- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
havenday #4614 üzenetére
Nem használom a gyári böngészőt több okból sem. Egyrészt sztem nem nagyon javult, az Opera még mindig jobban kezeli a beágyazott videókat, másrészt nem lehet egy linket a háttérben megnyitni, hanem egyből megnyílik, ami agyrém...
Ha még a fagyásra is hajlamos, akkor teljes kudarc...de mondom, nekem nincs tapasztalatom vele. -
válasz
havenday #3260 üzenetére
Nem, a Nokia Suite-ban nézd meg, hogy jó szolgáltató van-e beállítva, és jó-e az APN (a telefon hálózati beállításai most nem számítanak, mert a Suite a saját feje után megy úgyis). Emellett a biztonság kedvéért ellenőrizd, hogy a telefonodon nem fut-e valami, ami saját kapcsolatot akarna kiépíteni, az is bekavarhat.
-
spurika
senior tag
válasz
havenday #3230 üzenetére
Én már döntöttem,csak érkezne már.de sajna még mindíg nem kapható.Még azt nem döntöttem el hogy függetlenűl vagy szolgáltatónál vegyem
Árban 25 ezer van köztük az igaz viszont az E7 nél sem bántam meg hogy gyári függetlent vettem,mert többért tudtam eladni.Na ez már részlet kérdés mondjuk.
-
brazz
csendes tag
válasz
havenday #3191 üzenetére
Szia
Korábban volt Samsung telefonom. Ott jelentkezett ez a gond, akkor azt a választ kaptam, hogy a routernél fixre kell venni a sebességet, ne automatic g/n-re, mert ha vált a router a teló nem tudta követni és szakadás lett a vége, majd újra kapcsolódás.
Esetleg egy próbát megér.Nálam ugyanaz a router maradt, mint a Samsungnál, és nekem megy a C7, nem állítottam semmit rajta, tehát csak ötlet.
-
szp1
addikt
válasz
havenday #2932 üzenetére
Már csak azért is jó lenne, mert az AW és a többi letölthető progi nem működik olyan simán mint pl. a droidos verziók. Igazán csinálhatnának már valamit tényleg. A vacak eldobhatós galaxy minin és a telenor one touch-on f@szán megy a widget.
A belle-n sincs gyári. Viszont a marketing videókon meg lehet látni ilyesmit. Akkor ez most hogy is van? -
Damage401
senior tag
válasz
havenday #2785 üzenetére
Hello,
Én is feltettem sebességben éreztem + változást, mivel nekem az alkalmazásokban ömlesztve van mind játékok (avatar és társai) programok terén. Természetesen a Memóriakártyán vannak (belső még mindig üres
) mindig mikor megnyitottam és húztam lefelé kicsit megakadt. Most hogy megjött a Service Pack 1 (komolyan mind vindóóznál) azóta mikor megnyitom az alkalmazások mappát húzom lefele és minden bevan előre töltve és nem akad meg még hideg indítás után is.
-
Dxx
tag
-
szp1
addikt
válasz
havenday #668 üzenetére
havenday: Úgy nekem sem látta, csak a gépre dugva.
kliszi: a Nokia support iránymutatása ezzel kapcsolatban:
Ellenőrizze meg,hogy a Wlan használata otthon fukció,hogy van beállítva.
Beállítások-Kapcsolatok-Beállítások-Adathasználat saját országban-Mindig kérdezzen rá
Állítsa be,mindig kérdezzen rá lehetőségre.
Ellenőrizze meg a postafiókját.
Email-Beállítások-Megnyítja a beálított postafiókat és a letötlési napokat-Nincsre állítsa át,a letöltési órák pedig legyenek beállítva felhasználó szerint-8.00-8.01-re.Nekem jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest