Új hozzászólás Aktív témák
-
littlejohnny
aktív tag
válasz
old rocker #4841 üzenetére
Hmmm... akkor eddig nekem ennyire nagy makom volt az eddigi kozel 2 evben? Meglehet...
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
old rocker #4817 üzenetére
Annyira talán nem is kell megszaladnia
, lehet kapni már egészen jó ár/értékű tableteket is. Egyik barátom egy ilyet vett: http://myaudioworld.com/tabletpc/series-708ag/. Meglepően jó minőségű, igényes anyagokból, megfelelően összerakott készülék, technikailag is rendben van: gyönyörű IPS kijelző és gyors dual proci. Asszem 40e körül lehet kapni a MM-ban.
A tablet is egy racionális döntés, ha elég napközben a teló méret, estére pedig a nagyobb. Bár éppenséggel az említett haver olykor napközben is magánál hordja, annyira kompakt méretű, h simán elfér egy kabát belső zsebben (ezért ragaszkodott a max 7" mérethez).kyru74: én csak javasolni tudom az LG 4x-et, 85 körül lehet kapni újonnan, bár nem tudom mennyi a kereted rá. A kínai webshopokat sztem felejtsd el...
karldergroße: biztos jó cucc, bár én egy 4"-ért már nem dobnám el a C7-et. Radikálisabb váltást szeretnék.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #4817 üzenetére
Ha van T-s vezetékes neted, -vagy ismerősödnek-, és lejárt a hűsége, vagy 60 napon belül jár le (vagy újat köt), akkor a Samsung Tab2 7" nagyon jó áron (24*990) van a T-nél. Bár lehet, hogy febr.1-től már nem is lesz.
-
edemke007
tag
válasz
old rocker #4809 üzenetére
Szia!
Bocsánat, de este tényleg szét szórt voltam. Kiskunfélegyháza környékén kellene.
Vagy esetleg itthon működő, minden USB kulcs nélküli SL3 törő program.
-
quailstorm
félisten
válasz
old rocker #4803 üzenetére
Pont eltaláltad, 14 éves kislány olyan fürgén nyomta a 3,5colos iPhone alló qwertyjét hogy csak néztem. Én azt a betűt se találnám el amelyiket szeretném. Máskor is sokakat látok droidon álló qwertyvel.
Mindössze az a baj hogy a tizenévesek nagyon leszarják a Nokia symbianos mobiljait, tehát jó a meglátásod, maradnia kellett volna. -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4788 üzenetére
Félre ne érts, egyáltalán nem azért írtam, hogy baj lenne, hogy ilyen lett ez a topic, csak egy észrevétel volt, ami megmosolyogtatott. Egy majd 3 éves telefon topicja szerintem már nem lehet másmilyen és ez így van jól. Plusz engem szórakoztat, ha nem baltával nyesett szöveget olvasok, még ha itt a fórumon is. Ha ezért valaki beszól, szerintem az őt minősíti...
A topicoc többsége már tényleg kihalt, de az aktuális dolgokkal kapcsolatosak azért eléggé szoktak pörögni. Mostanában én is csak ide szoktam benézni, de ha majd lesz időm win8-at telepíteni, esetleg ssd-re átállni, akkor szerintem majd találok itt hasznos infókat. Meg hát ez egy IT fórum, szóval az én szememben inkább infószerzésre, segítségkérésre van, mint tényleges eszmecserére. (kivéve a C7 topic)
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4786 üzenetére
Kicsit kezd átmenni ez a topic valami nosztalgikus kiscsoportos beszélgetésbe
Bár igazából az a csoda, hogy még él, illetve azért elég ritkán jönnek olyannal emberek, hogy megint elromlott valami a telón, szóval ez inkább dícséretes.
Amúgy csak, hogy csatlakozzak, én még most is meglepődöm néha, hogy mennyire hozzámnőtt ez a teló. Lehetne gyorsabb, lehetne picit nagyobb a kijelzője, de azért eléggé ott van a szeren és egyszerűen jó érzés használni. A fémet és a gorilla glass-t azért elég jó dolog tapogatni.
Egy HTC Desire C-t is használok most (kötelesség, nem én választottam...), de nem cserélném el. Pedig a C7 már több mint 2 éves és újonnan is olcsóbban vettem mint amennyibe most ez a kis htc kerül...
Ennek ellenére azért engem a Windows Phone nagyon csábít és ha tehetem, lehet, hogy egyszer elcsábulok egy Nokia 820-as irányába. Csak éppen horror áron van és nincsen rá Opera böngésző... -
adp
őstag
válasz
old rocker #4753 üzenetére
na pont ezért mert fizetős.... nem vágom mi a hiba, windowsmobile-nál anno minden elsőre ment...
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #4717 üzenetére
Ez csak az FP2 hülyesége. Belle Refreshnél továbbra is két kattintással lehet váltani qwerty és alfa-num. között.
-
quailstorm
félisten
válasz
old rocker #4655 üzenetére
A Nokia 700, de igazából a Nokia 808 az übermax abból amit jelenleg a symbian tud. Az oprendszer a jelenlegi rendszerek közt a legoptimalizáltabb, lefordított programjainak kódja közel áll a gépi kódhoz, nem használ emulátort, és ramtakarékos. Kb hasonló szintig optimalizált mint az iOS, csak sokkal nyíltabb. Elég kis HW skálán fut jelenleg, ha azt nézzük, fejlesztői szempontból 3. Nokia 500, nincs GPU 1GHz, Nokia N8 680MHz 32MB-os vidkártya(saját ramja van úgy mint a többi telefonnak!), Nokia 808 2x128MB VRAM 1,3GHz. A többi csúcs Nokia pl a 700-as 1db 128MB-os VGA-t tartalmaz. Pl Galaxy S-en elég nagy gond ICS-nél JB-nél hogy 512MB RAM, van és több mint 64 MB azonnal elmegy ebből a VGA-nak, több mint 64 a kernelnek, mi marad? Szerencsére elég erős ahhoz hogy gyors legyen, határeset.
A Symbiannal az a gond hogy le akarta váltani a Nokia 2009-ben. De nem hozta meg a Maemo az átütő sikert. Lemaradt a fejlesztésben, és kétségbeesett kaparásukban csak egy olyan felületet alkottak meg elkésve, ami először váltotta ki bennem a "venni kéne egy tapperolós telefont" érzést. Mindez az akkor új Galaxy S2 és iPhone 4 után, egy Nokia 701 volt...
Mivel a Symbi ennyire optimalizált, az al ARM architektúra, avagy az utasításkészlet sem mindegy. Így is követtek el hibákat, mert van OMAP 1710-es modell Symbian 8.1-el, miközben ARMv5-ös, de az új utasítások nem használhatók. Így járt az N95 is. Jórészt ARMv5 módban fut, pedig az összes S60v5 modellnél erősebb az OMAP2420... Ráadásul S60v5-nél meg megint nem volt GPU, mert felmérték, hogy az N95 szériája alapján nincs rá igény...
Tehát újra kellett volna írni a symbiant úgy, hogy elveszik az összes addigi már lefordított alkalmazással a kompatibilitás. Húzós nem?(bár már többször meglépték, sőt, egy kezelőfelületváltás hazavágta a kompatibilitást)
Viszont mire erre rájöttek(2010) már késő volt, a kiröhögött iOS és android sok pénz beletáplálása után felmosta a padlót a Nokiákkal. Óriásit buktak, nem volt pénz fejleszteni, jött Ballmer és halálra ítélte a Linuxot meg a Symbiant.
Ha emlékeztek, akkor jött ki ARMv7-es telefon Symbiannal, azzal a verzióval, ami ARMv6-ra volt írva. Azokban OMAP3430 volt, akár az N900-ban. Sony Ericsson Vivaz, Satio, vagy Samsung Omnia HD(i8910). SEMMILYEN app nem volt rájuk telepíthető. Tekintve hogy az ARMv6 assembly nem megy rajta, a rendszer meg csak addig volt portolva hogy bootoljon. Volt ez az S60v5 korszakában.
ARMv6-on viszont a legerősebb cucc a 808, a dual videókártyájával. Az darabonként kezel 20 megapixelt, gőzöm nincs hogy hozzák szinkronba őket, de ennél gyorsabbat még sehol nem láttam képnagyítás terén. Ehhez képest Galaxy S2-n nagyítasz, pixeles, vársz, mondom vársz, betölti(még 2.3.6-on volt ez). Ahha, jólvan. Úgyhogy a Nokia megtette így is amit tudott, óriási respect nekik. Ugyanis se a Belle FP-k re, se a Meegoo harmattanra nem volt engedélyük, sőt kifejezetten tiltotta a megjelenést Ballmer.
Mellesleg a Symbian valami ok folytán nem támogatja csak a 640x360 felbontást. A Nokia 5230 C5-03 kategóriában álomszerű, a 808-nál már gyenge.
Appokat meg azért nem írnak rá mert be van jelenve hogy vége a platformnak. Persze attól még százmiliók járkálnak symbianos telefonnal, de mindegy...
Multitask meg nincs androidban, és nem is lesz. Ellenkezik a rendszer alapelveivel. Bizonyos feladatok, amik egy symbianhoz szokott embernek alapok(pl x-plore-ra visszaváláts NEM 10 másodpec hanem AZONNAL) max 600magnál 500GB RAMmal lesz reális és megvalósítható. Emulátorra nem építünk rendszert mind mondottam volt.
Ez az ARMv6 viszont nem összetévesztendő a droidos ARMv6-tal. Hagyján hogy emulátor, de a droidban arról szól az ARMv6 hogy szar legyen. Az opcionális FPU-t szeretik kihagyni. Sőt, még olyan droidos cuccot nem láttam amiben van. Bár igaz az MX playerhez van ARMv6 FPU kodek a play áruházban, és Raspberry pi megfelel a dolognak. Csak az nem telefon. Nomeg ha egy ARMv6-os telefonban a GPU 4MB RAMot kap, akkor az már főzött ROM. A teljesítményt meg ne részletezzük.
Személy szerint őszintén remélem hogy vala még előkerülnek a Symbi forrásai, és készül egy port ARMv7-re. Túl sok potenciál van benne. A Maemo-ban is volt, de az elmeegoosodás nem jött be. Nem kellett volna kidobni a GTK-t, és a Sailfish sem lesz jó, hiába lesz benne dalvik VM. De nem lesz asztali kompatibilis ablakkezelő, és nem debian alapú. Pedig ezek N900-on megkönnyítik a portolást.
Apropó Sailfish by Jolla. Igen lesz benne dalvik VM, és kijön N9-re. Ez azért jó, mert megmutatják az elméletem a világnak. Nem kell mindent emulátorban futtatni. Miért kell pl a felületet és a telefonkönyvet? Hogy 10 másodpercig töltse egy samsung galaxy pop plus? Viszont megmarad a lehetősége a gyengébb képességű fejlesztőknek, hogy a szárnypróbálgatásaikat egy VM-ben folytathassák. De attól a teljesítmény gyatra marad.
(ha olyan jó ötlet lenne a droid, akkor a windows már régen java alapokra épülne... ja és laggolna)
-
#hpq
aktív tag
válasz
old rocker #4691 üzenetére
Rendben, köszi a választ. Keresek akkor az áruházban egy ilyen alkalmazást. Ez a vékony csíkok a kijelzőn, de nagyon halványan alacsony fényerőnél előfordul, hogy kijelző hiba lenne? Igazából annyira nem feltűnő, hogy én is csak véletlen vettem észre.
-
sunone
aktív tag
válasz
old rocker #4679 üzenetére
apuka, ha legközelebb linkelgetni teccik, tegye fő a szemüvegét!
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #4678 üzenetére
valamit elqrtam a linkelésnél, na mid1
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Azért fogadjuk el, hogy millióféle felhasználói szempont létezik...
Elismerem, hogy a gyártók az igényt inkább teremtik, és nem csak kiszolgálják - de ez már a marketing része a dolognak (ami mögé azért tartalom is kell, enélkül nem lennének sikeresek bizonyos divatos sorozatok - Galaxy S széria, stb.).Nekem még elketyeg egy ideig a C7, reálisan pénzkidobás lenne most váltani, egyelőre még nem is tervezek azonnal. De arra is kell gondolni, hogy most még el lehet adni a készülékemet olyan 25 ropi körül...jövőre már ennyiért sem. Mindenesetre meghirdettem, ha elviszik, akkor az egy jel, hogy váltani kell.
De ha még hónapokig rajtam marad akkor sem leszek elkeseredve.
A 4 magot és társait én is túlzásnak tartom, de létezik azért olyan normális alternatíva a C7-re, ami Ft-ban nem 6 számjegyű kategória és mégis előrelépés. Az összes rendszernek meg van az előnye-hátránya, mindenki mérlegelhet, h számára mik ezek. Én valszleg Androidra váltok majd és lehet, h eleinte kiakadok esetleg 1-2 dolgon, de egyéb paraméterek, v. beállítási okosságok viszont majd mosolyra fakasztanak. Hozzáteszem, alaposan meg kell ismernem a rendszert, h mindent ki is tudjak használni, ill. hogy akár esetleg érdemi kritikát tudjak megfogalmazni.Engem az alábbi tapasztalatok késztettek elgondolkodni:
- sajnos lépten nyomon azt látni, hogy érdekes, új appokat már csak Android-ra és iOS-ra hoznak ki (esetleg Win-re, de az sem mindig jellemző!)
- korábban én is úgy gondoltam, hogy a 3,5 coll ideális, nem kell nagyobb kijelző, de be kellett látnom, hogy könnyű megszokni a jót, volt szerencsém 4 és 4,5 colos készülékekhez is és már a 4 colost sem találtam akkorának. Az 5 col környékiek azért már valóban féltéglák, de meglepetésemre még egy 4,8-as Galaxy S3 sem volt annyira kényelmetlen, sőt, inkább az előnyeit élveztem a nagy kijelzőnek. Sok funkciót még azon is meg lehet egy kezes használattal oldani, bár tény, h összességében többször került elő a másik kéz is, mint jelenleg a C7-nél. Mindenesetre sokkal kevésbé fárasztó mondjuk egy 4,3 colos, HD felbontású kijelzőn olvasni.
- sokat netezek mobilon, otthon sokszor nem is kapcsolom be a gépet, hanem csak a telefont veszem elő. Nagyon sokat olvasok így, imádom a különböző híreket, cikkeket, tájékozódni az általam kedvelt témákban. A C7 böngészési élménye erős közepes - persze eddig is el voltam vele, a korábbi Nokia 6300 után pedig maga volt a mennyei manna, de azért ebben már manapság sokan lekörözik a Symbiant. Egy Index oldal még betöltődik rendben, olyan sebességgel, amilyennel, ez még viszonylag elmegy. Sima hírekhez jó. De beágyazott videókat nem tudok normálisan lejátszani, ill. 10-15 háttérben megnyitott megnyitott fül mellett már nem sima az egyes oldalak böngészése sem (pl. az említett Index alul lévő magazinjainak lenyitása, stb.)Természetesen ezeknél nagyobb bajom az életben ne legyen
, szóval el vagyok én azért a C7-tel, de miért ne próbálnék ki mondjuk egy Xperia S-t, ha lehet?
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #4668 üzenetére
Akkor szerencse, hogy nem jött FP a C7-re. Maradok ennél.
Egyébként most jár le a hűségem a telenornál, azon gondolkodom, hogy függetleníttetem és megtartom a telefont. Ugyanis a mostani választékban nem találok olyat, amiért komolyabb pénzt adnék.
Talán egy ZTE Blade lll - kemény 9000,- Ft-ért második készüléknek....
Tudja valaki, mennyiért és hogyan függetlenítik a telefont a norvégok? -
szp1
addikt
válasz
old rocker #4657 üzenetére
jaj, az egyébként agyrém, hogy a billentyűzetet nem lehet csak kerülő úton cserélgetni... de anokájland okos mérnökei tutták, hogy nekünk így a jobb, hiszen a macskák is qwertyvel esemeseznének...
Ezt most nem értem...a belle-ben két tapizással visszamehetsz alfanumerikus bill.-re, és úgy is marad...de lehet, hogy én értelmeztem rosszul a hsz.-t.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #4657 üzenetére
-
kp78
addikt
válasz
Teljes mértékben egyetértek Veled.
Nem szabadott volna eldobni ezt az op.rendszert, bár a legutóbbi frissítés (pl. bill.módosítás) már a lehető legrosszabb irányba indult.
Egy csomó dolgot tud alapból a rendszer, amit a többi csak külső programmal.
Amúgy ma kaptam egy iPhone5-öt pár hétre használni. Gyönyörű külső, szép, gyors animációk, de ennyi.
Az az ikonhalmaz főképernyőnek, nagyon nem bejövős.
Előző ember benne hagyta a tel.számait, és nincs olyan, hogy minden kontakt törlése
A gyári beállítás visszaállítás ki van belőle gyomlálva, így az nem játszik.
Azt hiszem ennyi volt az ismerkedésem iOS-szal, vissza is adom. Ilyen rövid idő alatt még nem tettem le új telefont, ami a közelembe került.
Ennél még a zöld robot is sokkal jobb -
badmad
senior tag
válasz
old rocker #4634 üzenetére
Végül is nem vitatom ....
-
badmad
senior tag
válasz
old rocker #4626 üzenetére
Ebben azért ne legyél olyan biztos,hogy nem a netről rántják le mert a navifirm is a netről szedi le a frissitést és szerintem ezzel csinálják.Utánna pedig a phoenix nevű progival tolják fel ami a nokia hivatalos szervíz progija.De simán letölthető a netről.Évek óta ezzel csinálom a frissítéseket minden külőnösebb gond nélkülBeleértve a magyarításokat is..A lényeg inkább abban van szerintem a "házi" frissítésnél hogy stabil xp oprenszeren csináld és persze betartva a lépéseket.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #4579 üzenetére
Ez a felsorolásos módszer is android módszer,van 1céges SE live with walkman, abban is igy van,de nem jobb mint a 701 alfanumerikus t9-cel. pedig nyomok rajta sok smst,de nem bírom jobbnak találni,mint a 701 szövegbevitelét.
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #4578 üzenetére
P.s.: egyébként a qwertybe belevittek egy olyan új ötletet, írsz egy üzenetet, ahogy leütöd a kezdőbetűt, megjelenik a billentyűzet felett egy felsorolás a lehetséges szavakból, amit scrollozni lehet. Elvileg gyorsíthatja az SMS írást.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #4576 üzenetére
Nekem 701 van, szerencsére még nem frissítettem,most meg ugye vissza is vonták a frissítést,de akkor nem is várom vissza,mert nekem a csak qwerty nagyon nem kell.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #4574 üzenetére
Jól értem, hogy az fp2-ben már nincs álló alfanumerikus szövegbeviteli mód?? Én smst a mai napig úgy írok,t9 szótárral. Nekem ez vált be leginkább. Ha ez tényleg nincs már, akkor sosem lesz fp2 a telefonomon,és én is megrángatnám azt az okos mérnököt.
-
#hpq
aktív tag
válasz
old rocker #4568 üzenetére
Köszi a segítséget, én voltam a retard. Úgy emlékeztem, hogy a kijelzővédőknél lehet beállítani és eszembe se jutott, hogy a beállításoknál megnézzem.
-
Grafy12
aktív tag
válasz
old rocker #4407 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, hogy hova teszi a felvételeket. Az a bajom, hogy míg eddig az összes verziónál belépve a videókhoz ott sorakoztak a felvételek, addig itt file kezelővel kell utánna kutatni sokkal több érintéssel. Kényelmetlen és nem felhasználó barát .Qrvára idegesítő, hogy felveszek valamit és az nincs bent a videóknál, akkor mi a fenének a videók ikon?
-
karldergroße
senior tag
válasz
old rocker #4408 üzenetére
Én feltelepítettem, átírta a Nokia Pure betűtípusomat a régire, felzabált egy halom helyet, mindenféle hülye regisztrációt csináltatott, erre letöröltem.
Nem ajánlom.
-
Xantomas
őstag
válasz
old rocker #4408 üzenetére
Én bugzó, új C7-es felhasználóként telepítettem, de ahogy előtte nyomkodtam (mikor még apumé volt a telefon) nem lett lassabb.
Igaz, a c6-00 után így is, úgyis hasít.
-
Sanya1981
tag
válasz
old rocker #4377 üzenetére
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4377 üzenetére
Hát nekem még sose volt gondom otthoni frissítéstől. Amikor valami gon van, akkor meg szervízben mindig a szoftverfrissítés az első, de 99%-ban nem használ semmit.
Ha pedig kiüttetted, akkor jobb elkerülni a szervízt, mert ha észreveszik, hogy függetlenítve van, akkor ugrik a gari. (egyébként meg ha szervízbe vivés előtt visszarakatod a simlock-ot, akkor nehezebb kiszúrni)
A szervízes max akkor tud jó lenni, ha ott nem a szolgáltatói, hanem a független szoftvert rakják rá, de ehhez vagy ismerni kell a szervízest, vagy nagyon jófejnek kell lennie, mert papírforma szerint nem tehetnék meg. -
attisx
addikt
válasz
old rocker #4374 üzenetére
A kártyafüggőségnek tudtommal semmi köze a firmwarehez, szóval egy HR-től nem áll vissza a simlock.
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #4366 üzenetére
Megfigyelésem szerint a Nokia Sleeping Screen-nel kb 20%-al többet fogyaszt a telefon.
Vissza is álltam a normál képernyővédőre. -
Dhampir
félisten
válasz
old rocker #4362 üzenetére
Nálam az E61 a nagy túlélő, öt és fél éves életkorával.
A Symbiannak csak egy baja van: az, hogy nagyon jó.
-
Dhampir
félisten
válasz
old rocker #4359 üzenetére
+1
Az egyszerűségben a nagyszerűség, főleg akkor, ha a cifrázás a könnyű és gyors használhatóság rovására megy.
Látogass el a Symbian forever topicba is.
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #4356 üzenetére
Konkrétan a (még) meglévő Symbian júzereket próbálják/próbálnák terelgetni a winfosfón felé...
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #4355 üzenetére
Egyébként a nokia fórumon valaki elég gorombán kifejtette azt a véleményt a bellével kapcsolatban, amit én is fejtegettem; kiknek a kegyeit keresi a nokia ezzel a szoftverrel.
-
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4353 üzenetére
1984-t az USA a felső 1% védelmében már kezdi megvalósítani. Mi még az Állatfarm négy láb jó szintjén bukdácsolunk. Az iwiw, facebook-s baromságok olyan szintre jutottak, hogy a birka önként és dalolva tölt fel magáról szinte mindent.
"Ezek persze jelenleg elsősorban fogyasztási szokásokról való tájékozódásban manifesztálódnak."
Már 10 éve is 30 napig visszamenőleg volt nyilvántartás arról, hogy egy netes előfizetés merre kóricált az elektronikus világban. Előbb-utóbb egyénre lebontva egyetlen lehívással feltérképezhetővé válunk adófizetéstől a politikai szimpátiáig."Most ünnepélyesen megfogadtam, soha, semmilyen programot nem telepítek házilag, nem is frissítek."
Ilyet időről időre én is teszek, aztán befut egy olyan alkalmazás, amire addig pislogok, míg győz a kíváncsiság. -
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4349 üzenetére
Többen jelezték a nokiaprogramok fórumán, hogy a M. Apps törlése után belassult a készülék, így fel se merült bennem, hogy feltegyem. Te legalább megszabadultál a felesleges T-s szeméttől.
Van vagy 5GB-nyi mp3, jpg stb. a C7-n, amíg ezeket visszamásolgatnám, sw-ket telepítgetném, több órányi szórakozás.
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #4340 üzenetére
Jól esik ilyen visszjelzéseket olvasni.
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #4329 üzenetére
Egyre inkább az az érzésem, hogy a Star Trek Borgja előbb lesz valóság, mint hinnénk. Sajnos a scifi-vel ellentétben, nem a dicső Csillag Flottánk legfőbb ellenségeként fognak megjelenni (a messzi Delta kvadránsból), hanem mi, az emberiség, fogjuk önként és dalolva megalapítani a "nulladik kollektívát"...
-
sunone
aktív tag
válasz
old rocker #4323 üzenetére
Így voltam én is a bellával... Nem voltam vele elégedett, s mikor már hétköznapi használattól (böngészés+zenehallgatás) is újra-újraindulgatott, elég lett.
Újrahúztam egy főzött rommal..,
nos, nagyságrendi minőségi javulást tapasztaltam, minőség, gyorsaság, minden szinten. Kibővített widget lehetőségek, témaanimációk, bőséges ram, javítások.., nagyon megérte, újra szeretem használni a C7-est, érdekes és szép lett. -
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4321 üzenetére
Anna mérőjéhez ezek fasorban sincsennek. Egy van, ami pontosnak tűnt, de az meg igénytelen: B. Alert.
-
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4318 üzenetére
Többet fogyaszt mint a B. Info, de a Monitor-ral és az Info-val is az a bajom, hogy az utolsó 20%-nál rosszul tippel. Plusz 1 óra képernyőhasználattal több van az akuban, mikor ezek szerint már végjáték.
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4314 üzenetére
Az a fura, hogy a Sleeping Screen akkukijelzése is az Extra Buttons-t igazolja
Nah, de most megnézem, hogy mikor lövő ki magát a telefon és előtte mi mennyit mutat. -
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4310 üzenetére
"a szűkülő megák azért elvileg nem azt szolgálják, hogy gyorsabb legyen a telefon"
Akkor félreérthetően fogalmaztam. Minél több sms-t stb kapok, annál kevesebb marad a tárhely, mivel ezeket nálam a c-re menti. Persze ha takarítok, akkor nem fogy olyan ütemben a hely."Nekem egy millivel sem gyorsabb a deBella."
Kikapcsoltad a témahatásokat? Mert anélkül bőven gyorsabb nálam, mint Anna volt. -
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4308 üzenetére
Ahogy olvasgatom ez már jó ideje nem kategória kérdés. A mostani 4 magos félnapos csodákra is ezeket a csihi-puhi meg dirr-durr baromságokat pakolják, hogy a facebook nemzedék igényesen szórakozzon a metrón vagy a Mekiben. Amit bánna a franc, ha én meg tudnék szabadulni tőle és nem ragaszkodna a tárhelyemhez.
Tyren kérdezte korábban, hogy minek a c-n nagyobb szabad hely. Ha nagyobb számú sms-sel stb. babrálok, akkor bizony olyan szépen fogyasztja a c-t, hogy csuda. Ilyenkor számít az az 50-60MB is amit ez a sz@r foglal.Zárójelben jegyzem meg, nem vagyok játékellenes, bár ami telepítve volt és tudtam, töröltem. Engem az Angry Birds sem fogott meg. De a Cut the rope-pal elcsapom néha az időt.
-
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4305 üzenetére
A spártai fiút én is elfelejteném, ha lehetne, de az a T baromsága.
A Battery Info-t szoktam meg végül, nagyjából még 1 órát lehet babrálni a telefont, amikor szerinte már vége. Ez abból adódhat, hogy az 1200-s akut 1125-nek látja (701-s nagyobb akkuját is 1125-nek). Úgy vettem észre, kevesebbet fogyaszt, mint a B. Monitor.
A galéria képeinek nagyítását elcseszték, ahogy láttam az FP1-ben javították, de azt meg nem adták ki C7-re. Ezért hackelni meg nem fogok.
Nekem az alap képernyővédő tetszik, alig fogyaszt hála az Amoled-nek. -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4300 üzenetére
Mert nem kell semmi gombot megnyomni, ha csak rá akarsz nézni a telóra, hogy menni az idő. Mutatja az akku töltöttségét, időt és dátumot, valamint ha esemény van, vagy bármi fontos és ehhez nem kell nyomogatni a telót. (a legegyszerűbb képernyőt használom, csak az óra van, meg körülötte egy kör, ami teljesen zöld, ha fullon az akksi és egyre nagyobb része kék, ahogy merül le)
Amíg nem próbáltam én sem tudtam, hogy miért jó, de most pár nap után tetszik. Bár lehet, hogy csak az újdonság varázsa...
De mivel ingyenes, szerintem egy esélyt megér. -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4295 üzenetére
Ezek szerint használsz Business Caledart? [link]
Időtlen idők óta szemezek vele, de nem tudom eldönteni, hogy tényleg kell-e, illetve mennyire terheli a telót, hogy ez is rajta van. Vagy ez nem fut állandóan a háttérben? Nem lassab, mint a gyári naptár?
Ez se húzós összeg, de azért már pont annyi, hogy meggondolom és általában egyik nap arra jutok, hogy na mindjárt letötlöm, de mire másnap a telóhoz érek, addigra már meggyőzöm magamat, hogy úgyse kell és mi van ha belassítha a rendszert. Így is akadozik néha -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4281 üzenetére
Amúgy az óra gondjára van két widget is, a simple clock és a pure simple clock, vagy valami haosnlók, de mindkettő azt a problémát oldja meg, hogy lesz egy normális méretű, kevésbé design-os, de funkcionális órád. Még kisebb is, így több hely marad majd.
Én megvettem a Simple Clock nevűt. Ezzel egy kis trükközéssel átlátszó hátteret is lehet varázsolni, bár nem minden háttérképnél jön össze ahogy eddig próbálgattam. Csak akkor működik jól, ha olyan a háttérképed felbontása, mint a teló képernyője állítva. (a gyári hátterek többsége akkora, hogy fektetve is meglegyen a pixelszám és azokra nem sikerült ezt megoldani)
Szóval lényeg, hogy egy próbát megér, nem vészes összeg.
Annyi hátránya van, hogy első rábökésre a widget beállításaihoz visz, nem az órára, de ha ott vagy, akkor az órára bökve, az órákhoz, csengésekhez, a dátumra bökve, a naptárhoz. É kiraktam külön ikonoknak ezeket, így nekem elég bejövős -
datolya
csendes tag
válasz
old rocker #4286 üzenetére
Hali!
Fel kéne tenned az APP STOP-ot, tovább fogja bírni az aksi, nekem már 4-5 napot is elmegy így. Ugyanis a háttérben rengeteg minden működik, amit nem látsz és az app stoppal ezeket ki tudod kapcsolni.
-
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4281 üzenetére
"az EA, a Millions Dollár"
Ezeket le tudtam takarítani. Mind a két módon próbáltad? Volt amelyiket hosszan nyomva a menüből nem lehetett, azt a telepített programokból engedte csak. Nálam már csak a spártai fiú fogja a helyet, de a menü legaljára süllyesztve legalább nem látom."Az irodai rész nekem feltétlenül kell"
Ezek kiváltására tökéletes a Picsel Smar Office. Pdf-től docx-ig kezel mindent. -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4282 üzenetére
Amúgy annál is megvannak azok a bug-ok, hogy pl ha belépek a menübe és keresni akarok, akkor ha feljön a billenytűzet, akkor a plusz gombok nem tűnnek el, hanem ott virítanak a billenytűzet előtt és működinek is ha rájuk bökök. Ellenben ami alattuk van a billenytűzeten gomb, azokat így nyilván nem tudom elérni. Elég idegesítő.
Én csak 1-2 napja használom, de ahogy jönnek elő a bugok, úgy egyre kevésbé tetszik. Bár kétségkívül hasznos. -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4276 üzenetére
A régi óra widgetet én is nagyon visszasírom nem értem miért nem csinálja meg valaki, én akár fizetnék is érte. Gondolom nem lenne hűdenagy meló kiszedni a régi programból és valahogy külön progiként megcsinálni. Bár ki tudja...
Nekem 205MB területem van a C: -n, de igazából nem tudom mire használnám a többit. A programokat a "nagy" memóriába teszem, "Elfogyott a memória üzenetet meg nem is emlékszem, hogy valaha dobott-e ki, pedig néha 8-10 program is fut párhuzamosan (mondjuk azért attól már rendesen belassul és tisztítani kell).Én felraktam egy ilyet, 1-2 dologra megoldást nyújt. Pl a %-os akksi
[Belle Extra Buttons] -
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4276 üzenetére
Vaterát Annán se tudtam leszedni, az nem foglal sokat. Amivel a legtöbbet nyertem, az az Adobe Reader LE, Quickoffice és a gyári fotók lepucolása C-ről. Spárta hősén kívül a többi játékot le tudtam szedni. Plusz az Ms Communicator-a ment a levesbe.
"A böhöm és hülye kinézetű digitális óra" nekem tetszik, dátumot a jobb alsó sarokban jelzi. Naptárnak viszont már kell ikon. Energiatakarékos vagy offline módra meg bekapcsológomb, ez tényleg megszokás dolga. A %-os aku hiányzik nekem is, de ha nincs akkor meg kell barátkozni egy Battery programmal.
"És igen savallom a frissítéssel elvesztett 100 MB-ot."
Ezt nagyrészt a T-nek köszönhetjük, náluk letörölhetetlen a spártai fiú, ami alalpból elvitt 50-60MB-t."Bellével nekem másfél óra alatt minimális használattal 5%-ot merült"
Pislogtam én is, de kikapcsoltam a BT-t és menyugodott a rendszer. Ugyanannyit bír, mint Annával."Egyelőre azonban visszasírom Annát..."
N8 topic-ban van link, hogyan tudsz visszatérni rá C7-n is. -
karldergroße
senior tag
válasz
old rocker #4273 üzenetére
Nekem 250,1 MB
-
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4273 üzenetére
Némi takarítás után 249 MB.
Ezt megnéznéd:
fotók esetében Annán volt egy nagyítási csúszka, Belle-n ezt nemcsak kivették (kameránál zoom-hoz bennehagyták), de csökkentették a maximális nagyítás mértékét is. Kézzel hiába nagyítok egy részletet, ha az nagyobb mint a Belle gondolja, visszaugrik alap méretre. Ez másnál is így működik Belle-n? -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4251 üzenetére
A programok kompatibilitásáról érdemes megkérdezni a fejlesztőket. A fizetős programoknál azért vissza szoktak írni.
A piros gomb ugyanúgy működik, egyből kilép belőle és be is zárja.
Ha viszont van a közeledben C7 Belle és nem érzed, hogy neked az kéne, akkor szerintem nem is érdemes gondolkodni. Hagy el és ne is gondolkozz rajta. Majd ha egyszer megadja magát a teló és szervízbe jutna, vagy csak neked kéne valami miatt újrarakni a rendszert, akkor már úgyse lesz min gondolkozni -
datolya
csendes tag
válasz
old rocker #4247 üzenetére
Hali!
nincs piros gomb, bal alsó sarokban van egy nyíl és azzal. vagy a jobb alsó sarokban a "háromvonalas" -ra nyomsz és a listából kiválasztod a kilépés menüt.
-
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4242 üzenetére
Setting Bar megy Belle-n. deBellából csak nem Bella donna lesz?
-
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4239 üzenetére
Szerintem csak gyári. Ha bele lehet nyúlni, arra még nem jöttem rá, hogy hogyan, pedig jó lenne, mert kicsit kihasználatlannak érzem. Tele lenne lehetőséggel és alig most alig használja ki. Pl egy normális akkutöltöttség kijelzés ott pont jól jönne.
-
gabor_01
senior tag
válasz
old rocker #4225 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek
-
Daffni2
addikt
válasz
old rocker #4222 üzenetére
Viszont, még mindig nagyon kell vigyázni, mert Qrva jó telefon
-
gabor_01
senior tag
válasz
old rocker #4222 üzenetére
Valóban nem tragédia. Ez legyen a legnagyobb baja
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #4205 üzenetére
Természetesen,
vanlesz! -
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4169 üzenetére
Némi takarítással azért bőven 200MB felett tartható a C. A Spárta demo mérete a store-on 46MB-t, attól szívesen megszabadulnék.
De a Belle mellett szól, hogy valóban gyorsabb Annánál. Viszont az is igaz, ha elégedett vagy a jelenlegi sebességgel, sw-rel stb, akkor felesleges. -
dewil666
őstag
válasz
old rocker #4130 üzenetére
Sziasztok!
Van valami zene szerkesztő progi erre a telóra? Ha gyárilag van kép és videó szerkesztő ezt miért hagyták ki?
Köszi a segítséget! -
BiP
nagyúr
válasz
old rocker #4125 üzenetére
Ja, akkor az a PhotoBrowser 2 lesz. Köszi.
-
gabor_01
senior tag
válasz
old rocker #4127 üzenetére
Van néhány hibája, azt remélem, hogy küszöböli. Főleg a BT működése gagyi.
Annát kihagyom. -
BiP
nagyúr
válasz
old rocker #4123 üzenetére
Még 5800-n használtam egy ideig. Ma délután próbáltam leszedni a betalabs-ról, de már nem volt elérhető. Erre most látom, hogy ott virít a store-ban
Hát, nekem nem forgat, hanem csak simán fektetett módban üzemel. -
BiP
nagyúr
válasz
old rocker #4108 üzenetére
És melyik képnézegetőt használod, ami tud automatikusan forgatni úgy, hogy a teló saját forgatója meg ki van kapcsolva a szenzorbeállításoknál?
Csak mert én is csak a képekhez használnám, másra nem kell, de netezésnél zavar, hogy néha elforgatja, ha olyan szögben tartom a telót. -
Tyren
aktív tag
válasz
old rocker #4105 üzenetére
Külön program kell, hogy automatikusan átváltson fekvőre, ha megdöntöd? Az nem megy automatikusan? Bár lehet, csak nem értek valamit...
-
attisx
addikt
válasz
old rocker #4095 üzenetére
Ha már így szóba került: "KlírBlekk Túú" Kááming szúúún...
-
Dhampir
félisten
válasz
old rocker #4081 üzenetére
Készíts róla fotót, és tedd fel ide. -
attisx
addikt
válasz
old rocker #4081 üzenetére
Az se lehet semmi...
... de a szívem azért mégis csak a Dobi felé húz.
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
old rocker #4029 üzenetére
Igen, ahogy a többiek is írták, összességében vmivel gördülékenyebb lett. Az Anna-n nálam egy idő után vmiért mindig csak második bökésre indultak el a progik, de volt, h 3x kellett érinteni az ikont. A beépített böngésző is jobb lett, pl. a könyvjelző elérhető most már közvetlenül az alsó sávból is. Az Opera pedig Anna-n tetű lassú volt, most pengébb.
Sztem a design is kicsivel szebb, ez vonatkozik a widgetekre is, amelyek nagyobb mérete eleinte bosszantott, de végül megbarátkoztam velük, az újak között van igen hasznos is.A lehúzható taskbar nem nagy szám, de valóban nagy húzás volt a külön adatforgalom és wifi kapcsoló, én szabályozom a kommunikáció módját egy mozdulattal. Bár továbbra is előszeretettel használom a Force Control-t, de ezek nagyon hiányoztak belőle. A kihagyott értesítések is ebben a lehúzható készenléti sávban jelennek meg.
Pofásabb megoldást jelent az alsó sarkokban lévő vezérlő elemek (vissza nyíl, stb.) használata a korábbiaknál.
Talán tényleg kevesebbet fogyaszt vmivel, de erre nem esküdnék meg. Csak a Belle óta használom az App Stop-ot, így nem tudom, h Anna-n mennyire hajalmosak beragadni programok, én a Belle-nél rendszeresen használom, mert bizonyos progik (pl. óra, üzenetek) kilépéssel sem mindig záródnak be.
kp78: azért sokkal kényelmesebb egy mozdulattal elintézni a bluetooth ki/be kapcsolást, mint a tárcsázóban bohóckodni.
Sőt, nekem még a taskbar lehúzása is egy plusz, felesleges mozdulat (csak ezután lehet elérni a kapcsoló gombot), ezért használom a Force Control-t, mert ott csak egyet kell érinteni.
-
Misály
addikt
válasz
Kidobtak az avkon gui-t, helyette qt van, sokkal gyorsabban valaszol es renderel. Nagyon jo widgetek vannak ra ( 3g ki/be kapcsolo pl nagyon hasznos ). Mailkliens ( bar ez teged nem erint ) Ikonokat kulon pakolhatod ki. A keszenleti sav nagyon hasznos. Taskmanager is kicsit gyorsabb lett. Ennek ellenere kepes sajnos ugyanugy belassulni mint a regiek.
Bocs hogy beleugattam november ota belle-t hasznalok. N8-am van.
-
Daffni2
addikt
válasz
Azt tapasztaltam, hogy gyorsabb, az hogy kevesebbet fogyaszt, talán, mintha....
Összességében jobban tetszik mint az Anna.
Sokáig hezitáltam én is mielőtt ráeresztettem volna, de nem bántam meg.Szerintem stabilabb, jobban kezelhetőbb lett, a kapcsolatkezelése terén is sokkal megbízhatóbb.
Ráadásul egy "gombnyomással" tilthatom vagy engedélyezhetem az adatkapcsolatot, és akkor ha a feje tetejére is áll esetleg valami köcsög program akkor sem tud bóklászni a weben.
A Bluetooth kapcsoló is tetszik, nem kellet külön alkalmazáskét kirakni mint régen, ugyanis sokszor használom a fülest.
Stabilabb is lett a kapcsolat.
A némítás egy "gombos" változata is tetszik, igazából nincs is szükségem más profilra, ezt meg szintén testre lehet szabni.Úgyszintén a Wi-Fi kapcsoló is nagyon jó és hasznos.
Igen jó hogy ötlet a gyakrabban hívottakat fényképes ikonnal ki lehet tenni.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #4019 üzenetére
Jumurdzsák le van sz@rva.Dobót hiányoltam
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #4016 üzenetére
Engem nem zart.Végig olvastam.
Hosszúsága mint az Egri Csillagok de tartalma pozitív élményt sugárzott. -
Pierre75
senior tag
válasz
old rocker #4006 üzenetére
"nagyon sok Nokia "okostelefont" birtokló felhasználó a 20%-át sem használja ki a készüléke tudásának"
Na ilyen lennék jómagam is. A médialejátszómban pl. annyi felesleges hülyeség van, amit soha ki sem fogok próbálni. Ez a telefonra is igaz, megfelelő minőségben tudja mindazt amire használom. Egyetlen bajom, hogy látva a Lumia 800 sebességét, a C7-t kicsit lassúnak találom. De elolvasva milyen vesződségekkel és hiányosságokkal jár a csempés gyönyör, örülök, hogy a C7 mellett döntöttem."Én pl. amíg nem lesz muszáj, nem fogom frissíteni az Annát."
Bennem kezd felülkerekedni a kíváncsiság és az újdonság varázsa, de a Tré a jelek szerint még egy ideig hagy Annán csüngni. (Megjegyzem szánalmas amit a T-Mobile ezzel a sw frissítéssel művel. Az egy dolog, hogy bő másfél hónappal kullog a többi szolgáltató mögött, de hogy arra képtelen legyen, hogy jelezze mikor számíthat rá a felhasználó, az röhej.) -
Daffni2
addikt
válasz
Néhány szót szeretnék én is hozzátenni
Uszkve 5-600 szó az egész.
Mennyi lenne ha nem csak néhányat szerettél volna?
Bocs ezt nem tudtam kihagyni.
Én nagyon szeretem a C7 -est a hozzászóló aki szörnyű gagyinak titulálta szerintem még ennyi szót sem érdemel akkora baromság amit és ahogy mondott.
Nekem semmi pénzért nem kéne Androidos, itt hever a szekrényben egy SE ARC de útálom, a Nokia után egy szar. Céges telefon, de inkább vettem egy E7 Nokiát és azt használom a C7 mellett.
Vénülő szemeimre való tekintettel mert nagyobb a kijelzője.
Basszus Te tényleg nem használsz egy
sem.
-
old rocker
veterán
válasz
jav: ehhez, read only
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3969 üzenetére
-
benny23
tag
válasz
old rocker #3969 üzenetére
Köszönöm atyám végtelen bölcsességed!
-
szp1
addikt
válasz
old rocker #3964 üzenetére
Megnyitja.
A térkép megy, navi megy, wifi widget megy... -
szp1
addikt
válasz
old rocker #3962 üzenetére
A váltás a Te dolgod, de szerintem egyáltalán nem bugos...Ezen a "quickstart" funkción mit értesz?
-
dewil666
őstag
válasz
old rocker #3929 üzenetére
Köszi!
Esetleg lehet tudni a program nevét?
-
karldergroße
senior tag
válasz
old rocker #3926 üzenetére
Szerintem ez pl. itthon a Vodafone-nál nem működik. De külföldön átáll az ottani időre.
-
Omaga96
csendes tag
válasz
old rocker #3919 üzenetére
Eddig nem ment az OVI nálam.
Most minden ok. Sokat nem tudok mondani, még nem volt időm foglalkozni vele.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3874 üzenetére
Nem csak a leányzó piszkál miatta.Az osztálytársának már megy tudod,és neki is kéne a redőny meg a többi ujdonság.
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3746 üzenetére
-
spurika
senior tag
válasz
old rocker #3743 üzenetére
Ilyet azért ne mondj.Rá leszel kényszerülve úgyis előbb utóbb valamiért.
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #3729 üzenetére
# 3725-ös hsz-ban azt a részt szerkesztettem le, hogy ha ezt a kérdést (Vagy esetleg a belle frissítés nem tudja már a full hd-t?) old rocker meglátja, lesz itt "leoltás". Aztán inkább kivettem, de látom, hogy így is meglett
-
kop8
őstag
válasz
old rocker #3729 üzenetére
Nem gáz amit írsz!
Csak szeretném kihozni a maximumot a telefonból
-
Ricardooo
tag
válasz
old rocker #3693 üzenetére
Ez igaz,sajnos nekem sincs midig időm de napjában azért 1-2x fellépek
PH fanatik -
Ricardooo
tag
válasz
old rocker #3691 üzenetére
Lehetőség megvolt,direkt belinkeltem
Szó szoros értelmében karcmentes volt,fehér ezüst.
Gondoltam is,hogy hamar el fogják vinni... -
Ricardooo
tag
válasz
old rocker #3687 üzenetére
igen el ment mai nap,vissza váltottam wave 2-re
-
kp78
addikt
válasz
old rocker #3660 üzenetére
Szerintem jól teszed
Amíg tudod használni, használd azzal.
Egy kicsit visszasírom én is Annácskát, mert bár vannak jó megoldások Bélában, azért nekem eddig több bosszúságot okoz, mint örömet. -
attisx
addikt
válasz
old rocker #3658 üzenetére
Azt neked kell tudnod, hogy mennyire vagy elégedett Annával. Én spurika véleményén vagyok: előbb-utóbb úgyis váltani kell, ha másért nem hát alkalmazás kompatibilitás miatt...
Ami engem illet, az biztos, hogy a "SteelBlack N8 Series" még hátralévő tagjait megcsinálom Annára is, de az ezt követő témáim már csak Bélára lesznek publikálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged