- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
pit stop #255 üzenetére
Továbbra se a vékonysággal van a baj.
Ed3r_X_:
Miért titeket miben érint ez az egész hogy itt társalogtok róla? Szimplán ez a véleményem.Nagyon helyes hogy elkezdték rájönni hogy maguktól is tudnak szépet alkotni, nem kell ehhez senkit se lemásolni. Galaxy S3 se nyúl le semmit se iPhoneról... Nokia is, HTC is tudott egyedit alkotni stb stb...
-
buvartacsko
addikt
-
Remus389
veterán
válasz
pit stop #134 üzenetére
szerintem az eredeti sgs a legszebb(főleg a világos krómkeretű, nem a sötétített)
az sgs2 is tetszik, de az sgs3 nem igazán(távol keleti ízlést tükröz, nem európait)
viszont az sgs4-gyel megint alkothatnak [link]
ezzel se lenne bajom: [link]
az i4 nekem se tetszett, főleg az előzőekhez képest, nem tudom mit ettek annyira rajta(mert Jobs azt mondta azért), szerintem átlagos szépségű volt
de az i5 nagyon mutatós, bár nem éri el az eredeti iphone(SGS1) forma szintjét
meg a fogása se valami jó, hideg, anti ember fogása van
szigorúan szerintem
-
hallador
addikt
Én azt írnám a SONY-ra, hogy még! Aztán jó szokásához híven ez változni fog. Ne legyen igazam. De a SONY 25 éve ezt csinálja, nem véletlenül csúztak le, a szórakoztató elektronika iparban. Az sem véletlen, hogy az Ericssonnal egyesülve volt csak képes megmenteni a Luca székén sem álló GSM üzletágát. Én nem reménykedem, hogy a SONY vevőkhöz való hozzáállása változott is valamit. Szerencsére nincs már ott az Eriscsson név...
(#60) xperiasigi .
Iphone-al kapcsolatban még egyet is értenék veled, csak az a baj, hogy ezzel, hogy státusz lett, uralja a csúcskategóriát, tehát közel nem lenne, olyan egyszerű a helyzet.
-
hallador
addikt
Ki csalódott a Motorolában? Mert minőségben simán az Ericsson vagy a Nokia szintjén ált. Már a V50 idején is igen csak ott volt a szeren. Az hogy a Magyar ember a 90-es években a Nokia bűvöletében élt, persze teljesen indokolotlanul, az egy dolog, de a Motorola igencsak jó cuccokat árult. Itt nem szerették, de attól még technológiailag még ma is a 3-ik gyártó az Ericsson, Nokia után. Nem annyira érdemes leírni.
(#49) Stanley-B:
Azért az IPhone-ak is van némi köze hozzá. Kár lenne ezt kihagyni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest