Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
buvartacsko #258 üzenetére
Engem csupán abban érint, hogy kezdtétek fikázni a Samsungot. mintha az Apple körül nem lennének balhék. Nem szar gyártó attól még, jó telefonokat csinál. Csak bírom mikor olyanok szólják le, akik nem is fogtak soha életükben, meg a 30 ezres droidot mérik a 100+-os iPhone-hoz. Ebbe a témába bekapcsolódtam csak, engem nem érdekel, de kissé egyoldalú volt a dolog, és beleéltétek magatokat. Engem nem érdekel egyik gyártó se, nem kimondottan kedvencek (igaz most is Samsungom van) de jó telefonokat gyártanak. De mint gyártók, ők is csak a profitra mennek, több-kevesebb hasznos tartalommal. Ezért nem szeretem egyiket se. De nem szólom le a telefonjaikat, mert azok jók, Samu most van nekem, havernak meg láttam 3GS-és, 4-ét, használtam is, és jók voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Egyesült Államokban lecsúszott a vásárlói elégedettségi listák éléről az Apple okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest