- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Parallaxis #367 üzenetére
Na, ez jó hsz. lett
Egyetértek
-
Baranya24
tag
válasz
Parallaxis #356 üzenetére
Jól értem, hogy az Epic Citadel megfogja a note2 -t???
-
Remus389
veterán
válasz
hardverben valóban jobb volt a hd2
szoftverben pedig az iphone, azzal a kikotessel hogy maga a felület szvsz sokkal látványosabb hd2-n , és temazni is lehet
hd2-re kevés lehet a jó app, bár szerintem a hasznos dolgok ott is megvannak, jatekokbol lehet minőségi és mennyiségi probléma, aki sokat játszik annak nem jó, némiképp ellensulyozhatja ha mégis fut rajta valami jó a nagyobb es reszletesebb képernyő miatt jobb lehet
videozni is jobb lehet a hd2
ma meg dual boot lehetőség van, ha játszani akarsz ujrainditod androidba
szóval felveszi a versenyt, mondjuk azt se felejtsd hogy 2009-ben a 3gs-re se volt ennyi app, mint ma, a hd2 ma pedig az androiddal javít
na mindegy szóval itt erősebb, ott gyengébb(van aki így gondolja, van aki úgy ), a lényeg hogy 2009-ben már volt méltó kihivoja az iohone-nak
sőt az iphone 3g méltó kihivojanak tekinthető a touch HD, 2008-ban, oké rezisztiv cserébe jóval nagyobb ppi
és 2008-ban talán még nem volt olyan nagy az eltérés programokban, illetve azért a 3g azért nem volt olyan sebes se mint a 3gs
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gondolom tudod, hogy úgysem nézi meg a videókat, sem a belinkelt cikkeket, mert baromságnak tartja így is úgyis. Ezért felesleges is vesződnöd vele hogy keresgélj ilyen dolgokat.
-
Remus389
veterán
válasz
Parallaxis #345 üzenetére
azért van néhány ilyen is, ne ferdíts, mi a nagyobb élmény ? egy 4.3 480*800-as egyébként 3D felületű, fém+gumi hátlapú telón játszani, vagy egy karcos repedős műanyag fogású, 3,5 colos 320*480 felbontásún?
ezek kortársak
illetve (bár ez nem a 2009-es állapotokat tükrözi), rá lehet tenni dual boot-al androidot is és ki lehet próbálni a rengeteg androidos játékot, a HD2-ben adreno 205 van tehát bírja
szerintem összeségében jóval fejlettebb okostelefon volt(hardveresen, látványba, anyagminőségben, vékonyabb a keret stbstb) és nagyobb tudású mint az akkori iphone 3GS
2 évvel az eredeti iphone után
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Parallaxis #345 üzenetére
Annyit viszont tegyünk hozzá, hogy a HD2-re mókoltak tökéletesen működő Androidot is, azzal az alkalmazások száma is megnőtt. Igaz nem gyári állapot, így inkább csak érdekesség
-
Remus389
veterán
válasz
Parallaxis #336 üzenetére
tele vagy ferdítésekkel:
2007 június és 2009 november a két dátum és én nem 3 évet, hanem közel 3 évet írtam. hát kettő és fél, de közelebb van a kettőhöz, tehát bő két év a helyes elnevezés, ebből nálad lett majdnem 3
Ha lenne pénzem, akkor 3 hónap alatt össze tudnék legózni egy ilyet, ha már van példa és van technológia, akkor nem túl nehéz a fejlesztés önmagadnak mondasz ellent, 5-6 év lemaradásról beszéltél, másfelől ha rendelkezésre állnak az alkatrészek, "3 hónap összelegózni"
mindkét állítás irreális, az iPhone-t sem 3 hónap alatt legózták össze, pedig a legtöbb alkatrész rendelkezésre állt, és elég egyszerű a szoftver is, valahol a kettő közt van az igazság
A felbontása volt az egyetlen előnye pár hónapig (mondjuk kár, hogy a WinMo ezt nem annyira tudta kamatoztatni)
pár hónap?? Az apple-nél 2010 júniusában jelent meg a retina felbontás, előtte csak pixelhalmaz 320*480-ast ültették a drága műanyagdarabra
a HTC HD, 2008 októberében ennél jóval élesebb kijelzővel bírt(2,5* annyi a pixel), ez jó másfél év, ez neked pár hónap, a Diamond is élesebb volt jóval, és az még régebbi
hát szerintem a HTC HD2 éppolyan gyors volt mint a 3GS, és gyorsabb mint a 3G, nézz utána, ez nem android
mellesleg egy igénytelen sötétszürke hátterű pixeles ikonrács helyett, kaptál egy igényesen kidolgozott, eye candy felületet
maga a telefon, vagyis a HD2 jobb volt mint az iphone 3GS, a 3G-től pedig messze jobb
tény kevesebb rá az alkalmazás, az már nem a telefon hibája
(itt mutatkozott be a TouchFLO ami a jelenlegi htc-ken lévő Sense elődje tehát azt mondod, a HTC HD2-n lévő áll leejtő animációkat az Apple iphone-jából lopták? pedig az csak egy ikonrács, elég puritán a HTC -hez képest
de tudom minden az Apple-től származik
csak nekem nem tűnik fel mi köze a touchflo-nak a fekete hátterű ikonrácshoz
akárkinek a kezébe nyomtál egy hd2-t 2009-ben, a fényévekkel élesebb kijelző, a nagyszerű animációk, a fém hátlap kicsit impresszívebb volt mint a fekete pixeles ikonrács, műanyag hátlappal
kábé mint egy Ferrari holmi Opel ellenében, nem egy kategória
-
Remus389
veterán
válasz
Parallaxis #333 üzenetére
egyrészt 2 év, másrészt tudtommal az iphone fejlesztése is elég hosszadalmas volt (2007 közepe, 2009 ősze, persze elferdited 3 évre )
ha pedig két év alatt össze lehet legozni egy ilyen tudású gépet, akkor meg miről beszélünk (az előbb még 5-6 éves lemaradasrol beszéltél )
technikailag.és felhasználói feluletben lenyomta a korabeli iphone-t, a 3g-t, szerintem nem kicsit(annak például 320*480-as volt a kijelzője szemben a hd2 480*800-zas kijelzojevel, és sorolhatnám mi mindenben múlta felül )
az is sántít hogy ott volt a htc touch HD, 2008-ban jelent meg egy évvel az iphone után, bár nem volt annyira impressziv mint a hd2, de hol az 5-6 éves lemaradás? utána kéne olvasnom, de az is egy látványos, nagy kijelzős érintő telefon, biztos egy év alatt fejlesztették ki miután meglátták az iphone-t, ami valljuk be nemigazán hihető
-
Touch-ko
őstag
válasz
Parallaxis #325 üzenetére
Hagyd a francba ugy sem ertik... Nem akarjak megerteni.
Szerintuk a ChromeBook es a MBA nem hasonlitanak, a ChromeBox es a Mac Mini kozott is csak `VELETLEN` a hasonlosagAz egyik akinek epp irsz, azt sem tudja mi az a MBP, mert szerinte az azert sz.r, mert gagyi muanyagbol van. Itt azert kijon a ZERO tapasztalat, es az elbol Apple fikazas. Olyanokat irnak, hogy azon sokszor csak rohogok..
Az ilyenre szerintem kar idot pazarolni.. Csak a billentyuzeted kopik
-
Remus389
veterán
válasz
Some of the first devices to support
multi-touch were:
Mitsubishi DiamondTouch (2001)
Apple iPhone (January 9, 2007)
Microsoft PixelSense (formerly
Surface) (May 29, 2007)
NORTD labs Open Source system
CUBIT (multi-touch) (2007)
ELAN eFingerwikipedia, prototípus szintjén már a 80-as években létezett
poor Apple believers
Inkább az SGS szintű készülékek
képviselnék most a csúcstechnológiát,
lényegesen kezdetlegesebb
rendszerekkel.hát ha abból indulok ki hogy a htc hd2, azért sok mindenben jobb mint az sgs, sőt mint az sgs2 (pl anyaghasznalat, felhasználói felület igenyessege ), és nem sokkal jelent meg az iphone után, fejlesztését már régebben megkezdték, hát akkor ez sem nagyon lehet igaz, akkor inkább most várnánk az sgs3 szintre sgs4 helyett
a htc hd2 és kistestverei szépen betoltottek volna azt a szerepet amit az iphone, igaz olyan hiszti sosem lengte volna be, de a Samsung felvette volna a kesztyűt
van egy törvényszerű fejlődés, és kész
-
Remus389
veterán
válasz
https://www.youtube.com/watch?v=0e-hqGbKSaI&feature=youtube_gdata_player
5-6 éves lemaradás? akkor nézd meg ezt a videót
2009-ben jelent meg winmo-val a htc hd2, tiszta 3D, jobb kijelző, mellette a kisbabaknak való játékszer, lakkozott bilimuanyagbol
milyen 5-6 éves lemaradás? Margit?. szerinted mennyi idő kifejleszteni egy htc hd2 féle mashinat?
egyébként volt htc HD is, 2008-ból
a multi touch -nak olvass utána, ha képes vagy a google-t használni, ne mindent kelljen nekem megkeresnem
az iphone nélkül is kijött volna a htc HD és hd2, és taroltak volna, ez generál nyilván fejlődést... és a Samsung is komolyabban belép
tulertekeled... ennyi
-
Remus389
veterán
válasz
Parallaxis #322 üzenetére
az is lehet pl a 2009-ben megjelent htc hd2 fejlesztését már 2005-2006-ban elkezdték, és? (részben pl kijelző, szoftver, legalábbis koncepció szinten, de az 1 GHz procijat sem 1 éjszaka alatt rittyentettek )
hasonlít az iphone-ra, nem.
ütős a sense felület a szép nagy kijelzőn, és gyors az 1ghz procival? igen
a htc hd2 annak a példája hogy köze nincs az iphone-hoz mégis ott van (mikor koppan az áll ugye )
mellesleg egy akkori iphone a hd2 mellett műanyag babajatéknak tűnt
tehát ez a mindent az ájfón -nak köszönhetünk, néhol sántít
-
Remus389
veterán
válasz
Parallaxis #322 üzenetére
elhiszem hogy az a prada kezdetleges volt
mégis megvan benne a koncepció, nagy érintő kijelző, néhány okostelefonos funkció
az iphone magasabbra tette a lécet, de nélküle is létrejött volna, hisz a fejlődés törvényszerű
az multitouch iphone előtt is létezett, és nem Apple találmány az sem, járj utána.
a sybianbol is sokat ki lehet hozni lásd a nokia pureview 1.3 GHz-es procival mit művel
a winmo is ütős egy htc hd2-n
ezek előbb utóbb megjelentek volna
és az android? elég régóta létezik, miért ne emelte volna fel valaki, vagy a Google miért ne szállt volna be?
tulertekelitek az iphone-t, hozzatett, de nem alkotott
iphone nélkül most nem az sgs4-re várnánk hanem az sgs2-re(illetve annak megfelelő szintű okostelefonra), na bumm, belehalunk
sgs4 szintű okostelefon meg 2015-ben jelent volna meg szifonka nélkül
-
Remus389
veterán
válasz
Parallaxis #319 üzenetére
igen csak szemből koppintottak le, igazad van, erre én is rájöttem(ahogy mondtam, szemből tök koppintas én azt látom, te azt nézed oldalról /hátulról mégse, szimpátia kérdése )
más: https://www.youtube.com/watch?v=YNnGrcwSUfU&feature=youtube_gdata_player
nocsak, fehér prada is volt, meg fekete (akkkoriban csak szürke volt iphonebol )
de ez a telefon bár nem volt olyan fejlett mint a 2007-es iphone, mégis megdonti azt a teoriat hogy nem lennének ma korszerű érintő telefonok, ez a teló az Apple -lal párhuzamosan lett kifejlesztve és fél évvel előbb mutatták be
ha nem lett volna iphone, kialakultak volna ugyanúgy a mai okostelefonok ... ennyi
-
hallador
addikt
válasz
Parallaxis #308 üzenetére
Ez a modell amint Te is értad az emberek mentalitása miatt nem életképes Otthon. Ezt mindennap tapasztalom.
A napi 100 - 200 perc nem átlag ember telefonszokása. Az inkább 30 - 50 perc lehet, de inkább 10 - 20 perc. Szóval nem ez az átlag szerintem.
Abban egyetértünk, hogy az Apple szoftver technológiája és a hardver egymáshoz van tervezve. És jól működik együtt.
Nem értek egyet a retina véleményeddel, mert az max az apple szoftverekre lesz igaz.
"Mondj már egyetlen céget, ami a helyi fizetésekhez igazítja az árait
"
Valve.
Nem keverem a driveokat, csak nem látom az innovációt a technika mögött.
Hogy került a csizma az asztalra?
Írtam hogy ez egy költői kérdés volt.
Persze sokmindenben egyetértünk, de más a véleményünk.
-
Remus389
veterán
válasz
Parallaxis #302 üzenetére
pedig ugyanaz a design, az ipone vékonyabb, de ezt csak a technológiai fejlődésnek köszönheti(ha 2007-ben jött volna ki az i4 jóval dundibb lett volna és a prada 2010-ben olyan vékony mint az i4)
meg a gombok, azok mások, persze a Galaxy s-nel fordított esetben ezt nem hangoztatták az almalét fogyasztók
na mindegy van olyan hasonló mint az első Galaxy a akkori iphonehoz
mégis, volt olyan aki azért ne vett volna iphone4-t vagy galaxy s-t mert hasonlít korábbi modellre? nem hiszem. tehát ennek az egész masolasdinak nincs nagy jelentősége
-
hallador
addikt
válasz
Parallaxis #297 üzenetére
Alapvetően ez pontosan ugyanaz a modell, csak rugalmasabb. Semmiben nem tér el attól.
Pénzt kérnek a zenékért, csak nem albumot tudsz venni, és nem Boltban/Postán ,hanem az interneten letöltve, ezt ma már a bármelyik lemezkiadó tudja. Csak 30 éve nem volt internet erre gondoltam.
??
Én arról beszélek, hogy, ha vesz valaki egy iPhone-t az megkap minden szolgáltatást, amit az Apple nyújt, aki viszont Androidot vesz, az meg nem, mert a Google szolgáltatásai korlátosak jelenleg.
Az nem érdekel, hogy ki mit és mennyit használ ebből, a lehetőségekről beszélünk.De ez ittnon nem működik mert elcseszett drága. Én erre próbáltam utalni, Nem a készülék a szolgáltatás, iTunes, IOS kompatibilis szoftverek stb. Az ingyenes Android alkalmazásokhoz képest meg pláne.
Igen, 4 éve.. Az A6 viszont már teljesen saját, házon belüli fejlesztés.
Amit még mindig az a cég fejleszt csak apple néven. Jó monhatjuk, hogy a 3PAR HP, de azért tudjuk hogy csak azért mert megvette, az EVA a HP. Na kb ennyire Apple az A6 is.
Hol alkalmaztak az Apple előtt ekkora DPI-jű kijelzőt?
akkor a full HD-s 5" kijelzőket minek nevezzük?
Inkább nem fejteném ki
Pedig megtehetnéd.
Ez nem tartozik a kérdéskörhöz. Arról volt szó, hogy milyen innovatív fejlesztéseket végzett az Apple az elmúlt időben. Tekintve, hogy elég sok gyártó készít kiegészítőket az Apple-nek (köztük a Samsung is), így bizony sokakat érint.
És főleg ha Apple géped van. Szóval OK ez egy technológia, rendben nem is vitatkozom.
Semmi köze a Seagate-hez, teljesen más technológia.
Igen csak az alapjait a Seagate tette le, nem az Apple, ennek köszönhetően a technológia sem köthető az Apple-hoz semmilyen szinten.
Nem IBM fejlesztés, hanem egy független kis cég fejlesztése. Felvásárolták..
Igen miután az IBM, Cern, 3M, Bell labs a 80-as években kifejlesztette. Ezután az Apple ismét vett egy céget...
Esetleg te Samsung-tól az elmúlt 10 évből?
(Az OLED nem játszik, mert nem ők találták ki.)Nem, de nem is a Samsung pedálozik, hogy kitalálták a lekerekített téglalapot.... Szóval a Samsung rossz példa.
Amúgy a Logikád alapján a Samsung megvette a Sony Display üzletágának jó részét, tehát a Samsung találta ki. Persze tudjuk hogy nem, de kb az A6, a Multitouch pont ilyen.Ezt most nem egészen értem. IPhone-ra hazai adatokat már írtam, amerikait meg nézd meg a neten.
Mennyibe kerül ott és otthon? A fizetésekhez képest ennyi.
????Miért nincs benne a csomagban itthon az iTunes? Már évek óta elérhető minden Apple szolgáltatás itthonról is.
Mennyiért? Nem a bolti CD-hez képest, hanem úgy USA-hoz képest, Nem életképes. a modell Magyarországon.
Igen, a torrenthez képest drágább ez nem vitás, de a polcról leemelt audió CD-hez képest nem (kb. fele). No meg rengeteg előadó és együttes zenéje itthon nem is kapható meg CD-n.
Egyetértünk.
Nagyon sokan. Alig van ismerősöm aki ennél kevesebb számlát fizet havonta, pedig nem az általad linkelt korosztályhoz tartozunk (és sokuk ezt WP-os és Androidos készülékkel teszi).
Érdekes én mobil nettel együtt alig 5 ezer Ft-ot, És nem átlag fizetésből élek. És van, hogy 100 perc beszélgetéssel folyamatos mobilnet mellett.
Szóval mire is megy el havi 20 000 Ft. Nem értem de nem is akarom. Vajon ezek az emberek nincsenek megelégedve soha az éppen aktuális politikai vezetéssel? (Csak költői volt.)
Rendben én soha nem is vitatkoztam azzal, hogy a Blacbarry-t váltja az IPhone, persze ez sem igaz így egyenenesen, mert inkább van ahol váltja lenne a helyes kifejezés.
Miért is kellene a Retina Display-t átrakni wintel gépbe?
-
buvartacsko
addikt
válasz
Parallaxis #302 üzenetére
-
hallador
addikt
válasz
Parallaxis #275 üzenetére
Alapvetően ez pontosan ugyanaz a modell, csak rugalmasabb. Semmiben nem tér el attól. Mivel 30 éve nem volt internet valóban nem lehetett ilyen egyetértünk, de a modell pontosan ugyanazt a célt szolgálja.
iTunes:
Kérlek mutass egy statisztikás Magyarország - USA arányban. iTunes szempontból. Tudom, hogy van iTines itthon, csak szerinted ezt mennyien veszik igénybe?
Fejllesztések:
A5/A6 Tehát vettek egy céget (Na jó ez nem egyedi megoldás 30 éve ezt csinálja a HP a Cisco 10 éve), ami a házi fejlesztőcége lett, Ja hozzátévve, hogy ez megint csak apple specifikus chip. Tehát a milyen újításnak számít a világ számára semmilyennek. Ez optimalizállás semmi köze egy valódi technológiához.
retina display: Ezt alkalmazták rengeteg helyen, az apple tette bele először egy telefonba, a kutya nem gondolja, hogy ez a Notebookokok kívül újítés lenne, akkor a full HD-s 5" kijelzőket minek nevezzük? Valamint a Retine nem egy technológia, hanem egy brand.
Magic Mouse: Használtam ilyet az Isten mentsen meg tőle, ha ez fejlesztés, akkor inkább ne nagyon emlegesd.
Lightning csatlakozó: Ez miért is jó nekünk, ha nem apple készülékem van?
Fusion drive: Seageate fejlesztés semmi köze az apple-hoz.
multi-touch: : IBM feljesztés semmi köze az apple-hoz.Mondj egy olyan alaptechnnológiát amit az Apple feljesztett ki! Csak egyet! És nem apple specifikus. Az elmúlt 3 évből nem mondasz ilyet.
"Az soha nem volt titok, hogy az Apple a szolgáltatói terjesztést preferálja, sőt hosszú ideig függetlenül nem is volt kapható (sőt pár országban még ma sem)."
Azért mondasz nekem egy összehasonlítást, ami ezt a szolgáltatás árat/szolgáltatás minőséget/tartalmat összehasonlítja USA - Magyarország viszonylatban, mert gyanítom otthon ez nagyon nem él amit leírtál.
Szerintem meg bizony, hogy lesz olcsó Nexus. Valamiért mintha nem tudnának eleget gyártani.
Igen a szolgáltatásról beszélsz meg az ökoszistémáról, meg az iTuns-ról, meg az iCloudról. De alapvetően ez pl Magyarországon picit drága! És nincs benne a szolgálatatás csomagban az iTunes. Szóval ez itt sehogy nem éri meg! Még akkor sem ha nem vagyok normálisz szerinted, mert ezeket a dolgokat én ugyan megfizethetném, de nem akarom.
Az átlak magyar IPhone felhasználó szerinteg 10 - 20 000 Ft közötti szolgáltatást mikor használ el? Igen van ahol flotta telefon, van aki valóban Business-re használja, de ez nem ez a korosztály igaz? : [link] Az IPhone felhasználók minimum fele ez a réteg. Szerinted mennyire reális amit írsz?
-
madgie
titán
válasz
Parallaxis #260 üzenetére
Szerintem én ezt csak itt már vagy háromszor leírtam
(meg a skálázást is)
-
hallador
addikt
válasz
Parallaxis #205 üzenetére
Ja Te is csak az Apple-ig látsz mi?
Mondjuk ez nem véletlen
A modellről beszéltem, nem a megvalósítsról ember, vagy ha az Apple nem csinált ilyet akkor nincs, picit hasonlít a felfogásod egy csőre.
Igen iTunes, ez amerikára igaz, sehol máshol, gondolom Te ott élsz? Persze ha apple, akkor folyamatosan megy az USA-ban így van, ja de Otthon már úgy 200 éve nem. Nem baj, szerinted otthon jól működik az iTunes (És akkor most jöhet a szokásos fikázás, hogy balkán.... Jó fan szokás szerint.)
ERICSSON:
Igen az ERICSSONAK az összes telefongyártó partnere volt, még a Nokia is csak pisloghatna mellette, szóval most sem mondtál újdonságot.
"Miben nőtt fel? Mit tud a konkurencia, amit az iPhone nem? Milyen korszakalkotó, iparágat megújító innovációt láttál az elmúlt 5 évben a konkurens gyártóktól?"
Miért Te az Apple-tól? Láttál valamilyen innovációt az elmúlt két évben? Gondolom igen, mert minden más csak másolja
alakját
"Keményen 10 eFt-al tudtam volna drágábban megvenni az i5-öt, mint a Note 2-met, ha magasabb díjcsomagban vagyok, akkor meg olcsóbban. Erről ennyit."
Tényleg a sok hülya állat barom meg 200 ezerről beszél még ma is az IPhone 5 esetében, ja és megint elfelejtetted az előfizut. Szédíts mást ember a hülyeségeddet, Ti fanok állandóan 0 Ft-ért vesztek IPhone-t 0 FT előfizetéssel, csak a sok ostoba barom Androidos fizet 100 000 -et a telefonjáért, ha meg Samsung még gagyi is mint megtudtuk az I haverodtól ....
"A cikkre meg hivatkozhatsz, de aki picit is használta az említett készülékeket, az elnézően mosolyog rajta."
Én tudod mikor fogok mosolyogni rajtad, mikor a Huawei, ZTE, elkezd beindulni a Samsung úgy igazán bepöccen és elársztja fele áron kapható készülékekkel a piacot mint az i termékek. Akkor majd jöhetsz, hogy a minőség,kb mindenki le fogja szarni hogy milyen alakja van az IPhone-ak.
Esetleg a Google felfedezi, hogy a ZTE/Huawei páros is eléri a többi gyártó minőségét, és szaré húgyé csináltat majd Nexus-t velül, na akkor majd elmesélheted mekkora I fan vagy, mert kb akkor lesznek beskatulyázva az USA piacára a apple termékek, amíg a világ másik fele 70 ezer FT-os Nexusokkal szaladgál majd nagy ívben letojva, hogy mit magyarázol az IPhone-ról....De ne legyen igazam
-
Cathulhu
addikt
válasz
Parallaxis #139 üzenetére
Oszinten pazarlasnak erzem, hatalmas helyet elfoglal, raadasul nem is jo a kiosztas (a task switchert kb 10x annyit hasznalom mint a settingst, megis utobbi kap dedikalt gombot)
A legjobb a teljesen gesztusvezerelt UI lenne, mint a blackberrynel, de amig a google nem jon ra, addig is ott a paranoid android. Nagyon vonzana a 8 magvas exynos, de ez lehet kizaro tenyezo lesz vegul -
dezs520
senior tag
válasz
Parallaxis #139 üzenetére
Zephyr(+ activator),csak ez a (két) tweak miatt töröm a telóm,teljesen el lehet velük felejteni a home gombot,nagyon gyors és kényelmes velük a telefon használata.
-
dezs520
senior tag
válasz
Parallaxis #100 üzenetére
+1
És azt sem kéne figyelmen kívül hagyni,hogy míg az Apple évente kiad egy készüléket,addig a samu kiad 10-et...nem nagyon mernek,és nem is nagyon érdemes változtatni 180 fokban,túl nagy a kockázat.
Így mindig minimális a változtatás,hogy a már meglévő tulajokat se veszítsék el.
Amíg ugye a többi gyártó,ha be bukik egy conceptel kiad egy másikat kis idő mulva.
....a vertuhoz meg ne hasonlítsuk már az Iphone-t,kicsit túl sokat képzeltek ebbe a készülékbe....ez is csak egy telefon!
...és a 4S röl sem kéne mult időbe beszélni,hiába van ujabb,számomra ez a legutolsó kiadás. -
Touch-ko
őstag
válasz
Parallaxis #126 üzenetére
+1
Ezt en sem mondhattam volna szebben!
-
Baranya24
tag
válasz
Parallaxis #130 üzenetére
Azért azt szögezzük le hogy se az s2/s3 se a note/note2 nem egy világrengető formaterv. Felhasznált anyagok pedig kritikán aluliak. Habár tényleg szebbek az előző generációk sokkal. Rosszul vagyok az ájfontól, de az 5 tényleg nagyon szép. (Hamár a 4 ocsmány volt, vmit csinálni kellett :-) )
-
Szelley
senior tag
válasz
Parallaxis #130 üzenetére
Az S2 és a Note is szebb volt szerintem, a recés hátlap elhagyása ezért az ujjlenyomatgyűjtő fényes megoldásért meg egyenesen vétek.
+1
És van aki e miatt nem váltott...
-
Remus389
veterán
válasz
Parallaxis #128 üzenetére
hogy lehetsz ennyire értetlen
tedd egymás mellé a két szifont és tedd egymás mellé az sgs2-t, és sgs3-at
látható hogy az SGS3 nagyobbat fejlődött, messzebb van az sgs2-től
míg a két szifon közt nincs olyan nagy érzékelhető fejlesztés, persze van, de csekély
-
Remus389
veterán
válasz
Parallaxis #126 üzenetére
nem azt mondtam hogy nem fejlesztettek, hanem azt hogy kevéssé észrevehető dolgok ezek
inkább csak ráncfelvarrások, de ugyanolyan maradt alapvetően(az iphone)
-
válasz
Parallaxis #113 üzenetére
De igen, ki lehet jelenteni, mert nem azt írtam, hogy a felső kategóriás Androidos telefonokkal szemben csökken a részesedésük, hanem összességében az Androiddal szemben.
-
Remus389
veterán
válasz
hát azért az i5 sokkal hasonlobb az i4 -hez mint sgs2 az sgs3-hoz
ugyanaz a ppi, ugyanaz a design, ugyanúgy két mag (iphone -nál ), a szoftver is ugyanolyan
sgs3 -nál ezek változtak látványosan
szerintem kár temetni az almát, bár egy enyhe hanyatlas figyelheto meg, de lefogadom a következő negyedév is rekordot hoz (q1-ekhez képest )
-
hallador
addikt
válasz
Aha, nem így van. Az Apple mesterségesen generálta a Hype-ot maga köré, nehogy már áldozatot csinálj belőlük. Csak éppen a Samsung, SONY nem csinált hype hadjáratot senki ellen. Az APPLE meg automatikusan szarnak sem vette a konkurenciát majd be is perelte a lekerekített téglalap okán, mert a 7 éves mobilkommunikációs gyakorlatával
Technológia teremtő lett
. Addig elment hogy a Nokiának is neki ment. Szerinted ez normális?
Én nem fintorgok, de mikor majd a Samsung, vagy a Motorola, Nokia megdönti az Apple-t akkor nem fogok sírni, mert az Apple éppen megérdemli amit magának kevert. -
válasz
Azért vár mindenki csodát, mert az Apple-t körülvevő őrület alaptalan enélkül.
Ez a "csoda" alapozta meg az Apple mostani eladásait és ha ez elmarad, akkor piacvesztés következik.Az Apple legutolsó növekedése az okostelefon piac növekedéséből fakad. A részesedésük több negyedév óta csökken az Androiddal szemben. Az Android szépen lassan behozza mindazt, amiben az iOS többet nyújt, így egyre kevesebb mellettük a reális érv. Ettől még természetesen egy kiváló rendszer és kiváló készülék, de az Android is az, és ott nagyobb a választék.
-
Entryy
aktív tag
válasz
Parallaxis #17 üzenetére
Persze!
Sajnos hiába "reprezentatív" ezek a felmérések mindig is leginkább a technokrata réteghez jutottak el és nem ők teszik ki a vásárlóbázis tulnyomó részét. Különösen nem a mobilkommunikációt tekintve, mikor is a modern világban mindenkinek van mobiltelefonja, bizonyos rétegeknek több is.
Az apple alap vásárló bázisa meg ahhoz is túl beképzelt,hogy önmagával szóba álljon, nemhogy kérdőivesdit játszon.
-
pilu85
őstag
válasz
Parallaxis #64 üzenetére
hidd el hogy sokan tojnak rá. szép kijelzője van mindkettőnek, mindkettőn akadásmentes szinte minden. mert szerintem 90% akinek a nagy s3 van az 3d-s játékot nem is futtat. pl nekem is felesleges lenne egy tegra 3, ha az angry birds elfut az már teljesen jó. nekem zte skate-m van. kezd lassú lenni már de az ára is igen baráti vplt tavaj előtt novemberben is... sztem nem nevetséges a 2 mag...
-
xperiasigi
őstag
válasz
Parallaxis #64 üzenetére
Tényleg nevetséges hardvert tekintve egyedül azt képzelem el h esetleg a méretei miatt vagy nem tudom elég érdekes ..
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Parallaxis #17 üzenetére
Ez nem azt jelenti, hogy mennyit adtak el...
Megkérdeztek USÁ-ban 92825 személyt.
Ebből mondjuk volt Motorola készüléke 1000 embernek, Samsung-ja 10 000-nek és iPhone-ja is 10 000-nek.Viszont akik Motorolát vettek szinte mindenki elégedett, míg -ugyan a Samsungot sokkal többen vették-, de kisebb %-ban elégedettek az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged