- Telekom mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
Gyerekek
Összefoglaltam egy külön topicban a felmerült kérdéseket és a válaszokat:
[Nexus 4- Eddig Felmerült kérdésekre a válasz!]Meguntam az ismétlődő kérdéseket!
-
thomaslke
csendes tag
Ouch, such a long time to wait
I'm going home in desember, but the price back there is 640$. Kinda hurts to buy it at that price when the play store sells it for half the price. Anyways, thanks for the reply! Been wondering for quite some time when the availability was going to be, but with spring I might end up buying it at home instead.
-
LSL1337
őstag
Elkészíteni, infrastruktúra, személyzet
te most komolyan anyagárat hasonlítod össze a kapott termékkel, szolgáltatással?? (étterem)
Aki 500EURért árulja, az annyit csinált hogy megrendelte, felrakta, és a vevőnek elküldi
ezt ne hasonlítsuk össze a fenti példával, mert csak hülyének fogsz látszani...nincs ezzel gond, akinek ennyiért kell az vegye ennyiért, de nem tudom miért is nem nyerészkedés ennek a neve, és téged miért zavar ez az elnevezés ennyire
-
ThorsHUN
őstag
Hombre! Akarhogy is, a 10-20% feletti haszon mar nagyn jonak mondhato. (Foleg ha figyelembe vesszuk a befektetes es eladas kozott eltelt idot is, ami alatt ezt a hasznot produkalta)
Az emlitett ettermek es cegek brutalis (mert ezek tenyleg brutalisak) haszonkulcsai meg no comment.
Teny, hogy a termek annyit er amennyiert el lehet adni, de ez nem befolyasolja azt, hogy az eladot nyereszkedonek titulaljuk e vagy sem.
Kulonben meg total semmi ertelme a vitanak. Szerintem nyereszkedo, szerinted meg nem az. Szerintem keves a fizunk, szerinted meg lehet hogy pont jo hiszen annyit keresunk amennyiert elvallaljuk az adott munkat... nezopontjaink kulonboznek es ennyi
Befejeztem az offot, sry a tobbiektol -
tybsen
addikt
Annyiert nem lenne rossz :-)
En eppen most szamolgattam, hogy ha csinalnek magamnak egy nemet cimet peldaul itt es ide rendelnem meg a nemet play-rol peldaul egy ilyen vpn szolgaltatas igenybevetelevel, akkor a telefon (349 EUR) es a szallitas (10 EUR) dijahoz hozzajonne a szallitasi ceg betarolasi dija (5 EUR-ral szamolok, mert rogton erte mennek (nincs messze a nemet hatar tolem) vagy tovabbitjak hazhoz is kb ugyanennyiert, de ilyen esetben el kell nekik kuldeni egy szemelyi ig. masolatot, ezt nem nagyon akarom) es a vpn szolgaltato dija (10 EUR). Plusz nem is akarom megadni a hitelkartyam adatait, igy a prepaid hitelkartyamat fel kellene tolteni (1% a dij, ez 360 EUR- eseten 3,60 EUR), hogy azzal fizethessek. Mindent osszeszamolva 378 EUR-ra jon ki az egesz es kb rendelestol szamitva gondolom par nap a szallitas, ha 1 het, akkor november 20.
Ha elorendeli az ember a nemet MM-bol, akkor 395 EUR - kicsit dragabban ugyan es kicsit kesobb, december 15-en lehet elhozni.
Azt hiszem, a MM-os verziot valasztom egyreszt a garancia miatt vagy megveszem valahol ha lesz addig, mert ez a play store-os balhe tul macera, raadasul ha van valami a telefonnal, akkor egyszerubb a MM-ba vinni.
Más: agabe, orulok, hogy atjottel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest