Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
buvartacsko #365 üzenetére
szerintem meg igazából az iphone 5-ről kellene beszélni meg az aktuális csúcs htc-ről ha már itt járunk.
Az már tényleg hitvita kategória lenne, mert mindkét platform képes mindarra, ami ma elvárható ezektől a készülékektől. Innentől már csak az a kérdés, hogy kinek mi a szimpatikusabb, esetleg az Apple lényegesen nagyobb szolgáltatáskínálata, vagy az Android nyitottabb szemlélete billegteti a mérleg nyelvét, de ezen felesleges vitázni, mert nem vagyunk egyformák és mindenki mást tart fontosabbnak.
Az Android felnőtt korba lépett és a gyerekbetegségeit hátrahagyta, vannak hiányosságai és bosszantó sajátosságai, de ilyesmivel iOS-en is találkozni. Szóval mára már kicsit gyerekes lett erről vitázni.Persze erre még vissza lehet majd térni az iOS7 és az Android 5.0 megjelenése után
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #361 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=QmDmH8lEQJE&feature=youtube_gdata_player
igazad van, a galaxy s4 -ről és az iphone 6-ról kéne beszélni, a Galaxy s4 egy 2 GHz-es Full HD -s szörnyeteg lesz, minden ami létezik belepakolnak (megjegyzem nekem se jön be hogy ilyen nagy, érdekesebb lehet a galaxy s4 mini 4-4.3 colos 720p kijelzovel és elég jó hardverrel valószínűleg )
az iphone 6 pedig olyan lesz mint az iphone5, külsőre, vagy inkább 5S lesz és beleraknak 9*erősebb gpu-t és quad core-t, szerintem nem lesz nagyobb (mert ugye akkor nem tudod elérni az ujjaddal a felső vissza gombot, a kijelző is marad, meg a design ), szerintem olyan lesz mint a 4S, ellenőrizni kell a hátulján mi van odairva, különben meg nem mondod
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #352 üzenetére
jésszusom, almalap blog, te ilyeneket olvasol
és akkor nem vagy apple hívő, no persze
mama megveszi majd neked az új ippon 6-ost?
tényleg nem néztem végig a videót, tényleg laggol az a Ferraris játék, akkor laggolt. És? Azóta kijött újabb verziójú Ferraris játék és nem laggol, de az lehet még mindig laggol
nyílván te ezt most elfogadtad általános igazságnak
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #350 üzenetére
komoly ember úgyse játszik, csak végső esetben
a HTC HD2 inkább komoly embereknek készült, az iphone pedig kisbabáknak
a HD2 eléggé exklúzív teló, az iphone pedig nem
-
Parallaxis
addikt
válasz
buvartacsko #340 üzenetére
Az Artisjus féle sarcot is számold hozzá
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko #340 üzenetére
Belemagyarázol megint, sehol sem írtam hogy szemét g*ci Apple. Csupán arra mondtam, hogy igenis lehet hogy Nexust fog csinálni a Huawei, ZTE stb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko #338 üzenetére
Nem arra írtam. Csak hogy azt írta "olcsó" pénzből nem lehet, hogy a Huawei és társai Nexust gyártsanak a költségek esése nélkül. Mert ha már mondjuk nem 140 ezer lenne, csak 100, akkor már szar lenne? Mikor még a felébe se kerül a legyártás? Hasznot meg mindenki rak rá, itt derül ki mennyire egyformák ezek a cégek.
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #314 üzenetére
tudom, az oktatovideoban az a legkisebb gáz hogy az iphone nevet nem birtokoltak
az LG pradaba bele lehet kötni, mert vannak eltérések (viszont ilyen alapon bele lehet kötni fordítva is, mert a Galaxy modelleknel is vannak eltérések meg a Galaxy taboknal ), úgyis mindenki a számára szimlatikus multi javára dönt, lát meg dolgokat
viszont a kepkeret mindent visz xD
-
hallador
addikt
válasz
buvartacsko #314 üzenetére
Ajjaj, neked logopédus a szakmád....
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #311 üzenetére
nem masolta, a Samsung digitális kepkerete ihlette az Apple designereit
tök úgy néz ki, ezt már nem lehet tagadni (igaz nem tablagep, a design a fontos most )
az LG prada pedig szvsz olyan a design, az hogy vaskosabb a kijelző körüli keret és maga a telefon is, az az akkori technikai szinvonal miatt van, de design szempontból ugyanaz (jó a gombokat lecserélte az alma )
egyébként sokat csent az alma a Braun -tól is design-ba sőt, nézz utána
jó ez az oktató videó, de jön tacsko és megmagyarázza hogy de így meg úgy
még az iphone név sem az ő talalmanyuk, lol
ennek ellenére én elismerem hogy letettek az asztalra is, nem akarok a ló túloldalára esni (bár muszáj titeket ellensúlyozni ), tény sok dolgot ugyesebben, jobban valositottak meg, csak nem szeretem ezt a szimpla hozzáállást hogy mindent az apfel talált fel és nélkülük a kokorszakban élnénk (ez inkább az ő kiváló marketingjuknek köszönhető hogy vannak emberek akik ezt beveszik, no meg kell némi IQ hiány is azért ehhez)
-
hallador
addikt
válasz
buvartacsko #293 üzenetére
Nem ez az oldal azt írja le hogy Te meg a sok hívő mit lát a képernyőn. De ez nem technológia ember, Te hány éves vagy de komolyan? Komolyan érdekel?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko #258 üzenetére
Engem csupán abban érint, hogy kezdtétek fikázni a Samsungot. mintha az Apple körül nem lennének balhék. Nem szar gyártó attól még, jó telefonokat csinál. Csak bírom mikor olyanok szólják le, akik nem is fogtak soha életükben, meg a 30 ezres droidot mérik a 100+-os iPhone-hoz. Ebbe a témába bekapcsolódtam csak, engem nem érdekel, de kissé egyoldalú volt a dolog, és beleéltétek magatokat. Engem nem érdekel egyik gyártó se, nem kimondottan kedvencek (igaz most is Samsungom van) de jó telefonokat gyártanak. De mint gyártók, ők is csak a profitra mennek, több-kevesebb hasznos tartalommal. Ezért nem szeretem egyiket se. De nem szólom le a telefonjaikat, mert azok jók, Samu most van nekem, havernak meg láttam 3GS-és, 4-ét, használtam is, és jók voltak.
-
Baranya24
tag
válasz
buvartacsko #285 üzenetére
Mert az airbúk nagyon eredeti? Akkor lenne az, ha az első laptop lenne a világon.
AZT ÉRTSD MÁR MEG KÖNYÖRGÖM HOGY MINDEN AMIT HASZNÁLSZ AMI AZ ÉLETEDBEN JELEN VAN, TÖBBÉ KEVÉSBÉ MÁSOLÁS!!! A gatya ami rajtad van -fazon, anyag - a kocsi amiben ülsz - külső,belső,biztonság - még a kaja is amit megeszel!!!
Igy működik az emberi fejlődés. Valaki kitalál egy jó dolgot, más használja és tovább gondolja.
Egyetlen dolog van amit több évtizede nem tudott senki überelni: AK47!
-
Ricardo
titán
válasz
buvartacsko #283 üzenetére
A retina nem más mint egy elnevezés. Anno Jobs azzal érvelt hogy 300ppi a határ, mert az emberi szem érzékelésének ez a határa. most attól tekintsünk el, hogy ez nem igaz. Maradjunk a száraz ténynél, hogy 300 ppi-ben határozták meg. itt még beszélhetnénk technológiáról, de szerintem maximum egy felbontási határ feletti érték elnevezése. Ez nézőpont kérdése.
Onnantól lett több mint vicc, hogy a 264PPi-s tabletre ráfogták hogy retina, és amikor ezt szóvá tették, jött a magyarázat, hogy mivel messzebbről nézed ezért ez is retinának számít. Innen kezdve valóban csak egy elnevezés, amit arra aggatnak rá amire akarnak.
Innentől akármilyen felbontás lehet, ha elég messziről nézed. Minél kisebb a felbontás, annál messzebbről kell nézned hogy retina legyen.
Elképzelem az üzletben a következő párbeszédet.-Ez retina felbontású.
-Az attól függ milyen távolságból fogod nyomkodni -
hallador
addikt
válasz
buvartacsko #283 üzenetére
Sztem ezt már sokszor láttam. Te meg ezt olvasd el légy szíves: Technológia
Valamint nem haragszol ugye, ha ennek hiszek nem egy magyar oldalnak: Retina Display
Szóval szerintem egy brand. És nem csak szerintem.
-
Ricardo
titán
válasz
buvartacsko #279 üzenetére
Ugyanez megy visszafelé is. Aki negatív kritikával meri illetni az Hater
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #277 üzenetére
az jutott eszembe amikor azt mondtad hogy az ezüst kereten kívűl nincs más hasonlóság, hogy azt látod, amit szeretnél, vagy amire rááll az agyad
ezt a képet mutasd meg egy óvodásnak és mutasd meg egy felnőttnek
az óvodás úszkáló delfineket fog látni, na ugye... tényleg
mivel te Apple hívő vagy, te a különbségeket látod és a hasonló dizájnt nem, ennyi
Galaxy S esetén pedig fordítva
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #273 üzenetére
használd a szemeidet
mivel a Google kezelésére továbbra is alkalmatlan vagy segítek
kábé annyi vagy inkább több hasonlóság van mint az sgs és 3gs közt, amit persze nagyhangon óbégattok
irgum: irgum burgum: egy követ fújsz vele, a hülyeség kövét
arra meg végképp alkalmatlan vagy hogy elolvasd az alábbiakat:
Chrome around the sides of the phone, a horizontal speaker on the top of the phone and an almost featureless front and back, are just some of the similarities between the two.
Criticism arose when the iPhone was first released, with many online forums arguing the similarities between the two handsets. Weeks later LG accused Apple of copying the Prada phone's design and threatened to take legal action
ha nem érted rakd be a google fordítójába(amit titkon az apple-től loptak)
-
irgum
addikt
válasz
buvartacsko #273 üzenetére
Ne adj neki nehéz feledatot, nehezen viseli ha nincs igaza.
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #271 üzenetére
mindjárt gondoltam, hogy neked távolról sem tűnik hasonlónak
és mindjárt gondoltam hogy jön az a vád hogy nem láttam az isteni ketyerének 4-dik reinkarnációját
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #269 üzenetére
és ez mit számít? azért az LG Pradára emlékezünk, 2006-ból
ehhez lett hasonló az i4(2010)
jó nyílván egy apple fanatikusnak feltűnik hogy vannak eltérések és vannak, de bele lehet ugyanúgy ebbe is magyarázni a dolgot, ahogy az Apple teszi szvsz (mindjárt jön tacskó és megmondja a frankót)
-
pit stop
addikt
válasz
buvartacsko #258 üzenetére
Logikád alapján 206-os helyett mindenki ezt csinálta volna
Na de részemről kiszállok, mert telefontól nagyon elkanyarodtunk már jóideje. -
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #266 üzenetére
tessék, képes vagy használni a google-t?
ezek is ugyanolyan bugyuta és bárgyú dolgok amiket az Apple a bíróságnak benyújt
ehhez még hozzájön az LG Prada feltűnő hasonlatossága az i4/i4S/i5 designhoz, például ez így eszembe jutott
egyik multi sem szent arra mérget vehetsz, bocsi ha egy világ dőlt össze benned
de mindjárt jön Tacskó és pontról, pontra megcáfol, hogy ez nem is így, hanem úgy...
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #264 üzenetére
és amit az Apple lopott másoktól, azzal mi légyen? az rendben van, mert Apple-nak lehet?
filozófiai kérdés...
tudomásul kell venni hogy így működik a világ, teljesen önerőből, kizárólag saját fejlesztésekből, nem születhet jó termék(pláne bonyolult), így az elbukik.
egy cégvezetőnek pedig kötelessége úgy vezetnie a cégét, hogy biztos megélhetést nyújtson az alkalmazottainak, az a jó cégvezető, nem az a b@rom aki holmi erkölcsösségre hivatkozva romba dönti a cégét
így van az autóiparban is
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #262 üzenetére
szerintem senkit se érdekel pár Apple fan véleménye
ahogy az Apple ájvékolása is hidegen hagyja őket
nekik a saját érdek a fontos, és bejött
ebből is látszik hogy talpig becsuletesnek lenni nem egy túl életképes dolog, ezt is bizonyítja hogy az sgs1-bol eladtak vagy 25 milliót, mennyit adtak el xperia x10-bol?
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #259 üzenetére
hogy mi helyes és mi helytelen tér és idő függvénye
szerinted helytelen, mert ilyenek az erkolcseid
a koreai nagyfonok szemében helyes, mert így tudják cégük profitjat növelni, nem kell koreai vagy kínai embereknek attól felniuk hogy nem tudják majd etetni a családjukat,.valós igényt elegitunk ki, és ott szurunk oda a konkurrencianak ahol a legjobban fáj
különben is a kínaiak lemasoljak sokkal gyengébb minőségben, de még az Apple logót is odabiggyesztik, az még gazabb
és amúgy se lehet olyan alapvető dolgokat levedeni mint a vékony ezustszinu laptop
én meg levedem a piros terepjarot
ha én lennék a koreai főnök, és a piackutatok szerint 3* annyit tudunk eladni az aktuálisan menő Apple design -nal mint anélkül, akár egy saját szép dizajnnal, egy percet se haboznek
hogy tudnék a szemébe nézni az elbocsajtott munkásnak?
-
Baranya24
tag
válasz
buvartacsko #252 üzenetére
Te tényleg ennyire nem érted, VAGY NEM AKAROD ÉRTENI???
Gratulálok az Apple-nek a designhoz. Ők csinálták először. Ok! DE KI AZ ISTENT ÉRDEKEL??? Aki windowsos gépet akar, macbúk formával, az megveszi a samsungot. Aki meg Mac-et akar úgyis azt vesz. Akkor hol a hiba??? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko #254 üzenetére
De még mindig nem kaptam választ a kérdésemre. Ez miben érint téged? Nem helyes, viszont vannak olyan termékeik is, amik nem hasonlítanak rá. A mostani telefonjaik pl. Ezt is láthatjátok.
Ha meg a design: Autóból is annyi egyformát látok, régebben azért egyedibbek voltak. -
pit stop
addikt
válasz
Nobel díjat sokszor nem tudják eldönteni kinek adják mert egyszerre - vagy kis különbséggel jönnek rá a világ más tájain ugyanarra.
Képet többször linkeltél már, de másra nem tudsz reagálni - így arra nem is szóltál semmit. Pl. hogy vékonyítást Vaio kezdte - őis perelje?
Gépen felirat jól látható Macbook, másikon pedig nem az van hogy Macibok. Aki tud olvasni az meg tudja különböztetni. Ha meg úgy megy be hogy veszek valami vékony alut majd az alapján veszi kinek a marketingje találja meg jobban -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
De értem hogy míg az Apple nem hozta ki ezeket, addig senki se csinálta. De amíg nem volt autó, és mikor megcsinálták az elsőt, akkor utána senki másnak se kellett volna csinálnia? Persze, Ő volt az első, többiek meg követték.
Ám van hasonlóság, de éppen eltérés is van. Meg mi a baj azzal hogy úgy néz ki? Ha ez téged zavar, ne nézd.
Azt írd meg légyszíves, mi a baj hogy ez így néz ki. Ez amit nem értek.Irhatod mert megfosztja az Apple-t sok pénztől? Van azoknak éppen elég. Jogtalan előny? Az életben érvényesülni kell, ilyen alapon rég meghaltunk volna.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko #241 üzenetére
Mert egy laptopot olyan sokféle formájúra lehet tervezni, nem?
Ám ajánlom figyelmedbe:
-Más felül a kamera
-A gombokat is nézd meg 1-2 helyen
-Szerintem a zsanérok se stimmelnek
-A kijelző körül a keret is vastagabb
-Nagyobb is a készülékEnnyi erővel az összes lapos egyforma, csak az idők folyamán vékonyabbak lettek. Meg attól mert más csinált vékony lapost, attól én még nem vékonyíthatom el a sajátomat? Na ne már. Ja és mert lekerekített? És akkor mi van?
Mellesleg azt nem értem még hogy írjátok hogy "te se örülnél, ha lemásolnák a találmányodat".
1. Sok minden nem Apple találmány
2. Szerintem nem titeket érint, akkor megérteném ha titeket érintene.
3. Kinézet után felőlem lehet bármi, az sem érdekel. Akkor mondjuk megérteném ha egy az egyben iOS futna minden Samsungon. De nem az fut, és nem is fog.Sok egyezés van mindenhol, a Sony is csinált androidos médialejátszót, rá mégse mondjátok hogy lemásolta az iPOD-ot. Pedig ugyan azt tudja mint a Galaxy Player. Érdekes. Elvakultak vagytok minden felé. Nem védek senkit, és semmit, de lássunk tisztán. Mindenki másol, még az Apple is. Ezzel nincs baj, mint ahogy 1-2 ember fentebb írta, a fejlődés itt (is) kezdődik. Maradtunk volna a Ford T-Model-nél?
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #244 üzenetére
ez attól függ, bizonyos esetben akár elismerést is jelenthet
de tegyük fel zavar, és téged is ha a TE munkádat lopják
de az zavar -e ha Józsi munkáját lemasolja Kriszti? engem nem, mert az Józsi problémája
az előzőhöz: a Motorola V3-at viszonylag hamar lemasolta a Samsung (legalábbis csinált nagyon vékony telefonokat ), mert nagyon vekony telefont csinalni, nem olyan nagy kihivas, az iphone megfelelő minőségű lemasolasahoz majd 3 év kellett, mert abban sok volt az új technológia
-
Baranya24
tag
válasz
Szerintem az a normális, hogy az Apple amióta létezik, azóta a nap nyugaton kel, és az Apple felhasználók Nobel díjas gyerekeket szülnek, és nem halnak meg soha!
-
Remus389
veterán
válasz
rendben van, ha ugyanazt olcsóbban adja, akkor jó biznisz a vevőknek
a többi az Apple problémája, vagy pereskedjen, vagy a luxusprofitjabol engedjen
-
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #235 üzenetére
ez hülyeség, voltak korábban is kísérletek arra hogy vekonyitsak a laptopokat (Sony volt ebben úttörő ), sőt az idők folyamán egyre csak vekonyodtak
nyilván 10 éve még nem érett meg rá a technológia
ez a vekonyitas mánia korábban is jelen volt, mobilban a Motorola razor mobiltelefon tette divattá(de tudom titokban ők is az Apple -től lopták )
-
Baranya24
tag
válasz
buvartacsko #236 üzenetére
És mit szeretnél designban? Az is véges terep. Legyen szép, könnyű lehetőleg lapos, prémium anyagokkal.
De ok, nem másolod az airbúkot.. Gyátassz inkább 12cm vastag, faborítású laptopot amiből egy képcsöves monitor kihajtható??? Nah ne mááár!!
Szerk:
A legjobb példa:
A Nokia nem kezdett bele a másolás háborúba sokáig. Majdnem csőd lett belőle. A Samsung belekezdett és jelenleg piacvezető. (sajnos)
Akkor ki a hülye? -
Remus389
veterán
válasz
buvartacsko #231 üzenetére
miért tilos ezentúl ezüst és vékony laptopot gyártani?
-
Baranya24
tag
válasz
És miért probléma a másolás???
Autóipar, divat, elektronika... erről szól.
Valaki katalál valami okosat / szépet hasznot csinál belőle, majd a többi gyártó ezt a jó ötlet tovább gondolja vagy más célokra használja.. Ha nem igy müködnének a dolgok, akkor nem lenne értelmes fejlődés. Lenne egy jó, a többiek meg gyárthatnának kávéfőző fomájú telefont, vagy pöcs formájú autót. Mi lenne akkor? Az eszedbe jut, hogy valahol az autód egy Ford T-modell gyártási struktúrájára épül,4ütemű Otto motorral? Az is másolás, technikai újitás ami az egész ipar és a vásárlók hasznára vált.
Nem vok samsungos, se almás.. mindkettővel megvannak a problémáim. De kíváncsi lennék, hol tartanánk ha a Samsung a másolásokkal, és némi újítással (és a rengeteg olcsó sz*rral) nem veszi fel a kesztyűt az iphonenal szemben, hol tartana az Apple. Értem én arra, hogy az iPod se tud sokkal többet azóta, hogy nincs konkurencia. Egyszerüen megállt a fejlődésben. ÉS PONT. -
pit stop
addikt
válasz
Smile úgy érzem nem ment át. Csak jött egy ellenpélda, és arra Apple részről egyből ez volt a válasz, akkor mondhatják ezt többiek is. Egyébként itt (is) kijött Apple egy új dologgal, bevált, ezért hogy saját rétegét kielégítse, megcsinálta szintén - kevés kreativitással
Forma egyértelműen itt megkülönböztette sima lapostól, mert átlaguser nem fogta volna fel különbséget - ha csak képen, reklámban látja. Így logikus hogy hasonlóval jött ki, ezt megtehette volna más is - nem tette. Ugyanakkor peres adok-kapokkal se tudnak sokmindent kezdeni egymással.
Nem Samsungot akarom védeni, utálom őket mint a fene - nem csak telefonban, bármi másban kerülöm terméküket már rossz tapasztalatok miatt. Üzleti oldalról valamit tudnak mégis - ha már ekkorák. Bár indulásukról és fellendítő korszakukról most olvastam - hát elég érdekes foltok vannak... -
Szelley
senior tag
válasz
buvartacsko #209 üzenetére
Mutass egy ilyen hozzászólást!
(#210) madgie: Samsungék féle JB-ben vannak ilyen funkciók, hogy dupla koppintás a telefon tetejére és az adott lap elejére ugrik. Ha lefekszel az ágyra olvasás közben, figyeli hogy viszonyul az arcod a kijelzőhöz és nem forgatja el a képet. SMS olvasásnál egy egyszerü fülhöz emelés mozdulattól már hivja is az illetőt! Ezek mind-mind apróságok, de szerintem igen hasznos funkciók -
irgum
addikt
válasz
buvartacsko #72 üzenetére
Nyilván az utóbbi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest