Ők hozzáteszik az éppen semmirevaló ökörségeiket,visszaküldik a Nokiához és ha elfogadják már nyomják is ki.De fel hívom nektek az ottani spanomat is. -
spurika
senior tag
Igen tudom,csak unom már a 700-at,a C7 et márciusban vettem neki adtam a nevelt lányomnak júliusban.Akkor vettem az E7 et amit november végén el adtam.Decemberben vettem a 700 at de már unom.Nem tehetek róla ekkora idióta vagyok.Ha 1 telefon 6 hónapnál tovább van nálam akkor már az asszony minden nap méri a lázamat
Tudom hogy nem lennék annyira boldog vele,de rohadt jól néz ki.kp78 #3832# üzenetére:szeretnék valamit ami új és különleges.Természetesen symbiant,csak nem találok ami tetszik is és többet tudna azoknál amik már voltak.
-
spurika
senior tag
válasz
oceanearth #3821 üzenetére
Azt szerettem volna meg értetni a kollégával hogy már 2 hete le írtam mi mikor várható.Nem szoktam hülyeségeket firkálni ide ha nem vagyok benne 100%-ig biztos.
A fenti információkat nem a piacon,napilapokban és roppant magasan kvalifikált üzleti eladóktól hallottam.Hanem olyan emberektől akik magasabb és sokkal kényelmesebb székből csücsülve látják a világot.Mind Nokia és szolgáltató terén is,és természetesen a barátaim,ismerőseim.De ne szemeteljük tele ezt a jó kis topicot,inkább tekintsétek meg ezt a videót. -
spurika
senior tag
válasz
Dylan70 #3815 üzenetére
Pont ezért mondom hogy vakítottak.Mikor 7.én meg kapták azt irták és mondták hogy 2 hét,nézzük csak meg mit ír a naptár ma?.Azt meg hogy egy t-pontban lévő popsi buksi akinek éppen semmi köze nincs az egészhez ráadásúl nem is értenek semmihez az egy külön dolog.Haverom E52 esén a netet sem tudták be állítani.9 kapcsolatot adtak meg,1 órát szórakoztak vele és a 9-ből 1 sem működött mikor el engedték.A saját tesztelésről meg annyit hogy nehogy már ők bírálják felül a szoftver fejlesztőit mikor van köztük olyan aki most lát Symbiant elösszőr.Nevetséges.Csinálom már egy ideje tudom mit beszélek.
-
spurika
senior tag
Ha a Lumián nem a Bing hanem a Nokia Maps-ot használod én tesztelgettem szinte tök ugyan az.Ha van is különbség az a hardver miatt van.De azért azt se felejtsük el ám hogy olyan térkép szoftver van a birtokunkban ami jó ideje ingyenes már.Én úgy gondolom hogy kényelmesen fel veszi a versenyt egy pár fizetős szofttal.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3746 üzenetére
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3743 üzenetére
Ilyet azért ne mondj.Rá leszel kényszerülve úgyis előbb utóbb valamiért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged